Skip to Content

Kun Annat Miehelle Kaiken, Eikä Hänellä Silti Ole Kunniaa Valita Sinua

Kun Annat Miehelle Kaiken, Eikä Hänellä Silti Ole Kunniaa Valita Sinua

Todellinen mies ei koskaan jätä sinua arvailujen varaan siitä, millaisen roolin hän aikoo ottaa elämässäsi.

Todellinen mies kertoo aina suoraan, millaisen roolin hän haluaa sinun näyttelevän myös hänen elämässään.

Vain myrkyllinen mies leikkii naisen tunteilla.

Vain myrkyllinen mies uskaltaa saada naisesta kaiken irti ja jättää hänet sitten pulaan.

Luoja tietää, kuinka moni nainen on tähän mennessä elämässään jäänyt kuiville. Ja vain Jumala tietää, kuinka monta naista on jätetty kuiville monta kertaa elämässään.

Vain siksi, että on naisia, jotka ovat valmiita kantamaan sydäntään hihassaan, vain siksi, että on naisia, jotka ovat enemmän kuin valmiita valitsemaan yhden miehen ja omistautumaan kokonaan hänelle, se ei ole vihreä valo käyttää heitä ja sitten vain jättää heidät ikään kuin he olisivat kaikkein merkityksettömin asia elämässäsi.

Mistä miehet, jotka jättävät tällaiset naiset, löytävät sydämen tehdä niin? Ja miten tällaiset miehet nukkuvat yönsä?

Miten he nukkuvat yönsä tietäen, että he särkivät niiden naisten sydämet, jotka toivoivat tulevansa valituksi, jotka ansaitsivat tulla valituksi?

Pelkurimaisimmat tekosyyt tulevat aina miehiltä, jotka eivät ole valmiita ottamaan vastuuta teoistaan.

Kuinka monta kertaa olet kuullut: “Hän oli se, joka halusi antaa minulle kaikkensa, mutta minä en koskaan pyytänyt sitä!”? Tämä on täyttä paskaa, anteeksi ranskankieleni.

Jos hän ei halunnut sinulta mitään, hänen olisi pitänyt varmistaa, että olet siitä tietoinen.

Jos hän ei halunnut käyttää sinua niin kuin hän sanoi, hänen olisi pitänyt lopettaa ystävällisyytesi hyväksyminen, koska hänen hyväksynnässään ystävällisyydellesi ja kaikille asioille, joita teit hänen hyväkseen, oli hiljainen lupaus siitä, että teidän kahden oli tarkoitus olla jotain enemmän.

Kun oikea mies haluaa sinut, hän kertoo siitä suoraan. Kun todellinen mies ei ole kiinnostunut sinusta, hän kertoo siitä myös suoraan eikä koskaan lähetä sinulle sekavia signaaleja.

Vain pelkuri, huono tekosyy mieheksi, johdattelisi sinua pitkään ilman aikomusta olla kanssasi. Mutta se ei ole sinun vikasi, sillä hän on oppinut tällaisen pelin jo kauan sitten.

Sinä annoit hänelle vuosia. Se, mitä teillä oli meneillään, ei ollut vain silmänräpäys ja se on ohi. Se oli paljon enemmän. Se oli päiviä, viikkoja, kuukausia, vuosia ajastasi ja toivostasi.

Se oli monia unettomia öitä, kun odotit, että sinut valittaisiin, ja kun oli paljon merkkejä siitä, että ansaitsit hänet, mutta hänen lopullista päätöstään ei koskaan tullut.

Sinä annoit hänelle rakkautesi.

Annoit hänelle hymysi ja naurusi, kätesi ja sydämesi. Olit siellä häntä varten.

Pystyit aistimaan, kun hänen elämässään oli jotain vialla, ja tiesit aina, mitä sanoa tietyllä hetkellä.

Olit aina valmis pelastamaan hänet, kun hän tuli luoksesi maailman haavoittamana.

Mitä tahansa hän tarvitsi, sinulla oli sitä. Vaikka hänellä ei joskus ollut aavistustakaan, mitä hän tarvitsi, sinä tiesit sen hänen puolestaan.

Olit hänen elämänsä johtotähti. Sinä olit se, joka auttoi hänet siihen paikkaan, josta hän löytyy nyt.

Panostit häneen niin paljon, ja mitä sait lopulta? Täyden pussin tyhjää.

Hän ei koskaan pyytänyt mitään siitä, mitä annoit hänelle, mutta hän ei myöskään koskaan sanonut, ettei halua sitä.

Hän ei koskaan pyytänyt sinulta mitään ääneen, mutta hän silti odotti, että annat hänelle sen, mitä hän tarvitsi.

Ainoa syy, miksi hän ei koskaan sanonut sitä ääneen, oli se, että hän pystyi pitämään omatuntonsa puhtaana, kun nuo asiat tapahtuivat.

Hän halusi olla “puhdas”, kun tulit hänen luokseen laskuttamaan häntä kaikesta siitä hyvästä, mitä teit hänelle.

Kun tulit koputtamaan ja pyytämään enemmän elämässä, kun pyysit häntä antamaan sinulle sen, mitä ansaitsit ja mitä olit antanut hänelle koko tämän ajan, hänellä ei ollut säädyllisyyttä antaa sitä sinulle.

Hänellä ei ollut säädyllisyyttä valita sinua, ja kun sait tarpeeksesi, hän otti etäisyyttä sanomalla, ettei hän koskaan pyytänyt sinulta mitään.

Hän ei pyytänyt sitä, mutta hän varmasti odotti sitä.

Mitä noin omistautunut, lahjakas, kiltti ja rakastava nainen kuin sinä haluaa tuollaiselta tekosyyltä mieheltä?

Puhutaanpa suoraan. Jos hänellä olisi ollut aikomus valita sinut, sinut olisi jo valittu.

Jos hän haluaisi palkita sinut uskollisuudestasi ja kaikista niistä kerroista, jolloin olit hänen tukenaan, kun kukaan muu ei ollut, kaikista niistä kerroista, jolloin valitsit hänet itsesi sijaan, se olisi jo tehty. Mutta hän ei tehnyt niin.

Pahinta tässä on se, että olet itse tietoinen tästä, mutta kieltäydyt edelleen hyväksymästä sitä.

Olet fiksu nainen. Annoit itsellesi tällä kertaa luvan olla tyhmä, mutta annoit sydämesi johtaa itseäsi ja toivoa, että jonain päivänä hän näkisi sinussa arvon ja arvostaisi sinua sen vuoksi, kuka olet ja mitä teit hänen hyväkseen.

Toivoit, että hän olisi parempi mies kuin mitä hän oli sinulle osoittanut, ja jatkoit antamista siihen pisteeseen asti, jolloin et voinut antaa enää mitään. Ja silti hänellä ei ollut kunniaa valita sinua.

 

Sen sijaan, että hän olisi valinnut sinut, hän päätti olla valitsematta.

Hän päätti olla pelkuri ja itsekäs ja kieltäytyi sitoutumasta. Hän halusi olla avoin kaikille vaihtoehdoille, joita oli olemassa.

Mutta se oli kaukana siitä, mitä sinä ansaitsit tai mikä sopi sinulle. Hän toivoi salaa, että lopulta kaipaisit häntä niin paljon ja että olisit valmis tyytymään vähempään.

Hän ei tajunnut, että kun kaltaisesi nainen lähtee, hän ei koskaan tule takaisin, vaikka hän kärsisi kuinka paljon tuskaa.

Ainoa asia, joka sinun on enää tehtävä, on todistaa hänelle, mistä sinut on tehty.

Olet itsellesi sen velkaa, että valitset itsesi, kun hänellä ei ole kunniaa tehdä sitä. Olet sen itsellesi velkaa, että lakkaat antamasta koko itseäsi jollekin, joka ei arvosta sinua.

Olet sen itsellesi velkaa, että lopetat hyväksikäytön miehen toimesta, joka ei oikeasti ole mies, vaan vain huono tekosyy miehelle.

Valitse siis itsesi. Valitse olla oma sankarisi. Valitse pelastaa itsesi myrkyllisestä suhteesta ja valitse, ettet tyydy vähempään.

Sinunlaisesi nainen ansaitsee maailman, ja jos haluamasi mies ei aio antaa sitä sinulle, lakkaa haluamasta häntä.

Koska on olemassa joku, joka on sinun arvoinen ja joku, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet.

Tuolla ulkona on oikea mies, joka antaa sinulle paikan elämässään. Lakkaa valitsemasta, ettei sinua valita.