Skip to Content

Jos Olet Kyllästynyt Siihen, Että Pojat Kusettavat Sinua, Ala Elää Näiden 9 Säännön Mukaan

Jos Olet Kyllästynyt Siihen, Että Pojat Kusettavat Sinua, Ala Elää Näiden 9 Säännön Mukaan

On totta, että miehet voivat olla todellisia kusipäitä, kun on kyse suhteista, romansseista ja rakkauselämästä yleensä. He kykenevät täydellisesti teeskentelemään, kuinka herrasmiesmäisen mukavia he ovat, vain mokatakseen asiat myöhemmin.

Mutta tiedättehän, mitä sanotaan: “Huijaa minua kerran, häpeä sinä. Huijaa minua kahdesti, häpeä minua.” Jos sinulla on ollut enemmän kuin muutama huono kokemus miehistä, olen pahoillani, että joudun myöntämään sen sinulle, mutta ongelma saattaa olla pikemminkin sinussa itsessäsi.

En nyt sano, että se on sinun vikasi, koska jotkut miehet ovat aitoja kusipäitä. Mutta se on sinun vikasi, ettet suojellut sydäntäsi laatimalla joitakin olennaisia sääntöjä, jotka pitävät sinut erossa myrkyllisistä miehistä ja manipuloijista.

Jos siis olet todella kyllästynyt siihen, että miehet kusettavat sinua (kuten minä varmasti olen), harkitse, että alat elää näiden 9 kultaisen säännön mukaan, jotka auttavat sinua löytämään ansaitsemasi miehen!

1. Aseta itsesi aina etusijalle

Muista, että olet oman laivasi kapteeni ja vastuussa omasta onnellisuudestasi. Muista, että jos et taistele itsesi puolesta, kukaan muu ei taistele. Laita itsesi aina etusijalle, tapahtui mitä tahansa!

Älä odota, että hän alkaa kohdella sinua ansaitsemallasi tavalla. Sen sijaan kohtele itseäsi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Näin annat hänen tietää, ettet siedä sitä, että hän kohtelee sinua eri tavalla.

Jos teet itsestäsi ykkösprioriteetin, sydämesi on suojassa, koska hän ei pääse siihen niin helposti käsiksi.

2. Älä päästä häntä maailmaasi niin helposti

Virhe numero yksi, johon monet naiset syyllistyvät, on se, että päästävät miehet maailmaansa niin helposti. Miehet elävät haasteiden vuoksi, ja heillä on verissä taistella mieleisensä naisen puolesta.

Ja voit arvata, mitä tapahtuu, kun annat itsesi ja sydämesi niin helposti miehelle. Juuri niin!

Hän pitää sitä itsestäänselvyytenä. Hän ei koskaan aseta sinua etusijalle, koska hän tietää, ettei hänen tarvinnut taistella niin kovasti voittaakseen sinut, mikä tavallaan tekee sinusta tytön, jolla on alhaiset vaatimukset.

Älä ole sellainen tyttö. Pidä aina pääsi ja vaatimustasosi mahdollisimman korkealla, sillä jonain päivänä tulet kiittämään itseäsi siitä.

3. Elä hetkessä

Olet luultavasti hämmentynyt tästä, mutta on täydellinen syy, miksi sinua pitäisi muistuttaa elämään hetkessä.

Monet naiset alkavat pian parisuhteen solmimisen jälkeen haaveilla tulevaisuudesta kumppaninsa kanssa.

Usko pois, me naiset olemme siinä niin hyviä, että voimme kuvitella itsemme jo naimisissa, kolme lasta ja yksi tulossa, asumassa täydellisessä talossa kukkien ja paskan kanssa – ja kaikki tämä vain kolmessa sekunnissa.

Mielestäni ei ole edes tarpeellista mainita, mitä tapahtuu, kun huomaat, ettei miehesi ole edes lähelläkään tätä mielikuvitusta.

Siksi kannattaa aina ottaa päivä kerrallaan. Älä mieti liikaa! Elä hetkessä, tartu päivään ja toista.

4. Älä anna hänen kontrolloida suhteenne tahtia

Kuvittele, että annat miehen kontrolloida, kuinka nopeasti tai hitaasti suhteenne etenee. Jos teet niin tai olet jo tehnyt niin, asiat eivät varmaankaan päättyneet peachy. Se johtuu siitä, että miehet haluavat kaiken ja heti.

He näkevät sinut täydellisenä karkkina, joka heidän on saatava, jotta he voivat kohdata onnen. He haluavat repiä vaatteesi pois, tarkkailla sinua ja tehdä sen yhä uudelleen ja uudelleen.

Ja arvaa mitä, sinä olet se, jonka on pidettävä asiat kurissa, jos et halua päätyä särkyneeseen sydämeen.

Sinun on hallittava suhteenne tahti, koska sinun velvollisuutesi on suojella itseäsi!

5. Kiinnitä huomiota tekoihin ja AINOASTAAN tekoihin

Kuinka monta kertaa olet kuunnellut, mitä mies sanoo sinulle kyseenalaistamatta koskaan hänen todellisia aikomuksiaan?

Kuinka monta kertaa olet unohtanut keskittyä hänen tekoihinsa sen sijaan, että kiinnittäisit huomiota vain hänen suustaan tuleviin sanoihin?

Monet naiset unohtavat, että kun kyse on miehistä, sanoista tulee täysin merkityksettömiä. Ainoa asia, johon sinun tulisi kiinnittää huomiota, ovat hänen tekonsa!

Loppujen lopuksi, mitä se merkitsee sinulle, jos hän sanoo rakastavansa sinua, mutta ei koskaan todista sitä sinulle teoilla?

On helppoa antaa huuliharhoja, mutta vain harvat todelliset miehet tietävät, että teot puhuvat enemmän kuin sanat. Ja sinun kannattaa odottaa sellaista miestä!

Katso myös: Todelliset miehet rakastavat sinua todellisilla teoilla, eivät tekaistuilla sanoilla

6. Kuuntele aina vaistoasi

Jos sinusta tuntuu, että suhteessasi on jotain pielessä, niin luultavasti niin onkin. Muistuta itseäsi aina kuuntelemaan sitä pientä ääntä päässäsi, joka kertoo sinulle, että jokin ei ole oikein.

Vaistosi on paras ystäväsi, kun kyse on ihmissuhteista, eikä sen merkitystä pidä koskaan vähätellä.

7. Muuta tapojasi

Oletetaan, että menet paikkaan, jossa tapaat jatkuvasti ääliöitä, mutta sen sijaan, että ottaisit opiksesi, jatkat samassa paikassa käymistä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Jos huomaat, että tarinasi on juuttunut toistumaan, sinun kannattaa ehdottomasti miettiä tapojesi muuttamista.

Valintasi ja tapasi ovat läheisessä yhteydessä onnellisuuteesi. Yllättyisit, kuinka paljon voit hyötyä vain muuttamalla paikkoja tai vähäpätöisiä asioita, kuten kävelyreittiäsi tai jotain muuta, mitä teet päivittäin.

8. Vältä “rebound”-suhteita

Jos haluat unohtaa sen yhden tietyn miehen, unohda rebound-suhteet. Kukaan ei ole koskaan päässyt jonkun yli solmimalla uuden suhteen (siis tietysti jos tunteet ovat olleet aitoja).

Sinun on annettava itsellesi aikaa parantua äläkä kiirehdi mitään.

Tiedän, että se kuulostaa hieman kliseiseltä, mutta on totta, että aika parantaa kaikki haavat. Se on tärkein lääke kaikenlaisiin eroihin ja konflikteihin. Älä koskaan unohda sitä!

9. Älä keksi tekosyitä miehelle

Tiedätkö, mikä on pahempaa kuin päästää kaverit maailmaasi niin helposti? Se on tekosyiden keksiminen niille samoille tyypeille, jotka käyttäytyvät kuin kusipäät.

Ole kiltti, tee itsellesi palvelus äläkä lähde etsimään täydellistä tekosyytä hänen käytökselleen joka kerta, kun hän tekee jotain väärää sinulle.

Avaa silmäsi ja näe totuus. Ymmärrä, että jos hän on toistuvasti käyttäytynyt sinua kohtaan kuin ääliö, se tarkoittaa, ettei hän ansaitse sinua, eikä sinun pitäisi tuhlata sekuntiakaan pidempään häneen, saati sitten keksiä tekosyitä hänen käytöksensä oikeuttamiseksi.

Muista, että onni on sinun käsissäsi, joten pelaa aina viisaasti!