Skip to Content

Kuinka Saada Poikaystäväsi Mustasukkaiseksi 30 Nokkelalla Tavalla

Kuinka Saada Poikaystäväsi Mustasukkaiseksi 30 Nokkelalla Tavalla

Kun yrität keksiä, miten saat poikaystäväsi mustasukkaiseksi, sinun on tehtävä se fiksusti. Jokainen nainen tietää, miten loukata miehen egoa ja saada hänet hetkeksi ihastumaan häneen.

Mutta se ei ole asian ydin. Sinun on opittava käyttämään hallittua määrää mustasukkaisuutta, jotta hän pysyy ikuisesti koukussa sinuun.

Ja juuri sitä aion opettaa sinulle.

Miten saada poikaystäväsi mustasukkaiseksi? 26 taktiikkaa

Käytä näitä 26 taktiikkaa ja saa hänet menettämään järkensä sinusta.

1. Tule parhaaksi itseksesi

Aloitan vaikeimmasta kohdasta ja vuodatan sinulle totuuden: et onnistu saamaan häntä mustasukkaiseksi pitkällä aikavälillä, jos et ryhdy vakavasti kehittämään itseäsi.

Usko pois, että muuttumalla parhaaksi versioksi itsestäsi satutat häntä eniten. Tämä osoittaa hänelle, ettet oikeastaan tarvitse häntä – sinä päätit antaa hänelle paikan elämässäsi.

Ja tuosta vain, hän alkaa taistella siitä paikasta. Heti kun näet todellisen arvosi, hän rakastuu sinuun entistä enemmän. Ja silloin hän alkaa pelätä menettävänsä sinut.

Laita itsesi etusijalle. Hanki uusi harrastus, ala käydä ulkona ystävien kanssa, pukeudu enemmän, ja lupaan, että herätät BF:ssäsi vihreäsilmäisen hirviön nimeltä mustasukkaisuus.

2. Pukeudu tehdäksesi vaikutuksen

Totuus on, että ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa. Mutta jos mietit, miten saat poikaystäväsi mustasukkaiseksi, ulkonäkösi on hyvä paikka aloittaa.

Jokainen parisuhdeasiantuntija kehottaa sinua näyttämään aina parhaalta.

Meikkaa itsesi heti sängystä noustuasi, pukeudu tilaisuuteen sopivasti, älä unohda käydä säännöllisesti suihkussa, huolehdi suuhygieniasta, käytä hajuvettä ja pidä huolta hiuksistasi.

Puhumme nyt miehestä. Jos hän kiihottuu siitä, miltä näytät, hän tietää, että muutkin miehet kiihottuvat. Juuri noin – hän on uhattuna joka kerta, kun lähdet talosta.

3. Muista ex-poikaystäväsi

Viimeinen asia, mitä poikaystäväsi haluaa kuulla, ovat tarinasi exästäsi. Siksi, jos haluat tehdä hänet mustasukkaiseksi, mainitse menneestä rakkauselämästäsi silloin tällöin.

Varmista, että muistelet jotain kaunista muistoa exäsi kanssa. Mainitse hänet rennosti ja hymyile kuin pitäisit siitä, mitä muistelet.

Ennen kuin huomaatkaan, hän alkaa ihmetellä, oletko päässyt yli tästä ex-poikaystävästä. Onko hän vain uusi kohde? Menisitkö takaisin tämän miehen luo, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus?

4. Jätä hänet huomiotta saadaksesi hänen huomionsa

Jos todella haluat saada miehen jakamattoman huomion, joudut valitettavasti ryhtymään myrkyllisiin mielenleikkeihin. Aluksi muista tämä: Ihmisluonteeseen kuuluu jahdata niitä, jotka he luulevat menettävänsä.

Tässä siis loistava parisuhdeneuvo: jätä miehesi huomiotta, jotta saat hänet mustasukkaiseksi ja rakastumaan sinuun vielä enemmän.

Miksi olet tällainen? Vietätkö aikaa jonkun uuden miehen kanssa? Oletko alkanut seurustella muiden miesten kanssa? Hän ei varmaan koskaan saa tietää.

5. Flirttaile toisen miehen kanssa hänen edessään

Ole erityisen kiltti muille miehille, kun olet ulkona poikaystäväsi kanssa. Jos ympärillä ei ole miehiä, ala flirttailla tarjoilijan kanssa. Ole ystävällinen ja hymyile joka kerta, kun hän menee ohi.

Jos sinua nolottaa tehdä näin, teeskentele, että katselet miestä. Tuijota jonnekin poikaystäväsi taakse, niin hän varmasti kääntyy katsomaan, kenen kanssa otat katsekontaktia. Hän ei tietenkään voi olla varma, kuka se on.

6. Käytä sosiaalista mediaa hyödyksesi

Sosiaalisen median tiliesi käyttäminen oikein tarkoittaa BF:n mustasukkaiseksi tekemistä mahdollisimman vähällä vaivalla.

Vaikka ette suunnittelisikaan menevänne ulos; hänen ei tarvitse tietää sitä.

Pue päällesi ja julkaise kuuma savuinen selfie kiehtovan kuvatekstin kera, ikään kuin olisit valmis illanviettoon. Älä lopeta siihen, vaan jatka vastaamalla kaikkiin flirttaileviin kommentteihin samalla kun jätät hänen viestinsä huomiotta.

Aseta profiilisi näkyvyys “julkiseksi” ja hyväksy kaikki miesten kaveripyynnöt. Katso, kuinka hän kärsii tuskissaan yrittäessään selvittää, keitä kaikki nämä uudet miehet elämässäsi ovat.

Jos haluat viedä asiat uudelle tasolle, lähetä kuva miehen kanssa, jota hän ei tunne. Pyydä miespuolista työtoveriasi tai ystävääsi “lainaamaan” sinulle ruumiinosaansa, jonka otat “vahingossa” kiinni selfietä tehdessäsi.

7. Etsi uusi miespuolinen paras ystävä

Et voi tehdä poikaystävääsi mustasukkaiseksi jollekin, jonka hän jo tuntee. Jos hän on tavannut miespuoliset ystäväsi ja tietää, että näet heidät veljeksinä, nuo ystävyyssuhteet eivät voi auttaa sinua.

Mutta, mitä voit tehdä, on alkaa hengailla miespuolisen työkaverin kanssa tai ottaa uudelleen yhteyttä lapsuuden miesystävään.

Ala viettää aikaa hänen kanssaan ja pyydä häntä soittamaan sinulle aina, kun olet BF:n kanssa. Pyydä miesystävääsi kommentoimaan ja tykkäämään kaikista postauksistasi sosiaalisessa mediassa, äläkä unohda julkaista kuvia hänen kanssaan.

Lupaan sinulle: poikaystäväsi tuntee olonsa uhatuksi hetkessä.

8. Mainitse toisen miehen iskevän sinua

Ei ole väliä, oletko terveessä vai myrkyllisessä suhteessa: poikaystäväsi on oltava tietoinen siitä, että sinua halutaan yhä. Et voi koskaan antaa hänen unohtaa ominaisuuksiasi, ja sinun on muistutettava häntä siitä, että tonneittain miehiä on jonossa odottamassa kanssasi.

Mikään ei tee miestäsi mustasukkaisemmaksi kuin se, että muut miehet iskevät sinua. Jos tämä ei tapahdu hänen kuullensa, mainitse vain rennosti, että joku kehui sinua matkalla töihin tai että söpö tarjoilija pyysi numeroasi.

Korostat jopa sitä, että torjuit heidät. Näyttää kuitenkin siltä, ettet pääse kaikista kosijoista eroon, vaikka kuinka yrittäisit.

9. Älä vastaa hänen yrityksiinsä saada sinut mustasukkaiseksi.

Romanttinen mustasukkaisuus toimii molempiin suuntiin. Samalla kun mietit, miten saat poikaystäväsi mustasukkaiseksi, hän luultavasti tekee samaa. Hän haluaa kostaa ja kääntää pöydän omaksi edukseen.

Sinun ei pidä antaa hänen onnistua. Älä vastaa hänen yrityksiinsä saada sinut mustasukkaiseksi keinolla millä hyvänsä.

Sinua ei uhkaa mikään muu tyttö, eikä sinua haittaa, jos hänellä on hauskaa jonkun muun kuin sinun kanssasi.

Olet niin keskittynyt omaan elämääsi, ettet huomaa, jos hän jättää sinut!

10. Pidä tyttöjen ilta

Pue päällesi, laita lempiparfyymisi, käy kampaajalla ja lähde klubille tyttöystävien kanssa. Häntä ei tietenkään ole kutsuttu.

Lähetä hänelle söpö selfie mielenkiintoisella kuvatekstillä ja sulje puhelimesi. Anna hänen miettiä, lähestyvätkö sinua miehet ja flirttailetko jonkun muun kanssa.

Ja jos haluat saada hänet todella sekoamaan, älä lähetä hänelle tekstiviestiä, kun pääset kotiin. Laita puhelin päälle huomenna herätessäsi ja kerro hänelle, miten hauskaa sinulla oli eilen illalla.

11. Ala ostaa itsellesi lahjoja

Poikaystäväsi ei enää yllätä sinua pienillä asioilla? Hän ei osta sinulle lahjoja? No, miksei salainen ihailija tekisi sitä työtä hänen puolestaan?

Ei, sinun ei tarvitse oikeasti löytää ketään, joka tekee kaikki nämä asiat. Sinusta tulee oma salainen ihailijasi. Kyllä, kuulit oikein.

Osta itsellesi jotain uutta ja käyttäydy salaperäisesti, kun BF:si kysyy, mistä sait sen.

Jos haluat todella piristää asioita – lähetä itsellesi kukkia, suklaata tai ilmapalloja. Älä kirjoita korttia, vaan lähetä toimitus vain kotiosoitteeseesi. Varmista, että se tulee perille myös silloin, kun hän on kotona.

Varaudu siihen, että hän kysyy sinulta, keneltä se on tullut. Esitä tietämätöntä ja teeskentele olevasi yhtä yllättynyt kuin hänkin.

12. Vaihda meikki ja kampaus

On tunnettu tosiasia, että ihmisillä on tapana muuttaa tyyliään, kun he rakastuvat tai eivät rakastu. Tiedät sen itsekin – kun tapaat jonkun uuden ihmisen, johon haluat tehdä vaikutuksen, alat pitää ulkonäöstäsi erityistä huolta.

No, onneksi BF:si tietää tämän myös. Siksi se on epäilyttävää, kun vaihdat koko vaatekaappisi, hankit itsellesi pari uutta hajuvettä, värjäät tai leikkaat hiuksesi ja alat meikata eri tavalla.

13. Älä koskaan ota häneen yhteyttä ensin

Jos mietit, miten saat poikaystäväsi mustasukkaiseksi, älä kutsu häntä treffeille, älä ehdota yhteisiä aktiviteetteja äläkä kysele hänen kuulumisiaan. Periaatteessa älä ota häneen yhteyttä, ellei hän tee sitä ensin.

Se saa hänet ajattelemaan, jos annat huomiosi jollekin toiselle miehelle. Usko minua, hän alkaa ottaa yhteyttä yhä useammin.

14. Pyydä muita kehumaan sinua

Tarvitseeko poikaystäväsi muistutusta siitä, että hän löi jättipotin tavatessaan sinut? Siinä tapauksessa paras tapa saada tämä kaveri mustasukkaiseksi on saada ihmiset kehumaan sinua hänen kuullensa.

Pyydä ystäviäsi kertomaan, että olet uskomattoman viehättävä. Pyydä heitä nauramaan vitseillesi ja kehumaan älykkyyttäsi.

Kun miehesi kuulee tämän kaiken, hän tietää, että muutkin miehet näkevät sinut tällä tavalla. Hän muistaa, että olet hyvä saalis, eikä hänellä ole varaa menettää sinua.

15. Naura hänen ystäviensä vitseille

Paras tapa saada miehesi mustasukkaiseksi on saada hänet uhkaamaan hänen ystäviään. Ei, sinun ei tarvitse oikeasti paneskella hänen parhaan ystävänsä kanssa – se olisi todella liikaa.

Riittää, että tsekkaat heidät ja naurat heidän ontuville vitseilleen. Usko minua – miehet ovat superherkkiä, kun on kyse heidän huumorintajustaan.

Joten jos BF:si näkee, että hänen ystävänsä saa sinut nauramaan, hän raivostuu ja hänen vihreäsilmäinen hirviönsä nimeltä mustasukkaisuus syö hänet elävältä!

16. Kehu muita miehiä hänen edessään

Nyt on aika kehua miehiä hänen läsnäollessaan. Ei, sinun ei tarvitse sanoa, että pidät toisesta miehestä. Riittää, että puhut hänestä erityisellä ihailulla.

Ja tiedätkö, mikä olisi parasta? Kehua niitä luonteenpiirteitä, joita tiedät, ettei poikaystävälläsi ole.

Olet esimerkiksi aiemmin arvostellut häntä siitä, ettei hän ole ollut kunnianhimoisempi. Nyt on aika ihailla uutta miespuolista työtoveriasi, joka väitetysti edistyy urallaan uskomattomasti.

17. Peruuta suunnitelmat

Tämä on melko epäkohteliasta, mutta suunnitelmien peruuttaminen viime hetkellä tekee todella vaikutuksen. Kun poikaystäväsi pyytää sinua seuraavan kerran ulos, sovi tapaamisesta ja peru sitten vain muutama tunti etukäteen.

Anna hänelle epämääräinen tekosyy tai kerro vain, että yhtäkkiä sinua ei huvita lähteä ulos.

Sen jälkeen vain katoa salaperäisesti. Älä ole netissä missään sosiaalisessa sovelluksessa, äläkä vastaa hänen puheluihinsa tai tekstiviesteihinsä.

Jos teet näin pari kertaa, hän alkaa epäillä, että tapailet toista miestä.

18. Piilota puhelimesi

Jos sinulla ei ole mitään salattavaa, sinun ei ole ongelma jättää puhelintasi näkyville. Mutta kun pelkäät, että saat tekstiviestin tai puhelun toiselta kaverilta, kannat sen mukanasi vessaan.

No, juuri niin sinun pitäisi käyttäytyä – kuin sinulla olisi jotain (tai tarkemmin sanottuna joku) salattavaa. Vaihda salasanasi, lukitse näyttösi, äläkä koskaan jätä puhelintasi vartioimatta.

Kun olet ulkona, pidä puhelimen näyttö aina alaspäin. Usko minua – se saa hänet ihmettelemään.

Ja jos haluat piristystä, pyydä ystäviäsi räjäyttämään puhelimesi aina, kun olet hänen kanssaan.

19. Hanki julkkis ihastus

Tämä saattaa kuulostaa lapselliselta, mutta usko pois, useimmilla miehillä on niin hauras ego, etteivät he voisi sietää sitä, että heidän tyttöystävänsä puhuu toisesta miehestä, vaikka tuo mies olisi täysin saavuttamaton.

Jos haluat pitää asiat kevyesti, mutta silti tarkistaa, miten mustasukkaisuus toimii poikaystävässäsi, aloita pakkomielle julkkisihastuksesta.

20. Laita ystäväsi tekemään hänet mustasukkaiseksi

Parhaat ystäväsi ovat liittolaisiasi tässä asiassa! Jos et halua olla liian ilmeinen, he voivat tehdä likaisen työn puolestasi.

Laita heidät esimerkiksi kertomaan sinulle, että joku kuuma tyyppi tsekkaa sinua; tietenkin poikaystäväsi kuullen.

Pyydä heitä lähettämään sinulle tekstiviestejä tai kukkia. Laita heidät kertomaan tarinoita ex-poikaystävästäsi ja siitä, miten hän oli hulluna sinuun.

Ja tässä on paras idea ikinä: kerro hänelle, että vietät yön ystäväsi luona, mutta sulje puhelimesi. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, hän soittaa hänelle.

Ja mitä hän kertoo hänelle? No, että et ole siellä ja ettei hänellä ole aavistustakaan, mitä on tekeillä.

21. Anna hänen saada sinut kiinni valehtelusta

Vaikka kertoisit totuuden siitä, missä olit viime yönä, käyttäydy kuin valehtelisit. Näytä valehtelijan ruumiinmerkkejä: katso muualle, ole hermostunut ja leiki hiuksillasi.

Varmista myös, että tarinasi eivät täsmää. Anna hänen saada sinut kiinni valehtelusta ja istu alas ja rentoudu, kun hän yrittää löytää todellisen totuuden.

22. Älä ole niin saatavilla

Yksi keino saada miehesi haluamaan sinua enemmän on osoittaa hänelle, että hän voi menettää sinut milloin tahansa. Jos mies näkee, että olet aina paikalla, hän alkaa pitää sinua itsestäänselvyytenä.

Mutta jos lakkaat olemasta niin saatavilla ja juoksemasta hänen luokseen aina, kun hän soittaa, hän alkaa miettiä, saako toinen mies huomiosi. Mihin olet suunnannut hänelle antamasi energian uudelleen?

23. Käyttäydy emotionaalisesti irrallaan

Emotionaaliset suhteet satuttavat enemmän kuin fyysiset. Jos siis todella haluat särkeä tämän miehen sydämen, älä anna hänen luulla, että seurustelet jonkun toisen kanssa – anna hänen uskoa, että olet rakastunut toiseen mieheen.

Käyttäydy emotionaalisesti irrallaan. Käyttäydy kuin et voisi vähempää välittää suhteestanne, koska mielesi ja sydämesi ovat jossain muualla.

24. Älä ota häntä mukaan tulevaisuuden suunnitelmiisi

Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa miehelle, että hän on vain välietappi matkan varrella, kuin tehdä tulevaisuuden suunnitelmia ilman häntä? Jos sanot tulevaisuudesta puhuessasi jatkuvasti “minä” eikä “me”, poikaystäväsi ihmettelee, kuvitteletko rinnallesi toisen miehen.

Oletko hänen kanssaan vain siksi, että hän on kätevä? Aiotko päästä hänestä eroon lähiaikoina?

25. Jätä puhelimesi näkyville

Muistatko, kun kehotin sinua piilottamaan puhelimesi? No, voit joko tehdä niin tai jättää sen jonnekin, missä poikaystäväsi voi nähdä sen.

Voit joko mennä vessaan ja alkaa tekstata itsellesi juuri sillä hetkellä tai voit sopia ystäväsi kanssa, että hän tekee sen puolestasi. Oli miten oli, hänen on nähtävä jotain epäilyttävää toimintaa puhelimessasi, jos haluat tehdä hänet mustasukkaiseksi.

26. Käyttäydy salaperäisesti

Lopuksi käyttäydy mahdollisimman salaperäisesti. Älä puhu suunnitelmistasi tai siitä, miten vietit päivän. Sen sijaan, että antaisit selkeitä vastauksia, vaihda puheenaihetta, kun hän kysyy olinpaikastasi.

Tämä haastaa hänet miettimään sinua. Hänellä ei ole todisteita siitä, että olet uskoton, mutta jokin ei yksinkertaisesti täsmää.

Ennen kuin huomaatkaan, hän alkaa miettiä jokaista liikettäsi liikaa. Mutta hän ei löydä mitään, koska mitään löydettävää ei ole.

Juuri noin, hän tulee hulluksi sinuun huomaamattaan.

Miten saan poikaystäväni mustasukkaiseksi tekstiviestillä? 4 tapaa tehdä se

Tässä ovat tehokkaimmat tavat saada poikaystäväsi mustasukkaiseksi näkemättä häntä edes henkilökohtaisesti. Käytä näitä tekstiviestitekniikoita saadaksesi hänen huomionsa!

1. Jätä huomiotta hänen tekstiviestinsä ja puhelunsa

Tämä on erityisen tehokasta, jos olet tähän asti vastannut hänen tekstiviesteihinsä ja puheluihinsa heti. Mutta yhtäkkiä asiat muuttuivat: olet alkanut jättää hänet huomiotta.

On selvää, ettei hän ole enää etusijalla. Onko hänen tilalleen tullut toinen mies?

Kun hän kysyy sinulta asiasta, kerrot vain, ettet ole nähnyt hänen tekstiviestejään. Samalla vietät kaiken aikasi puhelimellasi, kun hän on paikalla.

Se osoittaa hänelle, että olet aina puhelimessa, joten on mahdotonta, että et huomannut hänen puheluitaan ja tekstiviestejään – et vain pitänyt niitä tarpeeksi tärkeinä.

2. Lakkaa vastaamasta tyhjästä

Kaikki sujuu loistavasti. Te kaksi tekstailette tuntikausia, seksuaalinen kemia on uskomatonta, ja sitten pam – lopetat vastaamisen. Et hyvästele, eikä mikään viittaa katoamiseesi.

Älä vastaa hänelle ennen huomista, vaikka hän kuinka yrittäisi ottaa sinuun yhteyttä. Ja kun otat, pyydä vain satunnaisesti anteeksi ja kerro, että nukahdit tai että sinulla oli asioita hoidettavana.

3. Vastaa yksisanaisilla teksteillä

Lähetä vain hymiö takaisin, varsinkin kun hän lähettää sinulle esseepitkän kappaleen. Tämä on erityisen tehokasta silloin, kun te kaksi riitelette.

Näytä hänelle, ettet aio tuhlata kallisarvoista energiaasi häneen. Joku on selvästi tärkeämpi kuin hän, ja on hänen asiansa selvittää, kuka se voisi olla.

4. Lähetä hänelle “väärä” teksti

Parasta loppua varten! Jos olet todella kovis, lähetät poikaystävällesi “vahingossa” väärän tekstiviestin.

Voit esimerkiksi tekstata hänelle jotain sellaista kuin: “Minulla oli hauskaa eilen illalla. Milloin teemme sen uudestaan”, vaikka et ole nähnyt häntä muutamaan päivään.

Tai: “Hyvää yötä, kulta. Rakastan sinua myös. Odotan innolla yhteistä aamiaistamme”, vaikka teillä ei ole suunnitelmia aamiaiselle, eikä hän ole sanonut rakastavansa sinua.

Lähetä vain: “Hups, anteeksi, väärä teksti” muutama minuutti sen jälkeen. Kun hän ottaa sinut siitä kiinni, sano, että halusit tekstata BFF:lle tai anna jokin muu epämääräinen tekosyy, jota hän ei osta.

Lopuksi:

Jokainen parisuhdevalmentaja sanoo sinulle saman: et ihmettelisi, miten saat poikaystäväsi mustasukkaiseksi, jos teillä olisi terve suhde. Mutta asiat eivät aina ole niin täydellisiä kuin haluaisimme niiden olevan.

Pohjimmiltaan yritän sanoa, että näiden tekniikoiden käyttäminen pitkällä aikavälillä muuttaa romanssisi myrkylliseksi suhteeksi. Ole hyvä, älä tee niistä tavallisia deittailumalleja.

Jos kuitenkin luulet, että poikaystäväsi tarvitsee vain pienen sysäyksen, jotta hän alkaisi kohdella sinua paremmin – nämä taktiikat toimivat kuin rasvattu. Hän tajuaa, että hän voi helposti menettää sinut, sinä saat alun perin tarvitsemasi vahvistuksen, ja suhteestanne tulee parempi kuin koskaan.