Skip to Content

5 Asiaa, Joita Et Koskaan Sanoisi, Jos Olisit Oikeasti Onnellinen Hänen Kanssaan

5 Asiaa, Joita Et Koskaan Sanoisi, Jos Olisit Oikeasti Onnellinen Hänen Kanssaan

Jos sinun täytyy vakuuttaa itsellesi, että parisuhteesi on onnellinen ja että sinä olet löytänyt sen oikean, silloin sinä et ehkä ole niin vakaalla pohjalla, kuin haluaisit olla.

Jos olet löytänyt itsesi tilanteista, joissa etsit tekosyitä sille, miksi asiat eivät ole niin ruusuisia enää ja yrität jatkuvasti saada itsesi uskomaan, että tämä on sitä, kuten sen kuuluisi olla, silloin sinä et ehkä ole hänen kanssaan enää onnellinen.

Kun sinun täytyy uskotella itsellesi, että olet onnellinen, se on selvä merkki siitä, että olet parisuhteessa, joka ei ole enää kukoistava.

Tässä on 5 asiaa, joita ihmiset sanovat vain silloin, kun eivät enää ole onnellisia puolisonsa kanssa, mutta yrittävät uskotella itselleen toisin.

Älä enää valehtele itsellesi ja selvitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Ja anna palaa!

1. “Jonkin aikaa yhdessä olon jälkeen jännityksen tuleekin poistua.”

On mahdotonta pitää noita ensitreffien perhosia vatsassa koko parisuhteen ajan. Se yleensä esiintyy silloin, kun parisuhde on uusi ja olette rakastumassa toisiinne.

Mutta se ei tarkoita sitä, että jännityksen tulisi loppua!

Hän on vieläkin se, jonka luokse tulet kotiin joka päivä ja jos hänen näkemisensä päivän päätteeksi ei saa hymyä huulillesi, sinä et ehkä ole niin onnellinen, kuin luulet olevasi.

Sinun miehesi on sellainen, jonka tulisi saada sinut tuntemaan lämpöä ja onnea, ei sellainen, jonka läsnäolo ärsyttää sinua ja saa sinut sekoamaan tai mikä vielä pahempaa – tuntemaan välinpitämättömyyttä.

Tämä on merkki suuremmasta ongelmasta.

2. “Työt vain stressaavat meitä, siinä kaikki.”

Sinä tulet käymään haasteita läpi elämässäsi. Se ei tule aina olemaan helppoa ja sinä et aina tule olemaan onnellinen.

Kaikki parisuhteet sisältävät ylä- ja alamäkiä, mutta tärkeintä on se, että te molemmat haluatte tehdä töitä sen eteen.

Mutta jos syytät ulkoisia asioita perimmäisistä ongelmistanne, se saattaa tarkoittaa sitä, että jotain suurempaa on tekeillä.

Kun sinä aina löydät hyvän tekosyyn sille, miksi sinä ja puolisonne ette ole yhteydessä – kuten työ, perhe ja muut asiat – sinä et koskaan ole onnellinen. Sinä vain valehtelet itsellesi.

Yritä löytää oikea syy tälle ja lopettakaa syyttämästä toisianne omasta epäonnellisuudestanne.

Jos te kaksi ette toimi enää ja liekki on sammunut tai ette kunnioita toisianne, on parempi lopettaa se kuin jatkaa tekosyiden keksimistä.

Teet itsestäsi vain enemmän onnettoman.

3. “En halua häiritä häntä omilla ongelmillani; se ei ole tärkeää.”

Sinun miehesi on sinun peruskalliosi. Hän on ihminen, jonka tulisi olla siinä sinua varten ja auttaa sinua elämän ennustamattomissa myrskyissä.

Sinun tulisi aina haluta nojata häneen ja jakaa syvimmät ja synkimmät asiat hänen kanssaan, koska te olette siinä myötä- ja vastamäessä.

Jos et halua avautua hänelle vaan sen sijaan puhut ystävillesi ja perheellesi, sinä et todennäköisesti enää tunne yhteyttä hänen kanssaan ja sinun tulee uudelleen arvioida parisuhteesi.

4. “Me käsittelemme sen lopulta.”

Jos sinulla on ongelmia parisuhteessa, sinun tulee käsitellä ne heti.

Jättämällä asioita kesken etkä käsittele tunteita silloin, kun ne ovat vielä tuoreita, se alkaa murtaa parisuhdettasi.

Olemalla sitoutunut toisiinne ei tarkoita sitä, että teillä ei ole ongelmia.

Se tarkoittaa sitä, että käsittelette ongelmat yhdessä terveellä tavalla ja haluatte taistella toistenne puolesta – aina.

Jos sinulla ei ole halua puhua asioita halki enää vaan ennemmin lakaiset asiat maton alle, lopulta se tulee rikkomaan suhteen.

Joko puhu ongelmistasi ja työstä parisuhdettanne tai päätä se ja keskity löytämään sellainen, joka saa sinut haluamaan saada asiat toimimaan.

5. “Siinä on vain järkeä pysyä yhdessä, käytännöllisistä syistä.”

Jos pysyt hänen kanssaan yhdessä sellaisten asioiden vuoksi, joilla ei ole mitään tekemistä rakkauden ja kunnioituksen kanssa, sinä olet siinä aivan vääristä syistä.

Älä jatka rakkaudettomassa parisuhteessa vain sen vuoksi, että se on käytännöllisempää niin! Jos te kaksi elätte yhdessä ja olisi monimutkaista muuttaa pois ja löytää uusi asunto, sinun tulee päättää se ASAP.

Sinä ansaitset olla jonkun kanssa rakkauden vuoksi eikä käytännön syistä! Kaikki on ratkaistavissa.

Älä pelkää olla rohkea vain sen vuoksi, että se vaikuttaa hieman monimutkaiselta juuri nyt.

Tee itsellesi paras ratkaisu äläkä pysyttele paikoillasi vain sen vuoksi, että se näyttää paremmalta paperilla.

Kuuntele sydäntäsi ja tee se, mikä tuntuu oikealta – älä sitä, mikä tuntuu käytännölliseltä.