Skip to Content

Jos Tiedät Oman Arvosi, Vaadit Nämä 10 Asiaa Häneltä

Jos Tiedät Oman Arvosi, Vaadit Nämä 10 Asiaa Häneltä

1. Kunnioitus

Jos oikeasti tunnet oman arvosi, sinä odotat miehesi kunnioittavan sinua. Ilman kunnioitusta parisuhde ei voi toimia pitkään.

Kunnioitus on se, joka säilyy kun rakkaus hiipuu.

Jos sinulla on joku, joka hyväksyy sinut ja kunnioittaa mielipiteitäsi, sinä saat aina haluamasi romanttiselta parisuhteelta.

2. Avoin kommunikaatio

Kun tiedät, kuinka paljon sinä tuot pöydälle, sinä odotat miehesi olevan avoin kaikesta, jotta voitte tehdä yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia.

Hyvä kommunikaatio on menestyksekkään parisuhteen avain ja jos etäännytät itsesi puolisostasi ja pidät asioita omana tietonasi, sinä et pysty viemään parisuhdettanne uudelle tasolle.

3. Rehellisyys

Jokainen nainen maailmassa ansaitsee miehen, joka on rehellinen hänelle, niin myös sinä.

Jos sinulla on joku, joka pitää aina sydäntään kämmenellään, olet onnekas.

Tämä on jotain, jonka tulisi tulla luonnostaan kun rakastumme, mutta jotkut miehet peittelevät asioita, koska he eivät halua loukata meitä.

Lopulta kaikki kuitenkin pahenee, koska he eivät ratkaisseet ongelmaa ajoissa. Siksi rehellinen mies on sellainen, josta totisesti tulee pitää kiinni.

4. Tuki

Vaikka olisit vahva ja itsenäinen nainen, sinä tarvitset miehen, joka tukee tavoitteitasi.

Sinä et tarvitse sellaista miestä, joka pidättelee sinua tavoittelemasta toivomiasi asioita vaan sellaisen, joka on tuuli siipiesi alla ja joka nostaa sinut ylös, kun kaadut.

Sinä tarvitset miehen, joka on rinnallasi pahimpinakin hetkinäsi, koska vain tällainen mies ansaitsee sinut parhaimmillasi.

5. Sitoutuminen

Tällä modernin treffailu aikakautena liikkeellä on paljon panomiehiä, psykopaatteja, narsisteja ja miehiä, jotka haluavat vain käyttää sinua hyväkseen.

Harvinaisia ovat ne, jotka haluavat sitoutua samantien joten sinä korkealaatuisena naisena tarvitset jonkun, jolta se tulee luonnostaan.

En sano, että hänen tulee kosia sinua samalla sekunnilla, mutta kun aikaa kuluu, hänen tulee kyetä näkemään, kuinka upea sinä olet ja että sinä pystyt muuttamaan hänen elämänsä kauneimmaksi saduksi.

6. Kompromissit

Jos olet nainen, joka tuntee arvonsa, sinä haluat miehen tekevän kompromisseja vuoksesi aivan kuten sinäkin teet hänen vuokseen.

Koska tiedät, että teillä molemmilla on toiveita ja unelmia, te teette yhdessä työtä toteuttaaksenne niitä ja teette kompromisseja ollaaksenne tyytyväisiä.

Niitä käyttämällä osoitat puolisollesi ja itsellesi, kuinka kypsä olet ja pystyt käsittelemään jokaisen eteen tulevan ongelman mielenkiintoisella yhteisellä matkallanne.

7. Empatia

Eläminen miehen kanssa, joka ei tunne empatiaa on kuin eläisi hirviön kanssa.

Sinä et tarvitse sellaista, joka ei näe arvoasi, kyyneleitäsi ja uhrauksiasi.

Kuten jokainen oman arvonsa tunteva nainen, sinäkin odotat tällaisia asioita puolisoltasi.

Se ei ole liikaa ihmiselle, joka rakastaa sinua ja sinun tulee tietää tämä. Vain mies, joka on hulluna rakastunut sinuun tuntee empatiaa.

Ei vain sinua kohtaan vaan myös muita kohtaan ja tällä tavalla hän osoittaa, kuinka suuri mies hän on.

8. Uhraukset

Rakkaus ei ole helppoa ja ne, jotka ovat kärsineet paljon, tietävät sen oikein hyvin. Se vaatii aikaa, vaivaa ja uhrauksia.

Siksi tarvitset miehen, jolle ei ole ongelma nähdä ylimääräistä vaivaa vuoksesi ja joka uhraa joitain asioita tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Sinun tulee vastata samalla tavalla, koska rakkaus ja parisuhde ei ole yksisuuntainen tie.

Teidän kahden tulee olla tasavertaisia, joten varmista aina, että annat yhtä paljon kuin saat.

9. Panostus

Onko mitään seksikkäämpää, kuin mies, joka panostaa sinuun? Ei minunkaan mielestäni.

Siksi sinun tulisi asettua aloillesi jonkun sellaisen kanssa, joka näkee arvosi ja näkee jatkuvasti vaivaa pitääkseen sinut hänen elämässään.

Sinä et tarvitse miestä, joka pitää sinua itsestään selvyytenä vain koska on jo pujottanut sormuksen sormeesi.

Hitto vie ei! Hänen tulee tehdä töitä pitääkseen tuon sormuksen sormessasi myös!

10. Rakkaus

Minun ei tarvitse edes mainita, että rakkaus on välttämätön ainesosa menestyksekkääseen parisuhteeseen.

Se on ajatonta, luodinkestävää ja taianomaista. Se on kaikki, mitä tarvitset elääksesi sen jälkeen, kun sinua on aiemmin satutettu.

Rakkaus voi parantaa, se voi näyttää sinulle aivan uusia asioita itsestäsi ja se voi saada sinut tuntemaan olevasi seitsemännessä taivaassa.

Jos siis tunnet oman arvosi, tämä on ensimmäinen asia, jota sinun tulee odottaa puolisoltasi.

Se on jotain, jonka tulee aina olla ykkössijalla parisuhteessa. Älä koskaan anna kenenkään vakuuttaa sinulle toisin!

Jos Tiedät Oman Arvosi, Vaadit Nämä 10 Asiaa Häneltä