Skip to Content

Jos Hänestä Kannattaa Pitää Kiinni, Hän Ei Koskaan Saa Sinua Käymään Läpi Näitä 7 Asiaa

Jos Hänestä Kannattaa Pitää Kiinni, Hän Ei Koskaan Saa Sinua Käymään Läpi Näitä 7 Asiaa

1. Hän ei koskaan saa sinua kyseenalaistamaan hänen uskollisuuttaan

Jos miehesi flirttailee muiden naisten kanssa, provosoi sinun mustasukkaisuuttasi tarkoituksella, piilottelee puhelintaan aina, kun viesti saapuu tai näyttää mitä tahansa muita merkkejä, jotka edes viittaavat pettämiseen, sinun ei tulisi tuhlata aikaasi. Parisuhde ei voi toimia ilman luottamusta.

Miehelle, josta kannattaa pitää kiinni, sinä olet ainoa nainen koko maailmassa. Hän ei pelaa epäkypsiä pelejä eikä flirttaile.

Hän ei juokse pois sitoutumisesta eikä millään tavalla näytä, että hän olisi epävarma tunteistaan.

2. Hän ei koskaan saa sinua jahtaamaan itseään

Sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä tehdäksesi hänestä onnellisen.

Sinun ei tarvitse odottaa ikuisuuksia viestiin vastaamista. Sinun ei tarvitse anella hänen aikaansa. Jos hän on se oikea sinulle, hän tekee kaiken tämän ilman pohdintaa.

Hän löytää aina keinon näyttää sinulle, että olet hänen mielessään.

Hän soittaa, viestittää ja ilmaantuu paikalle silloin, kun hänen pitää. Hän on puolitiessä vastassa. Kaikki juokseminen on toistenne suuntaan, ei hänen peräänsä. Siinä on suuri ero.

3. Hän ei lamaannu joka kerta, kun alat puhua tulevaisuudesta

Tuo mies, joka alkaa mumista ja vaihtaa puheenaihetta joka kerta, kun tulevaisuuden suunnitelmat tulevat esiin, ei ole valmis mihinkään vakavaan.

Sen ei tarvitse olla mitään niin vakavaa, kuin yhteen muuttaminen, lasten hankkiminen tai naimisiin meneminen, etenkään aluksi.

Kuitenkin hänen tulisi pystyä edes suunnittelemaan lomaa kanssasi tai menemistä jonnekin tapahtumaan muutaman kuukauden päästä. Se tarkoittaa, että alitajuntaisesti hän ei pysty kuvittelemaan tulevaisuutta sinun kanssasi.

Nuo pienet asiat erottavat sellaiset miehet, joista kannatta a pitää kiinni sellaisista, jotka vain raahaavat sinua perässään.

4. Hän ei koskaan tuomitse sinua

Hän kuuntelee ymmärtääkseen eikä vastatakseen. Hän arvostaa menneisyyttäsi ja nykyisyyttäsi. Hän ei käytä likapyykkiäsi satuttaakseen tai provosoidakseen sinun epävarmuuksiasi.

Hän ennemmin tekee kaikkensa näyttääkseen, kuinka upea olet, kuinka kaikilla meillä on vikamme ja siinä ei ole mitään pahaa.

Mies, josta kannattaa pitää kiinni, toivottaa vahvuutesi tervetulleiksi ja käsittelee vikasi, koska hän on tietoinen, että sinäkin otat vastaan hänet kokonaan. Hän tietää, ettei ole täydellinen ja hän ei aseta sellaista painetta sinun niskaasi.

5. Hän ei anna sinulle lupauksia, joita hän ei voi pitää

Johdonmukaisuus on hänen arvokkain ominaisuutensa.

Hän haluaa näyttää sinulle, että hän on luotettava ja että hän on mies, jonka kanssa voit rakentaa itseäsi. Hän ei koskaan peru suunnitelmianne viime hetkellä eikä ole mitään suurempaa voimaa, joka hänet voisi pysäyttää.

Hän ei sano yhtä asiaa tänään ja tee huomenna toista. Hän ei kiertele ja kaartele päästäkseen asiaan – hän antaa sen sinulle suoraan.

Sinun ei tarvitse koskaan epäillä häntä ja vaikka hän epäonnistuisi aikeissaan joskus, sinä tiedät hänen tehneen parhaansa.

6. Hän ei koskaan aloita riitaa ilman pätevää syytä

On olemassa miehiä, joille riitely tarkoittaa kommunikointia. He aloittavat riidan tyhjästä ja joka kerta, kun jokin asia ei mene heidän mielensä mukaan. Se on vain yksi suuri varoitusmerkki henkisestä epäkypsyydestä.

Mies, josta kannattaa pitää kiinni, tietää, että joskus riidat ovat väistämättömiä. Hän ei kuitenkaan tee niistä suurempia, kuin te kaksi olette.

Kyse ei ole voittamisesta ja häviämisestä. Kyse on yhteisestä maaperästä – jos ei heti, viimeistään sen jälkeen, kun olette rauhoittuneet.

Riita silloin tällöin kasvattaa ja rakentaa. Mutta jos Mutta jos riidat ovat jokapäiväisiä, silloin olet huonossa parisuhteessa, joka kuivattaa sinut henkisesti aivan pian.

7. Hän ei koskaan saa sinua tuntemaan itseäsi yksinäiseksi

On olemassa parisuhteita, jotka saavat sinut tuntemaan yksinäisemmäksi, kuin silloin kun olet yksin. On olemassa miehiä, joille ei ole ongelma antaa sinun kantaa raskasta taakkaa yksin, eivätkä näe itse vaivaa saadakseen asiat toimimaan. He välittävät vain omista tarpeistaan ja he poistuvat tilanteesta silloin, kun se ei heille enää sovi.

Se oikea ei koskaan lähde – vaikka tapahtuisi mitä.

Tunnet olosi turvalliseksi ja suojatuksi hänen käsivarsillaan. Kun hän ei pysty tekemään mitään auttaakseen sinua, hän voi ainakin kuunnella.

Hän on sinun ensimmäiseksi, jolle voit soittaa, kun tapahtuu mitä tahansa hyvää tai pahaa ja hän vastaa sinulle aina.

Hän jakaa onnesi ja lohduttaa sinua silloin, kun olet surullinen. Siksi hänestä kannattaa pitää kiinni.