Skip to Content

10 ‘Pahan Tytön’ Ominaisuutta, Jotka Saavat Miehet Rakastumaan

10 ‘Pahan Tytön’ Ominaisuutta, Jotka Saavat Miehet Rakastumaan

Sinun ei välttämättä tarvitse olla paha tyttö napataksesi miehen sydän. Koska sanotaan se suoraan, miehet haluavat pahoja tyttöjä, mutta suurin osa ei uskalla seurustella sellaisen kanssa.

Mutta on olemassa keino, jolla välttää tämä ongelma. Pahat tytöt ovat ennustamattomia ja usein vaikeita käsitellä. Useimmat miehet välttävät seurustelua heidän kanssaan, koska he eivät ole sellaisia tyttöjä, joita esitellä äidilleen.

Mutta kuten jo sanoin, sinun ei tarvitse olla paha tyttö, mutta sinussa voi virrata hieman ’pahan tytön verta’, joka on enemmän kuin tarpeeksi napataksesi ihastuksesi huomion.

Sinä et riskeeraa mitään, koska olet pohjimmiltasi hyvä, mutta sinussa on likainen puolesi. Se näkyy seuraavista ominaisuuksista:

1. Olet seikkailuhenkinen

Sinulla ei ole rajoja ja sinä haluat kokeilla kaikkea. Sinä et pelkää mitään ja tiedät, että sinun on kokeiltava asioita ennen kuin voit tuomita mitään. Sinun pahan tytön puolesi saa sinut lähtemään maailmalle ja kokeilemaan uusia asioita.

Miehet pitävät seikkailuhenkisistä naisista, koska ovat itsekin usein sellaisia. Näytä hänelle, että sinulla on tuo paha tyttö sisälläsi ja koe upeita seikkailuja hänen kanssaan. Sinä et tule katumaan sitä.

2. Olet itsenäinen

Miehet eivät halua sellaista tyttöä, joka on riippuvainen heistä. He eivät halua kantaa koko parisuhteen taakkaa selässään. He haluavat jonkun, joka työskentelee heidän kanssaan, joku joka on valmis ottamaan ohjat silloin kun on tarpeen.

He tarvitsevat jonkun, joka tietää kuinka asiat tehdä itse. He ihailevat naisia, jotka pitävät huolta itsestään. Pahat tytöt ovat sellaisia.

3. Olet itsevarma

Sanotaan se suoraan! Itsevarmuus on seksikästä! Nainen ei pysty pukemaan ylleen mitään yhtä seksikästä, kuin oman itsevarmuutensa.

Vaikka olisit huonoin nainen maailmassa (mitä et ole), jos sinä olet itsevarma, houkuttelet miehiä puoleesi. Tämä asia huomataan kilometrien päästä. Itsevarmuus tuo miehiä lähellesi.

Sinä et näe pahaa tyttöä kävelemässä yksin kadulla pää alas painuneena. Hän kävelee ylpeänä, koska hän tietää, että hän selviää kaikesta. Hän on niin itsevarma ja niin olet sinäkin.

4. Olet tuhma

Tämä saattaa yllättää sinut, mutta miehet rakastavat sitä, kun naiset, joiden kanssa he suunnittelevat asettuvan aloilleen, ovat hieman tuhmia. Kukaan ei halua tylsää ihmistä rinnalleen. Jokainen haluaa hieman jännitystä.

Tämä saattaa olla vain pientä tuhmuutta tai täysin julkista, riippuu miehestä. Tärkeä asia on se, että olette molemmat mukavuusalueellanne tuhmuuden asteen kanssa.

Paras nainen on sellainen, joka käyttäytyy naisellisesti, mutta on hurjan tuhma makuuhuoneessa. Hän ei pysty vastustamaan sinua.

5. Olet viettelevä

Useimmat miehet haluavat tehdä aloitteen etenkin makuuhuoneessa. Mutta se käy vanhanaikaiseksi ennen pitkää. Joskus he haluavat olla niitä, jotka eivät tee mitään.

Useimpien suurin seksifantasia on sellainen, jossa paha tyttö tekee aloitteen ja vaatii seksiä. Sinä tiedät, kuinka tämä tehdä, eikö vain?

6. Olet peloton

Sinä et pelkää mitään ja sinä haluat kokeilla kaikkea. Rohkea nainen on kuuma nainen.

Miehet tietävät, etteivät nämä naiset pelkää tehdä aloitetta ja että he osaavat pitää huolta itsestään. Ei ole mitään tilannetta, jota he eivät pystyisi käsittelemään.

7. Olet realistinen

Sinä et kävele seitsemännessä taivaassa. Kun näet jotain, sinä kutsut sitä sen oikealla nimellä. Sinä et kiertele ja kaartele ollaksesi varovainen, jotta et satuttaisi itseäsi.

Sinä et elä kuplassa, koska sinä et pelkää kohdata totuutta. Vaikka totuutesi ei olisi kaunis, sinä hyväksyt sen ja otat siitä parhaan irti.

8. Olet flirttailevainen

Tiedät tarkalleen, miten käyttää voimaasi vietelläksesi miehen. Tiedät tarkalleen, mitä sanoa hänelle ja kuinka lähestyä häntä. Sinun ei edes tarvitse yrittää kovasti, se tulee sinusta luonnostaan.

Mutta sen lisäksi osaat pukeutua tyrmäävästi! Kun kävelet ohi tuon tulikuuman mekkosi kanssa, miehet hurmaantuvat ja käyttäytyvät kuin sarjakuvissa. Sinulla on taito kiinnittää kenen tahansa miehen huomio itseesi.

9. Olet kova

Sinä et istu ja odota asioiden ratkeavan itsekseen. Sinä tartut toimeen etkä sääli itseäsi ja itke sen vuoksi, mitä sinulle tapahtui.

Sinä kasaat itsesi ja laadit suunnitelman ratkaistaksesi tilanteen. Sinä löydät aina ratkaisun etkä valita, kuinka rankkaa se sinulle oli.

10. Olet suora

Sinä sanot sanottavasi suoraan vasten kasvoja. Sinun ei tarvitse pelata mielen pelejä, koska kukaan ei ansaitse tulla manipuloiduksi.

Sinä olet läpinäkyvä etkä valehtele. Jos joku ei pidä sinun ajatuksistasi, he tietävät, missä on ovi ja he voivat lähteä, jos haluavat.