Skip to Content

Jos Hän Ikävöisi Sinua, Hän Tekisi Asialle Jotain

Jos Hän Ikävöisi Sinua, Hän Tekisi Asialle Jotain

Siinä sinä olet, viettämässä jälleen yhtä unetonta yötä ajatellen tätä miestä. Mitä hän on puuhaillut? Ajatteleeko hän koskaan sinua vai onko hän unohtanut sinut kokonaan?

Kelaako hän edestakaisin kauniita muistoja teistä kahdesta? Katsooko hän vanhoja kuvianne ja kuunteleeko hän lauluja, jotka muistuttavat häntä sinusta?

Yllättääkö hän koskaan itsensä unelmoimasta sinusta? Ajatteleeko hän sinua jokainen päivä, kuten sinä häntä? Toivooko hän sinun tulevan takaisin hänen luokseen?

Onko hän valmis antamaan parisuhteellenne uuden mahdollisuuden? Onko hän varma, että te kaksi onnistuisitte tällä kertaa, niin kuin sinä olet?

Ja sitten kaikkien näiden ajatusten jälkeen sinä et voi muuta kuin pohtia, pitäisikö sinun olla se, joka soittaa hänelle.

Tulisiko sinun olla se, joka päättää tämän hiljaisuuden ja päästää itsesi irti epäilystä? Koska kaikki muu on parempaa, kuin olla tietämättä ja pohdiskella, mitä toinen osapuoli saattaa tuntea.

Loppujen lopuksi, ehkä hän ajattelee sinua myös. Ehkä hän makaa sängyssään tällä hetkellä ja ikävöi sinua samalla tavalla, kuin sinä ikävöit häntä.

Ehkä hän katuu kaikkea, mitä hän teki sinulle. Hän saattaa olla pahoillaan kaikesta tuskasta, jonka hän laittoi sinut käymään läpi ja ehkä hän ymmärtää virheensä.

Mutta hän on vain vakuuttunut siitä, että sinä et koskaan löytäisi voimaa antaa hänelle anteeksi, joten hän ajattelee, että on parempi olla tekemättä mitään.

On selvää, että hän on liian ylpeä tehdäkseen siirtoa. Tai hän pelkää, että sinä torjut hänet kaiken sen jälkeen, mitä teille kahdelle tapahtui.

Loppujen lopuksi hän on aina ollut tuollainen – hän esittää vahvaa, mutta syvällä sisällään hän on pelkuri, kun on kyse tunteiden osoittamisesta. Hän on se, joka peittää tunteensa eikä hän edes itse ole välttämättä tietoinen siitä, että hän ikävöi sinua hullun lailla.

Sontaa! Minun tulee olla rankka sinulle, mutta totuus on, että tämä mies ei ikävöi sinua tippaakaan. Ja sinä todennäköisesti et ole koskaan hänen mielessään.

Hän ei muista vuosipäiväänne, hän ei tunne perhosia vatsassaan, kun hän näkee jonkun, joka näyttää sinulta eikä hän etsi sinua jokaisesta naisesta.

Joten lopeta keksimästä hänelle tekosyitä, lopeta itsellesi valehtelu ja katso totuutta silmiin.

Koska jos hän ikävöisi sinua, hän tekisi asialle jotain. Hän tekisi siirron ja pyytäisi sinulta anteeksiantoa. Kaikki muu on osa sinun itsepetostasi.

Tiedän, että sinä tekisit mitä tahansa saadaksesi tämän miehen vahvistuksen siitä, että sinä merkitset hänelle edelleen paljon. Vaikka sinä et halua häntä takaisin, olisi mukava kuulla, että joku, jota sinä ikävöit, ikävöi myös sinua.

Mutta tämä ei ole totuus sinun tapauksessasi. Tämä mies selvästikin jätti parisuhteenne historiaan, mihin se kuuluu ja on aika sinun tehdä samoin.

Joten lopeta hänen ylpeytensä ja egonsa ajatteleminen. Koska jos hän ikävöisi sinua, ei olisi mitään, mikä estäisi häntä tekemästä asialle jotain. Hän unohtaisi kaikki periaatteensa, koska rakkaus jota hän tunsi sinua kohtaan olisi suurempaa, kuin mikään muu.

Jos hän ikävöisi sinua, hän ei eläisi sinkkuelämäänsä tällä hetkellä. Hän ei makailisi ympäriinsä eikä hän olisi korvannut sinua niin helposti.

Jos hän ikävöisi sinua, hän olisi kerännyt kaikki voimansa ja soittanut sinulle, pyytänyt sinua takaisin. Hän olisi soittanut sinulle tai tullut ovellesi. Hän olisi tehnyt JOTAIN.

Mutta hän ei ole tehnyt mitään sen jälkeen, kun te kaksi erositte, eikö vain? Hän ei koskaan ottanut yhteyttä etkä kuullut hänestä mitään millään tavalla.

Joten miksi pidät toivoasi edelleen yllä? Miksi sinä tuhlaat aikaasi fantasioiden jostain, joka ei selvästikään ole totta?

Miksi jatkat sellaisen odottamista, joka ei koskaan tule? Miksi sinä pidät kiinni menneisyydestä, vaikka syvällä sisimmässäsi tiedät, että sinun on aika päästää irti?

Ole kiltti, pääse eroon tämän miehen muistosta. Hautaa kaikki toivosi, katkaise siteesi historiaan ja ala elämään tätä hetkeä ja todellisuutta.

Tiedän, että tämän myöntäminen itsellesi on vaikeaa. Ettet sinä merkitse mitään sille, josta sinä vieläkin välität paljon.

Mutta se tulee tehdä. Ja se on ensimmäinen askel, joka sinun on otettava, jotta pääset eteenpäin toipumisen tiellä.