Skip to Content

En Halua Täydellistä Parisuhdetta, Haluan Vain Nähdä Sinun Yrittävän Yhtä Paljon Kuin Minä

En Halua Täydellistä Parisuhdetta, Haluan Vain Nähdä Sinun Yrittävän Yhtä Paljon Kuin Minä

Totuus on, etten tarvitse ruusuja ja lahjoja ollakseni onnellinen.

Haluan sinun näkevän vaivaa sen eteen, mitä meillä on. Haluan sinun kertovan minulle synkimmät salaisuutesi vapaasti, koska sinä tiedät minun vievän ne mukanani hautaan asti.

Haluan sinun luottavan minuun kuten minä luotan sinuun etkä koskaan, ikinä luovuta minun suhteeni. En halua sinun luopuvan meistä ja siitä, mitä meillä on.

Koska tällainen rakkaus voisi olla kaikkea, mistä sinä olet ikinä unelmoinut, jos vain yrittäisit hieman kovemmin.

En halua valheita ja johdattelua. Haluan oikean rakkauden ja pysyvyyttä. Joten kerro minulle: Onko se mahdollista? Onko mahdollista saada sellainen rakkaus, jota on elokuvissa tässä maailmassa?

Jos minulta kysyt, sanoisin, että se on mahdollista. Totta puhuen, kaikki, mitä sinä ihan oikeasti haluat, on mahdollista, jos yrität tarpeeksi lujasti. On olemassa niin monia keskinkertaisia asioita elämässä ja rakkauden ei tulisi olla yksi niistä asioista.

Joten, minun tulee vain kysyä sinulta, oletko tarpeeksi vahva työstääksesi jotain aitoa.

Pystytkö kestämään järjettömyyteni, mielialan vaihteluni ja paranoiani? Jos kyllä, silloin pidän paikan sinulle varattuna tulevaisuudessani ja pyydän sinua olemaan puolisoni kaikessa, mitä teen.

Lupaan, että minä teen parhaani tarjotakseni sinulle kaiken rakkauden, minkä ansaitset. Jos sinä vain annat minulle mahdollisuuden, olen paras rakastaja kaikista, paras ystävä ja se oikea sinulle.

Mutta en halua olla ainoa, joka yrittää. Sinun tulee nähdä yhtä paljon vaivaa kuin minä.

Se on ainoa keino, jolla me voimme onnistua. Koska minulla ei ole rakkautta tai voimia meidän molempien puolesta.

Siksi meidän tulee työskennellä tiiminä, odottaa parempien päivien tulevan, tulevaisuutemme ja kaikkien hyvien asioiden tapahtuvan.

Minä haluan sinun olevan vain minun ihmiseni.

Nyt ja aina. Minun ei tarvitse olla kaunein tyttö, mutta haluan olla kaikkein kaunein sinulle.

Sinun ei tarvitse olla hiljaa sen vuoksi, ettet satuttaisi minua. Haluan sinun aina sanovan, mitä mielessäsi on siitä huolimatta, pidänkö siitä vai en.

Koska rakkaus ei ole hiljaa olemista; se on sitä, että sanoo ääneen asiat ajoissa, jotta toinen osapuoli voi päättää, jääkö hän vai lähteekö.

Ja vaikka en olisi kanssasi samaa mieltä kaikesta, se ei tarkoita sitä, ettenkö rakastaisi sinua kuten en ole koskaan ennen rakastanut.

Ja tämä merkitsee eniten. Joten älä hikoile pienistä asioista. On ok, jos et voi viedä minua Rakkauden Kaupunkiin.

Me teemme oman rakkauden kaupunkimme omasta sängystämme lauantai-iltana, kun katsomme elokuvia ja kutittelemme toisiamme. Sinun ei tarvitse näyttää minulle, että pystyt suuriin tekoihin.

Näen, että voit siirtää vuoria rakastamasi naisen vuoksi, kun vain katsot minua.

Rakastan rehellisyyttäsi ja lapsellista nauruasi, kun teen jotain hassua. Rakastan sitä, kuinka suutelet minua otsalle luullen minun nukkuvan, sitä, kuinka kerrot minulle suloisimpia sanoja ikinä.

Rakastan sitä tapaa, jolla tuet minua kaikessa, mitä teen ja tapaasi ottaa minun puoleni muiden edessä.

Kulta, minä haluan vain pieniä asioita, koska nämä merkitsevät minulle koko elämää. Joten mitä tahansa teetkin, ole kiltti, älä muutu.

Älä tee sitä vaikka pyytäisin. Pysy aina itsenäsi ja puolusta rakkauttamme.

Se on arvokkain asia, mitä meillä on ja olen varma, että siitä tulee jotain upeaa. Sinun pitää vain työstää sitä yhtä lujasti kuin minä, etkä saa koskaan kyllästyä siihen.

Haluan sinun valitsevan minut joka päivä aivan kuin minä valitsen sinut. Haluan sinun pysyvän minulle uskollisena etkä koskaan päästä ketään toista sänkyysi etkä myöskään sydämeesi.

Jokaista hyvää asiaa, jonka teet minulle, teen sinulle 100 muuta hyvää asiaa osoittaakseni sinulle sen, kuinka siunattu olen, kun minulla on sinut elämässäni.

Ja kun elämä käy raskaaksi ja kun menetän kaikki voimani, haluan sinun taistelevan meidän molempien puolesta.

Haluan sinun puolustavan sitä, mitä meillä on äläkä koskaan luovuta. Koska minä tiedän, että minä teen samoin.

Minä olen sinun kanssasi hyvinä ja pahoina aikoina ja asetan aina rakkautemme ykköseksi.

Joten älä huoli siitä, miltä rakkautemme näyttää ulospäin, koska se on kaikkein tärkeintä, miten me käyttäydymme kun olemme kaksin neljän seinämme sisällä.

Ja vaikka rakkautemme on joskus sotkuista ja rankkaa, se on jotain, mikä kuuluu vain meille enkä koskaan päästä siitä irti.

Vaikka sinä tai minä olisimme kuinka rikki, sekaisin tai solmussa, minä olen aina sinun valosi tunnelin päässä aivan kuten sinäkin olet minun.