Skip to Content

Jos Hän Ei Halua Olla Kanssasi,Älä Pakota Häntä Jäämään.

Jos Hän Ei Halua Olla Kanssasi,Älä Pakota Häntä Jäämään.

Laita puhelin pois. Älä lähetä sitä viestiä. Älä soita sitä puhelua.

Älä pyydä häntä käymään. Älä rukoile häntä puhumaan kanssasi. Hän ei ansaitse ponnistelujasi.

Pyyhi kyyneleesi pois. Älä tuhlaa niitä häneen.

Lakkaa taistelemasta niin kovasti pitääkseen hänet rinnallasi. Siihen ei ole tarvetta. Uuvutat vain kaikki tunteesi.

Anna hänen olla. Anna hänen mennä. Jos hän tulee perääsi, jos hän vastaa ponnisteluihisi, ehkä siellä on vielä jotain. Ehkä sinulla on vielä mahdollisuus. Jos ei, sitä ei ole koskaan tarkoitettu.

Ja tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta rakkaudessa on vain yksi totuus – rakkautta ei pidä pakottaa.

Sinun ei pitäisi nähdä niin paljon vaivaa saadaksesi jonkun näkemään sinut. Sinun ei pitäisi kerjätä hänen aikaansa. Sinun ei pitäisi riistää hänen hellyyttään.

Yhteydenpidon ei pitäisi olla niin pirun vaikeaa. Sinua varten olemisen ei pitäisi olla velvollisuus. Sen pitäisi olla jotain, mitä hän tekee vapaaehtoisesti.

Et voi saada häntä valmiiksi todelliseen ja sitoutuneeseen suhteeseen, jos hän ei ole vielä valmis siihen.

Et tee itsellesi tai hänelle mitään palvelusta odottamalla. Hän ei ehkä koskaan ole valmis, ja sinä päädyt odottamaan ikuisesti. Jäät jumiin huonoon suhteeseen, josta puuttuu niin paljon.

Sinun ei myöskään kannata pidättää hengitystäsi sen suhteen, että asiat muuttuisivat. Sinun ei pitäisi toivoa, että hän kohtelee sinua paremmin ja huomioi tarpeitasi paremmin.

Sinun ei pitäisi toivoa, että hän panostaisi enemmän suhteeseenne tai olisi enemmän läsnä. Hänen piti tehdä nuo asiat ja olla sellainen mies jo kauan sitten. Jos mikään ei ole tähän mennessä muuttunut, se ei tule koskaan muuttumaankaan.

Sinun ei pitäisi muuttua erilaiseksi ihmiseksi saadaksesi hänet kiintymään sinuun . Hänen pitäisi rakastaa ja vaalia sinua juuri sellaisena kuin olet.

Hänen pitäisi hyväksyä sinut sellaisena kuin sinä hänet, kaikkine vikoineen ja hyveineen.

Rakkaudessa ei ole kyse palasten sovittamisesta yhteen, vaan siitä, että ne palaset tulevat luontevasti yhteen.

Se on niin yksinkertaista ja niin totta, mutta unohdamme asioiden luonnollisen ja vaivattoman kulun. Unohdamme, että rakkaus tulee molemmin puolin. Unohdamme ottaa, koska olemme niin tottuneet antamaan.

Rakkauden ei pitäisi olla vaikeaa. Sen ei pitäisi tuntua loputtomalta taistelulta, jonka aina lopulta häviämme. Sen ei pitäisi tuottaa meille enemmän kyyneleitä kuin naurua. Se ei ole oikein.

Me vain kietoudumme joskus niin paljon rakkauden ajatukseen, että alamme todella ajatella, että rakkauteen liittyy kipua ja kärsimystä.

Haluamme asioiden toimivan niin kovasti, että hyväksymme kaiken, mitä voimme saada, vaikka se olisikin vain palasia siitä, mitä ansaitsemme ja tarvitsemme.

Sen ei pitäisi olla niin, ja huomaat sen, kun löydät ikuisen ihmisesi.

Ymmärrät, miksi kaiken piti mennä näin. Tulet ymmärtämään, että sinun täytyi suudella sammakoita ennen kuin löysit prinssisi.

Tulet näkemään, että kun rakkaus on aitoa, se yksinkertaisesti virtaa.

Kun rakkaus on todellista, olette molemmat valmiita siihen. Annatte ja otatte. Tulette toisianne vastaan puolivälissä ilman, että teidän tarvitsee pakottaa mihinkään.

Kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, he vetävät toisiaan puoleensa. He löytävät aikaa ja ponnistelevat ilman, että heitä käsketään tekemään niin.

He saavat sen toimimaan, koska he KUMPPANI haluavat sitä; koska he molemmat tuntevat niin syvästi toisiaan kohtaan, että he onnistuvat voittamaan kaikki esteet.

Kaikki ei aina suju ongelmitta, mutta rakkautta, kiintymystä ja huomiota ei koskaan pakoteta, ja se on tärkeintä.

Ja vaikka kaikki ei ehkä sujuisikaan niin kuin kuvittelit, kun sinulla on oikea ihminen rinnallasi, saat jotain vieläkin ihmeellisempää kuin olisit koskaan voinut ennustaa.

Päästä siis irti kaikista ja kaikesta, mitä on pakko pakottaa, ja raivaa tiesi oikealle asialle. Odota rakkautta, joka virtaa.