Skip to Content

Jos Et Voi Puhua Hänelle Näistä 5 Asiasta, Suhteellanne Ei Ole Tulevaisuutta

Jos Et Voi Puhua Hänelle Näistä 5 Asiasta, Suhteellanne Ei Ole Tulevaisuutta

Terve kumppanuus ei voi koskaan olla olemassa ilman hyviä viestintätaitoja sen osapuolten välillä.

Monet pariskunnat eivät kuitenkaan tiedä sitä ja yrittävät rakentaa suhdettaan keskustelematta ajoissa joistakin tärkeistä asioista.

Karu totuus on, että jos sinusta tuntuu, ettet voi puhua joistakin aiheista tärkeän kumppanisi kanssa, suhteenne ei ole niin vakava kuin ehkä näet, ja on aika miettiä sen tulevaisuutta uudelleen. Tässä on 5 tällaista aihetta.

1. Menneisyytesi

Muista yksi asia – sinun ei ole pakko kertoa kumppanillesi yksityiskohtia romanttisesta historiastasi ja muista menneisyyteesi liittyvistä asioista.

Vaikka olette nyt osa parisuhdetta, sinulla on silti oikeus pitää tietyt asiat omana tietonasi ja pitää yksityisyytesi (ja tämä pätee erityisesti suhteen alussa).

Jonkin ajan kuluttua sinun pitäisi kuitenkin tuntea tarvetta jakaa joitakin asioita menneisyydestäsi poikaystäväsi kanssa ilman, että hän pakottaa sinua siihen.

Sinun pitäisi pystyä puhumaan hänelle asioista, jotka johtivat sinut tähän päivään, tapahtumista ja ihmisistä, jotka auttoivat sinua tulemaan naiseksi, joka olet tänään, ja joistakin menneisyytesi asioista, jotka saattavat yhä vaivata tai vaikuttaa sinuun.

2. Yhteinen tulevaisuutenne

Totuus on, että nykyhetkessä eläminen on parasta, mitä voit tehdä itsellesi.

Kun olet vakavassa parisuhteessa, sinun on kuitenkin ajateltava myös tulevaisuuttasi.

Vaikka suhteenne sujuisi kuinka hyvin juuri nyt, jos sinulla ja poikaystävälläsi ei ole samanlaisia elämäntavoitteita ja suunnitelmia tulevaisuudesta, suhteenne on todennäköisesti tuomittu epäonnistumaan.

On luonnollista, että te kaksi ette halua täysin samoja asioita, mutta on tärkeää, että kohtaatte puolivälissä.

Ollaan rehellisiä – olisi esimerkiksi mahdotonta elää onnellista elämää sellaisen ihmisen kanssa, joka ei halua lapsia, jos sinun unelmasi on saada suuri perhe.

Juuri siksi sinun on pystyttävä keskustelemaan näistä asioista kumppanisi kanssa ajoissa, ennen kuin on liian myöhäistä muuttaa mitään.

3. Taloutenne

Kun aloitat suhteen, raha-asioidenne hoito on vain teidän asianne.

Ehkä sinä ja uusi poikaystäväsi jaatte menot tasan tai ette ole huolissanne siitä, kumpi maksoi enemmän.

Oli miten oli, raha ei luultavasti ole huolenaiheidesi kärjessä suhteen alussa.

Kaikki tämä kuitenkin muuttuu, kun suhteenne nousee toiselle tasolle ja erityisesti, kun sinä ja kumppanisi alatte harkita yhteen muuttoa.

Loppujen lopuksi nyt kaikki rahanne tulevat osaksi yhteistä budjettia, ja on tärkeää, että kulutustottumuksistanne on teille helppoa keskustella.

4. Villeimmät seksifantasiasi

Monet asiantuntijat väittävät, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin hyvä tai huono sängyssä.

On vain olemassa ihmisiä, jotka sopivat yhteen ja tulevat toimeen lakanoiden alla… tai eivät tule.

Paras tie terveeseen seksielämään on epäilemättä kommunikaatio.

Sinun ja poikaystäväsi pitäisi olla tarpeeksi rentoja, jotta voitte jakaa syvimmät ja villeimmät seksuaaliset fantasianne toistenne kanssa.

Muista, että kahden rakastuneen ihmisen kesken ei ole sijaa nolostumiselle ja häpeälle.

Olet valinnut tämän ihmisen suunnittelemaan elämääsi hänen kanssaan, ja jos et pysty puhumaan hänelle tästä tärkeästä aiheesta, on ehkä aika miettiä suhteenne uudelleen.

5. Asiat, joista ette pidä toisissanne.

Riippumatta siitä, kuinka hulluna rakastatkaan toista ihmistä, hänen persoonallisuudestaan löytyy aina joitain piirteitä, jotka ärsyttävät sinua ja jotka haluaisit muuttaa.

Ja sama pätee myös toisinpäin – te kaksi hyväksytte toisenne, mutta se ei tarkoita, että pidätte kirjaimellisesti kaikesta toisissanne.

Tämä on juuri yksi tai useampi aihe, josta sinun pitäisi pystyä puhumaan poikaystäväsi kanssa ilman, että se välttämättä johtaa riitaan.

Olette kaksi aikuista, joiden pitäisi osata istua alas ja puhua tyytymättömyydestänne suhteeseenne.

Jos näin ei ole, teillä on ongelmia pitkällä aikavälillä, eikä suhteellanne todennäköisesti ole tulevaisuutta.