Skip to Content

8 Asiaa, Joita Itseään Kunnioittavan Naisen Tulisi Tehdä

8 Asiaa, Joita Itseään Kunnioittavan Naisen Tulisi Tehdä

Sinä olet NAINEN. Sinun on tiedostettava arvosi. Sinun on tiedettävä, että olet enemmän kuin tarpeeksi hyvä… Hänelle, kaikille ja kaikelle.

Sinun on ymmärrettävä, että ansaitset kaiken mitä sinulla on ja kaiken mitä toivot. Sinä ansaitset vielä enemmän. Ansaitset koko maailman, eikä sinun pitäisi tyytyä vähempään.

Tämä ei ole puhdasta feministipuhetta. Se on tosiasia. Naiset kantavat niin monia taakkoja. Meidän on huolehdittava niin monista ihmisistä elämässämme, ja meitä kuormittavat vielä enemmän vastuut ja huolet.

Juuri se tekee meistä niin rohkeita ja vahvoja. Siksi olen niin ylpeä siitä, että olen nainen, ja teidänkin pitäisi olla.

Tunne itsearvosi ja usko itseesi. Näytä maailmalle, että olet yksi kovanaama itseäsi kunnioittava nainen! Tässä on muutamia asioita, joita sinun pitäisi tehdä.

1. Älä koskaan vertaa itseäsi muihin

Aina on joku sinua kauniimpi, älykkäämpi tai menestyneempi. Älä tuhlaa aikaasi vertailemalla itseäsi muihin, koska et saa siitä mitään irti.

Se ei saa sinua työskentelemään itsesi parantamiseksi. Se tekee sinut vain katkeraksi tai kateelliseksi. Et tarvitse sellaista.

Ajattele toisinpäin; kukaan ei voi olla kaltaisesi ja se on super mahtavaa. Erilaisuuksissamme on todellakin niin paljon kauneutta.

2. Itsesääli ei tule kysymykseenkään.

Itsesääli on pahin vihollisesi, joten tee töitä niiden voittamiseksi. Jos joku läheisesi on tehnyt sinulle jotain pahaa, anna hänelle anteeksi, anna itsellesi anteeksi, että luotit häneen, ja anna asian olla.

Ajattele positiivisesti ja yritä aina olla isompi ihminen. Elämä on kaunista. Aina tulee olemaan vaikeita kausia, mutta mikään ei kestä ikuisesti. Kaikki voi muuttua hetkessä.

3. Älä yritä piilottaa vikoja ja epätäydellisyyksiäsi

 

Myös virheesi ovat osa sinua. Luota minuun, se tekee sinusta vahvan. Hyväksy ne. Näytä muille, että tiedät, että sinulla on epätäydellisyyksiä kuten kaikilla ihmisillä ja että olet sinut sen kanssa.

Toiset saattavat yrittää satuttaa sinua käyttämällä vikojasi, koska he pitävät niitä heikkoutenasi. Hyväksymällä ne, et anna heidän onnistua.

4. Älä pyydä anteeksi sitä, että olet oma itsesi

 

Sinulla on oltava omat ajatuksesi ja mielipiteesi. Sinulla on lupa sanoa, miltä sinusta tuntuu. Sinulla on täysi oikeus olla eri mieltä muiden kanssa ja sinulla on erilainen näkökulma elämään.

Tiedät, kuka olet, äläkä koskaan ole pahoillasi siitä. Sitä kutsutaan itsekunnioitukseksi. Tiedän, että me kaikki pelkäämme, että muut ihmiset eivät pidä siitä, mutta se on heidän ongelmansa, ei sinun.

5. Älä anna tunteidesi hallita sinua

 

Toisen rakastaminen on maailman kaunein asia. Mutta vielä parempi on tietää, että tunteesi ovat vastavuoroisia. Joskus kuitenkin sallimme muille liikaa vain siksi, että rakastamme heitä.

Älä siedä sitä, että joku kohtelee sinua huonosti vain siksi, että rakastat häntä. Älä koskaan anna tunteidesi hallita itseäsi. Se ei koskaan pääty hyvin, usko pois.

6. Älä anna kenenkään määrätä sinulle, mitä tehdä

 

Naiset tekevät niin paljon virheitä, kun he ovat rakastuneita johonkuhun. Yleisin virhe on antaa valtaansa, kun he ovat parisuhteessa.

Annamme rakastamamme ihmisen kertoa meille, mitä tehdä. Pian alamme kysyä lupaa kaikkeen, mitä teemme.

Se on vain sinun elämäsi ja vain sinulla on oikeus tehdä päätöksiä siitä. Toki on hyvä kuulla neuvoja tietyistä asioista, mutta päätöksen tekemisen pitäisi olla yksin sinun päätettävissäsi.

7. Älä koskaan odota liikaa muilta

Joskus ihmiset eivät ole valmiita tekemään puolestasi samoja asioita kuin sinä tekisit heidän puolestaan, ja sinun pitäisi vain tehdä rauha sen kanssa.

Jos luulet, että vain kumppanisi voi tehdä sinut onnelliseksi, olet väärässä. Vain sinä voit. Jos et laske odotuksiasi, tulet lopulta vain pettymään.

8. Älä koskaan katso taaksepäin

Tämä on luultavasti tärkein asia listalla. Hyviä asioita tapahtuu, huonoja asioita tapahtuu, joku särki sydämesi, joku jätti sinut… Sillä ei vain ole väliä.

Se tapahtui ja nyt se on mennyttä. Se on mennyttä ja jätä se siihen, menneisyyteen. Älä jatka itsesi satuttamista muistelemalla asioita, jotka eivät merkitse sinulle enää mitään.

Sinunlaisesi naiset ovat nykyään niin harvinaisia. Todellakin, olet kuin harvinainen timantti, joten jatka kiiltämistä mahdollisimman kirkkaasti.