Skip to Content

Ignooraa Hänet Saadaksesi Häneltä Huomiota (7 Yksinkertaista Vinkkiä)

Ignooraa Hänet Saadaksesi Häneltä Huomiota (7 Yksinkertaista Vinkkiä)

Parisuhteet ovat kiperiä. Ja joskus sinun täytyy kehittää hyvä strategia saadaksesi kiinnitettyä miehen huomion itseesi.

Ehkä olet pitkäaikaisessa parisuhteessa, joka on hieman karkealla polulla – hän on etäinen ja sinusta tuntuu, että hän on menettämässä mielenkiintonsa. Hän vaikuttaa työntyvän pois etkä sinä tiedä, kuinka käsitellä tilannetta.

Ehkä olet uuden parisuhteen alussa etkä halua pilata sitä olemalla liian takertuva. Haluat kaiken etenevän sulavasti, mutta on liian aikaista sanoa mitään, tunnet hänen ajautuvan kauemmas.

Hengitä syvään. Ja hidasta.

Useimmat naiset ylireagoisivat. He tekisivät typeriä liikkeitä saadakseen miehen huomion. Mutta sinä et, koska kerron sinulle salaisuuksia, joilla saavuttaa hänen huomionsa, vaikka nyt tuntuisi, että tämä peli olisi menetetty.

Tällaisia tilanteita varten, pois työntymisen ’taudissa’, sinun tulee tietää ’lääke’, jota kutsutaan IGNOORAAMISEKSI.

Vaikka se vaikuttaisi yksinkertaiselta ja melko ilmeiseltä, usko minua – kun tunteet ovat pelissä, sinun on vaikeaa kontrolloida tekojasi. Joskus huomaat itsesi tekevän asioita, joita vannoit olla tekemättä.

Jos joku kertoisi tarinan tytöstä, joka viestitti pojalle, vaikka tämä ei vastannut hänen viesteihinsä (tai jotain vastaavaa), todennäköisesti sanoisit: ”Minä en koskaan tee tuota. Onko hän hullu? Jos olisin tuossa tilanteessa, minä ignooraisin hänet kokonaan.” Mutta tässä sinä olet, tekemässä samaa – vaikka sanoit, ettet tekisi. Ja tuo yksinkertainen ’IGNOORAAMINEN’ tuntuu niin vaikealta.

Käytä ’ignooraamista’ oikealla tavalla. Aloita itsestäsi, sitten vähitellen etsi tie saadaksesi häneltä, mitä haluat.

Tässä on joitain vinkkejä luodaksesi hänen ignooraamis-missiotasi toimivan ja saadaksesi hänen huomionsa takaisin:

1. Ignooraa tarpeesi saada liioitella tunteidesi näyttöä.

Tämä on ansa, johon moni nainen lankeaa. He ajattelevat, että miehet kokevat tunteet samoin kuin he. Sitten he näyttävät kaikki tunteensa liian nopeasti.

Miehet saattavat pelästyä tätä. He toimivat eri tasolla, kuin naiset. Kestää yleensä enemmän aikaa heille ymmärtää asiat heissä itsessään ja he varmistavat tunteensa ennen kuin jakavat ne.

Jos olet tunteidesi kanssa edellä aikaasi tai liioittelet tunteiden esittämisessä, se saattaa olla syy, että hän ottaa uuden suunnan. Liian paljon rehellisyyttä saa hänet yksinkertaisesti juoksemaan, minkä jaloistaan pääsee.

Joten ota rauhallisesti. Ajoitus on kaikki kaikessa. Hidasta hänen vauhtiinsa ja aloita tunteiden näyttäminen silloin, kun hän on valmis näyttämään niitä myös.

Varmista, että olette samalla tasolla. Näyttämällä rakkautesi ja kiinnostuksesi suhteessa liian nopeasti, saatat lähettää signaaleja, että olet epävarma ja epätoivoinen.

Antamalla hänelle tilaa ja aikaa ajatella, olet ehkä oikealla tiellä antamassa teille mahdollisuutta rakastaa toisianne.

Hän todennäköisesti alkaa miettiä, miksi sinä muutuit ja miksi et anna hänelle yhtä paljon huomiota, kuin aiemmin. Tämä saa hänet lähtemään perääsi.

2. Ignooraa tarpeesi ylireagoida.

Useimmilla naisilla on taipumus hypätä johtopäätöksiin. Ehkä mikään ei ole vialla, mutta sinä kuvittelet niin, koska hän ei vastannut viestiisi saman tien tai hän ei laittanut sydän-emojia hyvänyön-toivotuksen perään.
Mitä ikinä teetkin, varmista ensin, että on oikeasti olemassa syy huolestua ja reagoida. Varmista, että sinulla on syy reagoida jollain tavalla.

Jatkuvat valitukset ja pienistä asioista metelöiminen saattaa saada hänet juoksemaan niin lujaa, kuin mahdollista. Kukaan ei halua kuulla jatkuvaa marinaa, etenkään ilman syytä.

Valitse taistelusi viisaasti.
Jos sinulla on oikea ongelma, sinun tulee osoittaa se hänelle ja varmistaa, että se on oikeasti olemassa. Jos hän loukkaa sinua jollain tavalla, sinun tulisi kertoa se hänelle avoimesti. Kuitenkin liioittelu saattaa tukehduttaa suhteen.

Haluat hänen näkevän sinut naisena, joka ei ylianalysoi hänen jokaista sanaansa. Sinun elämäsi on sinun eikä sinulla ole aikaa pakkomielteisesti miettiä kaikkia pieniä asioita, joita hän tekee. Sinun tulisi haluta ratkaista isompia ongelmia.

Hän saattaa jopa yllättyä tai olla huolissaan siitä, mikset sinä reagoinut asioihin, joista normaalisti olisit menettänyt malttisi.

3. Lopeta itsesi ignooraaminen ja hän lopettaa sinun ignooraamisesi myös.

Aseta itsesi ensisijalle. Älä ole liian huomioiva hänen tarpeidensa suhteen äläkä ponnahda jokaisen puhelun kohdalla tai ryntää jokaiseen viimehetken kutsuun, joita hän sinulle esittää. Sinun ei tarvitse esittää liian kiireistä. Sinun tulee olla kiireinen – kiireinen sinun itsesi kanssa.

Saa elämäsi toimimaan sinun haluamallasi tavalla. Kiinnitä huomiosi omiin tarpeisiisi myös. Sinulla on opiskelusi, ystäväsi ja perheesi, työsi, urasuunnitelmasi, aktiviteettisi ja mielenkiinnon kohteesi – hänestä huolimatta.

Sinulla tulee olla sinun omaelämäsi ja hänen tulisi olla tärkeä osa sitä. Jos olet liian mukautuva, hän tottuu siihen. Hän pitää sinun aikaasi itsestäänselvyytenä ja luonnollisesti olettaa, että sinä teet aina tilaa ja aikaa hänelle. Hänen tulisi olla se, joka sovittaa suunnitelmansa sopimaan sinun aikatauluusi – edes joskus.

Sinun ei tarvitse jatkuvasti kumartua taaksepäin sopiaksesi hänen suunnitelmiinsa. Kompromissit ovat aina hyväksi, mutta älä anna hänen kuvitella, ettei sinulla ole omaa elämää.

Mies pitää itsenäisistä naisista, jotka myös pystyvät mahduttamaan heidät kiireiseen elämäänsä mukaan, enemmän kuin mistään muusta.

4. Lopeta omien toiveidesi ignooraaminen.

Ota ohjat käsiisi. Tee matkasuunnitelmia. Tee illallissuunnitelmia. Varaa liput elokuviin, joista hän voisi olla kiinnostunut. Osta liput konserttiin, josta molemmat pidätte. Tee mitä vain suunnitelmia, joista voisit ajatella teidän molempien olevan kiinnostuneita. Sano, että sinä organisoit jotain tekemistä ja pyydä häntä liittymään seuraan.

Useimmat naiset ovat tottuneet siihen, että miehet tekevät kaikki järjestelyt. Tämä on keino näyttää hänelle, että sinä selviydyt itse ja osaat järjestää tekemistä, joihin haluat hänen liittyvän seuraasi.

Ratkaiseva asia tässä on sanoa, ”jos et voi tulla, se on OK. Pyydän jotain ystävääni tulemaan kanssani, koska minä haluan mennä.” Tee se mutkattomasti. Tämä saa hänet miettimään, ”Kuka ystävä?” Ja sinä näytät hänelle, että sinä pystyt pitämään hauskaa ilman häntäkin.

Tämä on hienovarainen keino ignoorata häntä.

5. Kuuma ja kylmä.

Jos ignooraat häntä koko ajan, hän väsyy siihen jonkin ajan kuluttua. Hän näkee sen niin, että hän törmää tiukkaan muuriin ja ettei hänellä ole mahdollisuutta sinuun.

Joten anna hänelle joitain vinkkejä, että hänellä saattaisi sittenkin olla toivoa. Sinä pelaat jääkuningattaren roolia, mutta ajoittain anna hänelle vihjeitä, että sinulla on lämmin sydän kuoresi alla. Sitouta hänet keskusteluihin, jolloin sinulla on siihen mahdollisuus. Näytä hänelle, että olet kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavanaan. Anna hänen tuntea, että se mitä hän sanoo, on niin kiehtovaa, ettet halua missata yhtään sanaa. Voit myös esimerkiksi viestittää hänelle kysyäksesi jotain asiasta, josta hänellä on tietoa, mutta sinulla ei (mutta älä tee tästä liian läpinäkyvää).

Jos huomaat, että sinun vihjeesi kiinnostuksestasi saavat hänet puhumaan lisää tai viestittämään sinulle enemmän, olet oikealla tiellä.

Luo tasapaino ignooraamisen ja huomion antamisen välillä. Et halua käyttäytyä täysin viileästi häntä kohtaan, mutta et myöskään halua näyttäytyä liian tarvitsevana. Pelaa kylmä ja kuuma –peliä, anna hänelle juuri tarpeeksi pitääksesi hänet koukussa, mutta älä liikaa. Tasapaino on avainasemassa.

6. Kannusta hänen mustasukkaisuuttaan.

Miehet ovat hyvin kilpailuhenkisiä ja joskus kaikki mitä he tarvitsevat on vain ripaus mustasukkaisuutta herätäkseen ja lähteäkseen perääsi. He eivät välttämättä edes näe, mitä heillä on suoraan edessään, ennen kuin he näkevät uhan, että joku muu saattaa viedä sen heidän nenänsä edestä.

Joten flirttaile, mutta tavalla, jolla jaat huomiotasi muille. Juttele jonkun toisen miehen kanssa, hymyile paljon, kosketa hänen olkapäätään ja kiinnitä huomiosi vain häneen. Varmista, että sinun miehesi näkee sinut juttelevan jollekin toiselle miehelle äläkä kiinnitä huomiotasi mihinkään muuhun, kuin mieheen jolle puhut.

Mustasukkaisuuteen kannustaminen on yksi vaarallisimmista keinoista, koska se saattaa lähettää miehelle viestin, että et ole kiinnostunut hänestä tai että olet kiinnostunut jostain toisesta. Joten varmista, ettet flirttaile liikaa muiden kanssa, koska mustasukkaisuus voi ajaa hänet tiehensä. Sinä tarvitset vain pienen kipinän, et massiivista tulipaloa.

7. Seuraa hänen käytöstään.

Jos hän ignooraa viestisi, älä kysy häneltä, miksi hän tekee niin. Tee samoin – älä viestitä hänelle. Älä soita. Älä vaadi. Älä pakota asioita. Se on hyödytöntä.

Hän tulee olemaan enemmän kiinnostunut, jos hän ei kuule sinusta, kuin jos lähetät hänelle viestejä viestien perään, yrittäen päästä asioista perille. Hänen ignooraamisensa saa hänet miettimään, mihin sinä hävisit. Se muodostaa miljoona kysymystä hänen päähänsä. Se saa sinut näyttämään palapeliltä, jonka hän haluaa innokkaasti koota.

Ja kun olet liian saatavilla, se toimii päinvastaisesti. Hän tietää missä olet, mitä ajattelet ja hän tietää, että sinua vaivaa, jos hän ei ole sinuun yhteydessä. Joten hänellä on kädet pystyssä siinä tilanteessa, kun hänellä ei ole aavistustakaan, mitä tapahtuu ja hän ajattelee, että ehkä et edes välitä, vastaako hän viesteihisi vai ei.

Hän vastaa lopulta ja kun hän sen tekee, viivyttele hieman vastaamisessa. Älä anna hänen ajatella, että odotit puhelimen äärellä, että hän muistaa olemassaolosi. Älä koskaan anna hänen nähdä, että olit allapäin, koska hän ei viestittänyt sinulle. Tiedän, että nämä pelit voivat olla uuvuttavia, mutta joskus ne ovat tarpeen.

Ei ole hyvä idea panostaa paljon ihmiseen, joka ei panosta sinuun myös. Siksi sinun ei tulisi antaa enemmän kuin hän antaa sinulle. Teidän tulisi välittää toisistamme samalla tavalla ja antaa sama määrä aikaanne ja huomiotanne toisillenne.

Tietystikään sinun ei tule mitata ja pitää kirjaa, kumpi antaa enemmän itseään toisillenne eri tilanteissa, mutta varmista, että yleisellä tasolla olette jotakuinkin tasoissa. Kaikki vaivannäkönne tulisi olla molemminpuolista, älä koskaan tyydy mihinkään vähempään.

Jos tunnet antavasi liian paljon eikä hän anna takaisin mitään, sinun kannattaisi miettiä uudelleen, haluatko sellaista suhdetta ollenkaan.

Jonkun ignooraaminen on myös hyvä tapa testata, onko hän oikeasti sinusta kiinnostunut. Jos ignooraat hänet millä tahansa yllä mainituista tavoista ja hän alkaa jahdata sinua, olet oikealla tiellä. Se tarkoittaa, että saat hänen täyden huomionsa. Jos hän ei tee mitään, ainakin saat tietää, mikä on paikkasi ja se tulee olemaan hänen tappionsa, jos hän ei lähde perääsi.

Viimeisimpänä mainittakoon, että miehet ovat yksinkertaisia: Jos jahtaat heitä, he vetäytyvät pois. Jos ignooraat heidät, he jahtaavat sinua.