Skip to Content

En Yritä Saada Huomiotasi, Olen Oikeasti Lähtemässä Pois

En Yritä Saada Huomiotasi, Olen Oikeasti Lähtemässä Pois

Tiedän, ettet ota minua vakavasti. Miksi ottaisit? Minä olin aina siinä, tapahtui mitä vain, vaikka kohtelit minua siten, kuin kohtelit. Ei väliä, vaikka kuinka monta kerta sanoin lähteväni, minä olin rinnallasi. Ei väliä, kuinka monta kertaa lupasin itselleni, että tällä kertaa tarkoitan sitä. Tällä kertaa, minä todellakin lähden.

Nyt en enää odota, nyt on aika. Sinä saavutit sen käännekohdan sisälläni, jossa liika on liikaa.

En uhkaile jättäväni sinua. Ei ole kyseessä sellainen peli, jota naiset pelaavat saadakseen miehen huomion. Ei ole syytä sille. En halua huomiotasi. En halua sinulta mitään enää. Olen väsynyt. Olen uuvuksissa ja olen saanut tarpeekseni.

Älä ajattele hetkeäkään, että tämä olisi helppoa. Tämä on vaikein asia, mitä minä olen koskaan tehnyt. Siitä huolimatta, mitä olet tehnyt minulle, minä vieläkin rakastan sinua. Mutta opetit minulle, ettei rakkaus ole tarpeeksi. Tämä rakkaus, jota sinua kohtaan tunnen, ei ole terveellistä vaan se tuhoaa minua pala palalta ja minun täytyy paeta ennen kuin se hukuttaa minut täysin.

Tiedän, ettet täysin ymmärrä tätä. Tiedän, ettet pysty näkemään tätä. Koska kuinka voin lähteä, kun minun tulisi olla onnellinen sinun läsnäollessasi? Sinä oikeasti ajattelet itseäsi. Se johtuu osittain narsistisesta luonteestasi ja osittain se on minun syytäni, koska boostasin egoasi. Minä nostin sinut jalustalle. Minä tein sinusta maailmani vallanpitäjän.

En ollut siitä tietoinen silloin. Minä vain kerroin itselleni, kuinka paljon sinua kohtaan tunsin. Jotenkin käytit minun ihastumistani ja ihailuani sinuun minua vastaan. Sinä tunsit olevasi turvassa, kun tiesit, mitä tunsin. Ei ollut riskiä siitä, että olisin mennyt mihinkään niin kauan, kun katsoin sinua silmät täynnä rakkautta.

Sinä hengitit superiutta ja minä tiedostamatta lähdin siihen mukaan. Sinä vaadit selitystä jokaisesta liikkeestäni. Sinä tykkäsit hallita minua. Sinä halusit päättää minun puolestani, kertoa, että olin väärässä koko ajan.

Kaikki oli aina minun syytäni, vaikka sinua olisi pitänyt syyttää. Sinä pystyit kääntämään tarinan niin, että se teki minusta hölmön, vaikka tiesin, että totuus on minun puolellani. Sinä sanoit asioita, kuten ”Se ei tapahtunut” tai ”sinä vain kuvittelit sen”. Se sai minut epäilemään omia silmiäni ja syitäni. Tai vaihdoit vain yksinkertaisesti aihetta. Sinä sekoitit mieleni niin täysin. En pystynyt erottamaan totuutta asioista, joita minulle kerroit. Tunsin, että olen menettämässä järkeni.

Tunsin, etten enää hallitse elämääni, tunteitani tai ajatuksiani. Kaikki oli sinun määrättävissäsi. Tunsin itseni niin heikoksi. Kun katkaisin sen ja yritin olla oma itseni jälleen, sinä ryhdyit hyvin alhaiseksi ja nimittelit minua. Sinun sanoissasi kuulin sen äänensävyn, jota ihmiset käyttävät silloin, kun joku ei ole oikeassa. Luulen, että se silloin aukesi minulle, se painajainen, jota kutsuin rakkaudeksi.

En pystynyt sietämään sitä nimittelyä ja surkeana oloa kaiken aikaa. Pidättelin lopullista hyvästiäni niin kauan, mutta luulen, että tämä oli lopullinen asia, joka minun tuli tehdä, jos haluan muutoksen. Yritin kaikkeni, koska rakastin sinua enemmän kuin mitään muuta. Kerroin sinulle, kuinka tunsin ja kuinka kaikki voisi olla toisin, jos me voisimme istua alas ja jutella rauhassa. Oin varma, että löytäisimme jonkinlaisen kompromissin.

Sinä et halunnut kuulla mitään siitä. Sinä olit aina oikeassa. Kaikki oli minun syytäni. Minä en vain ymmärtänyt sinua jne. Jokainen sanasi satutti minua. Jokainen kerta, kun käänsit selkäsi meille, minä aloin kääntyä enemmän itseni puoleen. Pikkuhiljaa löysin voimaa lähteä pois. Tiedän, että ajattelet tämän olevan väliaikaista, että palaan takaisin. Mutta vedit minut äärirajoille; nyt ei ole paluuta.

Etenkään nyt, kun vietän aikaa poissa luotasi, olen saanut avattua silmäni ja näen selkeästi, mitä sait minut käymään läpi. Voin paremmin yksikseni, kuin sinun lähelläsi. Tiedän, että sinusta toipuminen ei tule olemaan helppoa, mutta tiedän, että selviydyn. Selvitän parisuhteeni itseni kanssa, tulen olemaan onnellinen taas ja sinä tulet olemaan vain kaukainen, tuskallinen muisto.