Skip to Content

10 Merkkejä Siitä, Että Hän Ei Ponnistele Suhteeseenne

10 Merkkejä Siitä, Että Hän Ei Ponnistele Suhteeseenne

Jonkin ajan kuluttua suhteesta huomaat pohtivasi, oletko sinä se, joka pitää suhteen kasassa ja oletko sinä se, joka tekee kaikkensa pitääkseen suhteenne elossa.

Se voi käydä uuvuttavaksi, väsyttäväksi. Tätä kutsutaan myös ”yksipuoliseksi suhteeksi”, eikä kukaan varmasti halua sellaista.

Tärkeää tässä on se, että sinusta tuntuu, että jokin on muuttunut ja että sinun on selvitettävä, mikä.

Jostain syystä kumppanisi yksinkertaisesti lakkasi käyttäytymästä niin, että hän on kiinnostunut sinusta, ja hän pitää sinua itsestäänselvyytenä.

Hän ei yksinkertaisesti panosta suhteeseen riittävästi, jos hän tekee näitä 10 asiaa:

Hän ei kysy sinulta, miten voit

Tiedän, että tämä saattaa tuntua hieman pinnalliselta, mutta on erittäin tärkeää kysyä, miten päiväsi sujuu tai miten voit.

Jos hän kysyy voinnistasi, se tarkoittaa, että hän todella haluaa tietää, voitko hyvin tai vaivaako jokin sinua. Tämä ei vaadi lainkaan vaivaa, kun vain lähettää tekstiviestin tai kysyy, onko sinulla kaikki hyvin.

Jos hän ei tee näin, hän ei yksinkertaisesti oikeasti välitä nähdä vaivaa suhteeseenne.

Sinä teet kaiken työn

Hän ei koskaan tee mitään yllättääkseen sinut tai osoittaakseen, kuinka paljon merkitset hänelle.

Sinä olet se, joka aina suunnittelee treffit ja valitsee paikat, joihin menette.

Hän ei yksinkertaisesti jaksa vaivautua miettimään asiaa. Se on hänelle liikaa työtä, ja se saa sinut tuntemaan, ettei hän välitä lainkaan.

Hän valittaa jatkuvasti

Jos menette yhdessä konserttiin tai elokuviin, kuulet koko illan vain hänen valittavan sisällöstä, musiikista, kaikesta ja kaikesta.

Hän tekee hyvin selväksi, ettei hän halua olla siellä lainkaan. Et voi nauttia olostasi, koska kuuntelet hänen valittavan siitä, miltä hänen juomansa maistuu tai miten epämukava tuoli on.

Mutta ajattele vain kaikkia niitä kertoja, kun menit hänen kanssaan johonkin, mitä hän halusi tehdä tai nähdä, ja vaikka se olisi ollut mielestäsi kuinka huono, istuit sen läpi, koska se merkitsi hänelle niin paljon.

Hän ei näe vaivaa näyttääkseen hyvältä…

Okei, ymmärrän kyllä, olet ollut suhteessa jo jonkin aikaa, ja sinulle on mukava näyttää kaikki persoonallisuutesi ikävät puolet.

Mutta jos olette menossa juhlatilaisuuteen, eikä hän viitsi pukeutua hyvin, tai jos vietätte syntymäpäivääsi ja hän ilmestyy paikalle Quasimodon näköisenä, et voi oikeastaan sanoa, että hän on halukas näkemään vaivaa minkään sellaisen asian eteen, joka tekisi sinut onnelliseksi.

Hän ei osta sinulle lahjoja

Olemme naisia, joten pidämme hemmottelusta. Emme halua kalliita lahjoja, autoja ja taloja. Haluamme, että kumppanimme muistaa pienet asiat.

Jos hän muistaa syntymäpäiväsi, mutta ei osta sinulle lahjaa, se osoittaa vain, ettei hän ollut valmis panostamaan pienintäkään rahasummaa siihen, että olisit onnellinen.

Hän on itsekäs seksin aikana

Ainoa kerta, kun hän käy kimppuusi ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi seksin aikana, on, jos sinä pyydät häntä tekemään niin.

Hän on itsekäs ja heti kun hän on valmis, peli on ohi ja hän alkaa olla hyvin töykeä tarpeistasi ja käyttäytyä kuin olisi uupunut.

Hän lähettää tekstiviestin takaisin, mutta ei tekstaa ensin.

Alat huomata, että sinä olet aina se, joka aloittaa keskustelut. Se on paljon erilaisempaa kuin ennen, eikä hän enää lähetä sinulle outoja videoita ja meemejä.

Olet aina se, joka haluaa tietää, oletko vielä menossa juhliin, koska jos et kysyisi, hän teeskentelisi unohtaneensa eikä menisi ollenkaan.

Hän ‘unohtaa’

Hän unohtaa kertoa sinulle tärkeitä asioita, jotka tapahtuvat hänen elämässään, tai asioita, joita pidät hyvin tärkeinä suhteenne kannalta.

Rakas, hän ei yksinkertaisesti viitsi kertoa sinulle, mitä hänen elämässään tapahtuu.

Hän ei osoita kiinnostusta tulevaisuuttasi kohtaan

Tulevaisuutenne kumppaneina ja suhteenne tulevaisuus eivät tunnu olevan hänelle tärkeitä. Hän ei osoita kiinnostusta viedä sitä toiselle tasolle.

Siksi tunnet itsesi niin epävarmaksi ja siltä, että ette ole menossa mihinkään, koska hän käyttäytyy kuin teillä kahdella ei olisi huomista.

Hän ei koskaan pyydä anteeksi

Vaikka ottaisit hänet puheeksi jostain, mitä hän on tehnyt väärin, hän ei ota sinua vakavasti eikä pyydä anteeksi. Sanoja “olen pahoillani” ei ole hänen sanavarastossaan.

Saatat itkeä hänen edessään, mutta hänen halauksensa eivät tunnu siltä, että hän todella tietäisi, mitä hän on tehnyt väärin. Hän ei tiedä, että hän on menettämässä sinut.