Skip to Content

Dating Rikkinäinen Mies: 15 Asioita, Joita Et Tiennyt

Dating Rikkinäinen Mies: 15 Asioita, Joita Et Tiennyt

Näin särkyneen miehen rakastamisen tarina kehittyi minun tapauksessani…

Tapasin miehen, joka tyrmäsi minut jaloistani! Hän oli huolehtiva, rakastava ja kannustava. Hän oli kaikkea sitä, mitä etsin mieheltä. Hän oli unelmieni mies!

Valitettavasti parin kuukauden jälkeen sain selville, että hän ei olekaan niin täydellinen. Tajusin, että hänellä on ongelmia, ja nuo ongelmat tekivät suhteestamme helvetin. Selvyyden vuoksi sanottakoon, että se ei ollut hyväksikäyttösuhde, mutta se oli myös kaukana terveestä suhteesta.

Valitettavasti rakastin rikkinäistä miestä. Minusta tuli jotenkin osa rikkinäisen miehen elämää. En koskaan ajatellut, että tapaisin jonkun emotionaalisesti saavuttamattoman ja rikkinäisen miehen.

En koskaan ajatellut, että kompastuisin emotionaalisesti saavuttamattomien miesten maailmaan.

Luulin, että minulle tapahtuisi vihdoin jotain mukavaa, koska ansaitsin sen. En vieläkään ymmärrä, miksi Jumala lähetti hänet luokseni. Ehkä se oli hänen tapansa antaa minulle opetus. Ehkä minun piti pelastaa mieheni.

Hänen synkimmiltä salaisuuksiltaan, elämältä tuskassa ja masennuksessa, kylmyydeltä. Ehkä tämä opetus oli lahja, jonka Jeesus jätti minulle.

Ehkä.

Mitä rikkinäinen mies tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Jos miehesi on emotionaalisesti saavuttamattomissa, vahingoittunut, kylmä ja etäinen, jos et pääse häneen läpi ja saa häntä avautumaan sinulle… Olen pahoillani, mutta minun on pakko kertoa sinulle, että olet tekemisissä emotionaalisesti vaurioituneen ja ehkä jopa rikkinäisen miehen kanssa.

Kauhea tosiasia on kuitenkin se, että aluksi ei oikeastaan tajua, kun joku on rikki. Rikkinäiset ihmiset käyttäytyvät kuin kaikki muutkin.

He kertovat vitsejä, nauravat, katsovat tv-sarjoja, pelaavat videopelejä, hengailevat läheistensä kanssa ja periaatteessa elävät elämäänsä kuten me kaikki. Mutta heidän todelliset kamppailunsa syntyvät, kun he jäävät yksin.

Niinä hetkinä heidän ei tarvitse teeskennellä olevansa joku muu. Nuo hetket ovat olemassa näyttääkseen heille, millaisiksi he ovat muuttuneet.

Eikä kukaan näe mitä tapahtuu, paitsi heidän huoneidensa 4 seinää. Tässä tapauksessa näin, miltä tuntuu olla rikki.

15 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää rikkinäisen miehen rakastamisesta

Mitä tulee henkilökohtaiseen kokemukseeni, näin monia merkkejä emotionaalisesti rikkinäisestä miehestä, enkä voinut jättää niitä huomiotta. Tänään haluan jakaa ne kaikkien niiden kanssa, jotka kamppailevat rakastamaan vahingoittunutta miestä.

Kuunnelkaa siis minua, sillä nämä ovat asioita, joita ette tienneet ja jotka varmasti auttavat teitä ylläpitämään suhdettanne emotionaalisesti vaurioituneen miehen kanssa.

1. Hänellä on traumoja menneisyydestään

Rikkinäinen mies ei koskaan puhu paljon menneestä elämästään. Asia on niin… Näillä ihmisillä on ongelmia luottaa tuntemattomiin.

Sinun on siis ansaittava hänen luottamuksensa ja kunnioituksensa saadaksesi hänet todella avaamaan sydämensä sinulle.

Syy siihen, että miehesi on särkynyt, on se, että hänellä on traumoja menneisyydestään. Se voi olla lapsen hyväksikäyttöä, vanhempien menettämistä tai vaikeuksia päästä yli pettämisestä.

Kaikki nämä asiat tekivät arpia hänen sydämeensä, ja hän kamppailee päästäkseen niistä yli.

Niin kauan kuin hän kieltäytyy kohtaamasta menneisyyttään, hän pysyy rikkinäisenä ja onnettomana. Se on noidankehä, jota ei voi katkaista niin helposti.

2. Hän vertaa itseään muihin

Jostain syystä miehesi ajattelee, ettei hän ole tarpeeksi hyvä sinulle. Hän vertaa itseään muihin.

Hän haluaa jopa päästää sinut menemään löytääkseen paremman miehen kuin hän. Tämä on merkki vakavasti vaurioituneesta miehestä!

Hän ei pidä elämäänsä arvokkaana, eikä hänellä ole itsetuntoa. Jos haluat pitää hänet, opeta hänet rakastamaan.

Kerro hänelle, että tarvitset häntä ja että hänen entinen elämänsä ei ole niin merkityksellinen kuin hän luulee. Rakkaan ihmisen kanssa on helpompi selviytyä elämän ongelmista.

3. Hän ei päästä sinua lähelleen

Selvin merkki rikkinäisestä miehestä on se, ettei hän päästä sinua lähelleen. Hänellä on ongelmia päästää uusia ihmisiä elämäänsä.

Häntä on loukannut niin moni, ja hänen luottamuksensa ansaitseminen voi olla mahdoton tehtävä.

On sinusta kiinni, haluatko pitää kiinni tällaisesta miehestä. Mutta päätitpä mitä tahansa, pidä mielessä, että hän pystyy rakastamaan – hän vain tekee sen eri tavalla.

Jos yrität kovasti voittaa hänet puolellesi, ehkä hän tekee sinusta maailman onnellisimman naisen.

4. Hän on ahdistunut

Kaikki miehet ja naiset, jotka ovat emotionaalisesti vahingoittuneita tai rikkinäisiä, kamppailevat joko ahdistuksen tai masennuksen kanssa. Se on jotain, joka saattaa mahdollisesti seurata heitä kuolemaan asti.

Hänellä on aina tuo annos varovaisuutta, koska hän on käynyt elämässään läpi niin paljon paskaa. Häntä loukattiin, eikä hän unohda sitä.

Nyt hän haluaa vain estää loukkaantumisen uudelleen. Siksi hän käyttäytyy niin ahdistuneesti, kun hän tapaa uusia ihmisiä.

Hänen on vain palautettava usko elämään ja ihmisiin uudelleen ja annettava muiden tehdä hänen elämästään rikkaampaa.

5. Hän on masentunut

Totta kai hän on masentunut – joku loukkasi häntä, ja nyt hänen on toipuminen siitä. Hänen on löydettävä keino parantaa särkynyt sydämensä.

6. Hänen täytyy tuntea itsensä taas eläväksi.

Hänen on luotettava ihmisiin ja päästettävä heidät lähelleen. Muuten hänen elämässään ei ole mitään järkeä.

Olemme kaikki sosiaalisia ihmisiä, ja tosiasia on, että emme voi toimia ilman ihmisiä elämässämme. Jos miehelläsi on näitä merkkejä, ole hänen tukenaan.

Mene askel askeleelta näyttämään hänelle, että loppujen lopuksi elämä voi olla kaunista. Sinun täytyy vain päästää irti joistakin asioista.

7. Hän tuntee olonsa paremmaksi yksin

Tunnetasoltaan vaurioituneen miehen merkki on se, että hän haluaa mieluummin olla yksin kuin ihmisjoukossa.

Hänellä on päässään se skenaario ihmisistä, jotka ovat satuttaneet häntä, ja on hyvin vaikeaa päästä takaisin raiteilleen.

Tällaisen miehen rakastaminen voi olla vaikeaa. Mutta jos tunteesi ovat vilpittömät, mikään ei voi estää sinua saamasta hänestä irti parasta.

Sinun on vain oltava kärsivällinen, ja asiat toimivat sinun – ja tietysti hänen – eduksesi.

8. Hän käyttää alkoholia

Alkoholin juominen on hyvä tapa ravistella stressiä pois. Tämän rikkinäinen mies tietää hyvin.

Hän vietti niin monta unetonta yötä Jack-pullo kädessään ja ajatteli ihmisiä, jotka loukkasivat häntä. Hän ajatteli naista, joka jätti hänet.

Se, mitä voit tehdä tällaisessa tilanteessa, on puhua hänelle. Kerro hänelle, että jos hän juo alkoholia, hänen ongelmansa eivät katoa.

Ne ovat vielä suurempia, kun hän herää seuraavan aamun krapulassa. Kerro hänelle, että on ihan okei aloittaa alusta, koska niin me kaikki teemme.

Ja mikä tärkeintä, kerro hänelle, että olet tukenasi, tapahtui mitä tahansa.

Aiot antaa hänelle pelastavan käden ja olla hänen tukenaan tulevina vaikeina päivinä.

9. Hän menetti ystävänsä

Kun mies on murtunut, häntä ei huvita hengailla ystäviensä kanssa. Tämä on yksi tärkeimmistä särkyneen sydämen oireista.

Tekemällä näin hän lähettää viestin maailmalle. Hän haluaa meidän tietävän, että hän tuntee olonsa paremmaksi yksin ja että hän tarvitsee aikaa järjestellä asioita päässään.

Ja se, mitä sinun on tehtävä tässä tilanteessa, on päästää hänet menemään. Anna hänelle aikaa parantua täysin. Näytä hänelle, että välität tarpeeksi odottaaksesi häntä.

En sano, että se on helppoa, mutta ainakin tiedät pelastaneesi miehen, joka oli riippuvainen sinusta. Pelastit hänet hänen sisällään olevilta demoneilta.

10. Hän ei tee ylimääräistä kilometriä vuoksesi.

Myönnetään se – hän on vasta tavannut sinut ja pitää sinua samanlaisena kuin muutkin. Voit unohtaa, että hän tekisi ylimääräisen kilometrin tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Häntä on loukattu, ja ainoa ihminen, jonka hän haluaa nähdä onnellisena, on itse asiassa hän itse. Se, että hän tekee ylimääräisen kilometrin vuoksesi, on jotain, joka on ansaittava.

Jos välität hänestä tarpeeksi, näytä hänelle, että elämä ei ole narttu. Näytä hänelle, ettet ole samanlainen kuin ne pahat ihmiset, jotka pilasivat hänen elämänsä.

Näytä hänelle, että olet tukenasi, vaikka hän kieltäytyisi sinusta kuinka monta kertaa. Näytä hänelle, ettet ole luovuttaja. Usko minua, tämä merkitsee hänelle paljon.

11. Sinulla on VAIN yksi tilaisuus

Rikkinäinen mies ei anna sinulle kuin yhden tilaisuuden. Jopa tämä on hänelle liikaa.

Älä siis tee tyhmiä asioita äläkä mokaa kaikkea. Ole oma itsesi ja opeta hänelle, miten toimit.

Ehkä teillä kahdella on paljon yhteistä, mutta se pitää vain selvittää. Älä ole ankara hänelle, koska hän tuntee näin.

Hän haluaisi olla erilainen, mutta ei voi. Hän opettelee vielä rakastamaan uutta itseään. Ja hän arvostaisi sitä niin paljon, jos voisit olla suurin tuki hänen elämänmatkallaan.

12. Hän tietää vain nykyhetkestä

Hän elää nykyhetkessä, koska hän pelkää ajatella tulevaisuutta. Tällainen emotionaalinen epävarmuus ei häviä niin helposti.

Useimmille miehille se on jotain, joka seuraa heitä kuin varjo, koko loppuelämän ajan.

Näin ollen rikkinäiset miehet eivät ole paras valinta pitkäaikaiseen suhteeseen. He eivät itse asiassa edes ajattele niin pitkälle.

Naimisiin menoa ja perheen perustamista he eivät harkitse.

Ei siksi, etteivät he haluaisi, vaan siksi, että he pelkäävät sitä. Jos heiltä kysytään, he ajattelevat vain tätä päivää, koska he eivät tiedä, mikä heitä odottaa huomenna.

13. Hän on ikuisesti varovainen

Jokainen minuutti, jonka vietät hänen kanssaan, on kivinen. Koskaan ei tiedä, mikä hänen päässään voi mennä pieleen.

Koskaan ei voi tietää, milloin hänen ahdistuksensa ja pelkonsa voivat käynnistyä ja tuhota kaiken, mitä te kaksi olette tähän mennessä rakentaneet.

Minun ei tarvitse edes korostaa, että se, mitä teillä nyt on, kesti kauan aikaa rakentaa. Olisi sääli nähdä sen menevän hukkaan tyhjän takia. Epävarmuuden ja järjettömien pelkojen takia.

Terveen suhteen rakentaminen vie häneltä paljon aikaa, koska häntä on loukattu ja poltettu aiemmin. Tällä kertaa hän haluaa varmistaa, ettei niin tapahdu uudelleen.

Sinulle tämä voi helposti käydä turhauttavaksi, koska sinulla ei ole kaikkea aikaa maailmassa. Biologinen kellosi tikittää. Haluat mennä naimisiin ja saada lapsia.

Mutta tällaisen miehen ollessa rinnallasi et tiedä, tuhlaatko aikaasi. Et voi seurustella hänen kanssaan ikuisesti.

Jonkin on muututtava, ja pian. Rikkinäiset miehet kamppailevat sen kanssa, että suhteesta tulisi virallinen, ei vain avioliitto.

14. Sinun täytyy olla hyvin kärsivällinen

Rikkinäiset miehet tarvitsevat usein jonkun, joka opastaa heitä. He tarvitsevat jonkun, joka auttaa heitä ymmärtämään rikkinäisiä tunteitaan.

He tarvitsevat henkilön, joka osaa käsitellä kaikkea, mitä heidän mielessään ja sydämessään liikkuu.

Useimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että sinun on oltava hyvin kärsivällinen. Suurimman osan ajasta puhut hänen tunteistaan ja häntä vaivaavista ongelmista.

On kaunista, että autat muita, mutta sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että sydämesi ei loukkaannu tässä prosessissa. Sinun on ajateltava myös itseäsi.

15. Sinun on tiedettävä, milloin voit ottaa askeleen taaksepäin.

On hankalaa tietää tarkalleen, milloin kannattaa ottaa askel taaksepäin ja jättää hänet rauhaan. Rikkinäiset ihmiset pyytävät aina jättämään heidät rauhaan vaikeimpina hetkinään.

Silti heidän yksin jättämisensä ei aina ole paras idea. Toki jokainen tarvitsee henkilökohtaista tilaa. Niitä rajoja sinun on kunnioitettava.

Mutta mitä tapahtuu, kun he työntävät sinut pois, mutta tiedät, että sinun on oltava heidän tukenaan. Käyttäytyminen on asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miten he käyttäytyvät.

Masennuksesta kärsivät ihmiset hylkäävät usein henkilökohtaisen hygieniansa. He eivät yksinkertaisesti enää välitä siitä.

Heidän psyykkisen terveytensä taso on hyvin alhaisella tasolla.

Näinä hetkinä et voi jättää heitä yksin etkä voi olla aina läsnä. Jos olet koko ajan paikalla, se ajaa heidät vielä pahempaan tilaan kuin missä he jo ovat.

Sinun on siis oltava heille näkymätön, mutta pidettävä heidät kuitenkin koko ajan silmilläsi ilman, että he huomaavat sitä. Joskus sinun on kiellettävä heiltä se, mitä he haluavat, ja annettava heille se, mitä luulet heidän tarvitsevan.

Sinun on tehtävä tämä riippuen murtuneen ihmisen tunnetilasta. Nuo valinnat riippuvat yksinomaan sinusta.

Luota minuun, noina hetkinä tiedät, mikä on heille parasta.

Hän ei ole tunteeton. Hän on oppinut reagoimaan pettymykseen

Hän ei halua sinun käyvän läpi samaa tunnekatastrofia, jonka hän kävi läpi. Usko minua – se on viimeinen asia, jota hän haluaa.

Hänen reaktionsa ovat oikeutettuja. Hän ei ole kylmä ja tunteeton. Hän on vain oppinut reagoimaan sydänsuruihin käyttämättä tunteitaan. Hänellä ei ole varaa päästää sydäntään liikaa mukaan.

Älä anna tämän vaikuttaa sinuun. Hän on rationaalinen. Siinä kaikki.

Miten “korjaat” rikkinäisen miehen?

Jotkut parisuhdeasiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että sinun on selvitettävä, mikä häntä vahingoitti tai rikkoi, ennen kuin edes yrität korjata häntä. En kuitenkaan voi yhtyä tähän.

Vahingoittunutta miestä on niin vaikea saada avautumaan sinulle, että joudut odottamaan liian kauan päästäksesi hänen luokseen, tai et välttämättä saa koskaan selville tätä tietoa. Tämä tarkoittaa, ettet koskaan pysty korjaamaan häntä ja rakentamaan tervettä suhdetta hänen kanssaan.

Ei, ei, ei. Ainoa asia, mitä sinun täytyy tehdä, on yrittää ymmärtää miestäsi. Ymmärtää hänen hiljaisuuttaan. Ymmärrä ja ennen kaikkea kunnioita hänen päätöstään olla puhumatta menneisyydestään.

  • Ole hänen tukenaan AINA

Suhteessanne tulee varmasti olemaan monia huippuja ja laaksoja, mutta sinun on pysyttävä hänen rinnallaan kaikesta huolimatta. Se on varmasti vaikeaa, koska hän yrittää joskus ajaa sinut pois, mutta sinun on oltava sinnikäs ja kärsivällinen.

Kun hän tajuaa, että olet hänen kyytiinsä tai kuolemaansa, että aiot pysyä hänen kanssaan ikuisesti, tapahtui mitä tahansa, hän alkaa muuttua.

Hän ei anna itsensä menettää kerran elämässään olevaa naista menneiden traumojensa ja haavojensa takia.

  • Hän tarvitsee muistutusta arvostaan

Miestäsi on muistutettava kaikista hänen hyveistään ja vahvuuksistaan. Rakastuit häneen, koska hän on arvokas mies, mutta sitä hän ei yleensä ajattele itse.

Kaikki nuo tuskalliset aiemmat kokemukset saivat hänet luomaan hyvin huonon minäkuvan. Sinun on autettava häntä muuttamaan sitä. Auta häntä näkemään todellinen itsensä, auta häntä näkemään mies, johon rakastut.

Hukuta hänet kohteliaisuuksiin, kerro hänelle, kuinka onnellinen ja kiitollinen olet siitä, että sinulla on näin upea mies rinnallasi. Se lisää hänen itseluottamustaan ja uskoaan itseensä.

  • Kuuntele rakastavasti

Yksi tapa, jolla osoitat hänelle, että olet häntä varten ja että rakastat häntä jatkossakin, tapahtui mitä tahansa, on kuuntelemalla aktiivisesti kaikkea, mitä hän sinulle sanoo. Se osoittaa hänelle, että todella välität hänestä, ja saa hänet avautumaan sinulle.

Ensimmäistä kertaa, kun miehesi alkaa avautua sinulle menneisyydestään, sinun on todella kuunneltava tarkasti ja kiinnitettävä huomiota jokaiseen sanaan, joka hänen suustaan tulee.

Ymmärrät, miten “korjata” emotionaalisesti vaurioitunut miehesi vain, jos kuuntelet tarkkaan hänen tarinansa siitä, mikä häntä alun perin rikkoi.

  •  Osoita myötätuntoa

Jos hän avautuu sinulle, sinun on oltava myötätuntoinen ja osoitettava empatiaa hänen tarinaansa kohtaan. Jos hän edelleen välttelee menneisyydestään puhumista, sinun on jälleen oltava myötätuntoinen ja ymmärtäväinen.

Joskus todellakin vaikeneminen on paras vastaus. Miehesi on luultavasti käynyt läpi liikaa, eikä hän yksinkertaisesti halua koskea vanhoihin haavoihinsa.

Hänen vaikenemisensa paljastaa sinulle, että hän on kokenut menneisyydessä pahimman mahdollisen petoksen ja sydänsurun. Sellaisen, josta ihminen ei koskaan täysin toivu.

  • Anna teille molemmille tilaa

Tunnetasolla vahingoittuneet miehet tarvitsevat kumppanin, joka kunnioittaa heidän henkilökohtaisen tilan tarpeensa suhteessa.

Sinun on ymmärrettävä, että miehesi on yhä loukkaantunut ja yrittää toipua menneistä traumoista. Niin monet erilaiset tunteet valtaavat hänet, ja hän tarvitsee vain olla välillä yksin taistellakseen omia taisteluitaan.

Ehkä et ymmärrä sitä juuri nyt, mutta henkilökohtainen tila on hyödyksi myös sinulle. Sinunkin on oltava yksin ajatustesi kanssa, jotta voit selvitellä tunteitasi ja tehdä parhaita päätöksiä parisuhteeseenne ja omaan elämääsi liittyen.

  • Rakasta häntä koko sydämestäsi ja sielustasi

Ainoa asia, jota miehesi tarvitsee, on puhdas, rehellinen ja aito rakkaus. Aito rakkaus on ainoa asia, joka voi saada hänet muuttumaan ja parantumaan menneistä traumoista.

Sen sijaan, että yrität jatkuvasti muuttaa häntä, yritä hyväksyä, hyväksyä ja rakastua hänen vikoihinsa ja puutteisiinsa. Asia on niin, että kun todella rakastat jotakuta, rakastat jokaista osaa hänestä, jopa hänen pahimpia ja synkimpiä puolia.

Mitä enemmän rakastat häntä, sitä enemmän hän yrittää tulla paremmaksi ihmiseksi sinulle.

  • Ole kärsivällinen, hyvin kärsivällinen

Emotionaalisesti rikkinäisen tai vahingoittuneen miehen “korjaaminen” on helvetinmoinen matka, joten sinun on todella varustettava itsesi kärsivällisyydellä.

Pidä vain mielessä, että todellinen rakkaus on aina taistelun arvoista. Kun onnistut saamaan hänet tajuamaan oman arvonsa ja todistamaan hänelle, ettet voisi koskaan satuttaa häntä ja pakottaa häntä käymään läpi sitä helvettiä, jonka hän on jo kerran kokenut, pääset nauttimaan kaikista todellisen rakkauden suloisista nugeteista.

  •  Pakota hänet muuttamaan itseään rakkautesi vuoksi

Pohjimmiltaan sinun ei pitäisi koskaan yrittää muuttaa häntä, sinun pitäisi vain motivoida häntä ymmärtämään, että hän tarvitsee sitä muutosta itse. Ja tietenkin sinun on oltava hänen suurin tukensa tuolla vaikealla ja ylivoimaisella matkalla.

Se on avain suhteesi toimivuuteen rikkinäisen, emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kanssa.

Rikkinäisen miehen rakastaminen on sitoutumista…

Pitkäaikainen suhde emotionaalisesti epävakaan ihmisen kanssa on valtava sitoumus – riippumatta siitä, kuinka emotionaalisesti vahva olet.

Ehkä et aluksi huomaa sitä, mutta hänen mielenterveytensä voi vaikuttaa vakavasti ja kielteisesti sinun mielenterveytesi.

Vaurioituneilla miehillä on mukanaan paljon tunnesaalista ja menneisyys, joka vainoaa heitä. Jos et pysty käsittelemään sitä, älä ryhdy siihen.

Myrkyllisen tai hyväksikäyttösuhteen jättäminen varhaisessa vaiheessa ei ole rikos. Sinun on vain suljettava ovet, jotka eivät enää johda mihinkään.

Omien tarpeiden ja mielenterveyden ajatteleminen ei ole itsekästä. Sitä kutsutaan itsensä rakastamiseksi.

Rikkinäinen mies lainausmerkit

Käärin tämän kaiken loppuun, lisäsin muutaman lainauksen, jotka tekevät asiat sinulle selvemmiksi. Lisäksi nämä lainaukset voivat toimia aika hyvänä motivaationa henkisesti vaurioituneelle miehellesi parantua ja napsahtaa lopullisesti ulos tilanteesta, jossa hän tällä hetkellä on.

1. “Olet vaurioitunut ja rikki ja sekaisin. Mutta niin ovat myös tähdenlentotähdet ja komeetat.” – Nikita Gill

2. “Ei ole mitään vahvempaa kuin rikkinäinen mies, joka on rakentanut itsensä uudelleen.” – Sananlaskut 24:3

3. “Jumala etsii murtuneita miehiä, jotka ovat tuominneet itsensä Kristuksen ristin valossa. Kun Hän haluaa, että jotakin tehdään, Hän ottaa mukaan miehiä, jotka ovat tulleet itsensä loppuun, joiden luottamus ei ole itsessään vaan Jumalassa.” – Henry Allen Ironside

4. “Särkynyt mies oppi nauttimaan siitä, mitä hän pystyi, kun hänellä oli siihen tilaisuus.” – Jennifer Ashley

5. “Jos solmittu narunpätkä voi vapauttaa tuulen, ja jos hukkunut voi herätä, uskon, että murtunut mies voi parantua.” – Annie Proulx

6. “Särkynyt mies ei tiedä, mitä tehdä hänen kaltaiselleen rakkaudelle. Se on lempeää ja antavaa mutta intensiivistä ja iskee aaltoina. Nainen antaa miehelle kokonaista, rajatonta ja ehdotonta rakkautta, mutta mies on niin itsepäisesti murtunut, että hän antaa sen lipsahtaa palasina – nyt myös nainen on palasina.” – Allison Ryder

7. “Mies vailla leukaa, ilman kestävyyttä, kuollut mies, rikkinäinen mies, ihan sama. Matkalla huipulle saa aina kritiikkiä. Kritiikki on loistava motivaatio. Epäonnistuminen ei ole minulle vaihtoehto.” – Wladimir Klitschko

8. “Tarvitaan vahva nainen hoitamaan murtunutta miestä.” – Tuntematon

9. “Minua ei koskaan lasketa rikkinäisten miesten joukkoon.” – George Jackson

Lyhyesti

Rikkinäinen mies ei ole huono asia. Se tarkoittaa vain sitä, että tällainen mies on käynyt läpi enemmän asioita kuin muut. Ja loppujen lopuksi hän ei varmasti halunnut loukkaantua ja jäädä sydänsuruiseksi.

Se, mitä tällainen mies kaipaa eniten, on nainen, joka näyttää hänelle, että kaiken sen jälkeen hän voi olla vanha itsensä – MURTUMATTOMANA!

Nyt todellinen kysymys on; oletko sinä tarpeeksi nainen rakastamaan rikkinäistä miestä?

Jos et ole valmis rakastamaan sellaista miestä koko sydämestäsi, sinun on parempi kävellä pois heti alussa. Jos olet liian herkkä käsittelemään sitä, tuo suhde tuhoaa sinut.