Skip to Content

Jokaisella Horoskooppimerkillä On Oma “Rakastan Sinua, Kunnes…” Mikä On Omasi?

Jokaisella Horoskooppimerkillä On Oma “Rakastan Sinua, Kunnes…” Mikä On Omasi?

Oinas: “Rakastan sinua, kunnes antaudut kaikin tavoin.”

Oinas

Oinas ei pelkää tavoitella haluamaansa. He jahtaavat ja saalistavat loputtomasti. Siksi sinä menetät oinaan heti, kun asiat ovat hänelle liian helppoja.

He nauttivat jahtaamisen riemusta, joten on hyvä jättää hieman salaperäisyyttä roikkumaan sinun ja oinas-kumppanisi väliin. Muutoin he kyllästyvät.

Pidä heidät kiireisinä. Anna heidän aina jahdata itseäsi ja tehdä parhaansa pysyäkseen elämässäsi. He viettävät koko elämänsä viedäkseen jalat altasi.

Härkä: “Rakastan sinua, kunnes loukkaat tunteitani.”

Härkä

Härällä on pehmeä sydän kovan ulkokuorensa alla. He eivät päästä ketään sisälle helposti, mutta kun he sen tekevät, heidän rakkautensa on rikkomatonta.

Kuitenkin, jos leikit heidän tunteillaan, jos satutat heidän sydäntään tai saat heidät tuntemaan epävarmuutta, sinä menetät heidät iäksi.

Välttääksesi tätä tapahtumasta, pysy sanojesi takana. Tee lupauksia, jotka voit pitää. Äläkä loukkaa heitä millään tavalla.

On aina olemassa keino sanoa asia kiltisti ilman, että saat heidät tuntemaan nolostumista. Sanat voivat satuttaa etkä voi niitä ottaa koskaan takaisin, joten ole varovainen.

Kaksonen: “Rakastan sinua, kunnes yrität kävellä ylitseni.”

Kaksoset

Kaksonen ei paheksu mitään muuta niin paljon, kuin ihmistä, joka ylenkatsoo heitä, ajattelee että ovat älyllisesti voittamattomia. He näkevät kaiken manipulaation läpi, mitä on tekeillä ja tekevät siitä lopun.

He ovat kommunikoivia ja viisaita, joten he arvostavat sellaista, joka voi luoda siteen heihin jollain syvemmällä älyllisellä tasolla. Kuitenkaan he eivät anna anteeksi sitä, jos joku ajattelee voivansa huijata heitä.

Ole rehellinen ja suora kaikesta, mitä sanot ja teet – se on oikeastaan ainoa keino olla kaksosen kanssa.

Rapu: “Rakastan sinua, kunnes en tunne henkistä turvaa.”

Rapu

Rapu on äärimmäisen tunteellinen ja myötätuntoinen merkki. He yrittävät aina ymmärtää ihmisiä ja antavat heille hyötyjä ilman epäilyksiä. He ovat niitä, jotka tekevät mitä tahansa rakkauden vuoksi.

Tämän vuoksi he tarvitsevat eniten tunteellista turvaa. He tarvitsevat muistutusta päivittäin siitä, että heitä rakastetaan ja kunnioitetaan. He tarvitsevat jonkun, joka on varma tunteistaan.

Soutaminen ja huopaaminen saa ravun menettämään luottamuksensa ja juoksemaan pakoon luotasi. Joten jos et pysty ketomaan heille, missä sinä seisot, älä edes vaivaudu seurustelemana heidän kanssaan.

Leijona: “Rakastan sinua, kunnes pidät minua itsestään selvänä.”

Leijona

Oletuksena leijona on äänekkäin ja itsevarmin horoskooppimerkki. He ovat tasa-arvoisesti mukana ja panostavat rakkausparisuhteeseensa.

He rakastavat itseään, mutta he rakastavat puolisoaan yhtä paljon. He tekevät kaiken voitavansa tehdäkseen puolisostaan onnellisen ja tyytyväisen.

Mutta kerran, kun hän tuntee, ettei hänen tunteisiinsa vastata ja että toinen puolisko ei anna arvoa heidän yrityksilleen, leijona läimäyttää oven kiinni eikä koskaan katso taaksepäin.

Jos haluat pitää leijonan elämässäsi, seuraa heitä. Panosta yhtä paljon, arvosta ja kunnioita heitä, muutoin sinä menetät heidät.

Neitsyt: “Rakastan sinua, kunnes rikot luottamukseni.”

Neitsyt

Ei ole mitään, jota neitsyt arvostaa enemmän kuin rehellisyys ja uskollisuus. Jos valehtelet heille, tai Luoja paratkoon, petät heitä, voit unohtaa heidät lopullisesti.

He pyyhkivät sinut elämästään iäksi. Valehtelulle on nollatoleranssi, syystä riippumatta. He tietävät, että parisuhteen perusta on luottamus. Kerran kun sen rikkoo, se ei tule koskaan olemaan enää sama.

Jos olet vakavissasi parisuhteesta neitsyen kanssa, pysy rehellisenä. Valkoisille valheille, laimeille tekosyille tai täyttämättömille lupauksille ei ole tilaa. Heille rehellisyys on kaikki kaikessa.

Vaaka: “Rakastan sinua, kunnes häiritset rauhaani.”

Vaaka

Hektinen parisuhde täynnä konflikteja ja epätasapainoa eivät ole vaakaa varten. He ovat horoskooppien diplomaatteja ja rauhantekijöitä.

Jos heidän parisuhteensa ei virtaa harmoniassa ja asettaa heidät henkiseen vuoristorataan, on vain ajan kysymys, koska he päättävät, että liika on liikaa.

Vaa’alla on anteeksiantava luonne, joten he eivät luovuta kovin helposti. Mutta jos he ovat hektisessä tilanteessa, se lopulta saa heidän rakkautensa haihtumaan eivätkä he voi antaa ikinä anteeksi.

Joten jos olet vakavissasi vaa’an kanssa, älä sotke heidän sisäistä rauhaansa.

Skorpioni: “Rakastan sinua, kunnes sinä valehtelet minulle.”

Skorpioni

Rakastunut skorpioni on jotain todella merkityksellistä. Heidän rakkautensa on täynnä hyväksyntää. He eivät välitä menneisyydestäsi, virheistäsi tai asioista, jotka saavat sinut tuntemaan häpeää niin kauan, kuin et salaa heiltä mitään.

Salaisuuksilla on tapana tulla esiin ja kerran kun skorpioni saa selville, että olet valehdellut heille, he eivät pääse siitä yli niin helposti. Toki he voivat antaa sinulle anteeksi, mutta he eivät unohda.

He kantavat kaunaa sisällään ja se saattaa saada lopulta koko parisuhteen rakoilemaan. Joten mitä tahansa teetkin, ole rehellinen siitä ja skorpioni tulee rakastamaan sinua kaikkine täydellisyyksinesi ja epätäydellisyyksinesi.

Jousimies: “Rakastan sinua, kunnes sinä tapat minut pessimistisyydellä.”

Jousimies

Usko siihen, että jotain parempaa on odottamassa heitä nurkan takana, on voima, joka ajaa jousimiestä eteenpäin. Heillä on positiivinen näkemys rakkauteen, työhön, elämään ja mihin tahansa tilanteeseen.

Siksi joku, joka keskittyy negatiivisuuteen, ei ole heille oikea. Kaikki tuo pessimistisyys ajaa heidät hulluksi ja työntää heidät pois parisuhteesta.

Jos haluat pitää jousimiehen itselläsi, varmista katsovasi asioiden valoisia puolia. Ole heidän suurin tukijansa äläkä sellainen, joka pidättelee heitä negatiivisella ajattelulla.

Kauris: “Rakastan sinua, kunnes luovutat rakkauden suhteen.”

Kauris

Kauris on rakkaus itsessään. He ovat valmiita tekemään kaikkensa, jos he tuntevat, että rakkaus on todellista. He rakastavat ehdoitta, tukevat ja yrittävät niin monta kertaa kuin on tarpeen saadakseen asiat toimimaan.

Ainoa hetki, jolloin he luovuttavat rakkauden suhteen on silloin, kun he eivät näe siinä enää toivoa. Että kaikki panostus ja yritys tulee vain heiltä ja toinen ihminen ei näe yhtään vaivaa.

He uupuvat lopulta koko tilanteesta. Joten jos haluat pysyä rakastuneena kauriiseen, varmistu, että vastaat kaikkeen siihen, mitä he sinulle antavat pitääksesi rakkauden elävänä ja tehdäksesi jatkuvaa työtä paremman parisuhteen puolesta.

Vesimies: “Rakastan sinua, kunnes lopetat olemasta oma itsesi.”

Vesimies

Vesimies arvostaa eniten sitä, että ihminen vaalii heidän omaa olemustaan. Jotain sellaista, joka ei pelkää puhua ääneen mielipiteitään ja näkemyksiään kaikista asioista.

Vesimiehet arvostavat aitoja ja älykkäitä ihmisiä eivätkä sellaisia, jotka ovat sovinnaisia ja vain nyökyttelevät päätään ja ovat samaa mieltä kaikesta, mitä muut sanovat.

Älä pelkää puhua ajatuksiasi ääneen ja seiso omien arvojesi ja periaatteidesi takana. Vaikka he eivät olisi kanssasi samaa mieltä, vesimies taputtaa sinulle ja pysyy huumaantuneena sinun intohimoosi ja ainutlaatuisuuteesi.

Kalat: “Rakastan sinua, kunnes saat minut kyseenalaistamaan sen, olenko sinulle se ainoa.”

Kalat

Joku, jonka silmät vaeltelevat ja ovat flirttailevia, ei ole kalalle se oikea. Vaikka kyseessä olisi ’viaton’ silmäpeli, he eivät siedä sitä.

Jos heidän päässään on olemassa epäilyksen siemen siitä, etteivät he ole ainoa, jonka kanssa jaat sänkysi, he juoksevat pakoon luotasi niin pitkälle kuin pystyvät.

Joten jos olet vakavissasi kalan kanssa, älä tee heitä epäilemään itseäsi. Varmista, että he tietävät olevansa se ainoa sinulle eikä ole olemassa ketään heidän kaltaistaan.