Skip to Content

Älä Tyydy Poikaan, Joka Ei Ole Valmis Olemaan Mies

Älä Tyydy Poikaan, Joka Ei Ole Valmis Olemaan Mies

Olet aina ollut sellainen, joka seuraa sydäntään etenkin, kun on kyse rakkaudesta ja romanttisista parisuhteista. Vaikka järkesi kertoo sinulle, että jokin on huono idea ja kun selkeästi näet, ettei joku tyyppi ole sinulle hyväksi, sinä siltikin annat tunteidesi viedä ja ne ovat aina vahvoilla.

Mutta kun on aika ajatella sitä ja kun katsot elämääsi tähän asti, näet, että olet tehnyt joitain vääriä valintoja.

Oli aikoja, jolloin sydämesi ohjasi sinut vääriin päätöksiin ja vääriin miehiin.

Monet heistä olivat henkisesti epäkypsiä eivätkä tienneet, mitä he haluavat elämältä.

Kyllä, aluksi he olivat viehättäviä ja kiinnostavia. Heidän kanssaan oli hauskaa viettää aikaa ja he saivat sinut tuntemaan olosi hyväksi. He saivat sinut tuntemaan, ettei huomista ole eikä sinun tarvitsisi välittää järjen äänestä.

Mutta kenelläkään näistä miehistä ei ollut sitä, mitä siihen oikeasti vaaditaan. Kukaan heistä ei ollut poikaystävä-materiaalia eikä kukaan heistä ollut valmis rakentamaan elämää sinun kanssasi. Useimmat heistä halusivat vain elää hetkessä eikä ajatella tulevaisuutta.

Ja vaikka päivä kerrallaan eläminen oli hauskaa silloin, koska sinä et vaivannut itseäsi tulevaisuuden suunnitelmilla, kun ajattelet sitä tarkemmin, tällaiset miehet harvoin tuovat mitään hyvää elämääsi pitkällä tähtäimellä.

On selvää, että he olivat poikia eikä miehiä.

He eivät olleet valmiita sitoutumaan eivätkä he olleet valmiita ottamaan vastuuta sanoistaan ja teoistaan.

Kyllä, sinä rakastuit heihin lujasti, mutta kun nuo perhoset vatsassa haihtuivat pois, näit heti, että nämä pojat eivät pystyisi tarjoamaan sinulle sitä, mitä etsit. Näit, että ansaitset enemmän. Ja tässä minä olen sanomassa sinulle, että sinä olit oikeassa.

Loppujen lopuksi sinä et ole epäkypsä tyttö, joka ei tiedä, mitä hän haluaa. Sen sijaan sinä olet aikuinen, itsenäinen nainen, jolla on selvä visio tulevaisuudesta ja joka tarvitsee oikean miehen seuraksi koko elämän läpi.

Sinä et tarvitse poikaa, joka tarvitsee sinut pelastamaan hänet ja johdattamaan elämän läpi.

Et tarvitse mamman poikaa, joka haluaa sinun olevan hänelle vanhempi, miestä, joka tuntee olonsa uhatuksi sinun kanssasi.

Sen sijaan tarvitset miehen, joka antaa sinun olla itsenäinen ja joka sallii sinulle oman elämän. Jonkun sellaisen, joka ei tarvitse sinua tunteakseen olevansa kokonainen, mutta joka haluaa teidän kahden olevan tasavertaisia parisuhteessanne.

Sinä tarvitset miehen, joka nojautuu sinuun ja johon sinä voit nojata – miehen, joka on tasa-arvoinen kumppanisi elämäsi läpi ja on sinun peruskalliosi, kotisi ja turvasatamasi. En sano sinulle, että sinun tarvitsee löytää joku, joka turvaa taloutesi, mutta et tarvitse laiskaa poikaa, joka ei koskaan ajattele tulevaisuutta ja joka ei tiedä, mitä hän haluaa saavuttaa elämässä.

Sinä totisesti tarvitset kunnianhimoisen miehen, jolla on tavoitteita elämässään ja joka voi tukea sinua. Tarvitset jonkun, joka tietää, mitä hän haluaa eikä pelkää tavoitella sitä.

Et tarvitse poikaa, joka pelkää sitoutumista ja oikeaa parisuhdetta. Sinä et tarvitse sellaista, joka perääntyy, kun asioista kehittyy vakavaa ja joka pakenee heti raskaan vaiheen tultua ja kun tarvitset häntä eniten.

Sen sijaan tarvitset miehen, joka on valmis jakamaan elämäsi sinun kanssasi ja joka tietää, milloin on otettava vastuu asioista. Sinä tarvitset aikuisen miehen, joka ei pelkää sitä kaikkea, jota elämä tuo tullessaan.

Ja eniten kaikesta, tarvitset miehen, joka ei tunne oloaan uhatuksi sinun voimastasi ja vallastasi. Sinä et tarvitse jotain, joka pidättelee sinua voidakseen tuntea itsensä paremmaksi ja näyttääkseen suuremmalta, koska sitä pojat juuri tekevät. Sinä et tarvitse jotain, joka käyttää sinua omien heikkouksiensa peittämiseen ja boostatakseen heikkoa itsetuntoaan.

Sen sijaan tarvitset jonkun, joka aina työntää sinua eteenpäin ilman, että yrittää muuttaa sinua. Sinä tarvitset jonkun, joka hyväksyy sinun mahtavuutesi ja joka inspiroi sinua vieläkin mahtavammaksi ja paremmaksi, koska sitä oikea mies juuri tekee.