Skip to Content

9 Syytä, Miksi Miehet Rakastavat Äänekkäitä Naisia Sängyssä

9 Syytä, Miksi Miehet Rakastavat Äänekkäitä Naisia Sängyssä

Sinun ei tarvitse olla tiedemies tietääksesi vastauksen; kukaan ei pidä siitä, että sängyssä on hiljaista tai että hän on ainoa, joka puhuu tai huutaa. Se vain tuntuu väärältä.

Mutta miehillä on muutakin sanottavaa siitä, miten he suhtautuvat äänekkäisiin naisiin sängyssä, joten päätimme kerätä muutamia ajatuksia ja “viisauden sanoja” tästä aiheesta. Mikä miehiä ja äänekkäitä naisia vaivaa?

Se on varma keino kiihottaa heitä

Lisäämällä äänenvoimakkuutta tai piristämällä rivoa puhetta voit todella saada aikaan muutoksen ilman, että edes yrität liikaa.

Ja ollaan rehellisiä, mikään ei saa meitä niin innostumaan kuin hyvin ajoitettu huokaus tai kiihottumisen ja nautinnon ilmaisu.

Jos et ole vielä tottunut olemaan äänekäs, muista vain, että mikä tahansa on parempi kuin olla hiljaa.

Aloita pienistä asioista; voihkiminen ja raskas hengitys riittävät, kunnes vapautat seksuaalisen voimasi. Ja usko pois, sinulla on sitä sisälläsi, enemmän kuin voisit koskaan kuvitellakaan.

Kukaan ei pidä siitä tunteesta, että nussit hiljaista munkkia

mies ja nainen rakastelevat

tai ruumiista. Olen pahoillani naiset, mutta jos ette halua, että miehenne tuntee olonsa epämukavaksi rakastellessaan kanssanne tai että hän pehmenee välittömästi, nostakaa äänenvoimakkuutta.

Kukaan ei pidä siitä tunteesta, että sängyssä on meritähti, joka makaa liikkumatta ja raajat levällään, kun kumppani käy kaupungilla.

Sinun ei tarvitse huutaa kuin aikuisten elokuvatähdet, pelkkä huokailu ja “Yeah baby” riittävät, kunnes tunnet olosi kovaääniseksi.

Ja kun olet oppinut, kun tajuat, ettei ole mitään hävettävää (paitsi jos rakastelet jossakin, missä ei pitäisi), huomaat itsekin eron.

Äänekkäät naiset ovat itsevarmoja

10 Seksimielihalua, Joita Kaikilla Miehillä On

Jokainen nainen, joka ei häpeä vartaloaan, joka ei häpeä seksuaalisuuttaan eikä häpeä tai pelkää myöntää nauttivansa siitä, mitä tekee, on nainen, jota kaikki ihailevat ja jonka kaikki haluavat.

Itseluottamus on yksi seksikäs piirre, joka ei koskaan vanhene tai häviä, varsinkaan sängyssä.

Eikä sinun tarvitse näyttää filmitähdeltä, eikä sinulla tarvitse olla täydellistä kuntosalivartaloa, kunhan vain omistat sen, kuka olet ja mitä teet.

Näytä heille, että rakastat itseäsi etkä pelkää näyttää sitä, näytä heille, miten sinua rakastetaan kunnolla ja, no, miten saat sinut huutamaan kovempaa. Kukaan mies ei voisi vastustaa tätä haastetta.

Se voi luoda pervon fantasian

Likaiset puheet, raskas hengitys, voihkiminen ja huutaminen luovat makuuhuoneeseen tietynlaisen ilmapiirin, joka sitten johtaa moniin erilaisiin perversseihin fantasioihin, joita he voivat kokea ilman, että sinä edes yrität niin kovasti.

Ehkä hän haaveilee olevansa paras miehesi, ja nyt voit vakuuttaa hänelle, että hän on sitä (vaikka ei olisikaan).

Ja joillekin ihmisille se on ekshibitionistista – kuten jännitys jäädä kiinni tai antaa muiden tietää, että harrastat seksiä.

Se näyttää heille, mistä todella nautit

Miehet ovat epävarmoja rakastelutaidoistaan ja hakevat usein hyväksyntää kumppaniltaan.

Se, että annat heidän tietää tekeväsi jotain hyvää tai ehkä ei niin hyvää, tuo iloa teille molemmille.

Hän tarvitsee kuulla, että hän on hyvä, joten kertomalla hänelle: “Kovempaa. Älä lopeta” tai yksinkertaisesti vain voihkimalla hieman kovempaa, kun he osuvat kohdalleen, riittää, että hän ymmärtää vihjeen.

Ja, no, on sinun etusi mukaista, että hän tietää, mikä kiihottaa sinua ja mikä ei todellakaan kiihota.

He tuntevat olonsa aikuisten elokuvatähdeksi

Ai niin, tämä on kaikkien heidän ja rehellisesti sanottuna myös meidän suosikkimme. Me kaikki rakastamme tuntea itsemme seksijumaliksi, ja mikä olisikaan parempi tapa saada heidät tuntemaan itsensä sellaiseksi kuin olla äänekäs?

Etenkin kun tiedät, että puhuminen ja huutaminen auttaa sinua hengittämään yhdynnän aikana, mikä sitten auttaa sinua rentoutumaan ja huipentumaan helpommin.

Innostu hetkestä, älä mieti seurauksia

Jos olet jatkuvasti huolissasi ja yrität olla hiljaa, et voi mitenkään kokea rakastelua täysin, ja se on rangaistus, jota kenenkään ei pitäisi koskaan kärsiä.

Olet yhteydessä seksuaalisuuteesi, mikä saa heidätkin liittymään siihen.

Olemme kaikki seksuaalifriikkejä, tavalla tai toisella. Halujemme piilottelu, niiden hautaaminen syvälle, ei tee meille hyvää.

Päästä sisäinen seksuaalinen petosi valloilleen, huuda jos haluat, voihki ja liiku.

Ole nainen, jota mies ei koskaan unohda, koska se on jo sinussa.

Sinun on vain päästettävä irti pelosta ja ujoudesta, sillä yksikään hieno seksitarina ei ole koskaan alkanut: “Hän oli niin suloinen ja rauhallinen”. Tunne kosketuksessa kehoosi on tarttuva aphrodisiac.

Yksi keino päästä kosketuksiin seksuaalisuutesi kanssa on ottaa aikaa ja tutustua itseesi, oppia tuntemaan, mistä pidät, mikä saa moottorisi pyörimään.

Emme tarvitse miestä huipentuaksemme, mutta tuntuu varmasti hyvältä, kun meillä on mies vierellämme, mutta mitä järkeä on siinä, jos emme tiedä, mitä tehdä hänen kanssaan?

Yhdessä huutavat parit pysyvät yhdessä

Tämä on todistetusti totta. Pariskunnat, jotka sovittavat yhteen rakasteluilmaisunsa, olipa se sitten voihkimista, puhumista tai huutamista, kehittävät syvemmän intiimin siteen kuin ne, jotka eivät tee niin.

Sellaisen ihmisen löytäminen, joka täyttää tarpeesi ja vastaa “huutotasoasi”, on jotain, mihin ei törmää joka päivä.

Koska ilman sanoja, ilman suurempaa filosofiaa, tiedät yksinkertaisesti, että teillä on kemiaa, koska kehonne reagoivat toisiinne, eikä sitä vahvempia sanoja ole olemassa.

Kiinnijääminen on puolet hauskuudesta

 

Katy Perry sanoi sen oikein: “Let them hear you roar”. Vakavasti puhuen, mikään ei ole sen parempaa kuin tuntea olevansa rajalla, kuin tekisi jotain, mitä ei pitäisi, koska on hyvin mahdollista, että kaikki ympärilläsi tietävät, mitä teet. Entä jos he tietävätkin?

Me kaikki teemme sitä, mikä siinä on niin kamalaa? Kun siis seuraavan kerran kuulet jonkun huutavan, sano hänelle: “Hyvä tyttö!” ja jatka eteenpäin.

Koska he oppivat pitämään elämänsä parasta aikaa, mikä estää sinua tekemästä samaa?