Skip to Content

5 Super Tavallista Mutta Super Kuumaa Asiaa, Joita Miehet Haluavat Sinun Käyttävän Sängyssäsi

5 Super Tavallista Mutta Super Kuumaa Asiaa, Joita Miehet Haluavat Sinun Käyttävän Sängyssäsi

Seksikkäät alusvaatteet, korkokengät, pitsit… Nämä ovat klassisia asioita, joihin miehet ihastuvat. Mutta on olemassa vaatteita, jotka ovat super mukavia ja super seksikkäitä samaan aikaan.

Ehkä me emme katso sitä sillä tavalla. Useimmat naiset luulevat, että he voivat olla seksikkäitä vain, jos he todella yrittävät näyttää seksikkäiltä – pukeutumalla punaiseen tai mustaan pitsiin, täydellä meikillä tai jollakin juustoisella kliseellä, kuten esiintymällä trenssitakissa, jonka alla ei ole mitään.

Joskus riittää kuitenkin, että on vain oma itsensä ja pukeutuu yksinkertaisimpiin mahdollisiin vaatteisiin. Nämä ovat joitakin niistä kappaleista, joita miehet rakastavat sinussa ja jotka saavat heidät haluamaan sinua kiihkeästi:

Hänen ylisuuri t-paitansa

Liian kovaa yrittäminen ei ole seksikästä. Ei yrittäminen ole liian seksikästä. Pukeutumalla hänen isoon t-paitaansa osoitat hänelle, että tunnet olosi mukavaksi hänen läsnä ollessaan.

Se osoittaa hänelle, ettet yritä. Usko tai älä, mutta juuri se saa hänet kiihottumaan. Pidä se yksinkertaisena.

Flanelli-PJ:t

Ne ovat isoja ja ne peittävät vartalosi täysin, ja juuri se tekee niistä superhottuja. Juuri niiden alla oleva salaperäisyys on niin viettelevää.

Tarkoitan, että nämä PJ:t ovat jotain täysin päinvastaista kuin seksikäs. Ne vastaavat “mummovaatteita”.

Kun käytät niitä, se antaa vaikutelman, että et edes välitä enää.

Lakkasit yrittämästä. Joskus se on seksikkäintä, mitä voi tehdä.

Silmälasit ja sotkuinen pulla

Silmälasit ovat yhtä kuin älykkyys. Ja plussaa siitä, että miehet saavat opettaja-oppilasfantasioita aina, kun he näkevät silmälasipäisen tytön.

Sotkuinen pulla – kuuma, kuuma, kuuma! Se on sotkuinen, se on seksikäs. Miehet saavat luultavasti käsityksen, että olet levoton ja seikkailunhaluinen. Mutta, lähetät viestin: “En välitä.

Nousin juuri ylös ja sidoin hiukseni ylös, enkä välitä.”. Silloin olet heille kaikkein kiinnostavin – kun et ole kiinnostunut.

Leggingsit

Okei, nyt tämä saattaa olla jopa itsestäänselvyys. Se on tavallinen vaatekappale, mutta silti superseksikäs.

Tarkoitan, että se ei jätä mitään mielikuvituksen varaan. Kaikki on siinä. Näet kaiken – jokaisen kurvin. KAIKKI!

Peppushortsit

Miehet pitävät tätä äärimmäisen viehättävänä. Sinun ei tarvitse näyttää (isoa) peppuasi ollaksesi seksikäs.

Miehet rakastavat myös shortseja, joissa on söpöjä painatuksia tai kirjoituksia. Se näyttää siltä, että olet viaton, tyttömäinen – miehet pitävät siitä.

Vaikka näytät kuumalta, ei haittaa, jos kuulostat myös kuumalta – katso kuumimmat asiat, joita miehelle voi sanoa, jotta hän pääsee heti tunnelmaan.