Skip to Content

9 Merkkiä Siitä, Että Hän Ikävöi Sinua (Ja Mitä Se Todella Tarkoittaa?)

9 Merkkiä Siitä, Että Hän Ikävöi Sinua (Ja Mitä Se Todella Tarkoittaa?)

Miten voit oikeasti tietää, mitä se tarkoittaa, kun mies sanoo ikävöivänsä sinua?

Ei todennäköisesti ole luodinkestävää merkkiä avata tätä salakirjoitettua viestiä.

On mahdotonta olla sataprosenttisen varma siitä, että hän on rehellinen. Et voi olla varma hänen vilpittömyydestään vai haluaako hän vain uida housuihisi.

Saattaa olla, että päädyt sydän rikkinäisenä, koska olit vain pelimiehen uhri tai sitten sinusta tulee onnellinen koko loppuelämäksesi lähes täydellisessä parisuhteessasi.

Haluatko oikeasti tietää, kumpi näistä vaihtoehdoista on todennäköisemmin totta sinun tapauksessasi? Tietenkin haluat.

Parisuhteet ovat tarpeeksi monimutkaisia ilman näitä lisähaasteitakin. Kun ajattelet asiaa tarkemmin, tämä ei ole niin suuri asia verrattuna siihen, mitä edessäsi on.

Sinulla on tuhatpäin haasteita ja moniselitteisiä viestejä toisen suunnasta ilman sitäkin, että kääriydyt ajatuksiisi miettimään, mitä hän tarkoittaa, kun hän ikävöi sinua.

Sinun tulee lukea kaikki merkit tarkasti, koska joskus ihmiset eivät halua nähdä totuutta, vaikka se lyödään suoraan vasten kasvoja.

Kun olet rakastunut, e näe asioita tarkasti.

Joskus rakkaudennälkämme estää meitä näkemästä tilanteen oikeaa laitaa. Joskus hän ei välitä sinusta kovinkaan paljoa, mutta sinä kieltäydyt hyväksymästä sitä, koska et halua sen olevan totta.

Joten yritä olla objektiivinen. Yritä erottaa omat tunteesi omasta logiikastasi. Tiedän, ettei se ole helppoa, koska sydän haluaa mitä haluaa etkä sinä voi asialle mitään.

Mutta omaksi parhaaksesi ja välttääksesi sydämen särkemistä, ole varovainen alussa.

Katso tilannetta eri näkökulmista. Esitä, että nämä asiat, jotka ovat tapahtumassa sinulle ja jotka häiritsevät sinua, olisikin tapahtumassa jollekin toiselle, jollekin jonka tunnet.

Aseta itsesi heidän tilanteeseen ja mitä sinä siinä kohtaa neuvoisit toisen tekevän.

Tämä on asia, joka sinun tulee tehdä ensimmäisenä. Tietysti on helpompi sanoa kuin toimia.

Jos se olisi niin helppoa, naiset eivät olisi niin pakkomielteisiä hakiessaan tarkoitusta siinä, kun mies kertoo ikävöivänsä sinua.

Vaikka lukisit merkit oikein ja syy hänen kertomaansa ikävään on sinulle suotuisaa, et voi olla varma, että hän pysyy luonasi ikuisesti.

Ei ole olemassa kaavaa, joka saa hänet pysymään, koska ihmiset muuttuvat. Asiat, joista he pitävät, muuttuvat ja heidän käyttäytymisensä muuttuu.

Joten, kukaan ei voi taata sitä, että vaikka hän ikävöisi sinua nyt, hän ei välttämättä ikävöi ikuisesti.

Mutta siinä tarpeeksi tulevaisuudesta. Keskitytään niihin asioihin, jotka häiritsevät sinua parhaillaan.

Jos sinulla on näitä ongelmia, etkä pysty näkemään, mitä hänen päänsä sisällä liikkuu. Jos haluat suojella itseäsi mahdolliselta sydänsurulta, lue nämä merkit.

Mitä se tarkoittaa oikeasti, kun mies sanoo ikävöivänsä sinua?

1. Hän viestittää sinulle

No, tämä tarkoittaa, että hän oikeasti haluaa kommunikoida kanssasi. Ehkä hän tuntee olonsa yksinäiseksi ja hän haluaa tuntea läsnäolosi.

Tiedän, että ei ole helppoa sisäistää, viestittääkö hän sinulle, koska tarvitsee sinulta jotain vai onko hän oikeasti ikävissään koska haluaa olla kanssasi.

Voit helposti selvittää totuuden tavasta, jolla hän viestittää sinulle ja tavasta, jolla sinä vastaat hänen viesteihinsä.

Tehdäksesi testin, kokeile olla vastaamatta hänen viestiinsä muutaman tunnin ajan ja katso, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Jos hänellä on väärät aikomukset, hän ei todennäköisesti näe vaivaa viestittääkseen sinulle uudelleen. Hän tulkitsee hiljaisuutesi negatiivisena vastauksena.

Mutta jos hän viestittää sinulle uudelleen ja on huolissaan siitä, ettet vastaa, silloin sinulla on jotain käsissäsi. Hän haluaa tietää, ikävöitkö sinäkin häntä.

Pohjimmiltaan hän haluaa tehdä kaikkensa jatkaakseen keskustelua kanssasi, koska hän ikävöi sinua suunnattomasti.

2. Hän kertoo julkisesti ikävöivänsä sinua

Ehkä hän soitti sinulle ja samalla kun juttelette, hän käyttäytyy tärkeästi, koska ystäviä tai työtovereita on ympärillä.

Hän ei halua mennä hiljaiseen paikkaan keskustellakseen kanssasi kaksin.

Tämä todennäköisesti tarkoittaa, että hänellä on suurempi suunnitelma. Hän haluaa kaikkien kuulevan, mitä hän sanoo.

Hän käyttäytyy suuresti piilottaakseen epävarmuutensa.

Ole varovainen, koska tällaisessa tilanteessa sinä olet vain työkalu hänelle näyttää olevansa jotain.

Hän saattaa soittaa kertoakseen ikävöivänsä sinua vain todistaakseen, että hänellä on tyttöystävä ja näyttää muille kuinka paljon hän tätä rakastaa.

Tämän tulee näyttää sinulle, ettei se ole rakkautta. Kyse on siitä, että hän haluaa näyttää muille olevansa hyvä.

Et tarvitse sitä, koska tuo rakkaus ei kestä. Tarkoitan, että se tulee kestämään vain niin kauan kuin se hänelle sopii.

3. Hän ottaa yhteyttä sinuun sosiaalisessa mediassa

Hyvä on, jonkun ihmisen ikävöiminen ei välttämättä tarkoita sitä, että olette parisuhteessa. Voit ikävöidä jotain, josta olet eronnut.

Voit ikävöidä jotain, jonka olet nähnyt vain ohitsesi kulkevan.

Voit ikävöidä tyyppiä, joka työskentelee ostoskeskuksessa, josta ostit tietokoneesi. Jonkun ihmisen ikävöinti ei tarvitse tarkoittaa mitään parisuhteeseen viittaavaakaan.

Jos mies stalkkaa sinua sosiaalisessa mediassa etkä ole koskaan seurustellut hänen kanssaan, hän todennäköisesti on täysin rakastunut sinuun ja ikävöi sinua, koska hänellä ei koskaan ole ollut sinua.

Jos joku, jonka kanssa olet viestitellyt sosiaalisessa mediassa tai painanut ”tykkää” ja kommentoi jokaista kuvaasi jonka lataat, se on varma merkki siitä, että hän ikävöi sinua ja todennäköisesti haluaa seurustella kanssasi uudestaan – hän haluaa sinut takaisin.

Jos olette olleet erossa jonkin aikaa ja hän on sinuun yhteydessä ja seuraa sosiaalisen median julkaisujasi, hän ei todellakaan ole päässyt yli sinusta.

4. Hän haluaa sinun lähettävän hänelle kuvia

Tämä on varma merkki, että hän ikävöi sinua, mutta millä tavalla, on se kysymys.

Tämä voi oilla likaista peliä, mutta voi myös olla täysin viatonta.

Siksi kirjoitin sinulle aiemmin, että sinun tulee lukea tarkoin kaikki merkit, millä tavoin hän ikävöi sinua ja mitä se tarkoittaa, koska sen välillä, onko kyse sinulle hyvästä vai pahasta, on vain veteen piirretty viiva.

Voi olla, että hän vain käy kuumana sinuun ja lähettämällä kuviasi hänelle, tyydytät hänen tarpeitaan.

Mutta toisaalta, hän voi pyytää kuviasi koska hän todellakin ikävöi sinua ja hän haluaa pitää sinut lähellään edes virtuaalisesti.

Hän haluaa nähdä kasvosi, koska se tekee hänet onnelliseksi. Hän haluaa pystyä ajatella sinua aika kun hän ottaa puhelimen käteensä.

Hän haluaa käyttää kaiken vapaa-aikansa katsoakseen kasvoja, joita hän ikävöi eniten – sinun.

5. Hän vaatii nähdä sinut

Kun mies ikävöi sinua, hän varmasti haluaa nähdä sinut. Hän todennäköisesti vaatii näkemistä ja kun hän tapaa sinut, hän puhuu siitä, milloin näette uudelleen.

Tämä on luodinpitävä merkki siitä, että asia merkitsee.

Tämä todellakin merkitsee sitä, että hän on kiinnostunut sinusta ja todennäköisesti haluaa kanssasi jotain enemmän, kuin teillä jo on.

Tietysti tämä voi toimia toiseenkin suuntaan. Hän voi sanoa ikävöivänsä sinua ja omata jotain salattuja motiiveja halutessaan vain käyttää sinua.

Ainoa tapaa saada varmuus on odottaa hänen näkevän vaivaa ja tekee jotain sen eteen, että näkee sinut.

Sanat eivät tarkoita mitään, ellei teot tule niiden perässä. Joten ole fiksu, kärsivällinen ja odota hänen todistavan, että hän todella haluaa nähdä sinut ja että hän ikävöi sinua.

6. Hän on mustasukkainen

Jos hän on mustasukkainen, mutta ei sairaalloisen mustasukkainen, tarkoittaa sitä, että hän todella ikävöi sinua.

Miehillä on tarve näyttää kaikille, että sinä olet hänen.

He haluavat kaikkien tietävän, että olet varattu ja muiden on pidettävä huoli omista asioistaan ja löydettävä onnensa muualta, koska sinä olet hänen omaisuuttaan.

Tämä voi tuntua ärsyttävältä.

Saatat tuntea, että hän tukahduttaa sinut, mutta niin kauan, kun mustasukkaisuus kulkee normaalin rajoissa, olet turvassa.

Toisaalta, jollain ihmisillä on asian kanssa vakava ongelma. On olemassa miehiä, jotka alkavat kontrolloida sinua, koska he eivät luota sinuun.

Ehkä he ovat turhan peloissaan siitä, että tulet jättämään heidät, jolloin mielikuvitus luo tilanteita ilman syytä.

Ja kun astut heidän väitöksiään vastaan, he vakuuttavat, että rakastavat sinua ja he käyttäytyvät sillä tavoin, koska he ikävöivät sinua.

Joten ole varovainen äläkä anna kenenkään tulla vapautesi tielle ja pakottaa sinua millään tavoin.

Jos näet hänen tekevän juuri niin, silloin hän ei ikävöi sinua – hänellä vain on suuri ongelma.

7. Hänen ystävänsä vihjailevat sinulle

Te kaksi olitte parisuhteessa ja erositte.

Jonkin aikaa on kulunut etkä olet kuullut hänestä hetkeen, mutta hänen ystävänsä ja sinun ystäväsi antavat vihjeitä siitä, että hän ei ole päässyt sinusta yli ja ikävöi sinua.

Hän on todennäköisesti turhan ujo kertoakseen siitä sinulle itse tai hän haluaa antaa sinulle tilaa.

Tämä on varmasti oikea merkki siitä, että ikävöi jotain ja haluaa sinut takaisin.

Ehkä hän on tajunnut, millainen ääliö hän oli ja koska hän ei pakota sinua puhumaan tai kiusaa sinua, ehkä voisit harkita antaaksesi hänelle uuden tilaisuuden.

8. Hän soittaa sinulle humalassa

Tiedän, että suurin osa teistä ensimmäisenä saavat päähänsä ajatuksen, että hän kaipaa vain seksiä.

Mutta suurimmissa tapauksissa, jokaisella tarinalla on kaksi puolta, joten tee näin.

Kyllä, voi olla mahdollista, ettei hän välitä sinusta yhtään ja hän kaipaa vain vähän jotain säpinää ja paras ratkaisu on etsiä sitä, millaista saat säännöllisesti osaksesi.

Mutta on myös mahdollista, että hän haluaa kanssasi sänkyyn. On myös yhtä suuri mahdollisuus, että hän oikeasti kaipaa sinua.

Ehkä hänellä ei ollut uskallusta soittaa sinulle; ehkä hän ei tiennyt miten sanoa, että hän kaipaa sinua.

Tiedät, että me kaikki teemme typeriä asioita, kun olemme humalassa, mutta olemme samalla uskomattoman rohkeita niissä tilanteissa.

Ehkä se oli mitä hän tarvitsi – vähän apua kertoakseen, että hän ikävöi ja rakastaa sinua vieläkin.

On yksi keino tietää varmasti, mutta valitettavasti se ei toimi joka kerta, koska me olemme kaikki erilaisia ja on olemassa satoja positiivisia malleja ihmisten käyttäytymisestä.

Siinä on sen kauneus.

Mutta tämän villin yön jälkeen, jos hän ei soita tai viestitä sinulle huomisaamuna ja pyydä anteeksi käytöstään, silloin hän todennäköisesti oli rehellinen ja henkevä edellisenä iltana.

Jos hän ei ole sinuun yhteydessä, hän todennäköisesti halusi vain yhtä asiaa – seksiä.

9. Hän vain sanoo kaipaavansa sinua

Tämä on kauneinta, jota mies voi sinulle sanoa, ja myös rehellisintä. Siinä ei ole piilotettuja motiiveja näiden kolmen sanan takana: ”Minä kaipaan sinua”. Hän ei mene asioiden ylle sanomalla ikävöivänsä sinua.

Sanotaan vaikka, että hän ikävöi sinua normaalilla tavalla ja sinä tiedät sen.

Vaistosi kertovat, että hän on oma itsensä ja hänen tarkoitusperänsä ovat kunnialliset.

Eikä tietenkään kaikki miehet pysy coolina ja kasassa koko aikaa.

Jopa he, joilla on kovin ulkokuori antavat sen rakkauden herättämän sisäisen paineen vaikuttaa.

Mutta viimeisimpänä, sinun tulee tietää, että hän on rehellinen.

Näet sen hänen silmistään. Ja hän tulee varmasti sen sinulle todistamaan.

Koska kun joku ikävöi sinua oikeasti, hän ei ruoki sinua tyhjillä sanoilla, hän näyttää sen sinulle.