Skip to Content

8 Yleisin Mixed Signals Guys Lähetä Ja Niiden Merkitys

8 Yleisin Mixed Signals Guys Lähetä Ja Niiden Merkitys

Etkö vain vihaa sekavia signaaleja? Mitä hän ajatteli, kun hän sanoi/teki/ei tehnyt sitä tai tätä?

Se on aika turhauttavaa. Mutta näyttää siltä, että nykypäivän deittisuhteet eivät selviä ilman sekavia signaaleja.

Ei ole helppoa päästä miehen mieleen ja yrittää ymmärtää, mistä hän on tulossa.

Teimme kuitenkin kotiläksymme. Pyysimme 30 miestä olemaan brutaalin rehellisiä, kun kyse on sekavista signaaleista, ja saimme selville seuraavaa:

1. Satunnainen teksti tyhjästä sen jälkeen, kun olet kadonnut sinulta pitkäksi aikaa

Hän vain tarkistaa, oletko vielä siellä, välitätkö vielä tarpeeksi vastataksesi.

Hän ei yleensä halua mitään konkreettista, hän haluaa vain huomiosi.

Jos teksti on lyhyt ja vaivaton, älä edes vaivaudu lähettämään vastausta. Hän haluaa kohottaa egoaan uskomalla, että hän voi saada sinut milloin tahansa, kun hänen tekstiviestinsä syttyy puhelimeesi.

2. Tekstailee koko ajan, mutta ei koskaan pyydä sinua ulos

Tämä on mies, joka tekstailee ilman tarkoitusta. Hän vain nauttii yhteydenpidosta kanssasi, hän pitää keskustelusta ja nauttii saamastaan huomiosta eikä mistään muusta.

Jos olette jo jonkin aikaa tekstiviestitelleet tai pitäneet yhteyttä millään tavalla, eikä hänellä ole ollut säädyllisyyttä viedä sinua kunnon treffeille, olet flirttailusuhteessa, joka ei koskaan muutu oikeaksi suhteeksi.

3. Hän aloittaa keskustelun ja katoaa sitten pitkäksi aikaa

Hän ehdottomasti pelaa pelejä. Totta puhuen – miehellä, joka lähettää sinulle tekstiviestin, johon vastasit melkein heti, on edelleen puhelin kädessään ja hän näkee, että vastasit tekstiviestiin.

Hän vain viivyttää vastausta antaakseen sinun tietää, että pelaat hänen sääntöjensä mukaan.

Hän haluaa rakentaa jännitystä ja odotusta ja saada sinut enemmän koukkuun. Älä pelaa hänen peliään.

4. Hän vetäytyy pois muutaman hyvän treffin jälkeen

Ensimmäinen ja todennäköisin asia tässä on se, että hän ei tapaile vain sinua, jos hänellä oli aikaa tekstata ja tavata sinua aiemmin ja nyt hän käyttää tekosyynä “kiireitä”.

Hän tapailee todennäköisesti muitakin naisia sinun rinnallasi. Älä kiintyile liikaa ja pidä vaihtoehdot auki.

Toiseksi, hän ei ehkä ole valmis suhteeseen, koska hän kävi äskettäin läpi eron ja tajusi sen vasta nyt. Jos näin on, kiitä häntä siitä, ettei hän tehnyt sinusta rebound-tyttöystäväänsä, ja vilkuta hänelle hyvästejä.

5. Kun hän sanoo haluavansa olla vain ystävä, mutta flirttailee silti jatkuvasti kanssasi

Hän haluaa sinut elämäänsä, hän luultavasti jopa pitää sinusta, mutta hän ei halua seurustella kanssasi tai solmia kanssasi suhdetta.

Siksi pysyminen elämässäsi ystävänäsi on turvallisin tapa.

Hän teki selväksi, ettei ole kiinnostunut mistään vakavasta, joten hänellä ei ole esteitä flirttailla kanssasi vapaasti. Mutta älä mene sekaisin, se on vain flirttailun vuoksi; jotkut miehet ovat yksinkertaisesti sellaisia.

6. Hän on innostunut myöhäisillan puheluista

Kun mies soittaa tai lähettää tekstiviestejä vain myöhään illalla, hänen aikeensa ovat selvät – hän haluaa päästä kanssasi alasti.

Hän on luultavasti humalassa ja yksin, tai molempia, ja hän kaipaa hieman TLC:tä ja yrittää nähdä, onko se mahdollista sinun kanssasi.

Jos hän ei pyydä sinua ulos, jos hän ei koskaan tapaa sinua päivisin ja näette toisianne vain silloin, kun se on hänelle sopivaa, sinun on kohdattava se tosiasia, että olet hänelle pelkkä saalistaja, ystävä, jolla on etuja, etkä mitään muuta.

7. Hän näki sinut jonkun toisen miehen kanssa ja yrittää nyt yrittää

Hän näki sinut jonkun satunnaisen miehen kanssa, joka voi hyvinkin olla vain ystäväsi, mutta asia on niin, että hänen mustasukkaisuutensa syttyi. Hän tekstailee ja soittelee ja kommentoi ja tykkää kuvistasi sosiaalisessa mediassa yhtäkkiä.

Hän todennäköisesti käyttäytyy näin, koska näkee toisen miehen kilpailijana, ja heti kun hän näkee, että hän voi saada sinut takaisin, hän on taas kylmä.

Tässä on kyse siitä, että hän ei halua olla kanssasi, mutta hän ei myöskään halua, että toinen mies on kanssasi. Älä lankea tähän.

8. Hän sanoo, ettei ole valmis suhteeseen OIKEIN NYT

Hän ei ehkä tosiaan ole valmis tai sitten hän on fiksu ja pelaa pelejä.

Hän tietää, miten naisen aivot toimivat ja että lisäämällä lauseeseensa “juuri nyt”, se on ainoa asia, jonka nainen kuulee.

Hän herättää vääriä toiveita siitä, että jonain päivänä voisi tapahtua jotain merkityksellisempää, varsinkin jos hänen tarinaansa seuraa ‘pidetään hauskaa’, ’emme tarvitse etikettejä’ tai ‘pidetään se toistaiseksi rentona ja katsotaan mitä tapahtuu’.

Sinun ei tarvitse odottaa ja nähdä mitään, hän vain kertoo sinulle, ettei hän ole parisuhdemateriaalia eikä tule koskaan olemaankaan, mitä sinuun tulee.

Älä tuhlaa aikaasi hänen kanssaan seurustelemiseen, jos haluat jotain aidompaa.

Tärkeintä on, että mies, joka pitää sinusta, ei lähetä sinulle sekavia signaaleja, paitsi ehkä hyvin varhaisessa vaiheessa, kun hän yrittää vielä selvittää, missä hän on kanssasi, jotta hän ei menisi asioiden edelle.

Mutta jos hänen käytöksensä jatkuu, älä edes vaivaudu lukemaan hänen sekavia signaalejaan ja lähetä hänet pois.

Tarvitset jonkun, joka on kiinnostunut sinusta eikä pelkää näyttää sitä. Tarvitset jonkun, jonka kanssa voit kommunikoida avoimesti ja rehellisesti, etkä sellaista, joka haluaa sinun lukevan hänen ajatuksiaan.