Skip to Content

8 Varoitusmerkkiä Siitä, Että Hän Harkitsee Pettämistä

8 Varoitusmerkkiä Siitä, Että Hän Harkitsee Pettämistä

Kun rakastumme, emme koskaan kuvittele, että asiat menevät pieleen. Värit ovat kirkkaampia, linnut laulavat kovempaa ja kaikki tuntuu niin kauniilta – vain siksi, että meillä on se erityinen ihminen rinnallamme. Nautimme kuherruskuukausivaiheesta täysillä, ja kaikki näyttää niin täydelliseltä. Mutta mitä tapahtuu, kun aika kuluu ja elämä tulee rakkautemme tielle? Meillä alkaa olla turhia riitoja, mutta rakkaus on yhä olemassa. Yritämme selvittää sen.

Mutta entä jos hänen uskollisuuttaan kohtaan ilmaantuu epäilyksiä? Entä jos tunnemme hänen ajautuvan pois ja pelkäämme kysyä mitään, pelkäämme hänen vastaustaan ja pelkäämme totuutta? Voisiko hän pettää? Ajatteleeko hän sitä jo? Onko olemassa keino saada se selville? Kyllä. On. On tiettyjä merkkejä, jotka voivat kertoa, että hän ajattelee pettämistä, että hänen rakkautensa hiipui tai että hänen tarpeensa tulivat hänen sitoutumisensa tielle. Oli syy mikä tahansa, sinun on päätettävä, kannattaako jäädä vai onko aika lähteä.

1. Hän on yhä jumissa menneisyydessä

Tarkoittipa se sitten, että hän on edelleen super läheinen exänsä kanssa tai siihen on jokin muu syy, hän vierailee tämän perheen luona tai puhuu jatkuvasti menneestä suhteestaan. Hän ei ole vielä lopettanut niitä. Hän elää vanhoja aikojaan uudelleen, koska hän kaipaa niitä. Hän haluaa pitää exänsä lähellä, koska välittää hänestä edelleen. Ehkä hän uskoo, että hän on päässyt siitä yli, mutta hänen sydämensä kertoo aivan muuta. Hänen tunteensa ovat sekaisin, mikä tarkoittaa, että hän saattaa pettää sinua, koska “hänen sydämensä sanoo niin”.

2. Hän alkaa arvostella sinua

Kun miehet ja naiset valmistautuvat pettämiseen, he etsivät kaikenlaista itseoikeutusta. Hän kritisoi jatkuvasti kaikkea, mitä teet, etsii vikoja sieltä, missä niitä ei ole, ja yleensä saa sinut tuntemaan olosi huonoksi. Vaikka yrittäisit kuinka kovasti tai näyttäisit kuinka hyvältä, jotain puuttuu aina. Näin hänellä on syy pettämiselle, vaikka hän loi sen itse. Sen ainoa tarkoitus on saada hänet tuntemaan olonsa paremmaksi siitä, että hän on kusipää.

3. Hän on superyksityinen

Luottamus on tärkeää parisuhteessa. Jos hän piilottelee sinulta, kuka hänelle tekstailee, ja hänen puhelimensa on aina mukana, se voi olla merkki siitä, että hän piilottelee sinulta jotain muutakin kuin noloja kuvia. Ehkä hän tekstailee tietyn ystävän kanssa, jota kohtaan hänellä on vahvempia tunteita, tai kyseessä voi olla hänen exänsä. Jos hän ei halua jakaa sitä kanssasi, se tarkoittaa, että suhteessa ei ole luottamusta.

4. Hän työskentelee myöhään kertomatta sinulle

Odotat hänen tulevan luoksesi töiden jälkeen, mutta yhtäkkiä hän joutuukin olemaan myöhään töissä eikä ehdi. Näin voi tapahtua kerran tai kaksi, mutta jos huomaat kaavan, jotain on tekeillä. Hän saattaa etsiä tekosyytä viettää aikaa jonkun muun kanssa tai tekstata rauhassa. Tai hänen tunteensa hämmentävät häntä, joten hän pitää taukoa kertomatta siitä sinulle. Syystä riippumatta tämä ei ole koskaan hyvä merkki vaikeuksissa olevasta suhteesta.

5. Seksielämän dynamiikka muuttuu

Tapahtuipa sitten niin, että harrastatte seksiä tavallista enemmän tai ette harrasta sitä lainkaan, tämäkin voi olla merkki. Ellei häntä vaivaa jokin muu asia, kuten työpaikan menettäminen tai kovat paineet; hän miettii jo sitä, että tekisi sitä jonkun toisen kanssa, ja se vaikuttaa seksielämäänne.

6. Hän tarvitsee yhtäkkiä omaa aikaa

Teillä meni hyvin. Rakkaus kukoisti, mutta yhtäkkiä sinä tukahdutat hänet ja hän tarvitsee hieman omaa aikaa. Miehillä on tapana vetäytyä pois, kun he pelkäävät, että asiat etenevät liian nopeasti. Mutta jos hän pyytää kahdenkeskistä aikaa, kun jo epäilet häntä pettämisestä, hän on jo päättänyt tehdä sen. Hän tuntee olevansa loukussa suhteessa, ja pettäminen näyttää hänestä välähdykseltä vapauteen. Joten minusta sinun on aika antaa hänelle kaikki hänen tarvitsemansa vapaus.

7. Hän alkaa tehdä töitä itsensä eteen

Jos hän alkaa yhtäkkiä käydä kuntosalilla, ostaa uusia vaatteita ja laittaa sitä partavettä, jota olet aina sanonut rakastavasi, mutta jota hän ei ole koskaan käyttänyt, pelkäänpä, että useimmissa tapauksissa hän ei tee sitä sinun tai itsensä vuoksi. Hän on löytänyt itselleen uuden haasteen, uuden tarkoituksen, jonka täyttää. Ja se ei tee sinua onnelliseksi. Se tekee itsensä onnelliseksi.

8. Hän alkaa syyttää sinua pettämisestä

Syyllisyyspelin pelaaminen on vain sitä, että hän projisoi pelkonsa ja epäonnistumisensa sinuun. Hän saattaa jo pettää, joten hän on vainoharhainen siitä, että sinäkin petät häntä. Tai hän voi käyttää tätä tekniikkaa päästäkseen pälkähästä. Jos yrität todistaa hänelle, ettet ole se, joka pettää, sinulla ei ole aikaa etsiä merkkejä siitä, jos hän on petturi suhteessanne. Loppujen lopuksi, miten hän voi pettää, jos hän on tässä uhrina?