Skip to Content

8 Syytä, Miksi Miehet Jättävät Rakastamansa Naiset

8 Syytä, Miksi Miehet Jättävät Rakastamansa Naiset

He kertovat meille rakastavansa meitä. He puhuvat jatkuvasti tulevaisuudestamme, ja heti kun uskomme heitä… he lähtevät.

Miehet jättävät meidät sydämemme särkyneinä ja arpeutuneina loppuelämäksemme ja hämmentävät meidät tavallaan kohdella meitä, ja silti he päättävät lähteä.

Me kaikki tiedämme, että emotionaalinen kiintymys miehen silmissä on jotain vaikeaa, mutta onko sen todella oltava näin vaikeaa?

No, ratkaistaanpa tämä asia vihdoin ja opitaan, miksi miehet jättävät rakastamansa naiset.

1. Hän tuntee itsensä uhatuksi

Tämä tapahtuu useimmiten silloin, kun olet menestyneempi kuin hän.

Kun sinulla on työ ja ura, josta olet ylpeä, eikä hän yksinkertaisesti pysy perässäsi, hän tuntee itsensä uhatuksi ja lähtee, vaikka hän kuinka rakastaisi sinua.

Näin tapahtuu myös silloin, kun hänestä tuntuu, että olet kasvamassa häntä suuremmaksi, kun sinusta on tulossa kaikin mahdollisin tavoin häntä parempi.

Miehet pelkäävät naisten menestystä, vaikka eivät haluaisikaan myöntää sitä.

2. Nalkutat koko ajan

Naiset tavoittelevat sitä, mitä haluavat, eivätkä he tiedä, milloin se on tarpeeksi. Olkaamme rehellisiä, meilläkin menee välillä vähän sekaisin.

Olemme useimmiten oikeassa, mutta se, että haluamme kontrolloida häntä, ei yksinkertaisesti toimi parisuhteessa.

Hän saattaa rakastaa sinua koko sydämestään, mutta jos olet takertuvainen, jos nalkutat jatkuvasti ja jos olet tarvitseva etkä anna hänelle tilaa, hän lähtee, vaikka hän rakastaisi sinua kuinka paljon.

3. Huono seksi tai ei seksiä ollenkaan

Arvasit sen. Se on surullista mutta totta: miehet rakastavat seksiä!

Mutta ole varma, että hän jättää sinut ja menee sitten harrastamaan seksiä toisen naisen kanssa, eikä petä sinua vain yhden illan nautinnon vuoksi.

Sinä päätät itse, haluatko harrastaa seksiä hänen kanssaan vai et, tai haluatko parantaa aktia, mutta sinun on vain erittäin tärkeää tietää, miten uskomattoman tyydyttävää seksi on miehille ja että he himoitsevat sitä kuin ilmaa.

4. Tylsistyminen

Yleisimmin, uskokaa tai älkää, syy siihen, miksi miehet jättävät rakastamansa naisen, on kyllästyminen.

Miehet haluavat toimintaa, he haluavat asioiden olevan erilaisia ja täynnä uusia asioita.

Kun he juuttuvat kehään, jossa he tekevät jatkuvasti samoja asioita, he kyllästyvät ja kaipaavat jotain uutta, joka auttaa heitä pääsemään ulos rutiineista.

5. Riippuvuus

Miehet rakastavat olla itsenäisiä, ja sillä hetkellä, kun mies tajuaa joutuneensa läheisriippuvaiseen suhteeseen, hänellä on taipumus kävellä hitaasti pois.

Vaikka se satuttaisi häntä, ajatus riippuvaisuudesta pelottaa häntä.

Kodinomainen riippuvuus tuo mukanaan paljon muitakin ongelmia, kuten ajan viettämisen lopettamisen ystävien ja perheen kanssa tai yksinkertaisesti ajan puutteen itselle.

Jos parisuhteessa on kyse muista elämänalueista luopumisesta, miehet eivät yksinkertaisesti jaksa sitä.

6. Yrität muuttaa häntä

Hän ei ehkä vain enää tunne itseään omaksi itsekseen. Tarkoitan, että me kaikki muutumme, kun pääsemme suhteeseen, mutta miehille itsensä menettäminen on kuin ylpeyden menettämistä.

Hänen ystävänsä saattavat alkaa kiusata häntä siitä, että hänestä on tullut “nössö” tai että hän ei ole enää entisensä, koska hän viettää nyt liikaa aikaa tyttöystävänsä kanssa.

Myös jos hän alkaa huomata, että hän on katsonut kanssasi tyttöelokuvia viitenä iltana peräkkäin, sinulla on ongelma.

7. Vertailu

Miksi hän haluaisi olla sellaisen naisen kanssa, joka vertaa häntä jatkuvasti exäänsä?

Ongelma ei välttämättä ole edes sinussa.

Hän saattaa verrata itseään exääsi ilman, että mainitset siitä koskaan.

Hänen mielensä ei yksinkertaisesti anna hänelle hetkeäkään rauhaa, ja hän ajattelee edelleen, ettei hän sovi sinulle, koska exäsi oli häntä paljon parempi.

8. Arvostuksen puute

Jos mies rakastaa naista niin paljon, että on valmis tekemään mitä tahansa hänen vuokseen, varmista, ettei hän tee sitä vain huvin vuoksi.

Hän haluaa, että häntä arvostetaan. Aivan kuten kukaan nainen ei halua, että häntä pidetään itsestäänselvyytenä, sama pätee miehiin.