Skip to Content

7 Kohdat Hän Tarkistaa Pois Ennen Kuin Hän Pops Kysymys

7 Kohdat Hän Tarkistaa Pois Ennen Kuin Hän Pops Kysymys

Mikä saa miehen päättämään, että hän haluaa mennä naimisiin? Mitä asioita miehet tarkistavat listaltaan ennen kuin he päättävät kosia?

Miehillä, aivan kuten naisillakin, on mielikuvituksellinen “luettelo asioista”, joita heidän mielestään on tärkeää noudattaa, kun he päättävät, kenen kanssa he haluavat viettää elämänsä.

Ei, he eivät etsi täydellistä, kuumaa naista, joka pystyy tekemään heille täydellisen voileivän.

He kiinnittävät huomiota muihin asioihin, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä terveen ja onnellisen avioliiton solmimisessa.

Jos siis olette jo puhuneet avioliiton solmimisesta, olette tehneet selväksi, että haluatte viettää loppuelämänne toistenne kanssa, eikä mies ole vieläkään tehnyt kysymystä, on mahdollista, että hän tarkistaa vielä seuraavat kohdat varmistaakseen, että olet se oikea!

7 KOHTAA, JOTKA HÄN TARKISTAA, ENNEN KUIN HÄN ESITTÄÄ KYSYMYKSEN.

1. Perhe/ystävät pitävät sinusta

Ennen kuin hän esittää kysymyksen, jokaisen miehen on varmistettava, että hänen perheensä ja ystävänsä pitävät sinusta ja hyväksyvät sinut.

Jos et tule toimeen niiden ihmisten kanssa, jotka ovat tärkeä osa hänen elämäänsä, voi tulevaisuudessa tulla ongelmia.

Siksi hän ei koskaan tee kysymystä ennen kuin on sataprosenttisen varma siitä, että pystytte muodostamaan terveen ja myönteisen yhteisön yhdessä.

2. Lapset

Yksi tärkeimmistä asioista, joista jokainen mies haluaa varmistua, on nähdä, että olet hyvä lasten kanssa, ja ennen kaikkea kuulla mielipiteesi siitä, haluatko hankkia lapsia joskus lähitulevaisuudessa.

Siksi mies tarkkailee aina, miten tulet toimeen lasten kanssa, kun siihen on mahdollisuus; hän huomaa, jos et tunne oloasi kovin mukavaksi tai jos lapset eivät oikein pidä sinusta.

Niin tai näin, paras vaihtoehto on olla rehellinen mielipiteesi siitä, että haluat jonain päivänä hankkia lapsia.

Pahinta, mitä voit tehdä, on teeskennellä olevasi hulluna lapsiin vain voittaaksesi hänen kiintymyksensä.

3. Tue

Jokainen mies haluaa varmistaa, että hänen tuleva vaimonsa on kannustava eikä pelkästään tuomitseva.

Hän haluaa nähdä, että hän voi aina kysyä sinulta neuvoa ja tulla luoksesi uusien ideoiden kanssa pelkäämättä, että hylkäät ne kaikki ja sanot häntä hulluksi.

Jos hän siis tykkää viettää paljon aikaa videopelien pelaamisella tai jollain muulla tavalla, hän haluaa varmistaa, että se sopii sinulle, sillä jos et hyväksy sitä, vastakkainasettelu on väistämätön.

4. Rakastelu on mahtavaa

Ei, hän ei odota sinulta hänen syvimpien fantasioidensa täyttämistä, mutta haluaa kuitenkin nähdä, että te kaksi sovitte yhteen sängyssä, sillä rakastelu on yksi tärkeimmistä asioista avioliitossa ja intohimon ylläpitämisessä.

Hän tulee siihen tulokseen, että rakastelu on hienoa, jos hän näkee, että ponnistelet aivan kuten hänkin ja olet valmis vastavuoroisesti kokeilemaan jotain uutta (jos se sopii sinulle) ja kertomaan hänelle, jos hän tekee jotain väärin.

5. Samanlaiset tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet

On todella vaikea kuvitella viettävänsä elämänsä jonkun sellaisen ihmisen kanssa, jonka tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet eroavat jyrkästi sinun tavoitteistasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Siksi hän haluaa ennen kysymyksen esittämistä varmistaa, että teillä on samanlaiset tavoitteet, kiinnostuksen kohteet ja unelmat.

Hän haluaa viettää aikaa sellaisen ihmisen kanssa, joka ymmärtää häntä ja jota hän ymmärtää tavoitteiden saavuttamisen ja onnellisuuden tavoittelun kannalta.

6. Älykäs

Muista se sitaatti: “Ulkonäkö haalistuu, mutta persoonallisuus kestää ikuisesti”?

Kyllä, hän haluaa varmistaa, ettet ole pelkkä nätti naama, vaan että hän voi aina käydä kanssasi mielekästä keskustelua ja oppia jotain uutta näkökulmastasi.

Mutta älä ymmärrä minua väärin. Älykkyys ei välttämättä tarkoita, että sinulla on oltava Albert Einsteinin ÄO.

Älykäs ihminen on se, joka ei pelkää sanoa mielipiteensä,joka osaa kuunnella muita ja antaa tyydyttäviä vastauksia sen sijaan, että olisi vain hiljaa ja nyökyttelisi koko ajan.

Ja juuri sitä miehet haluavat naisiltaan ja tulevilta vaimoiltaan.

He haluavat jonkun, joka kuuntelee heitä ja on myös valmis vastustamaan heitä, kun he ovat väärässä.

7. Rehellinen ja hyväsydäminen

Ilman rehellisyyttä ei ole tervettä suhdetta tai tervettä avioliittoa. Rehellisyys on kaiken perusta.

Jos hän voi luottaa sinuun koko sydämestään, hän ei epäile hetkeäkään kysymyksen esittämistä.

Rehellisyys liittyy hyväsydämisyyteen.

Hän haluaa nähdä, että olet lämmin ihminen, joka tykkää halailla eläimiä, nauttii muiden ihmisten auttamisesta ja pitää huolta läheisistään.

Hän haluaa nähdä, että hän luottaa sinuun ruumiillaan ja sielullaan, ja kun hän on varmistunut kaikesta tästä, hän ei enää koskaan epäröi pyytää sinua vaimokseen.