Skip to Content

8 Ilmeistä Merkkiä Siitä, Ettei Hän Koskaan Tule Muuttumaan

8 Ilmeistä Merkkiä Siitä, Ettei Hän Koskaan Tule Muuttumaan

Jos olet törmännyt suhteessasi seinään, etkä tiedä, kannattaako jäädä ja taistella vai kävellä pois, tiedät kamppailun tuskan.

Joskus, riippumatta siitä, kuinka kovasti yritämme tai kuinka paljon rakastamme kumppaniamme, hän on vain liian tuskallinen meille.

He kamppailevat käyttäytymisensä työstämisen kanssa, joko siksi, että he eivät vain tiedä, miten muuttua, tai koska he eivät halua.

Jotta voisit helpommin päättää, pitäisikö sinun jäädä vai lähteä, teimme listan yleisimmistä merkeistä, jotka kertovat, ettei hän aio muuttua. Ikinä.

1. Hän muuttuu Hulk-moodiin parannetun moodin sijaan

Jotta voisimme parantaa käyttäytymistämme, jotta voisimme oikeasti alkaa työskennellä sen parissa, meidän on ensin hyväksyttävä, että jokin on pielessä. Meidän on nähtävä virheemme ja puutteemme, jotta voimme korjata ne.

Mutta jos hän suuttuu joka kerta, kun mainitset, että hän loukkasi sinua tai että hän teki jotain, mitä hän lupasi olla tekemättä, hän ei näe ongelmaa.

Hän luulee edelleen olevansa täydellinen riippumatta siitä, tarjosiko hän sinulle anteeksipyyntöä jokin aika aiemmin tai lupasi muuttua.

2. Hän ei tiedä, mitä tarkoittaa sana “kompromissi”

Joko hän tekee niin kuin hän haluaa tai sitten ei. Hän ei ole tehnyt mitään väärää, joten hänen ei tarvitse muuttua tai tehdä mitään.

Kaikki on sinun päässäsi, joten sinun pitäisi käsitellä asiaa.

Hän ei ole koskaan valmis astumaan kenkääsi ja näkemään asioita sinun näkökulmastasi.

Hän pitää kiinni omasta mielipiteestään riippumatta siitä, kuinka väärässä se on. Hänelle se on kaikkein täydellisin.

3. Hän luulee, että haluat vain ärsyttää häntä

Vaikka lähestyisit häntä kuinka varovasti, vaikka loukkaantuisit kuinka pahasti, hän vain kuulee nalkutusta.

Hän on niin itsekeskeinen, ettei näe tuskaa silmissäsi, vaan kuulee vain sen, mitä haluaa kuulla. Ja se on se, että sinä nalkutat ja yrität ärsyttää häntä.

Hän jopa syyttää sinua siitä, että haluat vain pilata hänen päivänsä, jotta hän voisi saada sinut syyllistämään sinut pyytämään anteeksi ja jättämään asian hetkeksi sikseen.

4. Hän nauraa asialle eikä välitä, miten se vaikuttaa sinuun

Kun kerrot hänelle, että olet rikki, hän pyörittelee silmiään ja sanoo, kuinka olet ylidramaattinen.

Kun anelet häntä panostamaan suhteeseen, hän saa sinut tuntemaan itsesi hulluksi vain siksi, että uskalsit sanoa jotain sellaista.

Loppujen lopuksi hän on ainoa, joka yrittää ja tekee töitä asian eteen, sinä olet vain liian itsekäs näkemään sitä.

Ja kun sanot, että ongelma on olemassa, hän vitsailee asiasta ja vaihtaa puheenaihetta. Tämä on merkki siitä, että hän todella välittää vain itsestään.

5. Hän katoaa toisinaan

Aina kun yrität puhua hänelle, hän muuttuu aaveeksi. Häntä ei löydy mistään, hänen kännykkänsä on pois päältä tai hän suorastaan välttelee sinua, koska hänellä on paljon töitä tehtävänä (ja tiedät, että hän on jossain kännissä).

Se on merkki siitä, ettei hän ole valmis kuuntelemaan sinua, kuulemaan virheistään. Ja todennäköisesti hän ei tule koskaan olemaankaan.

Kun hän on lopettanut haamukirjoittelun, hän tulee takaisin ja teeskentelee, ettei mitään ole tapahtunut. Kuin kaikki olisi hyvin.

6. Hän on valehtelija – ja huono sellainen

Voit itse asiassa kertoa joka kerta, kun hän valehtelee, ja hänellä on pitkä historia valehtelusta sinulle, joten miksi toivot, että tällä kertaa se olisi toisin? Hän antaa lupauksia, mutta ei koskaan pidä niitä.

Hänellä on vain sanoja, mutta ne eivät merkitse mitään, jos niitä ei seurata tekoja. Sinun on päätettävä, haluatko kuunnella hänen valheitaan vai sydäntäsi.

7. Hän ei välitä seurauksista huolimatta…

Olipa niitä sitten ei ollut ensimmäisellä kerralla, kun hän mokasi, tai jos niitä on valtavia, kuten sinun lähtemisesi, hän ei vain välitä.

Mikään ei oikeastaan häiritse häntä – onhan se myös sinun ongelmasi. Joten sinun pitäisi tehdä töitä sen eteen.

8. Sellainen hän vain on

Miten voit olla niin itsekäs ja pyytää häntä muuttumaan? Sellainen hän on, se on osa häntä. Jos hän menettää sen, hän ei ole enää oma itsensä. Paskapuhetta.

Hän ei vain halua nähdä vaivaa suhteeseenne ja tehdä sinua onnelliseksi. Sellainen mies ei ole sekuntiakaan aikasi arvoinen.