Skip to Content

7 Myrkyllisiin Suhteisiin Juuttuneiden Naisten Tapoja

7 Myrkyllisiin Suhteisiin Juuttuneiden Naisten Tapoja

Useimmat naiset eivät oikeastaan tiedä, että he ovat juuttuneet myrkyllisiin suhteisiin. He luulevat, että heidän kumppaninsa käyttäytyy huonosti heitä kohtaan jonkin kriisin vuoksi ja että hän palaa takaisin raiteilleen. Mutta valitettavasti niin ei koskaan tapahdu. Kun tapaat myrkyllisen miehen, hän käyttäytyy hurmaavasti ja on maailman paras poikaystävä. Hän saa sinut uskomaan, että hän on kaikki mitä tarvitset ja että et voi löytää parempaa kumppania kuin hänet. Juju on siinä, että jokainen myrkyllinen mies on suuren luokan peluri ja hän osaa pettää tytön rakastumaan häneen.

Mutta kun ovi sulkeutuu ja he alkavat elää yhdessä avioparina, alkaa todellinen tuska. Kaikenlainen kaasunvalaistuksesta, vähättelystä, alentamisesta ja valehtelusta aina vakavampiin asioihin, kuten perhe- ja henkiseen väkivaltaan. Ja tiedätkö, mikä on pahinta? Jokainen tällaiseen suhteeseen juuttunut nainen ajattelee, että kaikki oli hänen syytään. Ei ole kovin vaikeaa ajatella noin, kun sinulle vakuutettiin, ettet ole arvokas ja ettet kykene tekemään suuria asioita.

Kaikilla myrkyllisiin suhteisiin juuttuneilla naisilla on joitakin yhteisiä tapoja, joten suosittelen sinua lukemaan lisää ja ottamaan niistä selvää.

1. He itkevät tavallista enemmän

Myrkyllisiin suhteisiin juuttuneilla naisilla on oltava jokin tapa päästää höyryjä ulos. Siksi useimmat heistä itkevät silloin, kun kukaan ei näe heitä. Se voi tapahtua, kun he tiskaavat, ajavat töistä kotiin tai käyvät suihkussa. Se on heidän tapansa päästää kaikki myrkyllisyys ulos itsestään ja tuntea olonsa paremmaksi – edes hetkeksi. He eivät halua kenenkään tietävän siitä, joten he itkevät aina silloin, kun kukaan ei katso. Itse asiassa he häpeävät suhdettaan niin paljon, että viimeinen asia, jota he haluavat selittää, ovat kaikki ne kyyneleet, jotka valuvat heidän kasvoillaan.

2. He valehtelevat kaikille, että heillä on terveet suhteet.

Tiedän, ettet halua selittää muille, miksi sinulla on ongelmia avioliitossasi, mutta jos yrität saada heidät uskomaan johonkin, mihin et itse usko, he huomaavat pian, että valehtelet. Jos ihmiset myös kysyvät sinulta, onko kaikki kunnossa sinun ja kumppanisi välillä, se on merkki siitä, että he kokevat, että jokin ei ole oikein. He todennäköisesti kysyvät sinulta lisätietoja, koska he yrittävät auttaa sinua, mutta on myös ihmisiä, jotka esiintyvät ystävinäsi, vaikka todellisuudessa he eivät ole muuta kuin pahoja ihmisiä, jotka haluavat vain pistää nenänsä toisten ihmisten elämään.

3. He eivät ota yhteyttä perheeseensä ja ystäviinsä

Kun olet jumissa myrkyllisessä parisuhteessa, on hyvin vaikeaa pitää yhteyttä perheeseesi ja ystäviisi. Siksi useimmat naiset, jotka kokevat tällaisen suhteen, menettävät yhteyden ystäviinsä ja perheeseensä ja keksivät aina tekosyitä sille, miksi eivät ole mukana perhetapaamisissa tai joissain juhlissa. Totuus on, että he todella haluaisivat seurustella, mutta heidän myrkylliset kumppaninsa eivät salli sitä. Nämä myrkylliset kumppanit haluavat eristää naisensa, jotta he voisivat helposti hallita heitä. He kertovat uhreilleen niin paljon valheita rakkaudesta ja kunnioituksesta, ja nämä naiset tuntevat katumusta siitä, etteivät vietä aikaa kumppaninsa kanssa, joten he yrittävät olla heidän kanssaan niin paljon kuin voivat.

4. He miettivät kumppaninsa jättämistä

Kun olet jumissa myrkyllisessä suhteessa, haluat paeta siitä mahdollisimman pian. Siksi kaikki nämä naiset ajattelevat kumppaninsa jättämistä ja ansaitsemansa rauhan löytämistä. Mutta huono asia on se, että useimmilla heistä ei ole tarpeeksi rohkeutta tehdä sitä, koska he ovat vakuuttuneita siitä, etteivät he voi onnistua yksin. He ajattelevat, että kun he jättävät myrkyllisen miehen, he eivät pysty saamaan kunnollista elämää, koska he ovat hyvin riippuvaisia heistä. Asia, joka voi saada heidät muuttamaan mielensä, on vakava perhe- tai henkinen väkivalta, jossa heidän on pakko paeta pelastaakseen pelkän henkensä.

5. He kokevat olevansa syyllisiä kaikkeen pahaan, mitä heille tapahtuu.

Suurin ongelma myrkyllisissä suhteissa on se, että hyväksikäyttökumppani vakuuttaa uhrilleen, että he olivat syyllisiä kaikkeen pahaan, mitä heille tapahtui. Ei ole väliä, jos hän lyö häntä tai satuttaa häntä jollakin tavalla, hän sanoo, että nainen pakotti hänet tekemään niin. Hän tekee mitä tahansa saadakseen naisen tuntemaan itsensä huonoksi ja ajattelee, että hän ansaitsi kaikki ne ikävät asiat, joita hänelle tapahtui. Tällaista kaasuvalostelua useimmat naiset käyvät läpi myrkyllisissä suhteissa, ja vaatii paljon aikaa ja rohkeutta vapautua tällaisista miehistä.

6. He eivät muista, milloin he viimeksi hymyilivät.

Koska tällaiseen suhteeseen juuttuneet naiset ovat surullisia, heidän on hyvin vaikea löytää onnea ja hymyillä asioille, joille muut hymyilevät päivittäin. Heidät on hakattu tunnekuolemaan, eikä heillä ole vähimmässäkään määrin energiaa saada vanhaa elämäänsä takaisin. Se, mitä he jatkuvasti miettivät, ovat keinot paeta tuollaista suhdetta ja pelastaa itsensä kurjalta elämältä. Siinä tapauksessa, että on joku, joka voi antaa heille tukea, heidän on helpompi saavuttaa tavoitteensa. Mutta jos he jäävät yksin, on hyvin vaikea löytää oikeaa tietä onnelliseen elämään.

7. He löytävät tekosyitä hyväksikäyttäville kumppaneilleen.

Vaikka jotkut heidän ystävistään näkevät, että heidän kumppaninsa ovat käyttäneet heitä hyväksi, he eivät myönnä sitä. Tärkein syy siihen on häpeä – he eivät yksinkertaisesti voi hyväksyä sitä, että he elävät sellaista elämää, vaikka he haaveilivat jostain muusta. Siksi he sanovat aina ystävilleen, että asiat näyttävät vain pahemmilta kuin ne todellisuudessa ovat ja että heidän ei tarvitse olla huolissaan. Ehkä he näyttävät hyvältä ulospäin, mutta he ovat hajoamassa sisältäpäin. He eivät yksinkertaisesti ymmärrä, että ihmiset eivät ole sokeita ja että on vain ajan kysymys, milloin todellinen totuus paljastuu.