Skip to Content

8 Huutavaa Merkkiä Siitä, Ettet Ole Onnellinen Suhteessasi

8 Huutavaa Merkkiä Siitä, Ettet Ole Onnellinen Suhteessasi

Rakkaussuhteet ovat kauniita! Mutta ne voivat muuttua pahimmaksi painajaiseksesi, jos sinä tai kumppanisi lakkaatte ponnistelemasta. Tiedän, että ei ole helppoa keksiä uusia asioita ja löytää keinoja, miten maustaa rakkauselämääsi, mutta jos todella rakastat kumppaniasi, sen ei pitäisi olla niin vaikeaa, eikö niin?

Sielunkumppanin rakastamisen ja koko itsensä antamisen hänelle pitäisi olla yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Sen pitäisi olla jotain, mitä haluat tehdä, jotta te molemmat olisitte onnellisia. Mutta valitettavasti on ihmisiä, jotka antavat rakkauden kuolla ja vain luovuttavat. He eivät tee yhtään mitään tyydyttääkseen rakkaansa ja lopulta he yllättyvät siitä, etteivät saa haluamaansa rakkautta ja hellyyttä.

Mutta siinäpä se juju onkin! Et voi saada laadukkaita asioita, jos et anna jotain vastineeksi. Ja tässä on, miltä sinusta tuntuu ja mitä teet, jos et yksinkertaisesti ole onnellinen ja tyytyväinen parisuhteessasi.

1. Kaikki, mitä hän sanoo, saa sinut haluamaan lyödä itseäsi kurkkuun

Tuntuuko sinusta jatkuvasti siltä, että kaikki, mitä kumppanisi sanoo, on niin typerää? Sinua ei yksinkertaisesti kiinnosta, mitä hänellä on sanottavaa, etkä pysty käymään hänen kanssaan normaalia keskustelua. Jos sinusta tuntuu tältä, on aika muuttaa jotain. Vaihda miestäsi tai muuta lähestymistapaa suhteeseesi. Et voi olla tyytyväinen elämään sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ymmärrä olennaisia tarpeitasi ja joka ei voi olla tukenasi, kun tarvitset häntä.

2. Voit paremmin ilman häntä

Jos et näe miestäsi päivääkään, koska sinulla oli kiireitä, ja myöhemmin illalla lähdet ulos ystävien kanssa etkä kaipaa häntä lainkaan, sinun pitäisi miettiä kahdesti, miksi ylipäätään olet hänen kanssaan. Tarkoitan, että kun rakastat jotakuta, haluat viettää aikaa hänen kanssaan, ja kun et halua tehdä niin, jokin on selvästi vialla. Parasta, mitä voit tehdä, on miettiä, miksi olet hänen kanssaan ja mitkä ovat hänen puutteensa, joihin olet ihastunut. Mieti, onko hän mies, jonka kanssa voit olla oma itsesi 10 vuoden päästä. Jos vastaus on kielteinen, tiedät, mitä sinun on tehtävä.

3. Et tunne tarvetta jakaa asioita hänen kanssaan.

Kun olet rakkaussuhteessa, haluat jakaa kaikki salaisuutesi ja sinulle tapahtuvat asiat kumppanisi kanssa. Mutta jos et tunne näin, se tarkoittaa, että sydämesi ei enää sykähdytä kyseiselle miehelle. Ilmeisesti lakkasit rakastamasta häntä ja olet vain loukussa jossakin, joka oli kerran suhde. Parasta teille molemmille olisi katkaista se ja aloittaa uudet luvut elämässänne.

4. Et tunne itseäsi onnelliseksi hänen kanssaan

Rakkaussuhteen tarkoitus on, että sinulla on joku, jonka kanssa olet onnellinen. Mutta jos et tunne oloasi hyväksi kumppanisi läsnä ollessa, eikä hän voi tehdä asialle mitään, sinun pitäisi päästää hänet menemään. Mitä järkeä on olla jonkun kanssa, jonka kanssa olo on paskamainen? Jätä tuollainen mies ja löydä onnesi muualta. Todellinen rakkaus kolkuttaa ovellesi silloin, kun vähiten odotat sitä.

5. Ette voi keskustella ilman riitaa

Kun rakastat jotakuta, haluat kuulla hänen mielipiteensä ja olet kärsivällinen hänen kanssaan. Mutta kun et ole tyytyväinen parisuhteessa, sinulla ei ole edes aikaa tai sinua ärsyttää kuunnella häntä, koska tiedät, että hän sanoo jotain, mikä häiritsee sinua. Tämä on todistettu merkki siitä, että olet jumissa huonossa suhteessa ja sinun on aika lähteä. Kommunikaatio on olennainen osa jokaista parisuhdetta, ja jos et pysty puhumaan kumppanisi kanssa riitelemättä, jonkin on muututtava.

6. Ajattelet muita miehiä

Jos olet onneton parisuhteessasi, on mahdollista, että ajattelet muita miehiä. Luultavasti ajattelet elämääsi heidän kanssaan hänen sijastaan ja asioita, joita hän voisi tehdä, jotta tuntisit olosi erityiseksi. Jos sinusta tuntuu tältä, sinun pitäisi tietää, että teidän molempien on yritettävä kovasti tehdä jotain, jonka puolesta kannattaa taistella. Jos vaistosi sanoo sinulle, että hän ei ole henkilö, jonka puolesta kannattaa taistella, on parempi jättää hänet sen sijaan, että johdatat häntä eteenpäin.

7. Et halua olla hänen kanssaan intiimissä kanssakäymisessä

Tämä on yksi ilmeisimmistä merkeistä siitä, että et ole tyytyväinen suhteeseesi. Jos tunnet vastenmielisyyttä vieressäsi nukkuvan miehen kanssa ja tunnet olosi paremmaksi, kun hän ei ole sängyn toisella puolella, se on merkki siitä, että jokin on pielessä. Useimmat rakastuneet pariskunnat haluavat olla aika ajoin intiimissä kanssakäymisessä, ja ne, jotka eivät saa siitä tarpeekseen, eivät voi irrottaa käsiään kumppanistaan. Etäisyydelläsi on siis merkitystä – että et ole kiinnostunut hänestä niin paljon ja olet paljon paremmin ilman häntä.

8. Et osaa kuvitella tulevaisuuttanne yhdessä

Jos olet sitä mieltä, että olet saanut kumppanistasi tarpeeksesi ja että suhteenne ei suju enää entiseen tapaan, sinun kannattaa vain päästää irti. Jos sinusta tuntuu, että miehesi ei ole sellainen, jonka kanssa voisit kuvitella itsesi seuraavien 10 vuoden aikana, tee itsellesi palvelus ja anna hänen mennä. Ehkä joku parempi odottaa sinua, etkä voi tavata sitä oikeaa, kun olet jumissa väärän kanssa. Lopulta kuuntele sydäntäsi, sillä se ei koskaan epäonnistu näyttämään sinulle oikeaa tietä.