Skip to Content

5 Myyttiä Muista Naisista, Jotka Sinun Pitäisi Tietää

5 Myyttiä Muista Naisista, Jotka Sinun Pitäisi Tietää

Tieto siitä, että kumppanisi elämässä on toinen nainen, täyttää sinut monilla epävarmuustekijöillä.

Tämä on erityisen vaikeaa, jos sinulla on jo valmiiksi heikko itseluottamus. Ajattelet, että et voi rakastaa vain itseäsi, vaan myös muut eivät voi rakastaa sinua.

Tieto siitä, että on olemassa toinen nainen, joka pystyy varastamaan miehesi niin helposti sinulta, saa sinut myös kyseenalaistamaan kaiken, mitä suhteessanne on tapahtunut.

Alat ajatella, että jokainen asia on ollut suuri valhe.

Ne ihanat illanvietot, jotka vietitte toistenne seurasta nauttien, kaikki ne mukavat hetket, jotka jaoitte, ne kolme suurta sanaa “Rakastan sinua!” tuntuvat nyt siltä, että ne kaikki olivat näyteltyjä.

Olet oppinut katsomalla kaikkia niitä tv-draamoja, että toisella naisella on aina tietyt etuoikeudet miehen elämässä.

Jos mies ei voi antaa naiselle etuoikeutta, että häntä kutsutaan hänen vaimokseen tai tyttöystäväkseen, hänen on korvattava se.

Ehkä hän ostaa naiselle kalliita lahjoja tai vie hänet hienoihin ravintoloihin … Sitä ei tiedä.

couple on date at restaurant

Mutta pelkkä ajatus siitä tekee sinut hulluksi. Hän ei ole koskaan vienyt sinua hienoihin ravintoloihin. Hän ei koskaan ostanut sinulle lahjoja, ellei kyseessä ollut erityinen tilaisuus.

Ja nämä ajatukset tekevät sinut vihaiseksi. Et voi uskoa, että mikään noista ihanista hetkistä ei ollut totta. Syöt itseäsi sisältäpäin.

Mitä sillä toisella naisella on, mitä minulla ei ole? Rakastaako hän häntä?

Joskus et halua edes ajatella häntä ja heidän suhdettaan. Huomaat kuitenkin jatkuvasti kuvittelevasi kaikki ne ominaisuudet, joita toisella naisella on.

Kolmijakoisuuden kokeminen saa sinut näkemään asiat sellaisina kuin ne eivät ole. Et pysty pitämään päätäsi kylmänä etkä näe asioita selkeästi.

Siksi on tärkeää tietää, millaisia myyttejä naisilla on tapana elää, kun on kyse toisesta naisesta.

On tärkeää muistaa, että näitä myyttejä kutsutaan myyteiksi syystä.

Tässä on muutamia niistä:

Hän rakastaa häntä!

man kissing woman in head

Miehesi oli todennäköisesti fyysisesti ihastunut tuohon naiseen. Hän piti naisen ulkonäöstä ja se oli luultavasti ainoa syy.

Joskus toinen nainen ei ole edes niin kaunis. Hän on vain käden ulottuvilla.

Miehelle toisen naisen kanssa seurustelu merkitsi vain sitä, että hän halusi ottaa palan kielletystä hedelmästä.

Hän on arvokkaampi kuin minä!

attractive woman posing

Alat ajatella tätä naista hienona ihmisenä. Älä kiirehdi ajatustesi kanssa. Saatat huomata olleesi hirveän väärässä.

Toinen nainen on hänelle kuin lelu. Hän käyttää naista kokeillakseen asioita, joita hän ei uskaltanut tehdä sinun kanssasi. Useimmissa tapauksissa hän on vain ajanvietettä.

Hänellä on jotain, mitä minulla ei ole!

beautiful woman with long hair posing

Tämä on luultavasti suosituin myytti, johon meillä on tapana uskoa toisesta naisesta. Rehellisesti sanottuna tämä ei oikeastaan ole edes lähellä todellisuutta.

Naiset hakkaavat itseään ajatellen tätä. Vietät päiviä ajatellen, että sinulta puuttuu joitakin ominaisuuksia, ja huomaat itsessäsi pieniä puutteita.

Totta puhuen! Olemme kaikki ihmisiä, ja meillä kaikilla on puutteita. Se, että hänellä oli suhde toisen tytön kanssa, ei tarkoita, että hän olisi sinua parempi.
Ajattele asiaa hetki.

Sinä olet arvokas. Olet kaunis. Jos et olisi, hän ei olisi valinnut sinua alun alkaenkaan.

Heillä on enemmän yhteisiä asioita!

happy couple walking in the park

On mahdollista, että kumppanillasi on joitakin yhteisiä asioita toisen naisen kanssa.

Mutta se, että sinulla on yhteisiä asioita jonkun kanssa, ei välttämättä tarkoita sitä, että olisitte tarkoitettu toisillenne. Tiedät myös, että vastakohdat vetävät puoleensa.

Hän tietää miehestä enemmän kuin minä!

happy man showing to woman something on the phone

Näin ei voi koskaan olla, ellei nainen ole hänen exänsä. Jos hän ei ole, muista vain, että kumppanillasi ja sinulla on yhteinen historia. Koitte monia vastoinkäymisiä.

Kävitte läpi monia asioita. Sinä olet se, joka tietää, millainen pyjama hänellä on mieluiten päällä. Sinä olet se, joka tietää hänen lapsuuden tarinansa.

Sinä olet se, joka tietää, että hän tykkää nukkua sängyn vasemmalla puolella. Se on puhdasta logiikkaa. Sinä tunnet hänet paremmin.