Skip to Content

7 Treffin Kuoletuskynnystä Miesten Keskuudessa

7 Treffin Kuoletuskynnystä Miesten Keskuudessa

Saatat yllättyä, mutta miehet ovat itse asiassa aika monimutkaisia, kun on kyse seurustelusta.

Heillä on erilaisia tapailutyyppejä, ja he asettavat baarit treffityypin mukaan.

Jos he ovat vain satunnaisilla treffeillä, eivätkä odota paljoa eivätkä ole kovin kiinnostuneita kyseisestä tytöstä, he välittävät vain siitä, onko tytön seurassa mukava olla.

Tämä johtuu siitä, ettei tyttöä kohtaan ole seksuaalista tai emotionaalista kiinnostusta.

Satunnaisia treffejä ei tapahdu liian usein, ja kun niitä tapahtuu, se on luultavasti miehen toipumisprosessin aikana – useimmiten tuoreesta erosta.

Toisaalta, kun kaveri etsii sitoutumista ja on seksuaalisesti kiinnostunut, hän ottaa tytön vakavammin ja tekee taustatarkastuksia tai seuloo treffit sitoutumista varten.

Miehet voivat tällaisissa tilanteissa tulla hyvin nirsoiksi ja ujostella kaikenlaisista syistä (elleivät he ole siellä vain seksin takia).

Jotkut ovat perusteltuja, jotkut eivät, mutta tässä on luettelo seitsemästä tärkeimmästä asiasta, jotka ovat miehille varmoja deittisuhteiden katkaisijoita:

1. Fyysinen ulkonäkö

Kuka tahansa, joka sanoo sinulle, ettei ulkonäöllä ole väliä, on valehtelija! Jos olet sokkotreffeillä tai olet juuri aloittanut seurustelun, se, miltä toinen näyttää, on ensimmäinen asia, jonka huomaat.

Jokaisella miehellä on tietysti oma makunsa, mutta on asioita, jotka saavat miehet kääntämään katseensa heti pois: liika meikki, olet huonokuntoinen ja lyhyet hiukset ovat yleisimpiä.

Naisena sinun ei kannata huolehtia tästä liikaa, sillä jos mies arvioi sinut vain ulkonäön perusteella, hän ei todellakaan ansaitse tavata persoonallisuuttasi.

2. Tulot ja kunnianhimon puute

Kyllä, tämä on tärkeää vakavaa suhdetta etsivälle miehelle.

Kukaan ei halua ympärilleen kullankaivajaa, mutta myös jos tyttö tienaa enemmän kuin hän, se on epäsovinnaista ja se ujostuttaa miestä.

Kunnianhimo on aikuiselle miehelle välttämätöntä, ja jos mies näkee, ettei sinulla ole kunnianhimoa elämässä, ei kiinnostuksen kohteita eikä mitään tarjottavaa, hän perääntyy.

3. Tuomitseva

Miehet ovat yleensä asenteellisia: “En ole kenenkään projekti”. He eivät halua lopettaa tupakointia, juomista tai luopua pienistä harrastuksistaan tytön takia.

Jos tuomitset etkä hyväksy hänelle tärkeitä asioita, kuten hänen menneisyyttään ja elämäntyyliään, se tarkoittaa, ettet välitä hänestä.

Pahoista tavoista on kaikkien päästävä eroon, mutta hänen on ymmärrettävä se ja tehtävä se itse – et voi pakottaa häntä tekemään mitään.

4. Liikkuu liian nopeasti

Tämä voi olla pelottavaa miehille – he eivät halua vielä suunnitella avioliittoa, lapsia tai minkäänlaista tulevaisuutta. Ette tiedä, selviättekö parista kuukaudesta.

Liian nopea lähentyminen on miehelle punainen vaate, ja hän varmasti reagoi siihen.

5. Ei-tekstailijat

Elämme maailmassa, jossa kaikki ovat kiinni puhelimissaan.

Tekstiviestit ovat olennainen osa ennen seurustelua, sen aikana ja jopa sen jälkeen, ja se, että emme vastaa pariin tuntiin, voi joskus tarkoittaa, että “se oli siinä”.

Mies mittaa kiinnostuksesi häntä kohtaan tekstiviestitiheyden mukaan.

Jos et pidä keskustelua yllä tekstiviestillä tai yksinkertaisesti kieltäydyt tekstailemasta, mies olettaa, ettet ole kiinnostunut hänestä ja menettää myös kiinnostuksensa.

6. Liian helppo oleminen

Miehet rakastavat haasteita, ja jos et ole sellainen – olet ulkona pelistä. Ehkä hän soittaa sinulle joskus seurustellakseen, mutta ei koskaan ota sinua vakavasti.

Jos nainen makaa hänen kanssaan liian pian deittimatkalla, se on hänelle valtava punainen vaate.

Ellet halua olla hänen kanssaan “friends with benefits”, sinun ei kannata antaa hänelle kaikkea heti – vaikka pitäisitkin hänestä kuinka paljon.

Sinun on löydettävä tasapaino, sillä liian kovaotteinen leikki saa hänet myös nynnyttymään.

7. Sosiaalisen median riippuvuus

Monilla miehillä on viha-rakkaussuhde sosiaaliseen mediaan. Mutta kun he etsivät romanttista kumppania, tytön ei kannata olla sosiaaliseen mediaan koukussa.

Voi olla vastenmielistä, jos nainen viettää kohtuuttoman paljon aikaa sosiaalisessa mediassa.

Miehen mielestä ei ole mitään pahempaa kuin nähdä sinun ottavan kymmeniä selfieitä treffi-illan aikana – se ei ole vain epäkohteliasta ja ärsyttävää, vaan se myös heikentää hänen käsitystään älykkyydestäsi ja kypsyydestäsi.