Skip to Content

6 Romanttista Asiaa, Joita Hän Sanoo Ja Jotka Ovat Oikeastaan Merkittäviä Punaisia Lippuja

6 Romanttista Asiaa, Joita Hän Sanoo Ja Jotka Ovat Oikeastaan Merkittäviä Punaisia Lippuja

On asioita, joita jokainen tyttö haluaa kuulla rakastamaltaan mieheltä. Lauseet, jotka laukaisevat sinut seitsemänteen taivaaseen heti, kun ne sanotaan.

Jotkut näistä romanttisista lausahduksista voivat kuitenkin olla mahdollisesti vaarallisia.

Kun kaivautuu hieman syvemmälle pinnan alle ja miettii niiden todellista merkitystä, tajuaa, että ne ovat mahdollisesti merkittäviä punaisia lippuja, joista sinun tulisi olla tietoinen.

“En voi elää ilman sinua”

Tämä kuulostaa aika söpöltä, varsinkin jos se tulee mieheltä, johon olet juuri alkanut rakastua. Olet innoissasi siitä, että hän on selvästi niin hulluna sinuun, ettei halua jatkaa elämää ilman sinua.

Tällä lausunnolla on kuitenkin yleensä paljon syvempi tausta. On selvää, että olet hänen olemassaolonsa keskipiste.

Luuletko siis todella, että hän päästäisi sinut helposti menemään, jos päättäisit jättää hänet? Vai onko todennäköisempää, että hän muuttuisi omistushaluiseksi ja mustasukkaiseksi?

“Haluan viettää loppuelämäni kanssasi”

Tämän kuuleminen pitkäaikaiselta poikaystävältäsi on yksi kauneimmista asioista, joita kukaan tyttö voi kokea, varsinkin jos pidät häntä myös oman elämäsi rakkautena.

Tällä lauseella on kuitenkin aivan erilainen merkitys, kun se tulee mieheltä, jonka kanssa olet juuri alkanut seurustella.

Tiedän, että luultavasti ajattelet, että tämä on rakkautta ensisilmäyksellä ja että olet onnistunut tyrmäämään hänet hyvin nopeasti.

Tämä on kuitenkin todennäköisemmin merkki miehen kypsymättömyydestä. Hän on luultavasti sanonut täsmälleen samaa jokaiselle tytölle, joka on kulkenut hänen tiensä yli.

Hän ei ota avioliittoa vakavasti tai hän tekee kaiken tämän saadakseen sinut sänkyyn. Oli miten oli, sen pitäisi soittaa hälytyskelloja.

“En riitä sinulle”

Kaikkien niiden itsekeskeisten miesten jälkeen, jotka yrittivät vähentää arvoasi, on mukavaa tavata joku, joka pitää sinua parempana kuin häntä. Ainakin se käy mielessäsi, kun kuulet tämän lauseen.

Oletat, että tämä mies ajattelee sinusta hyvin korkealle. Hän pitää sinua kauniina, älykkäänä ja kiinnostavana.

On nimittäin yksi asia, jos mies on tietoinen puutteistaan. On aivan eri asia, jos hänellä on huono itsetunto.

Kyseessä on emotionaalisesti epävarma mies, joka luultavasti alkaa ennemmin tai myöhemmin projisoida epävarmuuttaan sinuun. Luota minuun: Et tarvitse miestä, jolla ei ole itseluottamusta.

“Haluan, että olemme yhdessä koko päivän, joka päivä”

Niin kauan kuin voit muistaa, olet ollut tekemisissä miesten kanssa, jotka eivät koskaan asettaneet sinua etusijalle.

Nämä miehet ovat viettäneet suurimman osan vapaa-ajastaan miesystäviensä kanssa, käyneet klubeilla ja jättäneet sinut pois harrastuksistaan ja kiinnostuksen kohteistaan.

Kaikkien näiden epäonnistumisten jälkeen, siinä hän on. Hän rakastaa sinua niin paljon, ettei saa sinusta tarpeekseen. Näyttää siltä, että olet osunut jättipottiin.

No, ajattele uudelleen. Tämä voi olla joko merkki miehestä, jolla ei ole elämää suhteenne ulkopuolella, tai punainen lippu, joka osoittaa, että hän on mahdollinen kontrollifriikki.

Oli miten oli, hän on joku, jota et halua ympärillesi. Ennemmin tai myöhemmin hän tekee kaikkensa rajoittaakseen vapauttasi ja pitääkseen sinut kultaisessa häkissään.

“Olet ainoa, joka voi pelastaa minut”

Tiedän, että pidät itseäsi supernaisena, jolla on kyky ratkaista kaikkien ongelmat ja auttaa tämä mies takaisin raiteilleen. Tämä ei kuitenkaan ole mitään muuta kuin yritys manipuloida tunteitasi.

Vaikka sinulla olisi halu kävellä pois tästä miehestä, tunnet olevasi velvollinen jäämään. Sanomalla näin hän antaa elämänsä sinun käsiisi, mikä on vastuu, jota kenenkään ei pitäisi ottaa.

Hän rasittaa sinua taakalla, jota sinun ei pitäisi kantaa mukanasi.

Sitä paitsi tämä mies on ilmeisesti melko ongelmissa. Hän haluaa sinun ottavan hänen demoninsa haltuusi ja yrittää vetää sinut pimeyteensä.

“Rakastan sinua… mutta omalla tavallani”

Olet varmaan tekemisissä todella kovan miehen kanssa. Hän ei ole säälittävä eikä hän käytä röyhkeitä lauseita ilmaistakseen tunteitaan sinua kohtaan.

Hän ei rakasta sinua kuten muut miehet. Sen sijaan romanssinne on erityistä ja jotain, joka tapahtuu kerran elämässä.

Ikävä olla se, joka rikkoo kuplasi, mutta nämä kaikki ovat valheita, joita tämä mies käyttää peittääkseen rakkauden puutteensa. Usko minua tässä asiassa: Kun mies rakastaa sinua, hän varmistaa, että tunnet sen.

Pahinta näissä lausunnoissa on se, että ne ovat itse asiassa vaarallisempia kuin ne, jotka ovat selvästi myrkyllisiä alusta alkaen. Siksi sinun on oltava erityisen varovainen, kun kuulet jokaisen niistä.

Ole realistinen äläkä anna tunteidesi estää sinua näkemästä totuutta!