Skip to Content

7 Totta Ja Testattu Flirttailu Vinkkejä Houkutella Tahansa Guy

7 Totta Ja Testattu Flirttailu Vinkkejä Houkutella Tahansa Guy

Jotkut ihmiset ovat vain luonnostaan syntyneet flirttailemaan. Se on vähän kuin aamulla herääminen; he vain osaavat tehdä sen, kun taas toisaalta jotkut eivät vain saa taukoa, vaikka kuinka yrittäisivät.

Heidän iskurepliikkinsä kuulostavat lopulta kömpelöiltä tai sopimattomilta. Et vain tunnu löytävän oikeita sanoja. Tai joskus et vain ole tarpeeksi rohkea, varsinkin jos olet luonteeltasi ujo ja sinun on vaikea rentoutua tuntemattomien edessä.

Älä anna flirttailevan itsevarmuuden puutteen estää sinua olemasta yhteydessä johonkuhun, josta pidät. Jos ihmettelet, miten muut pystyvät siihen niin helposti, se ei ole mikään suuri tiede. Se on sinussa itsessäkin. Sinun on vain vapautettava flirttaileva sisäinen jumalattaresi ja uskottava itseesi enemmän. Nosta flirttaileva itsevarmuutesi kattoon.

Jos sinulla on vaikeuksia itseluottamuksen alueella, linkistä löydät lisätietoa siitä, miten voit lisätä flirttailevaa itseluottamustasi: Kuinka rentoutua ja flirttailla itsevarmasti

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua varmasti rentoutumaan ja vapauttamaan syvällä sisimmässäsi piilevän flirttailulahjakkuutesi, jota yksikään mies ei voi vastustaa:

1. Kehu häntä

Miehetkin pitävät kohteliaisuudesta, joten älä luule, etteivätkö he sitä tekisi. Kukapa ei haluaisi silloin tällöin kuulla näyttävänsä hyvältä? Se on täydellinen egon kohotus jokaiselle elävälle ihmiselle, niin naisille kuin miehillekin, joten älä luule, että he ovat poikkeuksia. Jos hän sattuu tarvitsemaan mielipidettä vaikkapa uudesta paidastaan, varmista, että kehut häntä, jotta hän tuntee itsensä seksikkääksi. Siitä saat varmasti pisteitä.

2. Käytä huumoria

Miten vietellä mies? No, huumori on ehkä vahvin ase, jolla naiset voivat viettiä minkä tahansa miehen. Voit kehua heitä, voit hymyillä, mutta jos et osaa pitää hauskaa omalla tai jonkun muun kustannuksella, et ole kovin hauska etkä heti myöskään kovin kiinnostava. Huumori on erittäin tehokas tapa flirttailla, koska todellisuudessa voit sanoa jotain, mitä todella tarkoitat vitsiin pakattuna, ja nähdä, miten mies reagoi sanomaasi. Voit myös käyttää flirttailevia vitsejä ja hauskoja iskurepliikkejä.

3. Kehonkieli on ystäväsi

Ota jatkuvasti katsekontakti. Kehonkieli on parasta, mitä sinulla on, ja paras tapa, jolla saat miehen kiintymään sinuun emotionaalisesti. Silmät ovat ikkunoita sieluun. Voit kertoa tarkalleen, millainen ihminen on pelkästään katsomalla häntä silmiin. Jos siis haluat tehdä hänelle selväksi, että pidät hänestä, pidä katsekontaktia, ja hän tajuaa sen ennemmin tai myöhemmin.

4. Älä liioittele

Flirttailussa pitää hillitä itsensä, ei pidä liioitella. Kukaan ei pidä ihmisestä, joka yrittää liikaa. Se luo kiusallisen tilanteen ja lopputulos on täysin vastakkainen flirttailulle. Ole varovainen keskusteluvalintojesi kanssa äläkä ota kaikkea, mitä kaikki kertovat sinulle kirjaimellisesti. Älä paljasta itsestäsi kaikkea heti. Annos salaperäisyyttä on aina tervetullut.

5. Hymyile

Okei, hymyileminen on helpoin tapa flirttailla. Kukaan ei voi jäädä välinpitämättömäksi kauniille hymylle ja jokainen hymy on kaunis omalla tavallaan. Se on täysin helppoa ja jokainen tyttö osaa käyttää sitä. Ja mikä parasta, se on täysin vaaratonta. Hymyilemällä et sitoudu mihinkään, sillä hymy voidaan tulkita kohteliaaksi tai flirttailevaksi. Älä siis pelkää hymyillä miehelle, jonka haluat vietellä. Hän luultavasti ymmärtää vihjeen ja leikkii mukana.

6. Kosketa häntä vahingossa

Koskettaminen on paras osoitus siitä, että olet ihastunut johonkuhun. Astut hänen henkilökohtaiseen tilaansa ja henkilökohtaiseen tilaan astuminen tarkoittaa, että haluat jotain vähän enemmän kuin pelkkää ystävyyttä. Sinun on myös oltava varovainen siinä, mihin kosketat häntä. Hänen käsivartensa, olkapäänsä tai “vahingossa” tapahtuva siveleminen on ihan ok, kunhan pidät sen vyötärön yläpuolella. Et halua vaikuttaa epätoivoiselta ja päällekäyvältä.

7. Ehdota yhteistä aikaa

Tämä on kuin avoin kutsu flirttailuun. Pidät hänestä ja olet antanut hänelle vihjeen, että haluat viettää hänen kanssaan enemmän aikaa. Ehkä sinun kannattaisi kokeilla tätä keskustelun aikana. Jos puhutte jostain aktiviteetista, yritä kysyä häneltä, haluaako hän tehdä yhdessä sitä, mistä puhuitte. Yritä esittää se hauskana tapana viettää aikaa yhdessä ilman ehtoja. Et halua pelästyttää häntä käyttäytymällä kuin haluaisit sitoutua heti. Ota askel kerrallaan.