Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Saavat Miehet Tuntemaan Olonsa Epävarmaksi, Eivätkä Naiset Edes Tajua Sitä

7 Asiaa, Jotka Saavat Miehet Tuntemaan Olonsa Epävarmaksi, Eivätkä Naiset Edes Tajua Sitä

Kyllä, meillä on valta saada mies tuntemaan itsensä epävarmaksi (niin oudolta kuin se saattaakin kuulostaa).

Kaikki miehet eivät ole alfamiehiä, jotka uskovat itseensä riippumatta siitä, mitä nainen sanoo tai tekee, ja siksi meidän on oltava varovaisia. Miehilläkin on tunteita.

He eivät tietenkään koskaan kerro meille, miltä heistä tuntuu tai että se, mitä olemme sanoneet, on loukannut heitä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että he alkavat epäillä itseään tai jopa suhdetta.

On monia asioita, jotka saavat miehen tuntemaan itsensä epävarmaksi, mutta useimmiten emme edes tajua, mitä olemme tehneet.

Exäsi

Vaikka mies sanoisi mitä tahansa exästäsi, vaikka hän sanoisi kuinka monta kertaa, ettei häntä haittaa, että olet hänen ystävänsä, hän pitäisi paljon enemmän siitä, ettet näkisi häntä enää koskaan elämässäsi.

Kun mainitset exäsi, hän luultavasti ajattelee sitä, miten hän suuteli sinua, niitä huulia, joita hän suutelee juuri nyt.

Hän ajattelee, miten te kaksi rakastelitte, ja alitajuisesti hän vertaa itseään exääsi.

Kaikkiin exiisi. Hänen ei ole niin helppoa unohtaa, että rakastit jotakuta toista ennen kuin löysit hänet.

Miesystäväsi

Jos olet liian hellä miespuolisille ystävillesi, se saa poikaystäväsi tuntemaan olonsa hyvin epävarmaksi.

Jos halailet miesystäviäsi ja puhut heistä usein, se on kuin laittaisi hänen päänsä sisälle matoja, jotka eivät koskaan lähde pois.

Hän muistaa nuo miehet loppuelämänsä ajan ja yrittää tulla mukaan joka kerta, kun lähdet ulos näiden kavereiden kanssa, jotta hän voi pitää heitä silmällä.

Vertaat häntä muihin miehiin

Jos vertaat häntä johonkin muuhun mieheen koskaan, hän ei anna sen olla pitkään aikaan, koska se tarkoittaa, että olet kiinnittänyt huomiota johonkin toisen miehen tekemiseen tai siihen, miltä toinen mies näyttää.

Se tekisi sinut epävarmaksi, jos hän vertaisi sinua toiseen naiseen, joten miksi teet niin ylipäätään?

Valitat aina

Ymmärrän, että miehet tekevät virheitä, aivan kuten naisetkin. Mutta se ei tarkoita, että meillä olisi lupa valittaa kaikesta, mitä kumppanimme tekee, eikö niin?

Joten, kun näet hänet seuraavan kerran, mitä jos kertoisit hänelle, että arvostat häntä ja sitä vaivaa, jonka hän panostaa suhteeseen, koska sanasi voivat muuten tuoda suurimmat epävarmuudet.

Sinä petit

Ei varsinaisesti sinun suhteessasi, mutta jos petit jotakuta exääsi ja hän tietää siitä, se saa hänet jatkuvasti pelkäämään, että se voi tapahtua uudelleen.

Hän analysoi jokaisen keskustelusi toisen miehen kanssa eikä halua päästää sinua ulos ilman häntä.

Se saa hänet vaikuttamaan takertuvalta ja tarvitsevalta, mutta todellisuudessa hän on vain epävarma siitä, että jätät hänet toisen miehen takia.

Et kunnioita hänen tunteitaan

Se, että sanot hänelle, että “ole mies”, kun hän itkee tai näyttää sinulle tunteellisen puolensa, ei todellakaan tee hänelle palvelusta.

Miehillä on tunteita, jotka ovat yhtä vahvoja kuin meilläkin, joten meidän on arvostettava niitä.

Kun et kunnioita hänen tunteitaan ja sanot hänelle: “Ole mies” tai “Miehet eivät itke”, kerrot hänelle itse asiassa, ettei hän ole tarpeeksi maskuliininen ollakseen kanssasi, ja hän alkaa ajatella, ettei hän ole tarpeeksi hyvä sinulle.

Et kehu häntä

Mitä tapahtuu, kun et saa häneltä kohteliaisuutta, joka vakuuttaa sinulle, että hän on tunnustanut kovaa työtäsi tai ponnistelujasi?

Tulet epävarmaksi, ehkä jopa vihaiseksi. No, sama tapahtuu, kun teet niin miehellesi.

Kun hän seuraavan kerran tulee ovellesi, ennen kuin hän edes sanoo mitään, pysäytä hänet ja sano hänelle, kuinka upealta hän näyttää.

Hän arvostaa sitä, eikä hän ole siitä epävarma.