Skip to Content

7 Kiistatonta Syytä, Miksi Miehet Reagoivat Hiljaisuuteen Ja Etäisyyteen

7 Kiistatonta Syytä, Miksi Miehet Reagoivat Hiljaisuuteen Ja Etäisyyteen

Naiset ovat Venuksesta, miehet Marsista. Naiset reagoivat kommunikaatioon ja rehellisyyteen ja miehet hiljaisuuteen ja etäisyyteen.

Onko tämä totta, ja jos on, miksi?

Olitpa sitten aloittamassa uutta parisuhdetta tai jo jonkin aikaa parisuhteessa, saatat joutua kamppailemaan kommunikaation ja etäisyyden välillä suhteessasi.

Tässä tilanteessa sinä olet se, joka haluaa ratkaista jokaisen ongelman sanoin, kun taas miehesi yrittää välttää ongelmia. Mitä enemmän painostat häntä, sitä enemmän hän etääntyy.

Oletko koskaan ajatellut olla puhumatta? On olemassa parisuhdesääntö, joka voi tehdä ihmeitä, jos sitä käytetään oikein.

Sitä voidaan soveltaa vaikeuksissa oleviin pariskuntiin tai juuri päättyneisiin suhteisiin, joissa toinen osapuoli haluaa toisen takaisin.

Tätä ihmettä kutsutaan nimellä ei kontaktia -sääntö .

Mikä on muutenkaan ei-kontaktisääntö?

Tilanteesta riippuen tätä sääntöä voidaan soveltaa eri tavoin.

Jos olette juuri eronneet, haluatte soveltaa vanhaa kunnon klassista yhteydenpitokieltosääntöä, jossa ette ota yhteyttä exäänne lainkaan kuukauteen tai jopa pidempään.

Et yksinkertaisesti lähetä hänelle tekstiviestejä , soita hänelle puhelimitse tai vastaa hänen sosiaalisen median viesteihinsä. Ja kun hän ottaa sinuun yhteyttä, et vastaa.

Jos ette ole eronneet, mutta haluatte ratkaista joitakin ongelmia, voitte ehkä soveltaa vähemmän intensiivistä versiota, jossa ette yksinkertaisesti ota häneen yhteyttä ensin, vaan odotatte, että hän todella yrittää, ennen kuin alatte vastata hänen viesteihinsä.

Miten se toimii ja mitä hän ajattelee yhteydenpitokieltoajan aikana? Otetaan selvää.

7 tapaa, joilla hiljaisuutesi rikkoo hänet

Se saa hänet ajattelemaan, että hän voi menettää sinut

Ennen kuin päätit antaa hänelle maistiaisen vaikenemisesta , hän ei ehkä koskaan edes ajatellut menettävänsä sinua. On hyvin mahdollista, että hän piti sinua itsestäänselvyytenä.

Olit täysin sitoutunut häneen ja innokas ratkaisemaan kaikki ongelmanne, tyrkyttäen keskustelua ylimpänä työkalunasi.

Tämä sai hänet joskus jopa tuntemaan itsensä tukahdutetuksi ja siltä, että yritit paljon enemmän kuin hän, mikä sai hänet uskomaan, että välitit enemmän kuin hän.

Kun alat säästää sanojasi ja näytät hänelle, että se versio sinusta, joka on aina intohimoinen kommunikoimaan ongelmistasi, ei ole jotain, josta kannattaa tuntea olonsa vaivautuneeksi, vaan jotain, jota kannattaa toivoa, hän alkaa tajuta tehneensä virheen.

Se, ettei hänelle puhuta, saa hänet ajattelemaan, että on olemassa mahdollisuus menettää sinut – jotain, mitä hän ei ole edes ajatellut aiemmin.

 Hän alkaa miettiä menneisyyden tapahtumia

Hän alkaa tutkia kaikkea, mitä suhteessanne tapahtui. Yhtäkkiä hänelle ei tule olemaan liikaa vaivaa analysoida tilanteita, jotka olivat syynä teidän kahden ongelmiin.

Hän alkaa miettiä, millainen ihminen hän oli ja millainen sinä olit suhteessanne.

Ensimmäistä kertaa , hän alkaa miettiä liikaa ja kuormittaa itseään todella yrittämällä selvittää, mitä tapahtui ja mitä virheitä hän teki.

Hän tekee johtopäätöksiä siitä, mitä hän olisi voinut tehdä toisin ja miten suhteenne kulku olisi muuttunut, jos hän olisi ollut tarpeeksi fiksu toimimaan oikein.

Tässä vaiheessa hän tajuaa, että hänen olisi pitänyt arvostaa sanojasi ja intohimoasi asioiden ratkaisemiseen heti enemmän, koska hiljaisuutesi ja etäisyytesi häiritsee häntä.

 Se haastaa hänen rutiininsa

Ennen kuin päätit ottaa käyttöön hiljaisen kohtelun tai yhteydenpitokieltosäännön , hänellä oli tietty malli reagoida suhteenne ongelmiin.

En aio mennä siihen, mitkä nuo kuviot olivat, mutta olet luultavasti jo tottunut niihin.

Tällä kertaa, kun reaktiosi on täysin erilainen, hän ei tiedä, mitä tehdä. Yhtäkkiä mikään, mitä hän on ennen tehnyt, ei ole järkevää, ja hän jää sanattomaksi.

Hän kamppailee löytääkseen uusia tapoja reagoida tähän uuteen järjestelmään, jonka olet päättänyt ottaa käyttöön.

P.S. Jos hän ei reagoi lainkaan, hän ei joko ole lainkaan kiinnostunut sinusta tai ei edes tajua, että jokin on vialla.

Jos jompikumpi näistä on totta, on hyvin mahdollista, että hän on väärä henkilö sinulle.

 Hän saa aikaa ikävöidä sinua

Saako hiljaisuus miehen kaipaamaan sinua , mietit? Ehdottomasti tekee.

Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi miehet reagoivat hiljaisuuteen ja etäisyyteen.

Jos olisit koko ajan paikalla, hänellä ei olisi koskaan ollut mahdollisuutta ikävöidä sinua. Riippumatta siitä, kuinka paljon joku rakastaa sinua, joskus tarvitaan jonkin verran aikaa erossa, jotta intohimo suhteeseen syttyy uudelleen.

Ajattele kaikkia niitä tapoja, joilla sait hänet tuntemaan olonsa huolitelluksi ja turvalliseksi… aivan liian turvalliseksi. Nyt kun et ole hänen vierellään valmiina osallistumaan hänen elämäänsä niin paljon kuin hän antaa sinun olla, hän kaipaa sinua.

Hän ajattelee kaikkia niitä asioita, joita teitte yhdessä, ja kaikkia hyötyjä, joita läsnäolosi toi hänen elämäänsä.

Hän ei ehkä tunne näin pariin ensimmäiseen päivään, mutta ajan myötä hän tajuaa tarvitsevansa sinua, ja siksi on tärkeää, että etäisyyttä ja hiljaisuutta kestää tarpeeksi kauan.

 Se hämmentää häntä

Hän ihmettelee, mikä sinuun on mennyt. Hetkinen, etkö sinä ollutkin sellainen tyttö, joka aina puhui niin paljon, soitteli ja tekstaili hänelle koko ajan?

Minne kaikki ” rakastan sinua ” -viestit katosivat? Minne katosivat kaikki “Huomenta” -puhelut?

Hän on täysin hämmentynyt siitä, että asiat toimivat uusilla tavoilla.

Usein hän alkaa ottaa sinuun yhteyttä, mutta silloinkin on tärkeää pysyä kylmänä. Jos kiirehdit vastaamaan hänen ensimmäiseen soittoonsa, näytät hänelle vain, että se riittää, jotta saat sinut takaisin.

Lyhyesti sanottuna hän on kiehtova ja järkyttynyt, ja sinun pitäisi jättää hänelle sellainen tunne.

 Mitä vähemmän hän tietää, sitä enemmän hän ihmettelee

Parin viikon kuluttua , hän ei tiedä, mitä aiot, missä olet ja kenen kanssa, ja se tekee hänet hulluksi.

Hän luultavasti tiesi ennen kaiken olinpaikastasi ja suunnitelmistasi, ja nyt hän jää täysin pimentoon.

Hän ihmettelee jatkuvasti, mitä teet, oletko tehnyt elämässäsi suuria muutoksia ja mitä sinulle tapahtuu.

Oletko surullinen? Oletko yksinäinen? Oletko oikeasti superonnellinen ilman häntä? Hän alkaa salaa suunnitella tapoja törmätä sinuun “vahingossa”, jotta hän voisi tyydyttää uteliaisuutensa.

Hän tulee vihaiseksi ja tunteelliseksi

On hyvin todennäköistä, että hän yrittää ottaa sinuun yhteyttä, ja kun et välitä hänen tekstiviesteistään tai puheluistaan, hän suuttuu todella pahasti. Eikä ihme – hänen egoaan loukataan, ja hän etsii keinoja todistaa, että hän voi saada sinut.

Vaikka tämä ei olekaan se tunne, josta kaikki tytöt unelmoivat, kun he haluavat voittaa miehen puolelleen, se toimii.

Romanttisissa suhteissa , etenkin varhaisissa ja kypsymättömissä, käydään usein valtataistelua. Tällä kertaa todistat olevasi voimakkaampi, ja se tekee hänet hulluksi.

Lisäksi se osoittaa hänelle, että sinussa on puoli, jota hän voisi arvostaa, tyttö, joka välittää itsestään enemmän kuin kukaan muu eikä anna miehen leikkiä sydämellään.

Näistä seitsemästä tavasta tiedät, että hiljainen kohtelusi vaikuttaa häneen, mutta… jos et kuule hänestä mitään, mistä tiedät, mitä hän käy läpi?

Älä huoli, on keinoja tietää suunnitelmasi toimivan sen perusteella, mitä sinulle tapahtuu sinä aikana.

4 asiaa, joita sinulle tapahtuu

Huomaat itsenäisyyden edut

Jos teet tämän oikein, sinulla on kaikki tämä uusi aika ja energia itsellesi. Yllätyt, kuinka monta asiaa saat tehtyä (ja nautit niistä), jos kiinnität häneen vähemmän huomiota.

Löydät uudelleen sen, kuka olit alun perin , ennen kuin edes tapasit hänet, ja tämä on niin virkistävää sinulle.

 Opit päästämään irti negatiivisuudesta.

Kun olet niin paljon miettinyt ja analysoinut liikaa ja yrittänyt ratkaista asioitasi, voit vihdoin olla huoleton.

Kun valitset hiljaisen kohtelun tavaksesi käsitellä asioita, tunnet yhtäkkiä, että voit helposti päästää irti negatiivisuudesta ja toivottaa positiivisuuden tervetulleeksi elämääsi.

Tunnet itsesi vahvemmaksi, älykkäämmäksi, paremmaksi… Kaikki se, mikä teki sinut hulluksi viikkoja/kuukausia/vuosia, on nyt osa menneisyyttäsi, ja ainoa asia, joka on asialistallasi, on huolehtia itsestäsi.

On helpompi antaa anteeksi ja unohtaa

Kun otat etäisyyttä stressaavaan tilanteeseen, sinun on paljon helpompi ajatella selkeämmin.

Sinusta tuntuu, että kaikessa, mitä sinun ja kumppanisi välillä tapahtui, on jotenkin järkeä, ja tämä oivallus saa sinut tuntemaan olosi helpottuneeksi.

Alat keskittyä itseesi

Sinun on saatava hänet pois mielestäsi ja alettava tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Ehkä palaat vanhan harrastuksen pariin, alat taas lukea tai harrastaa liikuntaa, menet enemmän ulos tyttöystäväsi kanssa – mitä tahansa se onkin, se saa sinut tuntemaan, että olet vihdoin oma itsesi .

Et enää mieti, mitä miehesi tuntee tai ajattelee, vaan vain sitä, mitä voit tehdä seuraavaksi, jotta saat itsesi onnelliseksi ja innostuneeksi. Keskity ehdottomasti itseesi ; se on tie menestykseen.

Ei ole väliä kuinka kovasti luulet yrittäväsi, on aina olemassa mahdollisuus, että se mitä teet ei toimi.

On joitakin yleisiä virheitä, joita useimmat tytöt tekevät, ja yhdenkin niistä tekeminen vähentää vakavasti mahdollisuuksiasi onnistua.

5 virhettä, joita haluat välttää kontaktittomuuden aikana.

Odotat näkeväsi tuloksia heti

Saatat olla liian kärsimätön näkemään tuloksia ja toivoa näkeväsi ne samana päivänä, kun aloitat hiljaisen kohtelun . Se on mahdotonta.

Ajattele sitä kuin dieettiä, vaikka söit superterveellisesti ja liikuit pari päivää, se ei tarkoita, että kehosi muuttuisi välittömästi. Se vie aikaa.

Samalla tavalla häneltä menee aikaa käydä läpi kaikki vaiheet, jotta hän voi tajuta, mitä tapahtuu ja reagoida siihen, mitä teet.

Jos innostut liikaa tulosten näkemisestä liian pian, päädyt tekemään myös virheen numero kaksi.

Ryhdyt todella epätoivoiseksi

Jos et näe toivomiasi tuloksia tarpeeksi pian, saatat epätoivoisesti ajatella, että menetelmä ei toimi, ja palata vanhoihin huonoihin tapoihisi.

Jälleen kerran, se on aivan kuin dieetti.

Jos et huomaa laihtuvasi, palaat joko syömään epäterveellistä ruokaa ja olemaan liikkumatta tai hukutat itsesi epäilyksiin ja negatiivisuuteen ja ajattelet, ettet koskaan laihdu, mikä hidastaa edistymistäsi.

Parisuhteissa tämä näkyy siten, että joko palaat soittelemaan ja tekstailemaan miehelle tai kommentoimaan hänen postauksiaan sosiaalisessa mediassa tai alat ajatella, että et ole rakastettava etkä koskaan löydä itsellesi sopivaa miestä.

Epätoivolla et pääse mihinkään. Muista pysyä positiivisena.

Ajattelet häntä jatkuvasti

Tämä ei todellakaan toimi, jos jätät pois vain viestinnän. Sinun on koko tämän ajan yritettävä lopettaa hänen ajattelemisensa kokonaan.

Jos sinulla on pakkomielle siitä, missä hän on ja mitä hän tekee, sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia selvitä tästä. Koko prosessi tuntuu ilkeältä emotionaaliselta hyväksikäytöltä ja aivan liian pakotetulta onnistuakseen.

Keskity itseesi, omiin tarpeisiisi ja täytä aika hyödyllisellä toiminnalla.

Yrität saada hänet mustasukkaiseksi

Aktiivinen keinojen miettiminen, miten satuttaa häntä ja tehdä hänet mustasukkaiseksi, ei toimi. Se pitäisi jättää kypsymättömille lapsille, jotka eivät osaa käyttäytyä ihmissuhteissa.

Hän todennäköisesti näkee helposti läpi teeskentelysi ja koko suunnitelma menee takapakkia.

Menneiden tapahtumien kertaaminen

Ei ole sinun tehtäväsi miettiä koko ajan uudestaan, mitä tapahtui – se sinun pitäisi jättää hänelle.

Jos alat miettiä liikaa menneitä asioita, saatat tehdä vääriä johtopäätöksiä, koska kaipaat häntä ja haluat hänet takaisin.

Tämä on sinun tiesi epäonnistumiseen, ja tiedät sen.

Vaikka tekisit kaiken täydellisesti, on aina poikkeuksia sääntöön. Jotkut miehet, olosuhteista riippuen, eivät yksinkertaisesti reagoi tällaiseen kohteluun.

3 sellaista miestä, jotka eivät reagoi hiljaiseen kohteluun

Mies, jota on loukattu

Jos olet se, joka on särkenyt hänen sydämensä ja loukannut hänen tunteitaan, et voi odottaa hiljaisen kohtelun toimivan.

Jos haluat saada asiat toimimaan hänen kanssaan, sinun on osoitettava kärsivällisyyttä, sillä se, ettet ota häneen yhteyttä, vain todistaa, ettet ole hänelle hyväksi, mikä ei ole tavoitteesi.

Epävarma mies

Epävarmuutensa vuoksi hän ajattelee, ettei ansaitse sinua. Hän pelkää hylkäämistä eikä ota sinuun yhteyttä, jotta hänen ei tarvitsisi kohdata sitä tunnetta.

Hän ottaa hiljaisuutesi todisteena siitä, että hänen ei pitäisi enää toivoa olevansa kanssasi, vaikka hän on se, joka teki virheitä, jotka johtivat sinut käyttämään tätä menetelmää.

Mies, joka on todella, todella itsepäinen.

Hän ei ota sinuun yhteyttä, koska on aivan liian ylpeä. Ja vaikka hän ottaisikin, hän käyttäytyy kuin edellä mainittu tyyppi, joka ottaa sinuun yhteyttä vain tehdäkseen selväksi, että hän voi saada sinut.

Hänelle kaikki on valtataistelua, ja hän rankaisee sinua siitä, että olet kylmä häntä kohtaan, vielä kylmemmällä sinua kohtaan.

Hiljainen kohtelu avioliitossa

Avioliitto on asia, joka vaatii jatkuvaa työtä molemmin puolin. Yhteydenpitokieltosääntöä ei tietenkään voi soveltaa tähän, samoin kuin sitä on hyvin vaikea soveltaa kaukosuhteisiin .

Jos sinulla on avio-ongelmia, seuraavat neuvot ovat mielestäni parhaita sinulle:

Et voi lopettaa yhteydenpitoa kumppanisi kanssa kokonaan, joten “älä puhu hänelle” -säännön osa ei koske sinua.

Se, mitä sinun pitäisi yrittää, on lopettaa negatiiviset kommentit, nalkutus, pyytäminen tekemään asioita puolestasi, luennointi, huutaminen… ja kaikki vastaava. Yllättyisit, kuinka hyödyllistä tämä voi olla avioliitollenne.

Jos teillä on todella huolestuttavia ja suuria ongelmia, suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä avioliittoneuvojaan ja pyytämään häneltä ammattitaitoista neuvoa.

Lopuksi…

Minun näkökulmastani , ei ole mahdollista, että yksi menetelmä toimisi kaikille. Mieti tilanteesi perusteellisesti ja päätä mitä teet.

Vaikka miehet reagoivatkin hiljaisuuteen ja etäisyyteen, on tärkeää löytää sellainen tapa, joka on sinulle henkilökohtaisesti tehokas.

Pohjimmiltaan tavoitteesi on ratkaista ongelmat, ei satuttaa itseäsi tai häntä. Pidä se aina mielessäsi.