Skip to Content

10 Asiaa, Joita Miehet Haluavat ‘Täydelliseltä Tyttöystävältään’

10 Asiaa, Joita Miehet Haluavat ‘Täydelliseltä Tyttöystävältään’

Olisi niin hienoa päästä miesten päähän ja selvittää, mitä he todella haluavat tyttöystävältään, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista. Joten sinun täytyy luottaa kokemuksiisi ja tarinoihin, joita olet kuullut muilta tytöiltä tehdessäsi miehestäsi onnellisen ja tyytyväisen.

Juju on siinä, että joitakin miehiä on yksinkertaisesti mahdotonta tyydyttää, kun taas toiset tarvitsevat vain sinun läsnäolosi ja he ovat pilvissä.

Mutta on joitakin asioita, joita jokainen mies haluaa tyttöystävänsä omaavan. Ja tässä on luettelo yleisimmistä asioista, jotka saavat jokaisen miehen sekoamaan.

1. Haaste

Jokainen mies ilahtuu, jos hänellä on tyttö, joka on haastava ja ennakkoluuloton. Hänen vapaa henkensä saa miehen tuntemaan olonsa viihdyttäväksi ja mukavaksi, eikä hän hylkää ihmistä, jolla on nämä ominaisuudet.

Itse asiassa hän pitää hänestä kiinni kuin hän olisi maailman ainoa jäljellä oleva tyttö ja tekee kaikkensa, jotta hän tuntisi olonsa hyväksi omassa nahassaan.

2. Inspiraatio

Miehet, aivan kuten naisetkin, haluavat kumppanin, joka inspiroi heitä tekemään asioita, joita he eivät koskaan elämässään luulleet tekevänsä, ja saa heidät olemaan paras versio itsestään.

Joten eihän se, että sinulla on tyttö, joka inspiroi sinua tavoittelemaan unelmiasi tai joka tukee sinua, ei ole niin huono asia, vai mitä? Se tarkoittaa, että hän on täysin sinut menestyksesi kanssa ja että hän rakastaa sinua tarpeeksi toivottaakseen sinulle kaikkea hyvää.

3. Uskollisuus

Suoraan sanottuna me kaikki haluamme, että romanttinen kumppanimme on vain meitä varten. Haluamme tietää, että hän on yksinomaan meidän ja ettei kukaan muu tyttö voi saada häntä.

Ja täytyy myöntää, että mikään ei ole seksikkäämpää kuin uskollinen nainen. Hän tietää, mitä haluaa, eikä hän tyydy vähempään kuin mitä hän ansaitsee.

4. Itsenäisyys

Mikään ei ole viehättävämpää kuin itsenäinen nainen, joka tietää, mitä haluaa, ja joka ei lopeta, ennen kuin saa sen.

Kun mies näkee tällaisen tytön, hän pitää häntä heti viehättävänä hänen luonteensa ja ulkonäkönsä vuoksi. Jos siis haluat olla jonkun täydellinen tyttöystävä, sinun on vain oltava itsenäinen.

5. Aistillisuus

Naisten on tarkoitus olla aistillisia ihmisiä, ja tämä rooli sopii heille täydellisesti.

Jokainen mies valitsee aina aistikkaan tytön sellaisen sijaan, joka käyttäytyy kuin naisen ihoon vangittu mies. Riittää jo sanottu!

6. Rentoutuminen

Naiset, jotka eivät ole hermostuneita, löytävät rakkauskumppanin helpommin kuin ne, jotka ajattelevat aina ongelmia. Kun näet naisen, joka on rento ja nauttii elämästä, on todennäköistä, että tulet ihastumaan häneen.

Tällainen nainen tapaa mielellään uusia ihmisiä, joten hän todennäköisesti löytää sielunkumppanin helpommin kuin joku, joka on pikemminkin introvertti.

7. Suojelee selustaansa

On niin pirun seksikästä, kun tyttöystäväsi pitää selustasi ja puolustaa sinua ihmisten edessä. Jokaisen miehen unelma on saada tyttö, joka tukee häntä, vaikka hän olisi kuinka väärässä.

Yksi asia on puolustaa miestäsi julkisesti, mutta kertoa hänelle, että hänen pitää ryhdistäytyä, kun olette kahden kesken. Kaikkien ei tarvitse tietää hänen virheistään ja oikea tyttö osaa tehdä sen.

8. Älykkyys

On hienoa, kun tyttö osaa hoitaa jokaisen tilanteen ilman sinun apuasi. Se on todiste siitä, että hän ajattelee järjellä ja haluaa olla itsenäinen.

Tutkijat sanovat, että jotkut miehet tuntevat jopa enemmän vetoa älykkääseen kuin kauniiseen naiseen, joten on sinun valintasi, minkä eteen teet töitä.

9. Rento tyttö

Asia on niin, että miehet joskus hieman pelkäävät vakavia tyttöjä eivätkä halua lähestyä heitä. Niinpä heidän täydellinen tyttönsä on joku, joka on melko leppoisa, mutta kuitenkin tarpeeksi vakava, kun tilanne sitä vaatii.

Helpon tytön kanssa on myös paljon helpompi kehittää kommunikaatiota, ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia siihen, että hän lähtee treffeille kanssasi.

10. Rakkaus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on rakkaus – tunne, joka saa maailman pyörimään. Tätä jokainen mies haluaa rakastamaltaan naiselta. Ja täytyy myöntää, että tuollainen tunne on aivan normaali.

Me kaikki haluamme tulla rakastetuiksi ja kunnioitetuiksi, ja jos löydämme jonkun, joka voi tarjota meille sen, emme koskaan päästä häntä menemään.