Skip to Content

7 Kertaa, Kun Mies Katuu Syvästi Hyvän Naisen Menettämistä

7 Kertaa, Kun Mies Katuu Syvästi Hyvän Naisen Menettämistä

Yleensä kun mies tajuaa menettäneensä todella hyvän naisen, on jo liian myöhäistä hyvittää virheensä ja ottaa se takaisin.

Katumus on yksi tuskallisimmista tunteista, joita ihminen voi kestää.

Mikään ei ole sen vertaista kuin tajuta, miten hyvä asia sinulla oli, kun on jo liian myöhäistä eikä sitä enää saa takaisin.

Kun mies tajuaa, että hyvää naista ei löydy niin usein kuin hän toivoisi, katuvien tunteiden virta ryöppyää läpi koko kehon ja täyttää hänet häpeällä ja surulla.

Todellinen rakkaus ei kolkuta ovellesi aina kun sitä toivot. Aidosti hyvät ihmiset eivät vain ilmesty paikalle aina, kun olet hädässä. Elämä ei toimi niin.

Joten kun saat etuoikeuden olla sellaisen naisen seurassa, joka saa joka ikisen päiväsi tuntumaan paratiisilta, et päästä häntä menemään.

Pidät hänet ja vahdit häntä. Hoidat suhdettanne, koska ymmärrät, miten harvinaista ja ainutlaatuista se on. Yhteytenne on jotain sellaista, mitä et ole koskaan ennen tuntenut.

Arvostat häntä niin kauan kuin sinulla on hänet. Koska jos et tee niin, menetät hänet.

Ja ajan myötä opit katumaan sitä syvästi. Vasta sitten hän on jo siirtynyt eteenpäin, ja sinä rukoilet, että hän tulee takaisin… syvällä sisimmässäsi tietäen, että rukouksesi ovat turhia.

Miehen elämässä on tiettyjä hetkiä, jolloin katumus siitä, että on päästänyt hänet menemään, iskee syvimmin, ja tieto siitä, ettei sille voi tehdä mitään, tuntuu kuin veitsenisku suoliston läpi.

7 kertaa, jolloin mies katuu syvästi hemmetin hyvän naisen menettämistä

Kun hän tajuaa, että heidän yhteistä rakkauttaan ei tule liian usein vastaan

Joskus ihmiset eivät vain pysty arvostamaan elämässään olevia hyviä asioita ja ihmisiä ennen kuin he joutuvat kohtaamaan mahdollisuuden menettää ne.

Ja kun he tajuavat, miten kauhea virhe tuon asian tai ihmisen menettäminen oli, he eivät voi tehdä muuta kuin vaipua itsesääliin ja katumukseen.

Kun mies joutuu raa’an todellisuuden eteen menettäessään hyvän naisen ja joutuessaan jatkamaan elämään tietäen, mikä typerä virhe se oli, se on karvas pilleri nieltäväksi.

Hän näkee lopulta, ettei mikään toinen nainen voi olla verrattavissa. Kukaan ei voi rakastaa häntä niin kuin nainen rakasti. Kukaan ei voi ymmärtää hänen mielensä monimutkaisuutta niin kuin nainen aina pystyi.

Yhtäkkiä hänen elämässään ja sydämessään on tyhjiö, ja silloin hän tajuaa, miten hyvä nainen hänellä oli rinnallaan ja että hän pelasi hänet pois.

Vasta silloin hän tajuaa tuon naisen arvon ja merkityksen. Harmi, että se tulee olemaan liian vähän ja liian myöhään.

Kun hän tajuaa, että aitoja ihmisiä, joilla on hyvä sydän, on vaikea löytää…

Nainen rakasti häntä kaikesta, mitä hänellä oli. Hän ei tarvinnut syytä. Hän oli kaikki, mitä hän koskaan halusi.

Sen sijaan, että mies olisi tarjonnut hänelle saman vastineeksi, hän piti häntä itsestäänselvyytenä, ja nyt hän joutuu maksamaan siitä.

Valitettavasti nykyään kaikilla tuntuu olevan jokin agenda tai taka-ajatus jokaisen näennäisen epäitsekkään teon takana.

Aitoja ihmisiä, joilla on puhtaat aikeet, on tullut harvinainen etuoikeus törmätä.

Kukaan ei enää rakasta pyytämättä jotain vastineeksi.

Kaikki haluavat sinulta jotakin, ja kun karu todellisuus käy liian kivuliaaksi, hän tajuaa, miten upea nainen, jonka hän päästi menemään, oli, ja hän toivoo saavansa hänet takaisin.

Mutta se ei tule enää olemaan vaihtoehto.

Hyvät naiset eivät vain odota, että miehet tulevat järkiinsä. He antavat sinulle reilun mahdollisuuden, mutta jos he näkevät, ettet ole täysin sitoutunut, he eivät tuhlaa aikaansa.

Silloin mies tajuaa, miten typerä hän oli. Kun sinulla on hyvä nainen rinnallasi, älä luovuta hänen suhteensa, sillä ennemmin tai myöhemmin opit katumaan sitä.

Kun hän tajuaa, että materialismi on ottanut vallan ja tunteet ovat jääneet taka-alalle

Eräänä päivänä hän tapaa uuden naisen.

He aloittavat suhteen, ja kaikki näyttää peachyltä. Nainen rakastaa häntä, ja hän tuntee vihdoin tavanneensa riittävän hyvän korvaajan sille, jonka hän päästi menemään.

Ainoastaan tuo kuvitelma ei tule olemaan pitkäaikainen. Ajan myötä mies tajuaa, että naista ei ohjaa rakkaus ja kiintymys, vaan raha on hänen elämässään paljon tärkeämmässä asemassa.

Hän kyllä rakastaa miestä, mutta ei niin paljon kuin hän rakastaa taloudellista vakautta ja ylellistä elämäntapaa. Ja sitten mies tajuaa sen.

Se, jonka hän päästi menemään, ei ollut mitään tämän kaltaista.

Hänessä oli kyse rakkaudesta ja kunnioituksesta. Toki raha on tärkeää, mutta ei niin paljon kuin merkityksellinen suhde sen kanssa, jota hän rakastaa.

Hän ei ikinä antaisi minkään materialistisen voittaa rakkauttaan miestä kohtaan. Hän oli puhdas, aito ja hyväsydäminen.

Hänestä huomasi jo pelkästään katsomalla, ettei hänessä ollut mitään turhamaista.

Vain rehellisiä tunteita ja halua saada takaisin rakkautta. Ja kun hän tajuaa tämän, se on syvältä, ja hän joutuu elämään tämän katumuksen kanssa pitkän, pitkän aikaa.

Kun hän tajuaa, että nainen oli ainoa, joka oikeasti kuunteli häntä ilman taka-ajatuksia

On korvaamatonta, että on joku, jonka kanssa voi puhua rehellisesti.

Ja kun se onnistuu naisen kanssa, joka on samaan aikaan romanttinen kumppanisi ja paras ystäväsi, sitä tunnetta tuskin voi verrata.

Kun mies siis päästää naisen menemään, hän menettää ainoan ihmisen, joka pystyi kuuntelemaan häntä ja todella ymmärtämään, mitä hän sanoi.

Toki monet ihmiset osaavat kuunnella, mutta kuinka paljon he todella välittävät?

Hän välitti. Hän välitti. Hän ei kuunnellut vastausta, hän halusi vain tarjota miehelle rakkautta ja tukea, jonka hän tiesi tämän ansaitsevan.

Ja kun hän tajuaa, mitä hän menetti, hän ymmärtää, miten vaikeaa on löytää enää koskaan sellaista ihmistä.

Kun hän tajuaa, että elämässä on muutakin kuin juhlia ja villejä öitä…

Jokainen mies tajuaa jossain vaiheessa, että illasta toiseen ulosmeno ei enää täytä häntä yhtä suurella ilolla kuin muutama vuosi sitten.

Toki bileet ovat hauskoja, ja alkoholin juominen enemmän kuin keho kestää, on nuorena hauskaa ja seikkailullista, mutta jossain vaiheessa siitä kasvaa ulos.

Ymmärtää, että elämä on paljon muutakin kuin näitä kevytmielisiä, väliaikaisia asioita.

Elämässä on kyse siitä, että löytää sen jonkun, jonka kanssa voi vanheta ja jonka kanssa jakaa samanlaisen ajattelutavan.

Kyse on pienistä asioista nauttimisesta sen kanssa, jota rakastat enemmän kuin ketään muuta.

Ja kun tämä oivallus hyppää pintaan, hänelle valkenee, että hänellä oli kaikkea sitä ja enemmänkin sen hyvän naisen kanssa, jonka hän valitettavasti päästi menemään. Eikä mikään ole enää koskaan ennallaan.

Kun hän tajuaa, kuinka kärsivällinen nainen oli, vaikka asiat olisivat kuinka vaikeiksi käyneet…

Kun mies tajuaa, että nainen, joka kestää kaikki hänen haastavat hetkensä, etäiset mielialansa ja hiljaiset kohtelunsa, on se, joka kannattaa pitää kaikesta huolimatta, se on yleensä silloin, kun hän on jo menettänyt naisen lopullisesti.

Harva ihminen pysyy rinnallasi, kun tie muuttuu kuoppaiseksi. Luopuminen on liian helppoa ja aivan liian yleistä.

Ja kun hän näkee, että kaikki ne naiset, joilla hän yritti korvata hänet, ovat vain varjo siitä, joka pääsi karkuun, nainen ei ole enää hänen sielunsa rauhoittaja.

Hän on liian kaukana välittääkseen. Hän antoi miehelle mahdollisuuden. Hän oli kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

Ja nyt hän tietää, että jos mies ei osaa arvostaa häntä, kun hänellä on hänet, hän ei oikeastaan ansaitse häntä alun alkaenkaan.

Kun hän tajuaa, että hän voi ympäröidä itsensä kaikilla maailman parhailla ihmisillä, mutta kukaan ei ole aivan hänen kaltaisensa…

Ystävät ja perhe ovat uskomattomia. Hän rakastaa heitä ja arvostaa heitä. Hän tietää paremmin kuin pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Mutta kukaan ei ole kuin hän. Kukaan ei voi korvata heidän jakamaansa sidettä. Kukaan ei voi rauhoittaa häntä samalla tavalla kuin nainen, eikä kenenkään hymy saa hänen päiväänsä valoisammaksi kuin hänen hymynsä.

Hän on ainutlaatuinen, ja hänen korvaamisensa on tehtävä, joka ei koskaan onnistu.

Kaikki maailman hyvät ihmiset eivät pysty vastaamaan hänen sielunsa ystävällisyyteen ja hänen silmiensä rehellisyyteen.

Ja nyt hän voi vain toivoa, että jonain päivänä hän tapaa jonkun, joka on puoliksi sellainen nainen kuin nainen. Se on vaikea tehtävä, mutta toivoa voi.

Naisen menettäminen oli typerintä, mitä hän on koskaan tehnyt, ja nyt hän maksaa siitä täyden hinnan.