Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Oikean Miehen Löytämisestä

7 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Oikean Miehen Löytämisestä

Meille on opetettu median, elokuvien ja koko elämämme ajan kuulemiemme tarinoiden kautta, että “se oikea” tulee ja että meidän tarvitsee vain olla valmiita vastaanottamaan rakkautta.

Jokaisella on se “oikea”, ja juuri se on siinä niin väärin, sillä minkään parisuhdeneuvonnan ei pitäisi kuulostaa siltä, että “ole vain kärsivällinen, se oikea tulee”.

Mitä? Lentääkö hän tosiaan suoraan taivaalta ollakseen sinun ainoa ja oikea rakkautesi? Haluaisin kertoa sinulle, että olet luultavasti tavannut jonkun, joka oli potentiaalinen elämänkumppani sinulle.

Ajattelet varmaan, että olen menossa sekaisin, mutta se on totuus.

Kun etsimme oikeaa miestä, ajattelemme, että tuon aseman voisi ottaa vain yksi tietty henkilö, mutta totuus on, että on olemassa paljon miehiä, joihin olet ihastunut ja joilla on oikeanlainen käytös, jonka haluaisit nähdä tulevassa aviomiehessäsi.

On tämä tarina, joka vittuilee mieliimme siitä, miten tapaamme jonkun:törmäämme häneen jonain päivänä ja aika pysähtyy. Ajattelemme, että meidät hukutetaan heti tunteisiin.

Se tulee olemaan kuin olisimme ainoat kaksi ihmistä koko maailmassa. Mutta se on niin väärin. Suhteet vaativat paljon työtä, sitoutumista ja luottamusta.

Siksi annamme sinulle 7 asiaa, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin löydät oikean miehesi:

1. Penturakastumisvaihe ei voi kestää ikuisesti

Suhteen alussa teidät valtaa uskomaton ilon ja onnen tunne, aivan kuin mikään ei voisi erottaa teitä kahta toisistanne.

Mutta kuinka monta kertaa oletkaan kokenut tämän? Tapaat hänet ja kaikki sujuu mahtavasti, mutta pidemmälle suhteeseen edetessä hän alkaa olla kusipää, etkä voi tehdä muuta kuin hajottaa koko jutun.

Penturakastumisvaihe on pinnallista rakkautta ensimmäisten kuukausien ajan, kun kaikki sujuu loistavasti, mutta teidän on oltava tietoisia siitä, että tiellenne tulee vaikeita aikoja, ja teidän kahden on löydettävä keinot selvitä niistä.

2. Riita ei ole yhtä kuin ero

Tämän olen oppinut kantapään kautta. Riitelin poikaystäväni kanssa ja hetkessä hajotin suhteen, koska ajattelin, etten voinut tehdä mitään.

Ajattelin, etten koskaan riitele tosirakkauteni kanssa, ja olen kärsinyt siitä – paljon. En sano teille, että kumppanin loukkaaminen tai huutaminen ja karjuminen on OK.

Mutta riidat, joita sattuu matkan varrella, eivät ole sen arvoisia, että heität pyyhkeen kehään.

3. Tunnista “epäterveellinen” yhteys

Tarkoittaa intohimoa ja himoa. Himo ei ole jotain, joka luo kestävää ja rakastavaa suhdetta. Se on vain räjähdysmäinen kemia teidän kahden välillä.

Se ei tuo pitkäaikaista onnea. Terveet suhteet eivät rakennu sen varaan vaan pikemminkin kommunikaation ja syvän yhteyden varaan.

Terveessä parisuhteessa on myös intohimoista seksiä, mutta se kulkee yhdessä emotionaalisen ja henkisen yhteyden kanssa.

4. Syvät keskustelut ovat ratkaisevia

Tämä menee yhteen edellisen kohdan kanssa. En sano, että teidän pitää keskustella maailmankaikkeuden alkuperästä, mutta tunteista ja ajatuksista puhuminen on erittäin tärkeää.

Avautuminen kumppanillesi on tässä tärkeintä (jopa tärkeämpää kuin seksi). Yhteisestä tulevaisuudestanne puhuminen on ikään kuin sellaisen polun luomista, joka johtaa teidät kaksi onnistuneeseen ja terveeseen suhteeseen.

Tarkoitan, että jos hän ei halua lapsia ja sinä haluat ja on melko todennäköistä, että kumpikaan teistä ei halua muuttaa mieltään, niin miksi haluaisitte käyttää energiaanne siihen. Mutta mistäs sitä tietää, jos ette puhuisi asiasta läpi?

5. Älä odota, että hän parantaa sinut

Jos olet kokenut paljon aiemmissa suhteissasi, jos vanhempasi eivät ole arvostaneet sinua, on mahdollista, että yrität nyt parantaa kaiken laittamalla kaikki rikkinäiset palasi jonkun toisen käsiin ja odottamalla hänen rakentavan sinut uudelleen.

Se ei ole kovin tehokasta ja voi aiheuttaa sinulle liikaa tuskaa, jos odotuksesi eivät täyty. Pikemminkin käytä aikaa ja vaivaa oman itsesi korjaamiseen, ennen kuin aloitat uuden suhteen.

Vain sinä tiedät, miten liimata palaset takaisin yhteen.

6. Terveet suhteet rakentuvat ajan myötä

Toisin kuin epäterveet suhteet, terveet suhteet alkavat hitaasti, molemminpuolisista mielenkiinnon kohteista ja vetovoimasta eikä niinkään himosta ja tunteiden räjähdyksestä.

Terveiden suhteiden rakentaminen vie aikaa. Yritä edetä hitaasti ja käytä järkeäsi. Tiedän, että se voi olla vaikeaa, mutta yritä käyttää päätäsi ennen sydäntäsi, ainakin alussa.

Mielesi ei toimi järjen ja rationaalisuuden mukaan. Yritä siis ymmärtää ajatusprosessiasi, joka liittyy suhteeseen, ja ota aikaa.

7. Tarkkaile ominaisuuksia, jotka tekevät hänestä pitäjän

Naiset tulevat luokseni valittamaan siitä, miten heitä kohdellaan parisuhteessa, miten mies ei ole oikea heille tai miten he eivät yksinkertaisesti enää tunne itseään rakastetuiksi.

Siksi valitsemme jonkun, joka ei selvästikään ole aviomies- tai edes parisuhdemateriaalia. Meillä on taipumus jättää huomiotta punaiset liput ja ihastua häneen, vaikka tiedämme, ettei hän ole oikea meille.

Siksi on olemassa muutamia pieniä merkkejä ja ominaisuuksia, jotka kertovat, kuka on pitäjä:

Hän ei saa sinua tuntemaan itseäsi huonosti.

Hän hyväksyy epätäydellisyytesi ja rakastaa niitä juuri niin kuin sinun pitäisi rakastaa niitä. Hän hyväksyy sinut täysin ja tietää, että olet rakkauden arvoinen puutteistasi huolimatta.

Hän on aina tukenasi.

Vaikka hänellä olisi jotain tekemistä, jos tarvitset häntä, hän on siellä sinua varten. Jos olet sairas tai et pysty tekemään jotain yksin, hän on se, joka antaa sinulle auttavan käden, eikä sinun tarvitse pelätä, että hän pettää sinut.

Hän kysyy mielipidettäsi.

Hän haluaa ottaa sinut mukaan kaikkeen tekemiseen, myös päätöksentekoon. Hän kysyy mielipidettäsi tietyistä aiheista ja arvostaa panostasi.

Hän esittelee sinut ystävilleen ja perheelleen.

Hän ei pelkää esitellä sinua, koska hän on ylpeä siitä, että olet hänen elämässään.

Hänellä on samanlaiset uskomukset ja arvot.

Tämä jätetään usein huomiotta, mutta on ratkaisevan tärkeää, että kumppanilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja arvot. Jos ette ole pohjimmiltaan yhteensopivia, kohtaatte paljon esteitä matkallanne.

Jos ette ole samalla viivalla, hän ei toisinaan kunnioita sitä, mitä mieltä olet, ja se aiheuttaa paljon ongelmia. Etsi siis joku, jolla on samat arvot ja uskomukset kuin sinulla.

Hän haluaa tehdä sinut onnelliseksi.

Onnellisuutesi on hänelle etusijalla, ja se on todellinen merkki ehdottomasta rakkaudesta.

Hän näkee sinut parhaana ystävänään.

Mikään ei ole tärkeämpää kuin tämä. Teidän on naurettava ja oltava onnellisia yhdessä, jotta todella tunnette toisenne. Ystävyys on tässä tärkeintä, ja tarvitsette sitä suhteessanne selviytyäksenne vaikeista ajoista.

Hän haluaa samantasoisen ja -tyyppisen sitoutumisen kuin sinä.

Jos haluat yksiavioisen suhteen ja hän haluaa samaa, olette samalla sivulla ja suhde voi jatkua.

Mutta jos hän haluaa avoimen seksin suhteen, kun sinä haluat olla uskollinen, et voi oikeastaan tehdä mitään, jotta se toimisi.

HÄN HALUAA SAADA SEN TOIMIMAAN.

Olette molemmat sitoutuneet saamaan sen toimimaan ja näyttämään toisillenne, että olette rakastuneita ja että mikään ei voi murtaa teitä.

Toivottavasti minusta oli apua. Loppujen lopuksi tärkeintä tässä on osata valita oikein.

Tietäminen siitä, kenet valitset kumppaniksesi, on hyvin tärkeää, ja sinun on sitouduttava valintaasi täysin – siksi on tärkeää tietää, mitä etsit.

Ole oikeanlainen ajattelutapa ja työskentele saavuttaaksesi kaiken sen, mitä haluat parisuhteessa. Sillä sen sinä ansaitset. Ansaitset parasta ja ansaitset tulla kohdelluksi kaikella kunnioituksella, jonka joku voi sinulle antaa.