Skip to Content

6 Silmiäavaavaa Salaisuutta, Joita Narsisti Ei Halua Sinun Tietävän

6 Silmiäavaavaa Salaisuutta, Joita Narsisti Ei Halua Sinun Tietävän

Narsistit voivat huijata ketä tahansa, joka ei ole ollut tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa aiemmin. He pystyvät syöttämään kaikenlaisia tarinoita ja kertoa monenlaisia valheita uhreilleen ja kietoa heidät verkkoonsa, mutta he eivät voi huijata sellaista, joka on jo käynyt läpi tällaisen kauhun.

Tämän tiedon valossa minä käytän kokemustani narsistin kanssa ja jaan sen kanssasi, jotta yhtenä päivänä, jos narsisti osuu polullesi, sinä olet valmis puolustamaan itseäsi.

En koskaan halunnut oikeasti puhua siitä, mitä minulle tapahtui, koska minua hävetti. En halunnut myöntää kenellekään, edes itselleni, että minä lankesin tämän vaarallisen miehen valheisiin.

Pidin sen pitkään sisälläni piilotettuna. Syytin itseäni siitä, että olin niin typerä, kun pidin silmäni kiinni ja ignoorasin kaiken, mitä tapahtui suoraan nenäni edessä.

Tämä vei pitkään, mutta lopulta päätin antaa itselleni anteeksi. Olen ymmärtänyt, että en ole täydellinen. Ja vaikka tein virheen, en ole tyhmä. Se tapahtui; se meni kamalan väärin. Minä olisin voinut estää sen, mutta en tehnyt sitä.

Sain rauhan tässä asiassa ja siirryin eteenpäin. Se oli henkinen matka, joka kuorrutettiin verellä, hiellä ja äärettömällä määrällä kyyneleitä, mutta se oli sen arvoista.

Tässä minä siis tarjoan apuani sinulle. Haluan sinun tietävän kaikki narsistin temput, joita heillä on hihassaan, koska haluan säästää sinut siltä tuskalta, jonka minä kävin läpi.

Jatka lukemista selvittääksesi narsistin salaiset temput, joita he eivät koskaan haluaisi sinun tietävän:

1. Älä asetu häntä vastaan

Jos sanot mitään, joka nolostuttaa häntä tai annat hänelle vihjettä siitä, että sinulla on aavistus siitä, mitä hän on tekemässä, hän tekee elämästäsi mahdottoman.

Jos annat hänen tietää, että olet tietoinen hänen narsistisista piirteistään, hän ottaa esiin suuret aseensa aikeenaan tuhota sinut.

Tässä tapauksessa yleisesti narsistin ignooraaminen on paras ja ainoa vaihtoehto sinulle. Tämä on ainoa keino hätistää hänet tiehensä.

Älä takerru hänen provosointiin. Totta puhuen älä näytä minkäänlaisia tunteita kun puhut hänelle.

Kun käyttäydyt, ettei sinua kiinnosta yhtään, hän kävelee tiehensä, koska sinä katkaisit ketjun.

2. Hän pelkää jäävänsä kiinni

Joka kerta, kun hän hyväksikäyttää sinua millään tavoin, yritä muistaa se tai kirjoita se ylös. Tärkeää on se, että sinulla on todiste häirinnästä.

Se on tärkeää siksi, että kun tarvitset todisteita hyväksikäytöstä, hän ei voi mustamaalata sinua.

Hän ei voi käyttää taktiikoitaan saadakseen sinut ajattelemaan olevasi sekaisin ja kuin hyväksikäyttöä ei olisi tapahtunut. Sinä vain ylireagoit.

Hän yrittää tehdä sen joka tapauksessa, mutta koska sinulla on todiste, sinä voit aina osoittaa sen jollekin, johon luotat ja hän voi näin vahvistaa, ettet kuvittele asioita, että hyväksikäyttö todella tapahtui.

Narsistit ajattelevat itseään ja heidän mainettaan. Joten jos he näkevät, että heidän mainettaan uhataan, he pakenevat luotasi, koska sinä olet liian suuri riski.

3. Hän ei voi sietää välinpitämättömyyttäsi

Mikä tahansa vastaus, minkä annat, vaikka koston muodossa, ruokkii heitä. He tarvitsevat jatkuvaa huomiota – hyvää tai pahaa.

Sen sijaan, että haudot kostoa, keskity itseesi ja yritä tehdä elämästäsi parempaa.

Jos päätät pitää häneen yhteyttä jostain syystä, valmistaudu jatkuviin hyökkäyksiin ja syytöksiin. Niiden tarkoitus on saada energian lähde takaisin – sinut.

Toisaalta jos sinut on pakotettu olemaan yhteydessä narsistiisi, tee itsestäsi mahdollisimman tylsä. Rajoita keskustelunne vain välttämättömyyksiin äläkä koskaan anna heille yhtään yksityiskohtaa asiasta, joista heidän ei tule tietää.

Jos teet itsestäsi kauhistuttavan narsistin silmissä, hän varmasti jättää sinut rauhaan, mutta tämä ei tapahdu ilman taistoa – se on varma.

4. Hän ei siedä sitä, että hänet jätetään ensin

Jos sinä hylkäät hänet, hän kauhistuu. Hän ei voi sietää tuota suurta iskua egoonsa. joten seuraava looginen askel hänelle on tulla takaisin.

Hän ei halua tulla takaisin, koska ikävöi sinua ja haluaisi asioiden toimivan välillänne. Hän haluaa sinut takaisin satuttaakseen ja traumatisoidakseen sinua voidakseen jättää sinut ensin.

Hän haluaa palata parisuhteeseen, jotta hän voi olla se, joka tappaa sen. Tietysti myöhemmin hän levittää huhuja siitä, kuinka kamala narttu sinä olet, kuinka tuhosit hänen elämänsä jne. Oikeastaan hän kertoo totuuden, mutta sinun puolesi tarinasta.

Toisin sanoen hän ottaa sinun puolesi tarinasta itselleen ja kaikki asiat, jotka sinä kävit hän esittää hänen ominaan.

5. Hän ei näe sinua ihmisenä, hän näkee sinut objektina

Hänelle sinä olet se, jota psykiatrit kutsuvat ’narsistin saanniksi’. Hän ei näe sinua ihmisenä, jolla on tunteet ja ajatukset. Hän näkee sinut objektina, jonain, jolla hän ruokkii itseään.

Sinä olet hänelle samaa kuin hänen eksänsä ja tulevat kohteensa. Hän todennäköisesti puhui eksistään pahasti, hän todennäköisesti kutsui heitä hulluiksi, kun ensin tapasitte.

Nyt hän tekee saman asian sinulle ja puhuu sinusta pahaa seuraaville kohteilleen. Hän varmistaa aina, että hänellä on vara-lähde siltä varalta, että hän vuodattaa kuiviin nykyisen lähteensä.

Hän näkee sinut poisheitettävänä asiana, jonka hän voi korvata saman tien uudella ja tuoreella lähteellä.

6. Hän on kaukana nöyrästä

Hän ei ole jalomielinen tai nöyrä. Hän on vain hyvä näyttelijä, joka esittää elämänsä roolia.

Suhteen aluksi hän näyttää itsensä virheettömänä olentona ja tunnet jopa syyllisyyttä siitä, ettet ole enemmän hänen kaltaisensa.

Hänen kykynsä saada hänet näyttämään niin hurmaavana ja vastustamattomana ihmisenä antaa hänelle voiman tehdä muista hänen kaltaisensa.

Mutta sen jälkeen, kun hän on pitänyt esitystä yllä tarpeeksi pitkään ja kun olet nähnyt, millainen hän on, et enää niele tätä.

Mutta vain sinä – ne, jotka eivät tunne häntä, lankeavat hänen valheelliseen tarinaansa saman tien.

Hän piilottaa itsekeskeisen itsensä valheelliseen tarinaansa ja se uppoaa ihmisiin.

Nämä ovat heidän suurimmat salaisuutensa, heidän päätyökalunsa tuhoamisessa. jos he edes epäilevät, että sinä olet paljastamassa heidät, he eivät edes yritä olla tekemisissä sinun kanssasi, koska sinä olet heille riski.

Jos paljastat heidän taktiikkansa, sinä saatat tulla järkiisi ja katkaista narsistin ketjun ja hän ei voi sallia.