Skip to Content

Tämän Vuoksi Eri Horoskooppimerkit Taistelevat Itsensä Rakastamisen Kanssa

Tämän Vuoksi Eri Horoskooppimerkit Taistelevat Itsensä Rakastamisen Kanssa

Myönnät sitä tai et, me kaikki tulemme kohtaamaan elämässämme sisäisiä taistoja. Siihen pisteeseen, jossa epäilemme omaa arvoamme ja mietimme, olemmeko tarpeeksi.

Myönnät sitä tai et, me kaikki kohtaamme tilanteen elämässämme, jossa taistelemme rakkauttamme itseämme kohtaan enemmän ja tämän vuoksi sen teet, horoskooppimerkkisi mukaan.

Oinas

Jokainen ympärilläsi olettaa, että itsevarmuutesi on aina korkealla, mutta totuus on, että sinulla on myös epäilyksiä itseäsi kohtaan.

Suurin ongelmasi on se, että nautit kilpailusta ja vaikka se on jotain, joka yleensä puskee sinua eteenpäin ja olemaan parempi, joskus se myös aiheuttaa sen, että vertailet itseäsi muihin.

Härkä

Tämä horoskooppimerkki tavoittelee täydellisyyttä. Heti kun joku ei olel järjestyksessä, härkä kyseenalaistaa itsensä ja miettii, että se oli hänen vikansa.

Jos kuulut tähän horoskooppimerkkiin, muista, että et voi kontrolloida kaikkea ja kaikkia ympärilläsi.

Vaikka asiat eivät aina mene suunnitellun mukaisesti, se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi rakastaa itseäsi vähemmän eikä se tee sinusta epäonnistujaa.

Kaksoset

Jos olet kaksonen, sinä haluat tietää kaiken. Kyllä, kaksonen on kaikkein spontaanein tähtimerkki, mutta totuus on, että suurin osa itsetuntoasi nojaa älykkyyteesi.

Sillä hetkellä, kun tunnet jonkun olevan itseäsi fiksumpi ja korkeampi älyltään, sinä tunnet olosi uhatuksi.

Milloin vain et kirjaimellisesti tiedä kaikkea tietystä aiheesta, sinun itsetuntosi ja itserakkautesi ovat shokissa.

Rapu

Rapu on yksi herkin tähtimerkki ja heidän itserakkautensa yleensä on riippuvainen muiden rakkaudesta heitä kohtaan.

Ravut eivät voi rakastaa itseään, ellei heillä ole tiettyä määrää ihmisiä, joista he välittävät ja he rakastavat takaisin.

Jos tämä tapahtuu sinulle, muista, että sinun tulee rakastaa ja kunnioittaa itseäsi ennen kuin odotat muiden rakkautta ja kunnioitusta.

Muista, että sinun arvosi ei riipu siitä, miten joku muu sinua kohtelee.

Leijona

Leijonaa pidetään tähtimerkkinä, joka rakastaa itseään eniten. He ovat yleensä itsekeskeisiä ja vaikuttavat siltä, että he ovat täynnä itsetuntoa ja joskus heitä pidetään jopa kaikkein narsistisimpina tähtimerkkeinä.

Mutta totuus on usein melko erilainen, koska leijonat tarvitsevat epätoivoisesti hyväksyntää myös muita.

He haluavat olla ihailtuja ja jos he eivät tätä ole, sillä on heihin negatiivinen vaikutus.

Neitsyt

Neitsyillä on korkeat standardit kaikessa elämässään. Ja vaikka tämä voi olla hyvä asia ja se estää heitä tyytymästä vähään, se myös aiheuttaa tarpeettomia päänsärkyjä.

Kun jokin asia ei mene niin täydellisesti, kuin neitsyt ajatteli, ääni hänen päänsä sisällä kertoo, että he eivät ole paras mahdollinen versio omasta itsestään.

Ääni kertoo heille, että heidän olisi pitänyt tehdä enemmän ja ääni kertoo heille, etteivät he ole tarpeeksi hyviä.

Vaaka

Yksi asia, joka on yhteistä useimmille vaaoille, on se, että he välttelevät konflikteja. Jos olet vaaka, sinä epäonnistut itsesi puolustamisessa vain sen vuoksi, että et provosoi riitaa.

Mutta ihmiset usein epäonnistuvat arvostamasta tätä ja usein näkevät sen vihreänä valona voidakseen kohdella sinua haluamallaan tavalla ja käyttää hyväksi kiltteyttäsi.

Seuraavan kerran kun tämä tapahtuu, muista, että me hyväksymme sen rakkauden, jonka uskomme ansaitsevamme ja sinä et totisesti ansaitse jotain, joka käyttää sinua hyödykseen kaikin mahdollisin tavoin.

En kehota sinua tulemaan itsekeskeisemmäksi tai ryhtymään riitaan milloin vain on siihen mahdollisuus – kehotan sinua oppimaan puhumaan itsesi puolesta ja rakastaa ja kunnioittaa itseäsi hieman enemmän.

Skorpioni

Mikä saa sinut rakastamaan itseäsi vähemmän, ovat ihmiset ympärilläsi. Jotenkin viehätät myrkyllisiä ihmisiä, jotka ovat sinulle vääriä ja vähentävät oman arvon tuntoasi.

Sinä päästät sellaiset ihmiset lähellesi, jotka eivät rakasta sinua tarpeeksi ja ajan myötä sinä alat nähdä itsesi heidän silmin.

Niin pian kuin vaihdat ympäristöä, näet itsesi toisin ja alat rakastaa itseäsi enemmän.

Jousimies

Jousimiehen tulee olla oikeassa joka tilanteessa. Et yksinkertaisesti voi sietää sitä, että sinun todistetaan olevan väärässä ja kun tämä tapahtuu, se syö sinut elävältä.

Kauris

Sinun kamppailusi itsesi rakastamisen kanssa liittyy niihin korkeisiin odotuksiin, joita sinulla on itseäsi kohtaan.

Sinä olet yksinkertaisesti liian kova itsellesi ja sinulle on maailmanloppu, jos et saavuta kaikkea, mitä sinulla on mielessäsi.

Muista, että sinun itsearvosi määrittyy muustakin, kuin pelkästään saavutuksistasi. Anna itsellesi rauhaa ajoittain ja rentoudu hieman sen sijaan, että olet jatkuvasti pakkomielteinen menestykselle.

Vesimies

Vesimiehet näkevät arvonsa sosiaalisten standardien kautta. Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, sinulla on epätoivoinen tarve mukauttaa itsesi muihin, joka aiheuttaa itsetunto-ongelmia.

Milloin vain astut ulos, tunnet, että kaikki muut ovat parempia kuin sinä. Ja tässä sinä olet väärässä.

Sen sijaan, että yrität sopeutua, vaali ja rakasta ainutlaatuisuuttasi. Sinä olet erityinen ja se on jotain, mitä sinun ei koskaan tulisi muuttaa itsessäsi.

Kalat

Sinä olet myötätunnon mestari. Ja vaikka se on hyvä asia ympärilläsi oleville ihmisille, se useimmiten tuo sinulle enemmän huonoa kuin hyvää.

Totuus on, että olet empaatti, joka viehättää narsisteja, jotka lopulta imevät sinusta kaikki tunteet ja energian.

Tiedän, että uskot voivasi pelastaa maailman, mutta ole kiltti ja keskity hieman itsesi pelastamiseen enemmän.