Skip to Content

5 Kieroa Keinoa, Joilla Myrkylliset Miehet Yrittävät Saada Sinut Koukkuunsa

5 Kieroa Keinoa, Joilla Myrkylliset Miehet Yrittävät Saada Sinut Koukkuunsa

Myrkylliset miehet on helppo tunnistaa kilometrien päästä. He saavat sinut tietoiseksi siitä, mitä olet tehnyt ja saavat sinut tuntemaan, että sinun tulee taistella rankasti heidän huomiostaan.

Myrkylliset miehet ovat todellisia itsetunnon tuhoajia, koska he eivät voi sietää sitä, että sinä olet itsevarma heidän edessään. He tekevät kaikkensa todistaakseen sen, ettet sinä ole tarpeeksi hyvä.

Nämä ovat selkeitä merkkejä siitä, että he näyttävät myrkyllisen luonteensa, mutta on olemassa myös joitain kieroja keinoja, joilla he yrittävät saada sinut koukkuunsa ja sinä et ehkä ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota näihin.

Myrkylliset miehet ovat melko hyviä esittämään mukavaa ja tylyä vaihtelevasti. He löytävät aina keinon saada sen, mitä haluavat ja joskus sen vuoksi he käyttävät keinoja, jotka eivät ole niin selkeitä.

Tässä on 5 kieroa keinoa, joita myrkylliset miehet käyttävät saadakseen huomiosi ja peittääkseen heidän aikeensa manipuloida sinua.

1. He tekevät itsestään menneisyytensä uhrin

Myrkylliset miehet kertovat sinulle, kuinka heitä on petetty ja kohdeltu kaltoin aiemmissa parisuhteissa. He eivät kerro tätä sinulle, koska haluavat jakaa heidän tuskaisan menneisyytensä kanssasi vaan siksi, että sinä säälisit heitä.

Myrkylliset miehet saavat sinut tuntemaan sääliä heitä kohtaan, jotta heillä on alibi tulevaisuudessa, kun he alkavat käyttäytyä sinua kohtaan huonosti. Tällä tavoin he varmistavat, ettet sinä tuomitse heitä, koska he ovat läpikäyneet niin paljon.

Sen sijaan sinä olet kärsivällinen ja täynnä ymmärrystä etkä tiedä, että he manipuloivat sinua saadakseen haluamansa.

Jos vaistoat, että he yrittävät pelata uhri-peliä kanssasi, juokse henkesi edestä äläkä koskaan katso taaksepäin.

2. He haluavat tietää kaiken sinusta

Minä tiedän, että se tuntuu hyvältä, kun joku on kiinnostunut sinusta ja haluaa tietää kaiken sinusta. Mutta myrkylliset miehet eivät tee tätä siksi, että he ovat kiinnostuneita menneisyydestä tai sinusta yleisesti.

He tekevät tämän, jotta he löytävät heikkoutesi. He haluavat tietää jokaisen yksityiskohdan elämässäsi, jotta he voivat käyttää niitä sinua vastaan oikealla hetkellä.

Jos voit tunnistaa hänen käyttäytymisensä muiden tämän listan asioiden ohella, silloin voit olla varma, että hän ei halua tietää sinusta kaikkea siksi, että pitää sinusta. Hän vain kerää heikkouksiasi, jotta hän voi käyttää niitä manipuloidakseen sinua.

3. He esittävät olevansa kiinnostuneita samoista asioista, kuin sinä

Jos he sanovat, että he pitävät kaikista niistä TV-ohjelmista, kuin sinäkin tai että he ovat lukeneet ne kirjat, kuin sinä tai katsoneet samat elokuvat, älä usko heitä.

Myrkylliset miehet peilaavat tekojasi ja käyttäytymistäsi, jotta he pääsevät lähemmäs sinua.

Heidän tavoitteenaan on saada sinut tuntemaan, kuin olisitte tunteneet toisenne vuosia. Esittämällä olevansa kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä he haluavat näyttäytyä kanssasi samanlaisina.

Älä anna heidän huijata itseäsi. Kun vaistoat, että hän huijaa, tiedä, että olet todennäköisesti oikeassa.

4. He hukuttavat sinut kohteliaisuuksiin

Myrkylliset miehet kertovat sinulle, etteivät ole koskaan tavanneet kaltaistasi.

He ylistävät silmiäsi, hiuksiasi ja ihoasi ja tekevät kaikkensa saadakseen sinut tuntemaan olevasi kaikkein arvostetuin nainen maailmassa.

Mutta ole varuillasi. Myrkylliset miehet tekevät tämän, koska he tietävät sen, että jos he imartelevat sinua jatkuvasti, he saavat sinut tuntemaan olevasi upea ja sinä arvostat heitä sen vuoksi.

Myrkylliset miehet käyttävät äärimmäisiä kohteliaisuuksia vain houkutellakseen sinut heidän myrkylliseen maailmaansa, joka on täynnä valheita ja manipulaatiota.

Me kaikki haluamme olla ihailtuja ja rakastettuja sellaisina, kuin olemme. Mutta jos sinä huomaat, että hän imartelee sinua pakkomielteisesti, mieti kahdesti ennen kuin päästät hänet elämääsi.

5. He ovat pakkomielteisiä puhuessaan tulevaisuudesta kanssasi

Myrkylliset miehet tietävät, että jokainen nainen haluaa olla varma, että voi luottaa miehensä haluavan pysyä, vaikka asiat kävisivät raskaiksi.

Siksi he puhuvat jatkuvasti tulevaisuudesta kanssasi, vain vakuuttaakseen sinut, että sinulla on turvallista olla heidän kanssaan.

He haluavat sinun ajattelevan, että sinä olet suojeltu ja huolehdittu, kun oikeasti he myyvät heidän toiveikkaat ajatuksensa houkutellakseen sinua pysymään heidän kanssaan.

He itse tietävät, etteivät pysty pitämään sinua, jos he ovat rehellisiä sinulle.

Muista, että myrkylliset miehet kertovat sinulle aina sen, mitä haluat kuulla.

Älä anna heille sitä tyydytystä, että he ajattelevat sinun uskovan kaiken sen, mitä he sanovat. Luota omaan intuitioosi ja se auttaa sinua erottelemaan totuuden valheista.