Skip to Content

5 Asiaa, Jotka Voivat Saada Miehen Lopulta Sitoutumaan

5 Asiaa, Jotka Voivat Saada Miehen Lopulta Sitoutumaan

Hän on täydellinen! Tarkoitan, katsokaa häntä.

Hän kokkaa, hän osaa käsitellä lapsia, hän arvostaa sinua paljon ja tekee sinut onnelliseksi, mutta yksi asia vaivaa sinua enemmän kuin mikään muu: hän ei halua sitoutua.

Sitoutunut parisuhde voi joillekin ihmisille olla hyvin pelottava, ehkä siksi, ettei heillä ole siitä aiempaa kokemusta tai heillä on ollut äärimmäisen huonoja kokemuksia rakkaudesta yleensä, mikä on saanut heidät epäilemään päätöksiään.

Monet ihmiset epäonnistuvat sitoutuneissa suhteissa. Katsot häntä ja näet yksinkertaisesti kaiken sen, mitä haluat elämässäsi, joten mitkä ovat ne asiat, jotka saavat hänet epäilemättä sitoutumaan sinuun?

Ajatus siitä, että hän saattaa menettää sinut

couple cuddling in bed

On selvää, että asia, joka pelottaa häntä eniten, on se, jos osoitat merkkejä siitä, että lähdet tai kiinnostuksesi häntä kohtaan vähenee.

Tiedän, että miestä ei saa sitoutumaan sinuun manipuloimalla, mutta tämä ei ole manipulointia, tämä on totuus – hän menettää sinut lopulta.

Et aio tyytyä vähempään vain miehen takia, joka ei selvästikään tiedä, mitä hän haluaa elämältään. Jos hän haluaa sinut, hän sitoutuu sinuun täysin ja sillä selvä.

Tämän sanottuasi tee jotain, joka osoittaa hänelle, ettet ole jatkuvasti käytettävissä ja että jätät hänet, jos hän ei ota sinua ja suhdetta vakavasti.

Mene enemmän ulos ja vaihda katseita muiden miesten kanssa, jotka flirttailevat kanssasi.

Emotionaalinen läheisyys

beautiful couple cuddling

Miehet eivät tule emotionaalisesti läheisiksi monien ihmisten kanssa (jos ylipäätään), ja on jotain uutta heidän elämässään, että heillä on joku, jonka kanssa he ovat emotionaalisesti läheisiä.

Aloita yksinkertaisesti kysymyksillä hänen jokapäiväisestä elämästään ja mene sitten syvemmälle kysymällä hänen elämänfilosofiastaan tai käsityksestään jumalallisesta voimasta.

Kysy häneltä, miltä hänestä tuntui, kun hän erosi edellisestä tyttöystävästään, äläkä tuomitse häntä – mikä tärkeintä, älä tuomitse häntä.

Yritä ymmärtää hänen asemaansa ja ajattelutapaansa. Emotionaalinen läheisyys ei tietenkään synny yhdessä yössä, vaan se syntyy paljon kommunikaation avulla.

Haavoittuvuus

beautiful happy couple lying in bed

Kun ylität hänen kanssaan rajan ja teistä kahdesta tulee emotionaalisesti läheisiä, on aika tulla haavoittuvaiseksi.

Ihmisillä on sitoutumisongelmia lähinnä siksi, että he pelkäävät, että heitä saatetaan loukata, ja jos hän pystyy näkemään sinussa jonkun, joka on epäilemättä hänen tukenaan, hän pystyy sitoutumaan hyvin pian.

Tieto siitä, että hän voi riisua vahvan miehen naamionsa edessäsi, antaa teille kahdelle yhteyden, jota ei voi selittää.

Vaikka hän itkisi, älä käytä kovia sanoja, kuten “ryhdistäydy”, vaan anna hänen olla hetken heikko.

Tiedä myös, että oman haavoittuvuutesi näyttämisen ei pitäisi koskaan pelottaa häntä. Sen sijaan sen pitäisi saada hänet näkemään, että haavoittuvuus on vahvojen naisten tärkein voimavara.

Seksuaalinen vetovoima

couple lying in bed

Miehet rakastavat seksiä. Se on niin yksinkertaista. Sinun ei tarvitse olla malliesimerkki ollaksesi seksuaalisesti viehättävä hänen silmissään, vaan sinun on yksinkertaisesti oltava oma itsesi.

Ole itsevarma siitä, kuka olet, ja käytä kaikkia vaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja seksikkääksi.

Sinun ei tarvitse käyttää hienoja alusvaatteita tai ihonmyötäisiä mekkoja, riittää, että seksuaaliset halusi sopivat yhteen.

Varmista, että ne sopivat yhteen, jotta sinulla ei ole myöhemmin ongelmia, jos hänellä on kova halu seksiin, vaikka sinä et kaipaa sitä niin usein.

Rento ympäristö

young couple lying on the grass

Jos valitat hänelle jatkuvasti, kuinka hän ei ole käytettävissä sitoutuneeseen suhteeseen, hän lähtee ennemmin tai myöhemmin.

Älä tee niin. Luo sen sijaan rento ympäristö, jossa te kaksi voitte helposti kasvaa yhdessä upeaksi pariksi sen sijaan, että pakotat sen, mikä ei tee kumpaakaan teistä onnelliseksi.

Lakkaa yksinkertaisesti puhumasta sitoutumisesta ja katso, mitä tapahtuu, sillä hän saattaa jopa pelästyä, ettet halua enää sitoutua, ja se saa hänet miettimään asiaa vakavasti.