Skip to Content

16 Psykologista Temppua, Jotka Saavat Hänet Kaipaamaan Sinua

16 Psykologista Temppua, Jotka Saavat Hänet Kaipaamaan Sinua

Uutisväläys: miehen saaminen ikävöimään sinua on itse asiassa helppo nakki… jos tiedät, mitä teet. Se on itse asiassa peliä, ja sinun on käytettävä erilaisia tekniikoita voittaaksesi.

Juuri siksi olen tuonut sinulle 16 psykologista temppua, joilla saat miehen kaipaamaan sinua ihan helvetisti.

16 psykologista temppua, jotka saavat hänet kaipaamaan sinua kuin hullu

Käy jokainen näistä 16 psykologisesta tempusta, jotka saavat hänet kaipaamaan sinua, läpi erityisen huolellisesti. Luota minuun, ne kaikki ovat täällä syystä!

1. Leiki vaikeasti saatavaa

Myönnettäköön: tämä mies voisi saada sinut takaisin silmänräpäyksessä. Riittäisi, että hän vilkuttaa sinulle silmää tai pitää syvää katsekontaktia, jotta juoksisit takaisin hänen syliinsä.

Tämä oivallus ei kuitenkaan tee sinusta houkuttelevaa. Hänen ei tarvitse tietää tätä. Sen sijaan hänen pitäisi ajatella, että hänen täytyy taistella puolestasi.

Siksi leikit vaikeasti saatavaa. Vaikka hän tulisi luoksesi ja sanoisi, kuinka paljon hän kaipaa sinua, älä käyttäydy kuin olisit odottanut sitä koko ajan.

Päinvastoin, käyttäydy kuin olisit miettinyt asiaa. Hänen on ansaittava rakkautesi, kunnioituksesi ja huomiosi.

Loppujen lopuksi useimmat miehet ovat itse asiassa vain isoja lapsia. He haluavat sitä, mitä eivät voi saada, ja se on periaatteessa ainoa syy tämän psykologisen tempun takana.

En valehtele sinulle: tämä käytös on melko myrkyllistä. Mutta hei, jos lakkaat käyttämästä sitä sen jälkeen, kun olet saanut miehen kaipaamaan sinua, annan asian olla tällä kertaa!

2. Laukaise hänen sankarivaistonsa

Toinen näistä 16 psykologisesta tempusta, jotka saavat miehen kaipaamaan sinua hullun lailla, on myös peli, jota voit leikkiä rakkaallesi.

Tässä on tärkeä parisuhdeneuvo: kaikki miehet nauttivat sankarina olemisesta. Sitä näkee saduissa ja romanttisissa komedioissa ihan syystä.

Siksi seuraava askeleesi on laukaista tämän miehen sankarivaisto. Luota minuun, hänen sisällään piilee pieni poika, joka haaveilee prinssi Hurmaavaksi.

Sinun tehtäväsi on tehdä siitä totta.

Älä huoli, kukaan ei pidä sinua kyvyttömänä elämään elämääsi ilman miestä rinnallasi. Riippumattomuus ja omavaraisuus ei kuitenkaan saanut sinua mihinkään, vai saitko?

No, siihen on tulossa muutos. Pyydä mieheltäsi palvelusta olematta liian päällekäyvä. Se ei ole mitään suurta – keskity pieniin asioihin.

Tiedän, että sinulla on sitä, mutta en pyydä sinua pyytämään hänen apuaan sinun takiasi. Suosittelen tekemään niin, koska näin saat tämän miehen tuntemaan itsensä tarpeelliseksi ja halutuksi.

3. Vähennä saatavuuttasi

Tiedän, mikä on ensimmäinen vaistosi: hyppäät jaloillesi joka kerta, kun tämä mies soittaa. Loppujen lopuksi, jos hän tavoittelee sinua, sen täytyy tarkoittaa, että hän kaipaa myös sinua. Ja juuri sitä olet halunnut koko ajan.

Tässä on kuitenkin karu totuus: juuri tällainen käytös toi sinut alun perin tänne. Se, että olet liian saatavilla, on virheesi numero yksi, ja sen on muututtava.

Ajan myötä tämä mies on alkanut pitää sinua itsestäänselvyytenä. Näytit hänelle, että hän voi saada sinut milloin ja miten haluaa.

Onko hänellä siis mahdollisuus kaivata sinua? No, jos hän on tietoinen siitä, että olet vain puhelun päässä – ei todellakaan.

Siksi sinun on vähennettävä tavoitettavuuttasi. Älä ole käden ulottuvilla. Älä anna hänen nähdä sinua koko ajan, ja vaikka hän soittaisi, kerro hänelle, että olet varattu.

Näytä tälle miehelle, että hänen on ansaittava läsnäolosi elämässään.

4. Rakkauspommitus ja sitten katoaminen

Olen rehellinen sinulle: kaikista 16 psykologisesta tempusta, jotka saavat miehen kaipaamaan sinua, tämä on myrkyllisin. Mutta hei, et tule soveltamaan sitä terveessä parisuhteessa – se on vain yksi yksinkertaisista tavoista saada haluamasi.

Ensimmäinen vaihe

Ensimmäisessä vaiheessa kyse on siitä, että suihkutat miestä rakkaudella ja kohtelet häntä kuin kuningasta. Olet paikalla, kun hän tarvitsee sinua, ostat hänelle lahjoja ja kehut häntä. Periaatteessa teet mitä hän haluaa ja miellytät häntä kaikin mahdollisin tavoin. Rakastat pommittaa häntä.

Tarkalleen ottaen käyttäydyt kuin jokaisen miehen unelmatyttö. Vältät riitoja, huolehdit hänestä ja annat hänelle kaiken, mitä hän haluaa.
Ennen kuin huomaatkaan, hän tulee riippuvaiseksi saamastaan rakkaudesta ja huomiosta. Hän löytää siitä lohtua. Mutta hän alkaa myös pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Toinen vaihe

Ja silloin alkaa toinen vaihe. Yhtäkkiä sinun on katkaistava se. On pakko haamutella häntä tai vain lakata käyttäytymästä samalla tavalla.

Anna hänen unelmiensa tytön kadota. Silloin hän alkaa arvostaa kaikkea, mitä teit hänen hyväkseen.

Ja silloin hän myös tajuaa, että hän on ihastunut sinuun.

Ainoa ongelma tässä taktiikassa on se, että se saattaa kostautua sinulle. Kun saat hänet kaipaamaan sinua, sinä luultavasti kaipaat häntä.

Älä anna heikkouksiesi voittaa sinua. Ryhdistäydy ja odota lopputulosta!

5. Näytä hänelle, ettet tarvitse häntä

On valtava ero sen välillä, haluatko jotakuta ja tarvitsetko häntä. Kun mietit, miten saat jonkun kaipaamaan sinua, sinun on näytettävä hänelle, ettet tarvitse häntä – haluat, että hän on osa elämääsi.

Tiedän, että ajattelet, että tämä ei ole totta. Olet ollut rakastunut tähän mieheen ensitreffeistä lähtien, ja sinusta tuntuu, että tarvitset häntä kuin ilmaa hengittääksesi.

Hän ei kuitenkaan saa tietää sitä. Jokainen parisuhdeasiantuntija kertoo sinulle saman asian: hetki, jolloin mies näkee, ettet voi elää ilman häntä, on hetki, jolloin hän muuttaa tapansa.

On yksi asia laukaista hänen sankarivaistonsa. Älä kuitenkaan unohda, että loppujen lopuksi olet itsenäinen nainen, joka tekee omat asiansa ilman kenenkään apua.

Tee selväksi, että valitsit hänet tietoisesti kumppaniksesi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olemassaolosi olisi turhaa, jos hän jättäisi sinut!

6. Sosiaalinen media on suurin liittolaisesi

Oletko lähdössä illanviettoon parhaiden ystäviesi kanssa? Matkustamassa ulkomaille? Älä unohda julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa!

Vaikka exäsi ei seuraisikaan sinua, jotkut yhteisistä ystävistänne varmasti kertovat hänelle, mitä elämässäsi tapahtuu.

Sama pätee kaikkiin muihin tilanteisiin. Jos on aika lopettaa yhteydenpito, katoa sosiaalisesta mediasta.

Sinun ei tarvitse poistaa tai estää häntä lopullisesti. Riittäisi, että lopetat päivitysten julkaisemisen päivittäisistä toimistasi.

Usko pois, ennen kuin huomaatkaan, hän selaa epätoivoisesti sivujasi odottaen uutisia.

Voit tietysti myös käyttää hänen profiilejaan hyödyksesi. Mitä hän tekee? Tapaileeko hän jotakuta uutta? Yrittääkö hän saada huomiosi? Vakoile häntä poistumatta sohvaltasi!

7. Salaperäinen nainen

Jos haluat saada miehen kaipaamaan sinua, psykologian mukaan sinun on herätettävä hänen uteliaisuutensa. On yksi asia saada mies rakastumaan sinuun, mutta temppu on saada hänet pysymään rakastuneena sinuun.

Miehen saaminen ikävöimään sinua on lastenleikkiä – sinun on vain oltava jatkuvasti läsnä hänen ajatuksissaan. Ja tehokkain tapa tehdä se on pieni salaperäisyys.

Tiedän, että olet rehellinen nainen, joka haluaa laittaa kaikki kortit pöytään, mutta joskus se ei vain ole mahdollista. Jos haluat kiehtoa häntä, älä kerro hänelle kaikkea elämästäsi.

Anna hänen sen sijaan arvailla. Anna hänelle vähän tietoa, kun vietät aikaa yhdessä.

Laita hänet työskentelemään, ennen kuin hän tutustuu todelliseen sinuun.

Älä ymmärrä minua väärin – en suosittele valehtelemaan hänelle tai teeskentelemään, että olet joku muu. Pyydän vain, ettet paljasta liikaa.

8. Paranna tekstiviestipeliäsi

Nykyaikaisessa deittailussa on kyse tekstiviesteistä! Tekstiviestistrategiastasi on paljon apua, kun yrität saada miehen kaipaamaan sinua kuin hullu.

Unohda ensinnäkin se, että tekstailet hänelle kaksi- tai kolminkertaisesti. Tiedän, että sinulla on halu kirjoittaa esseepituisia kappaleita, varsinkin jos te kaksi riitelette. Luota kuitenkin minuun, kun kerron, että se saa sinut näyttämään vain epätoivoiselta.

Anna sen sijaan hänen tekstata sinulle ensin. En sano, ettet saisi vastata hänen tekstiviesteihinsä ollenkaan, mutta anna hänen odottaa vastaustasi vähän aikaa.

Mieti asioita ennen kuin tekstailet hänelle takaisin! Jokaisen vastauksesi tulisi olla provosoiva.

Tärkeintä on löytää tasapaino: hänen on nähtävä, että olet kiinnostunut, mutta samalla älä käyttäydy kuin olisit kuollaksesi odottanut hänen vastaustaan.

Käytä hymiöitä, mutta älä liioittele. Mikä tärkeintä: lopeta tekstiviestipeli aina ensimmäisenä.

9. Tee itsestäsi ikimuistoinen

Tässä on muutamia seuraavan tason niksejä, joilla saat miehen kaipaamaan sinua: erotu joukosta! Sinun on oltava ainutlaatuinen ollaksesi korvaamaton. Ja sen saavuttamiseksi sinun on tehtävä itsestäsi ikimuistoinen.

Löydä ensinnäkin tunnusomainen tuoksu. Näin aina kun mies aistii saman hajuveden toisessa naisessa, se muistuttaa häntä sinusta.

Vielä parempi olisi, jos voisit laittaa tuon hajuveden hänen suosikkipaitaansa tai -takkiinsa, jotta hän ajattelee sinua, kun hän käyttää sitä seuraavan kerran.

Sama pätee kehonkieleen. Sen sijaan, että kopioit kaikkien muiden tyttöjen kehonkieltä, ole oma itsesi.

Naura sinulle sopivalla tavalla, käytä harvinaisia fraaseja, älä käytä pikkuhousuja, jos siltä tuntuu, ja tee kaikkesi, jotta et sulautuisi massaan. Ensi silmäyksellä nämä ovat pieniä asioita, mutta usko minua, ne auttavat sinua paljon.

10. Itsetyöskentely on pakollista

Monesti naiset tulevat niin miehen kuluttamiksi, että he onnistuvat menettämään itsensä siinä prosessissa. No, jokainen parisuhdeasiantuntija kertoo sinulle saman asian: se on luultavasti pahin virhe, jonka voit tehdä.

Sen sijaan, että käytät aikaa miehesi kyttäämiseen, keskity siis itseesi. Ensinnäkin se saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi. Näet arvosi ja alat heti vetää puoleesi hyviä asioita.

Tietenkin myös exäsi näkee sen. Kun hän huomaa, kuinka paljon rakastat itseäsi, hän seuraa sinua ja kohtelee sinua kunnioittavammin.

Sitä paitsi lupaan, että hän rakastuu uudelleen tähän uuteen, parannettuun versiosi.

Fyysinen ulkonäkö

Ensinnäkin, näytä aina hyvältä. Käy kuntosalilla, vaihda kampausta ja panosta enemmän meikkiin. Lisää vaatekaappiisi myös uutuuksia.

Älä huoli, voit tehdä kaiken tämän, vaikka olisit pienellä budjetilla. Hanki vaatteita säästöliikkeistä, vaihda mekkoja parhaiden ystäviesi kanssa tai muokkaa vanhoja vaatteitasi.

Jos sinulla ei ole varaa kuntosalille, treenaa vain kotona. Usko minua – olosi paranee hetkessä!

Mielenterveys

Mutta vielä tärkeämpää kuin näyttää hyvältä on tuntea olonsa aina parhaaksi. Helpommin sanottu kuin tehty, vai mitä?

Rukoilen sinua, ettet jätä mielenterveyttäsi huomiotta. Älä anna kaiken tämän pilata itsetuntoasi!

Tiedän, että haluat häntä kovasti, mutta muista, että sinulla on tärkeämpi pitkäaikainen suhde vaalittavana: suhde itseesi.

11. Jätä hänet aina haluamaan lisää

Seuraava askel on jättää miehesi aina haluamaan enemmän. Anna hänen tuntea, että hän voi saada sinulta vielä paljon.

Mutta tässä strategiassa on jotain tärkeää: hän ei voi saada sitä, ellei hän tee töitä sen eteen!

Muistatko, kun käskin sinua olemaan ensimmäinen, joka lopettaa vastaamisen tekstiviestien lähettämisen? No, tee sama puheluiden kanssa: sulje puhelu ensin.

Aina kun tapaatte, pidä tapaamiset lyhyinä ja suloisina. Älä anna hänen olla se, joka ehdottaa, että sinut viedään kotiin.

Mikä tärkeintä, älä siirrä aikatauluasi hänen mukaansa. Tapaa häntä ja puhu hänelle vain silloin, kun olet todella käytettävissä, sen sijaan että teet itsesi hänen käytettäväkseen.

Tämä on yksi yksinkertaisista tavoista saada hänet jatkuvaan ikävöimään sinua. Tiedän, että se ei luultavasti ole parisuhdeneuvoja terveeseen suhteeseen, mutta tämä on ainoa tapa pitää jotkut miehet viihdyttävänä.

12. Yllätä hänet

Jos kysyt miehiltä, miten heidän täydellisen tyttöystävänsä pitäisi käyttäytyä, he kaikki kertovat, että he haluavat naisen, joka tietää aina, missä mennään.

No, niinhän asiat teoriassa menevätkin. Käytännössä asia on hieman toisin.

Sen sijaan, että tarjoaisit hänelle turvallisuutta, sinun on annettava miehelle jännitystä. Hän ei voi koskaan olla varma sinusta.

Sinun täytyy jatkuvasti yllättää hänet. Mutta hei, en puhu tässä romanttisista yllätyksistä ja eleistä.

Sen sijaan sinun on saatettava hänet tilaan, jossa hän ei koskaan tiedä, mitä odottaa sinulta.

Mitä aiot tehdä huomenna?

Käyttäydytkö kuin hän olisi elämäsi rakkaus, vai jätätkö hänet huomiotta loppupäiväksi? Lähetätkö hänelle söpön tekstiviestin vai aloitatko kaukosuhteen jonkun satunnaisen miehen kanssa, jonka tapasit nettideittisivustolla?

Selvästikin liioittelen, mutta ymmärrät kyllä pointin. Älä ole johdonmukainen ja leiki hänen mielellään!

13. Älä ole “kyllä-tyttö”

Tehdään yksi asia heti selväksi: En ole täällä tuomitsemassa. Jos sinusta tuntuu siltä, että haluat maata exäsi kanssa – sopii minulle. Mutta minun on varoitettava sinua: olit tämän miehen kanssa pitkäaikaisessa suhteessa, ja viimeinen asia, mitä haluat, on muuttaa se suhteeksi ilman otsikkoa.

Mutta miksi hän sanoisi “ei” siihen? Loppujen lopuksi se tarkoittaa, että annat hänelle tyttöystäväoikeudet, vaikka hän ei ole enää poikaystäväsi.

Tiedän, että tämä mies viehättää sinua uskomattomasti. Sitä paitsi näet fyysisen läheisyyden keinona rakentaa uudelleen tunnesuhteesi häneen. Ymmärrän kyllä.

Luota kuitenkin minuun, se ei ole oikea tapa tehdä sitä. Miten hän voi ikävöidä sinua, jos hänellä on sinut koko ajan ympärillään?

Miten hän voi ikävöidä sinua, jos juokset paikalle aina, kun hän soittaa?

Joten sen sijaan, että tulet “kyllä”-tytöksi, tule “ehkä”-tytöksi. Älä hylkää häntä. Kiusaa häntä, mutta älä anna hänelle vielä sitä, mitä hän haluaa!

14. Jätä tavarasi ympärille

Olet varmasti jo jättänyt joitain tavaroitasi tämän miehen autoon tai kotiin, jos olette viettäneet aikaa yhdessä. No, älä pyydä tavaroitasi vielä takaisin.

Usko minua – joka kerta, kun hän katsoo korvakoruasi tai hiusklipsuasi, hän ajattelee sinua. Älä huoli – hän ei heitä mitään niistä pois. Sen sijaan hän luultavasti käyttää sitä tekosyynä ottaa yhteyttä sinuun.

Entä jos hänen asunnossaan ei ole yhtään sinun tavaroitasi? Kun näet hänet seuraavan kerran, jätä sinne jotain sinun tavaroitasi.

Sen ei tietenkään tarvitse olla hänen asunnossaan – hänen autonsa riittää enemmän kuin hyvin.

15. Anna “vihreäsilmäisen” hirviön tehdä likaiset työsi

Paljastan pienen salaisuuden mustasukkaisuudesta: se liittyy ensisijaisesti egoon. Siksi, vaikka tällä miehellä ei olisi enää tunteita sinua kohtaan, hän ei kestä nähdä sinua jonkun toisen miehen kanssa. Miehen logiikkaa, tiedän.

No, sen sijaan, että ärsyyntyisit tästä, käytä sitä hyväksesi. Aivan oikein – tee hänet mustasukkaiseksi!

Miten se tehdään

Sinun ei tarvitse kertoa hänelle, että sinulla on oikea suhde, koska se saattaisi pelottaa hänet pois. Riittäisi, jos vihjaisit silloin tällöin, että olet taas seurustelupuolella.

Voit kertoa yhteisille ystävillesi, että olet tavannut jonkun uuden, voit pyytää miespuolisia BFF:iä tykkäämään ja kommentoimaan valokuviasi (jos olet varma, että exäsi näkee tämän vuorovaikutuksen) tai voit julkaista salaperäisiä Instagram- tai Snapchat-tarinoita, joissa vihjailet, että elämässäsi on joku.

Voin taata sinulle yhden asian: vihreäsilmäinen hirviö saa exäsi kyllä päähän! Ennen kuin huomaatkaan, hän tulee hulluksi sinuun.

Hän alkaa jopa kilpailla tämän mielikuvitusmiehen kanssa ja tekee kaikkensa saadakseen huomiosi takaisin.

16. Hanki elämä

Okei, tämä saattaa kuulostaa tylyltä, mutta on ratkaisevan tärkeää, että sinulla on oma elämäsi samalla, kun toteutat näitä 16 psykologista temppua, jotka saavat hänet kaipaamaan sinua.

Itsestäsi huolehtiminen on tietysti ykkösprioriteettisi tässä yhteydessä. Mutta en puhu vain siitä.

Yrität siis saada hänet kaipaamaan sinua – siinä ei ole mitään väärää. Älä kuitenkaan anna sen nousta elämäsi keskipisteeksi.

Mene ulos, hengaile uusien ihmisten kanssa, ja jos tapaat jonkun, josta pidät, mene treffeille hänen kanssaan – ilman lupauksia. Kuka tietää, ehkä jopa unohdat exäsi matkan varrella.

Sitä paitsi, usko minua tässä asiassa: hän tuntee, että keskityt itseesi. Hän tuntee, ettet lähetä hänelle samaa tunnelmaa ja energiaa, ja hän kaipaa henkistä läsnäoloasi elämäänsä!

Saako yhteydenpito hänet kaipaamaan minua?

Kyllä, kontaktittomuus saa miehen hullaantumaan sinuun. Tämä pätee erityisesti miehiin, jotka eivät osaa arvostaa sitä, mitä heillä on, kun heillä on se, kunnes he menettävät sen.

Sinun on annettava tälle miehelle maistaa elämää ilman sinua. Usko minua, hän ei tule pitämään siitä ja tulee ryömien takaisin luoksesi hetkessä!

Tärkeintä tässä on, että todella viet sen läpi. Jos päätät soveltaa 90 päivän yhteydenpitokieltosääntöä, sinun on oltava tarpeeksi vahva selvitäksesi todella näistä 90 päivästä ilman yhteydenottoa!

Miten saat jonkun tuntemaan poissaolosi?

Jotta joku todella tuntisi poissaolosi, sinun on tehtävä läsnäolostasi arvokas kokemus. Parasta, mitä voit tehdä, on vuodattaa tälle henkilölle rakkautta ja huomiota jonkin aikaa ja sitten yhtäkkiä kadota hänen elämästään.

Tämä on ainoa tapa, jolla hän ymmärtää, kuinka arvokas olet ollut koko ajan. Ainoa tapa, jolla hän ymmärtää, ettei hänellä ole varaa menettää sinua.

Miten saat miehen ajattelemaan sinua?

Ironista kyllä, paras tapa saada mies ajattelemaan sinua on lakata ajattelemasta häntä. Mutta oletan, että sitä et voi tehdä – muuten et kysyisi itseltäsi tätä.

Siinä tapauksessa voit ainakin teeskennellä, ettet enää välitä hänestä. Heti kun hän huomaa, että hänestä on tullut merkityksetön, hän tekee parhaansa yrittäessään selvittää, miksi menetit kiinnostuksesi. Voila, olet taas hänen päässään.

Lopuksi:

Nyt kun olet nähnyt kaikki 16 psykologista kikkaa, jotka saavat hänet kaipaamaan sinua, varmista, että käytät niitä hyödyksesi! Olen varma, ettei tämä mies saa sinua pois mielestään, mutta vaikka niin ei tapahtuisikaan, muista, että se on hänen menetyksensä – ei sinun.

Sitä paitsi se ei olisi maailmanloppu. Loppujen lopuksi, vaikka et onnistuisikaan, tiedät ainakin antaneesi kaikkesi.