Skip to Content

5 Asiaa, Joita Sinun EI Tulisi Tehdä, Kun Exäsi Viestittää Sinulle

5 Asiaa, Joita Sinun EI Tulisi Tehdä, Kun Exäsi Viestittää Sinulle

Exät ovat exiä syystä. Mutta se ei tarkoita sitä, että he tuntevat samoin. Joskus kun mies eroaa naisesta, hän ymmärtää, kuinka upea tämä oli ja hän haluaa palata takaisin yhteen. Tuollaisessa tilanteessa hän on valmis tekemään mitä tahansa voittaakseen naisen takaisin.

Ja kun sanon mitä tahansa, tarkoitan sitä. Mutta toivon, että sinä olet tarpeeksi fiksu, etkä palaa hänen kanssaan yhteen ruusukimppujen tai joidenkin netistä löydettyjen rakkausrunojen vuoksi.

Muista, että sinun tulee asettaa itsesi ykköseksi äläkä anna hänen enää käyttää sinua hyväkseen. Joten tässä on joitain asioita, joita sinun ei tulisi koskaan tehdä, jos haluat säästää itsesi kyyneleiltä.

1. Kun hän viestittää sinulle, älä vastaa hänelle samantien

Vakava huomaavainen nuori nainen, jolla on älypuhelin

Katsos, jos vastaat hänelle heti, hän ajattelee, että hän on vieläkin tärkeä ihminen elämässäsi. Ok, ehkä hän onkin, mutta hänen ei tarvitse tietää sitä. Anna hänen hieman hikoilla. Julkaise jotain sosiaalisessa mediassa, jotta hän näkee sinun olevan linjoilla, mutta et vastaa hänen viestiinsä.

Tämä saa hänet tiedostamaan sen, ettei hän ole sinulle niin tärkeä kuin hän ajatteli ja hän haluaa sinua vieläkin enemmän. Kuka tietää, ehkä hän alkaa käyttäytyä kuin aikuinen mies eikä ääliö, ehkä voit antaa hänelle toisen tilaisuuden.

2. Älä kysele kysymyksiä heti

Jos kysyt häneltä jotain, hän ajattelee sinun olevan kiinnostunut hänen elämästään. Anna hänen olla se, joka kyselee. Sinä vastaat vain lyhyesti ”kyllä” tai ”ei”. Se saa hänet hulluksi ja hän on pahoillaan niistä pahoista asioista, joita teki sinulle. Nyt hän ansaitsee hiljaista kohtelua ja se on ainoa kohtelu, jota hän sinulta saa.

Ja jos hän viestittää sinulle keskellä yötä, pystyt näkemään, mitä hän on vailla. Hän soittaa sinulle saadakseen sinut sänkyynsä ja hän lähestyy sinua, koska hänellä ei ole mitään hävittävää. Mikä ääliö, vai mitä?

3. Älä unohda syytä, miksi erositte

Pettikö hän sinua? Vähättelikö hän sinua? Käyttikö hän sinua hyväkseen? Kaikki nämä voivat olla syitä sille, miksi erositte. Joten, kun hän viestittää, älä unohda, miksi jätit hänet.

Lyön vetoa, että muutat mielesi ja jätät puhelimesi rauhaan. Kun kerran valitset itsesi hänen sijaan, olet lopulta onnellinen. Ja kun et vastaa hänelle, olet oikealla tiellä saavuttaaksesi sen.

4. Älä ota hänen sanojaan henkilökohtaisesti

nainen istuu sohvalla kädessään puhelinta

Tiedän, että hän oli tärkeä ihminen sinulle kerran, mutta hänellä ei ole oikeutta enää satuttaa sinua. Hänellä ei koskaan ollut siihen oikeutta. Joten mitä tahansa teetkin, älä ota hänen sanojaan henkilökohtaisesti. Älä usko häntä, kun hän sanoo hänen uuden tyttöystävänsä olevan parempi sängyssä kuin sinä.

Älä niele hänen valheitaan siitä, että hän on päässyt yli sinusta ja että hän elää täydellistä elämää. Miksi ajattelet hänen lähestyneen sinua alun perinkään? Jos hän on onnellinen, hän ei koskaan vastaisi viesteihisi. Tämä on merkki siitä, että hän vain esittää ja hän on ymmärtänyt, kuinka upea sinä olet.

5. Älä kuvittele palaavasi hänen kanssaan yhteen

Mitä tahansa hän sanoo, vaikka hän kuinka yrittää temppujaan, älä koskaan palaa hänen luikseen. Palaamalla sinä vain annat hänelle uuden luodin vastaasi sen vuoksi, että hän ikävöi sinua.

Jos hän ei pystynyt näkemään upeuttasi alun perin, kun hänellä oli sinut, hän ei ansaitse toista tilaisuutta. Arvosta itseäsi tarpeeksi kertoaksesi hänelle, että hänen tulee perääntyä ja löydä elämääsi onni, jonka sinä ansaitset.