Skip to Content

25 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää, Kuinka Paljon Hän Pitää Sinusta (Tajuamatta Sitä)

25 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää, Kuinka Paljon Hän Pitää Sinusta (Tajuamatta Sitä)

Oletko koskaan miettinyt, miksi hän käyttäytyy niin etäisesti? Ajattelet heti, että hän ei ole niin kiinnostunut sinusta. Mutta usko minua, niin ei tarvitse olla. Miehet eivät ole kuin me.

Kuvittele, että voisit lukea hänen ajatuksiaan, jotta tietäisit, mitä sinun pitäisi tehdä, jotta voit voittaa hänet puolellesi millä hetkellä tahansa. Nyt voit, hänen salaisen pakkomielteensä avulla.

Useimmat heistä eivät ole tottuneet ilmaisemaan tunteitaan, ja he itse asiassa pelkäävät näitä uusia tunteita, jotka pullottavat heidän sisällään.

Miehet olisivat aivan kuin: “Olen machomies, rakkaus ei voi valloittaa minua!” ja sitten yhtäkkiä he yhtäkkiä huomaavatkin olevansa täysin ja täysin rakastuneita sinuun.

Ja muista, että hän ei ole etäinen – hän vain kohtaa uusia tunteita, eikä ehkä tiedä, miten käsitellä niitä, ja se, että hän on sinuun ihastunut, hämmentää häntä.

Joten, tämän sanottuasi, kiinnitä huomiota siihen, mitä aion kirjoittaa. Nämä ovat selviä merkkejä siitä, että hän pitää sinusta ja välillänne on ehdottomasti kemiaa, mutta pelkää helvetisti kuunnella sydäntään ja antaa periksi.

Lisäksi, jos olet valmis saamaan hänet näkemään vain sinut ja tulemaan omakseen lopullisesti, suosittelen lämpimästi Infatuation Scriptsia, #1-kurssia miehen huomion ja omistautumisen saamiseksi.

1. Hän tuijottaa.

Tiedätkö sen tunteen, kun tunnet, että joku katsoo sinua? Että hän tarkkailee sinua?

Tiedät, että hän tuijottaa sinua ja että hän miettii, kuinka onnekas hän on, että hän sai sinut pisteen.

Joo, tiedät, ja se tuntuu niinooo hyvältä. Et halua nostaa päätäsi ylös, koska pilaisit hetken.

Jos hän tajuaa, että olet hänen jäljillään, että tiedät hänen katselevan sinua, hän lopettaa, koska pelkää myöntää sinulle ja itselleen, että hän on ihastunut sinuun. Tämä on ehdottomasti yksi laillisista merkeistä, että hän haluaa olla enemmän kuin ystäviä.

2. Häntä on loukattu aiemmin.

Aina silloin tällöin hän mainitsee, että häntä on satutettu kerran aiemmin, ja hän tekee kaikkensa välttääkseen sen.

Se on syy siihen, ettei hän anna itseään kokonaan suhteeseenne.

Hän pelkää, että särjet hänen sydämensä, kuten edellinenkin teki. Ja se on täysin normaalia. Asetu hänen asemaansa.

Jos mies särkisi sydämesi, luottaisitko heti johonkin toiseen vai olisitko varuillasi, kunnes olisit varma, ettei tuo skenaario toistuisi?

3. Pitäisikö minun vai eikö pitäisi?

Tämä on selvä merkki siitä, että hän välittää, mutta on peloissaan. Yhtenä hetkenä hän on ihan rakastava, kiltti ja huolehtiva ja toisena hetkenä etäinen ja kylmä.

Tämä vaikuttaa joltain hänen loputtomalta sisäiseltä taistelultaan. Päästääkö hän sinut sisään vai ei? Hän lähettää sinulle ristiriitaisia signaaleja, etkä ole varma, miten reagoida.

Aiotko jättää hänet, koska luulet, että hän huijaa sinua, vai aiotko pysyä hänen kanssaan tarpeeksi kauan, jotta hän vain sanoisi suoraan – PIDÄN SINUSTA! Se on sinusta kiinni!

4. Hän hengailee kanssasi.

Hän vie sinut ulos, kutsuu sinut elokuviin ja niin edelleen. Tämä tarkoittaa, että hän pitää sinusta.

Jos hän ei haluaisi hengailla kanssasi tai jos hän olisi kiinnostunut sinusta vain muiden asioiden, kuten esimerkiksi seksin, takia, hän ei kutsuisi sinua ulos ja haluaisi teidän kahden viettävän niin paljon aikaa yhdessä. Hän tuntee olonsa hyväksi seurassasi, mutta ei myönnä sitä sinulle vielä.

5. Hän ei ota ensimmäistä askelta.

Olet vakuuttunut siitä, että hän pitää sinusta. Kaikki merkit ovat kristallinkirkkaita, mutta hän ei tee sitä ensimmäistä askelta.

Tiedät vain, että tämä on totuus siitä, miten hän katsoo sinua ja miten hän puhuu sinulle. Totta puhuen. Kun mies tykkää sinusta, tiedät sen, tunnet sen.

Ja kuten olen jo sanonut, jos hän ei tee siirtoa siitä huolimatta, että hän todella haluaa, hän varmasti pelkää tehdä sen.

Joku on särkenyt hänen sydämensä, ehkä hän pelkää sinua tai ehkä hän ajattelee, että olet liian hyvä hänelle.

Heti kun huomaat, mikä näistä on kyseessä, kerro hänelle, että on ok lähestyä sinua ja että haluat hänen tekevän niin.

6. Hän on hermostunut seurassasi.

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että hän räksyttää asioita tai vain käyttäytyy oudosti?

Hän on hermostunut jostain, mutta et ole varma mistä. No, kultaseni, tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta on peloissaan.

Hän vain pelkää tekevänsä tai sanovansa jotain, joka pilaa kaiken. Hän haluaa tehdä kaiken täydellisesti.

Se on kuin sinun pitäisi tehdä jotain, joka on erittäin tärkeää, välität siitä jostain, joten on normaalia, että sinua hermostuttaa ja kämmenesi ovat hikiset, koska välität niin paljon lopputuloksesta. Sama juttu hänen kanssaan, mutta se lopputulos olet sinä.

7. Hänen ystävänsä tietää sen, mutta sinä et?

Tämä on viimeinen ja ilmeisin merkki siitä, että hän pelkää, kuinka paljon hän pitää sinusta. Jos olet “kuuma puheenaihe” hänen ystäviensä keskuudessa, tyttö, osuit oikeaan!

Jos hän puhuu kavereilleen sinusta, se tarkoittaa, että hän todella pitää sinusta, sillä pojat eivät puhu vakavissaan tytöistä, jos he eivät aio olla heidän kanssaan. Jos hänen ystävänsä kertoo sinulle tämän, olet onnekas nainen.

8. Hän punastuu, kun olet lähelläsi.

Tiedän, että te kaikki luulette, että naiset ovat ainoita, jotka punastuvat. Väärin! Miehillä on tapana tehdä näin tytön edessä, josta he pitävät.

Jos huomaat hänen punastuvan kertoessaan sinulle elämäntarinaansa, se on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta ei uskalla myöntää sitä.

Se tarkoittaa, että hän todella välittää siitä, mitä ajattelet hänestä, ja hän haluaa jättää parhaan vaikutelman.

Sinun on yritettävä saada hänet tuntemaan olonsa mukavaksi ja kysellä häneltä kysymyksiä. Se johtaa ensitreffejänne oikeaan suuntaan!

9. Hän hikoilee.

Meillä kaikilla on tapana hikoilla, kun kohtaamme uusia asioita. Voit siis kuvitella, kuinka miehesi on ahdistunut ja hikinen, kun menette ensitreffeille.

Hän yrittää olla paras versio itsestään edessäsi, mutta samalla hän osoittaa kaikkia hermostuneisuuden oireita.

Älä ole liian ankara hänelle. Yritä rauhoittaa häntä hymyilemällä hänen vitseilleen tai kysymällä uusia asioita hänestä.

Hän antaa sinulle vain merkin siitä, että hän välittää, mutta pelkää myöntää sitä. Ole hyvä ja kunnioita tätä. Ehkä hän on sittenkin sielunkumppanisi.

10. Hän kehuu sinua.

Tiedätte kaikki, mitä tämä tarkoittaa. Jos mies kehuu sinua, se on merkki siitä, että hän pitää sinusta. Hän tekee sen vain nähdäkseen reaktiosi.

Ja myönnä pois, että tuntuu mahtavalta, kun kaveri, jonka kanssa olet treffeillä, kertoo sinulle, kuinka upealta näytät siinä tiukassa mekossa. Voi, voisin kuunnella tätä koko päivän. Entä sinä?

11. Hän avaa sinulle oven.

Tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta se on myös merkki siitä, että miehesi on todellinen herrasmies.

Totta puhuen, naiset – herrasmiehiä ei ole enää kovinkaan paljon. Kaikki miehet ympärillämme ovat vain ääliöitä, jotka haluavat päästä panemaan.

Jos miehesi tekee näin ensimmäisillä treffeillä ja kaikilla treffeillä sen jälkeen, voit pitää itseäsi onnekkaana, sillä hän on hyvä tyyppi.

12. Hän nauraa vitseillesi.

Sinun ei edes tarvitse olla hyvä kertomaan vitsejä, hän nauraa niille silti.

Tämä on todistettu merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta ei uskalla myöntää sitä.

Hän yrittää vain luoda teille kahdelle miellyttävän ilmapiirin, ja vitseillesi nauraminen on ensimmäinen askel sitä kohti.

Jos näet positiivista palautetta, voit rentoutua ja nauttia loppuillasta. Jotkut ihmiset ovat vain syntyneet piristämään päiväämme, eikö totta?

13. Hän kuuntelee ongelmiasi.

Mies, joka kuuntelee, kun puhut elämäsi ongelmista, on lopulta hyvä kumppani.

Tämä on merkki siitä, että hän välittää, mutta ei uskalla kertoa sitä sinulle, koska luulee sinun sekoavan.

Hän vain osoittaa, että tapahtui mitä tahansa, hän on tukenasi ja suojelee sinua pahoilta ihmisiltä ja asioilta.

Voit olla siunattu saadessasi tällaisen miehen elämääsi, joten varmista, että myös sinä tuet häntä.

14. Hän katkaisee katsekontaktin.

Kehonkieli on erittäin tärkeää, varsinkin jos olemme vasta aloittaneet seurustelun. Niinä hetkinä emme tiedä, pitääkö mies meistä vai ei.

Jos näet hänen katsovan sinua ja yhtäkkiä katkaisee katsekontaktin, se on selvä merkki siitä, että hän rakastaa sinua, mutta ei uskalla kertoa sitä sinulle.

Itse asiassa hän ei ehkä koskaan uskalla kertoa sinulle niitä sanoja kasvotusten.

Ehkä hänestä tuntuu paljon paremmalta, jos hän vain tekstaa sinulle, että hän rakastaa sinua ja välittää.

Tämä on merkki todellisesta rakkaudesta, mutta myös merkki siitä, että hän on edelleen hermostunut seurassasi. Tiedät varmasti hyviä taktiikoita, joilla saat hänet rentoutumaan, eikö niin?

15. Hän ei pyydä sinua ulos.

Mietit varmaan, miten tämä voi olla merkki siitä, että hän pitää minusta, eikö niin?

No, rakkaat tytöt, teidän on ymmärrettävä, että joskus parhaat miehet ovat juuri niitä ujoja.

Ehkä hän on yrittänyt pyytää sinua ulos jo päiviä, mutta jotenkin hän ei löydä oikeaa hetkeä siihen.

Älkää pyyhkikö häntä pois heti. Antakaa hänelle mahdollisuus. Ehkä hän on söpöin tyyppi, jonka koskaan tapaat.

Ja ehkä hän tekee sinusta maailman onnellisimman naisen.

16. Hän käyttäytyy suojelevasti.

Jos sinulla on ongelma, hän tekee jopa mahdottoman ratkaistakseen sen. Näin hän osoittaa rakkautensa sinulle.

Tämä on yksi ilmeisimmistä merkeistä siitä, että hän rakastaa sinua. Hän tarvitsee vain aikaa saadakseen tunteensa järjestykseen.

Ja usko pois, häneltä menee vielä paljon enemmän aikaa, ennen kuin hän todella myöntää, että hän rakastaa sinua.

Miehet ovat sellaisia, ja meidän on ymmärrettävä se. Mutta hei, siksihän me kuitenkin pidämme heistä!

17. Hän lähettää sinulle tekstiviestejä.

Mies, joka pitää sinusta, haluaa tietää, miten päiväsi meni. Ehkä hän lähettää sinulle tekstiviestin toivottaakseen hyvää huomenta tai saattaa jopa pyytää sinua aamiaiselle taukosi aikana.

Asia on niin, että hän haluaa viettää kanssasi mahdollisimman paljon aikaa. Tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta ei uskalla myöntää sitä.

Hän haluaa vain tuntea sinut paremmin ennen kuin hän puhkeaa ulos ja sanoo sinulle ne kauneimmat 3 sanaa: “Rakastan sinua!”

18. Hän on mustasukkainen, kun toinen mies on lähelläsi.

Vaikka te kaksi ette olisi virallisesti pari, hän on mustasukkainen, kun toinen mies tulee lähellesi.

Hän näkee potentiaalisen sulhasen, eikä se tunnu hänestä hyvältä. Hän yrittää suojella sinua kaikilta lihallisilta katseilta ja haluaa, että olet vain hänen tyttönsä.

Tämä on merkki siitä, kuinka paljon hän pitää sinusta, mutta on liian pelokas myöntääkseen sitä. Hän mieluummin karkottaa kaverit ympäriltäsi kuin myöntää tunteensa. Mitä voin sanoa, miehet ovat monimutkaisia.

19. Hän ei ole laittanut merkkiä suhteellenne, mutta on selvää, että hän pitää sinusta tavasta, jolla hän katsoo sinua.

Kun olet hänen seurassaan, hänellä on aina nuo koiranpennun silmät, eikä hän saa niitä irti sinusta.

Hänen mielestään olet täydellinen nainen ja hän haluaa sinut osaksi elämäänsä.

Hän rakastaa kaikkea hymystäsi, silmistäsi ja söpöstä äänestäsi.

Itse asiassa tämä mies on korviaan myöten rakastunut sinuun, mutta hän ei uskalla myöntää sitä edes itselleen.

20. Hän ei mainitse muita naisia.

Näyttää siltä, että hän on löytänyt sen, mitä on etsinyt, eikä hänellä ole tarvetta mainita muita naisia.

Oikeastaan hän on tällä hetkellä kiinnostunut vain sinusta, eikä hän voi sille mitään.

Hänen ystävänsä kiusaavat häntä siitä, että hän on nössö, mutta hän ei välitä siitä pätkääkään. Hän haluaa elämäänsä vain yhden naisen ja se nainen olet sinä!

21. Hän antaa sinulle kaiken tukensa.

Aina, kun sinulla on ongelmia tai jos elät vain vaikeaa elämänvaihetta, hän on paikalla lohduttamassa sinua.

Hän tietää, että on todella tärkeää olla rakastetun ihmisen kanssa, joten hän tekee parhaansa ollakseen kanssasi aina, kun tarvitset häntä.

Hän on todella mies, johon voit luottaa, eikä häntä haittaa tehdä ylimääräistä vuoksesi.

22. Hän kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Jos hän muistaa koirasi nimen tai viimeisimmän lomamatkasi, se tarkoittaa, että hänellä on tunteita sinua kohtaan.

Jos mies ei ole kiinnostunut sinusta, hän ei edes vaivaudu muistamaan tällaisia asioita, mutta tämä on selvä merkki siitä, että merkitset hänelle todella paljon ja että hän on todella kiinnostunut sinusta.

23. Hänen ystävänsä paljastavat hänen salaisuutensa.

Jos hänen ystävänsä kertovat, että hän pitää sinusta, ei ole epäilystäkään siitä, että se on totta.

Hän kertoo heille, jos hän pitää jostakusta, ja tässä tapauksessa tuo henkilö olet sinä.

Nyt on siis sinusta kiinni, annatko hänelle mahdollisuuden vai särjetkö vain hänen herkän sydämensä. P.S. Toivottavasti et ole niin sieluton.

24. Hän on surullinen, jos sinä olet surullinen.

Jos olet surullinen jonkin sinulle tapahtuneen ikävän asian vuoksi, hän jakaa surusi myös.

Jos hän pitää sinusta, hän ei pysty olemaan onnellinen ja nauramaan, kun sinä olet aivan masentunut ja surullinen.

Tämä mies todella välittää tytöstä, josta hän pitää, ja hänelle kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus.

Puhumattakaan siitä, että hän on aviomiesmateriaalia ja että hän luultavasti tekisi mitä tahansa tehdäkseen sinusta maailman onnellisimman naisen.

25. Hän kertoo sinulle pitävänsä sinusta.

Hän ei kestä enää olla koko ajan kanssasi, eikä anna sinun tietää, mitä hänen todelliset tunteensa ovat, joten hän murtaa jään ja myöntää ne sinulle.

Hän kertoo sinulle, että hän on ihastunut sinuun ja että hän olisi imarreltu, jos antaisit hänelle mahdollisuuden.

Hän pitää sinusta niin paljon, että hän unohtaa, kuinka ujo hän on naisten seurassa.

Eikä minun tarvitse kertoa sinulle, että tämä on ilmeisin merkki siitä, että hän todella ihastui sinuun, eikö totta?

Nämä ovat vain joitakin merkkejä siitä, että hän pitää sinusta, mutta häntä pelottaa. Paras tapa saada selville, pitääkö mies sinusta, on kysyä häneltä.

Mutta jos et ole tarpeeksi rohkea tekemään sitä, voit luottaa joihinkin todistettuihin miesten vetovoiman merkkeihin.

Lopputulos on, että tunnet, onko hän todella kiinnostunut sinusta vai ei.

Tämä voi auttaa sinua, jos sinulla on vaikeuksia päättää, välittääkö hän sinusta vai ei.

Jos olet täysin varma, että hän TODELLA pitää sinusta, sinnittele vielä vähän, niin hän murtaa kuoren ja vapauttaa tunteet. Se on vain ajan kysymys!