Skip to Content

6 Yllättävää Asiaa, Jotka Saavat Miehet Menettämään Kunniotuksensa Sinua Kohtaan

6 Yllättävää Asiaa, Jotka Saavat Miehet Menettämään Kunniotuksensa Sinua Kohtaan

Jos ajattelet, että miehet saattavat menettää kunnioituksensa sinua kohtaan vain, jos makaat heidän kanssaan liian nopeasti, olet väärässä.

On olemassa muita asioita, jotka ovat paljon tärkeämpiä, joihin sinun kannattaisi kiinnittää huomiota.

Kiinnitä huomiota käytökseesi hänen edessään ja minkälaisen viestin hänelle lähetät.

Jos tekosi osoittavat, että olet liian tyrkyllä, liian antava tai ettei sinulla ole omaa elämää, hän menettää kunnioituksensa sinua kohtaan etkä ymmärrä, miksi hän on yhtäkkiä niin etäinen.

Ja kun hän menettää kunnioituksen, hän menettää saman tien kiinnostuksensa sinuun myös.

Jos haluat estää tätä tapahtumasta, sinun tulee välttää tekemästä näitä 6 asiaa, alkaen nyt.

1. Olet samaa mieltä kaikesta, mitä hän sanoo

On hyvin epätodennäköistä löytää ihminen, joka ajattelee samalla tavalla kuin sinä siihen pisteeseen asti, että nyökyttelee kaikelle kaiken aikaa ilman, että edes kuuntelee enää.

On käytännössä mahdotonta olla kaikesta samaa mieltä, jos sinulla on omia mielipiteitä.

Ja jos et koskaan keskeytä häntä tai sano, ettet ole samaa mieltä hänen kanssaan, hän luokittelee sinut sellaiseksi, jolla ei ole omia mielipiteitä ja hän menettää kunnioituksensa sinua kohtaan.

Älä pelkää sanoa, mitä oikeasti tarkoitat ja vastustaa häntä tarvittaessa, koska nämä osoittavat sen, että sinulla on omia mielipiteitä etkä sinä välitä, jos hän on toista mieltä.

Se tarkoittaa sitä, että olet itsevarma ja sinun ei tarvitse nyökytellä kaikelle, mitä hän sanoo.

2. Olet liian saatavilla

Olemalla liian saatavilla tarkoitan sitä, että olet koko ajan hälytysvalmiudessa, odottaen hänen soittoaan tai viestiään ja vastaat samalla sekunnilla.

Jos teet tätä, hän ajattelee, ettei sinulla ole omaa elämää eikä sinulla ole muuta tekemistä, kuin odottaa puhelimesi vieressä hänen puheluaan tai viestiään.

Myös jos hän pyytä sinua ulos ja vastaat hänelle saman tien, kuinka innoissasi olet asiasta etkä malta odottaa hänen näkemistään, sinä olet liian saatavilla.

Vaikka olet aina valmis treffeille, älä vastaa hänelle kahdessa sekunnissa.

Esitä, että sinun on tarkistettava aikataulusi tai jätä hänet vain odottamaan jonkin aikaa, jotta hän ajattelee, että sinä mietit, lähdetkö hänen kanssaan ulos vai et.

Tällä tavalla luot salaperäisyyttä ja hän kunnioittaa sitä, että sinulla on muitakin tärkeitä asioita hänen lisäkseen.

3. Sinulla ei ole rajoja

Jos hän sanoo jotain, joka ärsyttää sinua tai jos hän loukkaa tunteitasi vapaaehtoisesti etkä anna hänen nähdä sitä, hän ajattelee, että siedät kaiken ja hän tietää, että hän voi tehdä mitä haluaa sinun kanssasi.

Ja tällöin hän menettää kunnioituksensa sinua kohtaan.

Aseta rajasi ja pysy niissä. Älä siedä hänen sontaansa vain koska pidät hänestä ja haluat hänelle vain parasta.

4. Olet hänelle liian kiltti koko ajan

Ei ole olemassa ihmistä, joka voi käyttäytyä hyvin koko ajan tilanteista ja olosuhteista huolimatta.

Se on meillä luonteessa, että villiinnymme joskus tai kiukustumme jostain tuntemattomasta syystä.

Jos sinä olet liian kiltti koko ajan vain koska ajattelet hänen odottavan sinulta sitä tai että hän hylkäisi sinut, jos et olisi kiltti, teet suuren virheen.

Olemalla liian kiltti koko ajan uuvuttaa sinut ja saa hänet kyseenalaistamaan sinun persoonallisuutesi.

Hän tietää, että yrität lujasti hänen pitävän sinusta ja sen vuoksi hän menettää kunnioituksensa sinua kohtaan yhtä lailla kuin kiinnostuksensa.

5. Teet hänestä ainoa prioriteettisi

Jos olet aina siinä häntä varten ja sinä aina yrität kovasti yllättää hänet ja näyttää kiinnostuksesi, hän tietää, että hän on ainoa prioriteettisi ja se saa hänet menettämään kunnioituksensa sinua kohtaan.

Et voi koskaan olla 100% omistautunut yhdelle asialle, joka tekee sinut onnelliseksi, koska se ei ole tervettä.

Sinun tulee löytää tasapaino rakkauselämäsi ja ystäviesi sekä perheesi välillä eikä sinun tule koskaan pidättäytyä vain yhdessä asiassa, koska tällä tavoin väheksyt muita, joita on yhtä tärkeää kohdella samalla tavalla.

6. Annat hänelle hiljaista kohtelua

Jos käyttäydyt jatkuvasti passiivis-aggressiivisella tavalla, se sammuttaa liekin häneltä ja se saa varmasti hänet menettämään kunnioituksensa sinua kohtaan.

Jos jokin suututtaa sinua ja sinä vain olet hiljaa ja ignooraat hänet jonkin aikaa ja sen jälkeen käyttäydyt, kuin mitään ei olisi tapahtunut, hän tietää, että jokin vaivaa sinua, mutta sinä et halua jakaa sitä hänen kanssaan.

Tämä passiivis-aggressiivinen kohtelu ärsyttää häntä ja hän näkee sinut heikkona, koska sinulla ei ole voimia sanoa hänelle saman tien, jos jokin vaivaa sinua.

Hiljainen kohtelu on pahin kiintymyksen ja kunnioituksen tappaja ja tämä on jotain, mitä sinun tulee välttää tekemästä kaikin mahdollisin keinoin.