Skip to Content

18 Paljastavaa Psykologista Faktaa Rakastuneista Pojista

18 Paljastavaa Psykologista Faktaa Rakastuneista Pojista

Pääsi pyörii ja sydämesi hakkaa, hymyilet ilman syytä ja kävelet ympäriinsä hämmentyneenä. Se erityinen ihminen on ainoa asia, jota voit ajatella. Rakastuminen vie sinut tunteiden ja tuntemusten vuoristorataan, ja kaikki alkaa mielestäsi.

Aivojesi kemialla on suuri merkitys rakastumisessa – kemikaalit ja hormonit saavat sinut tuntemaan olosi innostuneeksi, lohdutetuksi ja onnelliseksi. Mutta miksi ihmiset ylipäätään rakastuvat?

Vastaus on yksinkertainen: koska haluamme. Kun mies rakastuu sinuun, se ei ole sattumaa – se johtuu siitä, että olet juuri sitä, mitä hän etsi. Rakastumisen valitseminen ei suinkaan poista romantiikkaa; itse asiassa se tekee siitä vielä romanttisempaa.

Nämä valaisevat psykologiset faktat rakastuneista miehistä antavat sinulle käsityksen siitä, miltä miehestä tuntuu, kun hän päättää rakastua sinuun.

Silmiä avaavia psykologisia faktoja rakastuneista pojista

Romanttista rakkautta on vaikea määritellä. Rakastuminen on mieletön kokemus, joka ylittää tosiasiat ja selitykset – sen vaikeasti hahmotettava luonne on syy siihen, miksi se on ollut taiteen aiheena vuosisatojen ajan.

Kun rakkaudesta ajattelee sen kannalta, mitä tiede siitä sanoo ja miten yhteiskunta vaikuttaa siihen, on vaikea erottaa sitä vaikutelmasta, että siinä on aina jotain muutakin.

Tutustu näihin mielenkiintoisiin psykologisiin faktoihin rakastuneista miehistä ja katso, auttavatko ne selvittämään asioita.

1. Teet hänestä korkean

Jos olet joskus ollut rakastunut, tiedät tunteen: sinua huimaa, polvet ovat heikot ja aistisi tuntuvat turtuneilta, kunnes näet rakkaasi. Kun mies on rakastunut, hän tuntee itsensä samalla tavalla – pilvessä ja pakkomielteessä.

Hänen aivonsa täyttyvät kemikaaleista:

– Dopamiinia, joka saa hänet tuntemaan olonsa euforiseksi,

– Adrenaliini ja noradrenaliini, jotka antavat hänelle energiaa,

– fenyylietyyliamiini, joka saa hänet tuntemaan iloa,

– oksitosiini, joka saa hänet sitoutumaan sinuun,

– serotoniini, joka saa hänet tuntemaan perhosia vatsassa.

Kaikki nämä välittäjäaineet ja hormonit antavat rakastuneelle miehelle voimakkaita positiivisia tunteita aina, kun hän ajattelee sinua, näkee sinut tai on kanssasi tekemisissä. Ihmiset eivät normaalisti tunne kaikkea tätä kerralla, joten näin voimakas tunteiden yhdistelmä saa hänet tuntemaan itsensä kuin pilven päällä käveleväksi.

Osa näistä hallitsemattomista tunteista on tyypillisiä suhteen alkuvaiheessa ja lieventyvät suhteen edetessä, mutta osa niistä pysyy hänen mukanaan niin kauan kuin hän on rakastunut sinuun.

2. Rakkaus on sokea

Kun rakastut, toinen ihminen vaikuttaa täydelliseltä – kaikki hänessä on juuri niin kuin pitääkin. Myös miehet tuntevat näin, ja se voi olla suhteenne kannalta joko hyvä tai huono asia, riippuen siitä, miten se kehittyy.

Hänen ensivaikutelmaasi sinusta vaikuttavat vetovoima ja seksihalu. Sitten, kun hän tutustuu sinuun hieman, persoonallisuutesi ja käyttäytymisesi saavat hänet tuntemaan yhteyttä sinuun.

Aluksi hän saattaa ihannoida sinua, mutta kun hän oppii sinusta enemmän ja hänen tunteensa kehittyvät, hänen käsityksensä sinusta saattaa muuttua. Jos kyseessä on vain ihastuminen todellisen rakkauden sijaan, hän saattaa pettyä, koska et vastaa hänen mielikuvitustaan.

Jos hän kuitenkin todella rakastaa sinua, hänen tunteensa sinua kohtaan muuttuvat mielikuvituksesta hyväksymään kaiken sen, mitä olet. Kun hän tutustuu sinuun, alun vetovoima kasvaa ajan myötä, kun hän löytää sinussa lisää asioita, joista hän pitää.

Mitä enemmän hän rakastaa sinua, sitä kauniimpi olet hänelle. Virheistäsi tulee herttaisia tai hän pitää niitä osana sinua. Kun mies rakastaa sinua, hän ei ihannoi sinua, vaan hyväksyy sinut kokonaisuudessaan. Täydellisyyden sijaan hän arvostaa yhteensopivuutta ja yhteyttä.

3. Olet ainoa

Kun mies on rakastunut, hänellä on silmät vain rakkaalleen. Mies, joka rakastaa sinua, ei huomaa muita, ja kaikista tuntemistaan ihmisistä sinä olet hänelle kaikkein viehättävin ja houkuttelevin.

Tämä johtuu siitä, että kun hän näkee sinut, hänen aivonsa vapauttavat oksitosiinia, joka saa hänet tuntemaan valtavaa iloa ja onnea.

Oksitosiini, hormoni, jota vapautuu fyysisen läheisyyden, kuten halailun, suutelun ja seksin, kautta, on kiintymyksen ja sosiaalisen sitoutumisen taustalla rakkaiden, erityisesti romanttisten kumppaneiden välillä. Se tunnetaan myös “rakkaushormonina”, ja se lisää luottamusta ja saa ihmiset tuntemaan olonsa tyytyväiseksi ja turvalliseksi.

Hormonit vaikuttavat osaltaan siteeseenne toisiinne. Hän kokee sinut viehättävämmäksi kuin muut ja saat hänet tuntemaan olonsa hyväksi kuin kukaan muu, joten hän ei ole kiinnostunut kenestäkään muusta kuin sinusta.

4. Hänen huomionsa keskipisteenä

Jos epäilet, että mies saattaa rakastua sinuun, olet todennäköisesti huomannut, että hän katsoo sinua silmää räpäyttämättä ja kääntää katseensa pois, jos otat katsekontaktin häneen.

Syy siihen, miksi rakastunut mies keskittyy niin paljon rakastamaansa henkilöön, on se, että hän on aidosti kiinnostunut sinusta. Hänen kiinnostuksensa ulottuu pidemmälle kuin siihen, millainen olet romanttisena kumppanina, vaan hän on kiinnostunut sinusta ihmisenä.

Rakkaus tarkoittaa, että hän tuntee vetoa sinuun paitsi fyysisesti myös henkisesti ja emotionaalisesti. Hän on keskittynyt, koska hän välittää siitä, mitä haluat jakaa, eikä halua jäädä paitsi mistään, mitä sanot tai teet.

Rakastunut mies haluaa syventää yhteyttänne. Hän haluaa kuulla, mitä sinulla on sanottavaa, joten hän esiintyy hyvänä kuuntelijana. Hänelle mielipiteesi ovat arvokkaita ja tekosi kiehtovia, joten hän antaa sinulle harkittuja vastauksia.

Hän haluaa tuntea sinut, joten mikään tieto sinusta ei ole vähäpätöinen – tykkäämisesi, inhoamisesi, intohimosi ja kiinnostuksen kohteesi. Hän keskittyy pienimpiinkin asioihin, jotka tekevät sinusta juuri sinut, kuten tapoihisi, maneereihisi tai puhetapoihisi.

Tämä intensiivinen huomion määrä voi olla imartelevaa tai liiallista, riippuen siitä, mitä tunnet häntä kohtaan.

5. Hän muuttuu – sinun vuoksesi

Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta parisuhteessa kumppanit muuttuvat toistensa vuoksi. Rakkaus tekee ihmisistä avoimempia kokemuksille, joten sen sijaan, että rakastunut mies kokisi paineita sopeutua, hän haluaa tulla enemmän kaltaiseksesi.

Rakkauden tunteet luovat halun tulla lähemmäksi rakastettua ihmistä, joten mies antaa sinun vaikuttaa itseensä, koska hän rakastaa sinua. Halu olla yhteydessä sinuun johtaa siihen, että mies on valmis poistumaan mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan uusia asioita, joista sinä saattaisit olla kiinnostunut.

Pariskunnat kasvavat yksilöllisesti ja yhdessä, kun he oppivat toisiltaan. Uusien kokemusten jakaminen tekee suhteestanne tyydyttävämmän ja yhteydestänne syvemmän.

6. Rakkautesi on riippuvuus

Euforia, himo, vieroitusoireet, emotionaalinen ja fyysinen riippuvuus; onko kyseessä rakkaus vai riippuvuus? Se on molempia, ja siltä mies tuntuu, kun hän on rakastunut.

Romanttinen rakkaus on riippuvuus. Niillä on samat oireet ja samat syyt. Kemikaalit, jotka saavat sinut tuntemaan olosi huumaantuneeksi ja, kun olet erossa rakkaasta toisestasi, saavat sinut tuntemaan himoa ja vieroitusoireita, ovat samat.

Yksi syyllinen on dopamiini, joka on osa aivojen palkitsemisjärjestelmää. Tämä välittäjäaine, joka tunnetaan myös hyvänolon kemikaalina, saa sinut tuntemaan mielihyvää.

Shoppailu, herkullisen ruoan syöminen tai tykkäysten saaminen sosiaalisen median viesteistä laukaisevat kaikki dopamiinin vapautumisen – ja sytyttävät samoja aivojen alueita kuin rakkaus ja vetovoima.

Tunnet olevasi palkittu, kun teet jotain, joka vapauttaa dopamiinia, joten haluat lisää. Näin tulet riippuvaiseksi huumeista, mutta myös ruoasta, seksistä tai Instagramista.

Ja rakkauteen.

Kun rakastunut kaveri näkee sinut, hän tuntee dopamiinipiikin. Se tuottaa hänelle suurta mielihyvää, ja hän tuntee voittaneensa jotain, joten hänen on nähtävä sinut uudelleen. Ajan myötä hän tulee riippuvaiseksi tunteesta.

Kohonnut kortisolitaso on toinen syy siihen, miksi jotkut ihmiset tulevat riippuvaisiksi rakkaudesta. Stressi saa hänen kehonsa siirtymään taistele tai pakene -tilaan, ja hänen kortisolitasonsa nousee. Jos hän kokee rakastumisen riskin ottamisena ja nauttii siitä, rakastunut mies haluaa tuntea kokemuksen aiheuttaman huuman uudelleen.

7. Tunteet ovat vaikeita

Miehet ja naiset kokevat samoja tunteita, mutta haitalliset käsitykset sukupuolirooleista aiheuttavat kaikille vaikeuksia tunteiden ilmaisemisessa.

Yhteiskunnalla on erilaisia odotuksia miehiä ja naisia kohtaan – naisten oletetaan olevan tunneilmaisevampia, kun taas miehiä lannistetaan näyttämästä tunteitaan, jotta he näyttäisivät vahvoilta.

Tämä luo naisille paineita esiintyä pehmeämpinä ja piilottaa negatiiviset tunteensa, kuten vihansa, ja miehiä painostetaan piilottamaan tunteensa kokonaan. Jotkut ihmiset kokevat, että heidän on käyttäydyttävä sukupuolistereotypioiden mukaisesti tullakseen hyväksytyiksi.

Miehille annetaan usein ymmärtää, että haavoittuvuus on heikkoutta, minkä vuoksi heillä on vaikeuksia muodostaa tunnesiteitä ja luoda yhteyksiä ihmisiin.

Jotkut miehet kokevat pelkoa siitä, että he vaikuttavat heikoilta ja että heidän tunteitaan loukataan, joten vaikka he rakastaisivat sinua, he voivat vaikuttaa etäisiltä ja välinpitämättömiltä.

8. Hän ei välitä siitä, mitä muut sanovat

Vaikka joihinkin miehiin vaikuttavat enemmän rajoittavat sukupuolistereotypiat, toiset haluavat elää elämäänsä toisin.

Vaikka miehiltä odotetaankin kovuutta, hallintaa ja tunteiden näyttämisen välttämistä, rakastunut mies, joka on turvallisempi miehisyydessään, ei välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Jos hän haluaa osoittaa rakkautensa, hän tekee sen välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat.

Kun mies on rakastunut, hänen prioriteettinsa muuttuvat, joten sen sijaan, että hän yrittäisi noudattaa mielivaltaisia käyttäytymissääntöjä, hän päättää keskittyä kumppaniinsa. Rakastuneen näyttelemistä julkisesti tai tunteistaan avoimesti puhumista saatetaan halveksia, mutta hän ei välitä siitä.

Vaikka jotkut miehet voivat löytää sosiaalisen hyväksynnän toimimalla sukupuolistereotypioiden mukaisesti, useimpien ihmisten on mahdotonta tuntea itsensä tyydytetyksi ilman merkityksellisiä ihmissuhteita.

Onnellinen romanttinen suhde, joka perustuu emotionaaliseen yhteyteen, edellyttää haavoittuvuutta ja avoimuutta, joten miehet, jotka onnistuvat voittamaan yhteiskunnalliset odotukset, saavuttavat ne helpommin.

9. Päätä pahkaa

Toinen puoli rakkaudesta, johon sukupuoliroolit näyttävät vaikuttavan, on ajatus siitä, että miehet rakastuvat nopeammin, mutta myös siirtyvät todennäköisemmin eteenpäin kuin naiset. Mikä on tämän mielenkiintoisen psykologisen faktan takana?

Yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa tehdyssä tutkimuksessa päädyttiin siihen, että heteroseksuaalisissa suhteissa miehet rakastuvat nopeammin ja sanovat “rakastan sinua” ensimmäisenä, vaikka yleinen uskomus on, että naiset rakastuisivat ensimmäisenä.

Tutkija tarjoaa evolutiivisen selityksen: naiset keskittyvät vakauteen ja oikean kumppanin löytämiseen, kun taas miesten ei tarvitse valita niin tarkkaan.

Naiset välttävät rakastumista nopeasti, jotta he eivät tulisi raskaaksi väärälle miehelle, kun taas miehet voivat siirtyä helposti eteenpäin, jos he eivät ole tyytyväisiä valintaansa missään vaiheessa. Biologisen määräytymisen ajattelun vaarana on, että ihmiset käyttävät sitä usein oikeuttamaan itsekeskeistä tai loukkaavaa käytöstä – tässä nimenomaisessa tapauksessa uskottomuutta.

Onneksi ihmiset eivät enää elä yhteiskunnissa, joissa päätökset tehdään lajin säilymisen perusteella, joten tämä on vain mielenkiintoinen psykologinen tosiasia.

10. Flirttailu ja kiusoittelu

Flirttaileva kiusoittelu on tapa, jolla pariskunnat pitävät yhteyttä toisiinsa. Se on leikkisä tapa kehittää sidettä ja osoittaa kiintymystä. Rakastunut mies kiusaa sinua leikkisästi saadakseen sinut nauramaan ja keventääkseen tunnelmaa.

Yhdessä nauraminen ja hauskanpito kertoo paljon yhteensopivuudesta. Se on hyvä merkki siitä, että suhteessanne on potentiaalia. Jotta voitte nauttia toistenne huumorintajusta, teidän on oltava samalla aaltopituudella.

Kiusoittelu ja flirttailu ovat matalapaineisia tapoja luoda yhteyttä ja lähentyä. Se auttaa teitä kasvattamaan ystävyyttä välillänne, viihtymään toistenne kanssa ja luomaan positiivisia muistoja.

Jos mies kiusaa sinua tavalla, joka on hyväntahtoinen eikä koskaan ilkeä, hän on iloinen ollessaan kanssasi ja haluaa, että sinäkin tunnet samoin. Hän pyytää sinua leikkimään hänen kanssaan ja kiusoittelemaan häntä takaisin.

11. Saat kivun katoamaan

Rakkaus sattuu, kuten kaikki tietävät. Mutta oletko koskaan kuullut, että rakkaus on kipulääke?

Aivojen palkitsemisjärjestelmät, jotka saavat hänet tuntemaan riippuvuutta, auttavat myös vähentämään fyysistä kipua. Hänelle riittää, että hän katsoo kuvaa sinusta, jotta hän tuntee aivoihinsa vaikuttavien kemikaalien rauhoittavan vaikutuksen.

Mitä enemmän hän on sinuun pakkomielteisesti ihastunut, sitä voimakkaammaksi sinun katsomisesi kipulääkkeeksi muodostuu. Se on voimakkainta suhteen alkuvaiheessa, kun hänen aivonsa ovat tulvillaan erilaisia hyvänolon kemikaaleja.

12. Parempi mies sinulle

Kun mies tajuaa, että hän on omistautunut sinulle, hänen käsityksensä ja arvomaailmansa muuttuvat. Usein aiemmin välinpitämättömät tai välinpitämättömät miehet muuttuvat rakastuessaan.

On kaksi syytä, miksi miehet käyttäytyvät näin. Ensimmäinen on se, että sinua rakastava mies haluaa, että sinulla on hänestä imartelevampi kuva, ja toinen on se, että hän haluaa aidosti tehdä sinut onnelliseksi.

Jos näet hänet rakkautesi arvoiseksi, otat hänet todennäköisemmin vastaan, mutta hän myös välittää hyvinvoinnistasi.

Kun hän miettii, miten hänen käytöksensä vaikuttaa sinuun, hänestä tulee huomaavaisempi ja ystävällisempi. Sen sijaan, että hän keskittyisi vain siihen, mitä hän haluaa, hän ajattelee tarpeitasi. Rakastuneelle miehelle sillä, miltä hänen kumppanistaan tuntuu, on yhtä paljon merkitystä kuin hänen omilla tunteillaan, jopa enemmän.

13. Suojelija ja elättäjä

Perinteisesti miesten odotettiin tarjoavan suojaa, ruokaa ja kaikkea muuta tarpeellista perheelleen, joten hänen äkillinen halunsa tarjota sinulle jotenkin, juontaa juurensa stereotyyppisiin sukupuolirooleihin.

Vaikka et tarvitsisikaan sitä, syvään juurtuneet sosiaaliset normit saavat jotkut miehet tuntemaan, että heidän on huolehdittava siitä, että olet turvattu ja suojeltu. Näin miehet osoittavat, että olet heille tärkeä.

Hyödyllisenä oleminen herättää hänen sankarivaistonsa, mikä nostaa hänen itsetuntoaan. Niin kauan kuin hän tuntee antavansa jotain ja tekevänsä elämästäsi helpompaa ja parempaa, hän on onnellinen.

Yksi merkki siitä, että mies on rakastunut sinuun, on hänen halukkuutensa tehdä kompromisseja ja muuttua sopeutuakseen elämääsi ja päinvastoin.

Hän haluaa olla sankarisi – sinun tarvitsee vain kutsua häntä, ja hän on tukenasi. Hän ryntää mielellään auttamaan sinua. Jos haluat antaa hänelle tarkoituksenmukaisuuden tunteen, pyydä häneltä neuvoa, pyydä häntä tekemään jotain puolestasi tai kehu häntä.

14. Esittele

Yksi rakastuneita miehiä koskevista psykologisista tosiasioista, joka ei yllätä ketään, on se, että he haluavat tehdä vaikutuksen kumppaniinsa.

Miehestä riippuen tämä voi tapahtua monessa muodossa, riippuen hänen itsetunnostaan ja siitä, mistä hän tuntee olevansa itsevarma. Hän saattaa alkaa pitää erityistä huolta ulkonäöstään, esitellä lahjojaan ja kykyjään tai kehuskella saavutuksillaan.

Rakastuneisuus tekee hänestä impulsiivisemman ja innokkaamman täyttämään toiveesi. Pieniä, huomaavaisia tekoja tai suuria eleitä, hän keksii sinulle jotain sellaista, jonka hän uskoo tekevän sinut onnelliseksi ja tekevän sinuun vaikutuksen.

15. Saat hänestä parhaan mahdollisen

Rakastunut mies ei yritä tehdä sinuun vaikutusta vain sillä, millainen hän on juuri nyt, vaan hän yrittää parantaa itseään. Jos hän yrittää lopettaa huonot tapansa osoittaakseen sinulle, että hän on sitoutunut, hänellä saattaa olla paremmat mahdollisuudet onnistua kuin ennen rakastumista.

Tämä toimii siksi, että huonon tavan, kuten tupakoinnin, voi korvata millä tahansa, joka aktivoi aivoissa saman palkitsemismekanismin kuin se. Toisin sanoen hän voi korvata huonon tavan sillä huumalla, jonka rakastuminen sinuun antaa hänelle.

Se ei ole vain helpompaa, vaan myös todennäköisempää. Rakastunut mies yrittää näyttää sinulle, että hän voi olla parempi ja tehdä parempaa, joten hän on motivoitunut tekemään positiivisen muutoksen.

16. Hölmöt rakastuvat

Rakkaus tekee yksinkertaisista olennoista vielä yksinkertaisempia olentoja – ei ole harvinaista, että rakastuneet ihmiset tekevät noloja asioita, joita he eivät muuten koskaan tekisi. Rakastuminen heikentää arvostelukykyä ja kiihottuminen vaikuttaa kriittiseen ajatteluun.

Itsetuntemus laskee kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolle, ja sekä hänen omista että sinun tunteistaan tulee seurauksia tärkeämpiä.

Kun hän ratsastaa hormonien ja välittäjäaineiden aallonharjalla, typerien asioiden tekeminen ja virheiden tekeminen on väistämätöntä. Anna hänelle hieman löysää, koska olet luultavasti samassa veneessä.

17. Hän ei jaa kanssasi

Rakastunut mies haluaa sinut kokonaan itselleen. Jopa ihminen, joka ei yleensä ole omistushaluinen, voi tulla mustasukkaiseksi, kun hän ihastuu uuteen romanttiseen kumppaniin.

Rakastumisen aiheuttamat voimakkaat tunteet voivat saada hänet kaipaamaan kaikkea huomiotasi ja suuttumaan, kun hän ei saa sitä.

Tämän havaitseminen ei ole vaikeaa – mustasukkainen mies on avoin kirja. Hänen ilmeensä muuttuu happamaksi, kun hän näkee sinun juttelevan toisen miehen kanssa, hän on takertuvainen ja yrittää pysyä mahdollisimman lähellä sinua.

Ajan myötä hän saattaa oppia luottamaan sinuun ja lopettaa käytöksensä, mutta jos hän ei opi, sinun on ehkä puututtava asiaan.

18. Tapa, jolla hän rakastaa sinua, muuttuu ajan myötä

Kun rakastut ensimmäistä kertaa, se on jännittävää ja jännittävämpää kuin mikään muu. Kun tutustutte toisiinne paremmin, suhteenne kehittyy, kasvaa ja muuttuu. Vaikka se perustuisi aluksi vetovoimaan, ajan myötä sen painopiste siirtyy kiintymykseen.

Tämä ei tarkoita, että vetovoima ja himo katoaisivat, ainoastaan sitä, että niiden merkitys hiipuu verrattuna emotionaaliseen läheisyyteen. Kun avaudutte toisillenne, näytätte toisillenne haavoittuvuutta ja kehitätte siteen, ymmärrätte, mitä todellinen rakkaus tarkoittaa.

Onnellisesti naimisissa oleva mies ei lakkaa kiihottumasta vaimostaan, eivätkä aivonne lakkaa tuottamasta samaa dopamiinia, joka saa teidät alussa kaipaamaan toisianne. Voitte olla rakastuneita vielä vuosienkin yhdessäolon jälkeen, mutta kaikki riippuu siitä, miten vaalitte suhdettanne.

Terveet ja onnelliset suhteet, jotka jatkuvat monta vuotta, vaativat molemmilta osapuolilta tahtoa ja vaivannäköä. Jos molemmat pitävät huolta toisistaan ja suhteestanne, intohimo ja kiintymys eivät katoa.

Se, miten hän rakastaa sinua, muuttuu, mutta ei vähene. Kun hän muodostaa kiintymyssuhteen sinuun, se vain vahvistuu.

Yhteenvetona

Rakastunut mies kokee emotionaalista ja fyysistä myllerrystä. Jos hänen tunteensa saavat vastakaikua, hän tuntee itsensä onnelliseksi, energiseksi ja maailman huipulla olevaksi. Jos hän on epävarma, hän vartioi sydäntään suojellakseen sitä.

Vaikka hänen kiintymyksensä kohde tulee etusijalle, yhteiskunnalliset normit ja odotukset voivat vaikuttaa hänen käyttäytymiseensä. Älä ylläty, jos hän on pehmeämpi seurassasi mutta samalla stereotyyppisen maskuliininen. psykologisia faktoja rakastuneista miehistä avaavat silmiä ja antavat sinulle tietoa siitä, mitä hänen käyttäytymisensä taustalla on. Nyt kun tiedät, miltä hänestä tuntuu ja tunnet samoin, näytä hänelle, että rakastat häntä heti takaisin.