Skip to Content

13 Syytä, Miksi On Haastavaa Seurustella Tytön Kanssa, Joka On Tottunut Olemaan Itsekseen

13 Syytä, Miksi On Haastavaa Seurustella Tytön Kanssa, Joka On Tottunut Olemaan Itsekseen

1. Hän tuntee vahvasti identiteettinsä

Hän tietää, kuka hän on ja hän tietää, mitä hän haluaa puolisoltaan.

Hän on täydellisen tietoinen siitä, millaisen persoonan kanssa hän tulee toimeen ja millaisen henkilön hän haluaa vierelleen ja pysymään aina hänen turvasatamanaan.

2. Hänellä on suurempi tarkoitus, johon tulee keskittyä ensin – rakkaus voisi häiritä tätä

Hän uskoo vahvasti, että hänen elämällään on missio, joka hänen tulee ensiksi täyttää ja hän uskoo voivansa täyttää tämä vain, jos hän on itsekseen.

Joten jos hänellä on jotain työn alla, sinä päädyt ’holdiin’ hetkeksi.

3. Hän ei tyydy vähempään, kuin sielunkumppaninsa rakkauteen

Jos hän valitsee jonkun pääsemään lähelleen, tämä henkilö ei totisesti ole pelkkä ihastus. Tämän lisäksi, sinun aikomuksesi tulee olla aidot. Taas yksi ääliö ei ole tervetullut.

Hän on todennäköisesti ollut omillaan jo pitkään, koska joku mies kohteli häntä huonosti. Joku sai hänet tuntemaan, että hänen on parempi olla itsekseen, kuin jonkun kanssa yhdessä.

4. Hän ei pidä peleistä

Eikä hän koskaan ole osallisena tällaisessa. Hän haluaa aidon ihmisen, jolla on kaikki kortit pöydässä yhdessä hänen korttiensa kanssa.

Hänen tarvitsee tietää, että olet rehellinen etkä pelaa hänen kanssaan pelejä, koska hän ei näe tällaiselle mitään tarkoitusta. Hän on kypsä nainen ja siksi hän etsii jotain, joka kohtelee häntä ansaitsemallaan tavalla.

5. Hänellä on hyvin korkeat standardit

Vain koska hän on ollut pitkään yksin ei tarkoita sitä, että hän ei asettuisi aloilleen kenen tahansa kanssa. Hän odottaa paljon itseltään ja sitä myöten hän odottaa paljon myös puolisoltaan.

Jos et halua nähdä vaivaa ja tavoittaa hänen vaatimuksiaan, älä edes vaivaudu.

6. Hän ei ole varma, voiko hän luottaa sinuun

Tämä on perua hänen menneisyydestään ja siksi et voi tehdä tälle asialle mitään. Sinun tulee läpäistä hänen testinsä ja todistaa hänelle, että sinä et tule satuttamaan häntä.

Hän näkee maailman hänen tuttujen lasiensa läpi ja hän on todennut liian monta kertaa aiemmin, että hän ei voi luottaa ihmisiin.

7. Hän todennäköisesti ajattelee, ettei hän tarvitse sinua

Pystyn tekemään sen itse.
Ei, en tarvitse apuasi.
Olen ok.

Sinä kuulet paljon tätä. Se johtuu siitä, että hän on tottunut olemaan itsekseen ja hän on unohtanut, miltä tuntuu, kun on joku toinen vieressä.

Siksi kuulet erilaisia versioita yllä mainituista lauseista. On sinun tehtäväsi saada hänet tuntemaan olonsa mukavaksi ja luottamaan sinuun.

8. Yksinoleminen on hänen turvapaikkansa

Hän on pelastanut itsensä monesti vain pysymällä kotona yksin, polttamalla kynttilöitä ja kaatamalla itselleen lasin viiniä, käymällä läpi asioita, joita hänelle on tapahtunut samalla kun hän on todistellut itselleen, että on ok päästää irti.

Yksinoleminen on asia, joka pelastaa hänet ja saa hänet vahvaksi – älä edes yritä ottaa tätä pois häneltä.

9. Hän on vahva

Koska vahvuus on ainoa vaihtoehto, jota hänellä on koskaan ollut. Kun olet yksin niin kauan, ei ole ketään muuta, joka keräisi palasesi ja jos et ole tarpeeksi vahva, on olemassa suuri pelko siitä, että päädyt olemaan surullinen.

Surullisena oleminen ei ole koskaan ollut hänelle vaihtoehto. Siksi hän on oman itsensä sankari.

10. Joudut taistelemaan tiesi hänen lähelleen

Luopua omasta turvallisuudestaan, kutsua sinut sisälle hänen omaan tilaansa tulee olemaan hänelle valtava askel pois omalta mukavuusalueeltaan.

Hän on yksi harvoista tytöistä, jotka pärjäävät itsekseen. Sillä hetkellä kun saat mahdollisuuden, tiedät, kuinka upea ihminen olet, koska hän ei päästä ketä tahansa lähelleen noin vain.

11. Hän saattaa olla omituinen ajoittain

Hän on hyvin hauska ja hänen ystävänsä ihailevat häntä. Hän on henkeäsalpaava, kun hän on sinunkin lähettyvilläsi, kunnes tulee hetki, jolloin hän huomaa sinun haluavan jotain enemmän.

Hän on unohtanut, miltä tuntuu, kun hänen vierellään on mies ja hän ei oikein tiedä, kuinka käyttäytyä. Osittain siksi, että hän on unohtanut, kuinka toimia pariskuntana ja osittain siksi, että häntä pelottaa se, kuinka paljon hän sinusta pitää. Jos et ole hänen tyyppiään, et liikuta häntä, mutta jos hän pitää sinusta, se tulee olemaan päivänselvää.

12. Hän saattaa yrittää paeta

Hän on melko itsevarma, mutta hän ei välttämättä ole kovin varma teistä kahdesta yhdessä.

Hänen tunteensa voivat pelästyttää hänet – mahdollisuus, että sinä jätät hänet sydän rikkinäisenä, pelottaa häntä ja hän saattaa yrittää karata ja sulkea sinut ulos.

Sinun tehtäväsi on estää häntä tekemästä niin. Sinun tehtäväsi on todistaa hänelle, että historia ei toista itseään.

13. Se, mitä tarjoat hänelle, tulee olla parempaa, kuin se elämä, jonka hän on rakentanut itselleen

Hän ei tarvitse rahojasi eikä mitään materiaa sinulta. Hän on elänyt itsekseen ja asiat sujuvat hyvin. Et voi ostaa häntä.

Mutta voit saada hänet haluamaan sinut olemaan hänen kanssaan. Hän todennäköisesti ajattelee, ettei tarvitse sinua ja useimmissa tapauksissa tämä on tottakin.

Mutta kun hän valitsee sinut, se johtuu siitä, että hän haluaa sinut. Ja ainoa tapa saada hänet haluamaan sinut, on saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi sinun lähelläsi.

Hemmottele häntä rakkaudellasi, anna hänelle aikaasi ja panosta teihin kahteen. Hän maksaa tämän kaiken takaisin tuplana.

Bonus: Hän tulee olemaan niin sen arvoinen.

Koska et voi käyttää normaaleja viettelykeinoja häneen, et tavoittele tavallista tyttöä. Se, mitä saat, on jotain paljon arvokkaampaa kuin tavallinen.

Saat itsellesi ainutlaatuisen tytön. Se yksi, joka – kunhan olet ensin murtanut hänen muurinsa – välittää sinusta, antaa sinulle aikansa ja huomionsa ja joka tulee rakastamaan sinua ehdoitta.

Kaikki, mitä hänelle annat, hän varmistaa, että saat sen takaisin ja vielä vähän enemmän.

Hän ei vaivaudu pelaamaan pelejä, hän ei esitä mustasukkaisuus-kohtauksia eikä hän pyydä sinulta mahdottomia. Sinä saat itsellesi kypsän ja ainutlaatuisen naisen.

Hän tuntee arvonwa ja hän tuntee sinun arvosi myös. Juju on siinä, että sinä saat elämääsi lisäarvoa, kun hän on vierelläsi. Hän saattaa olla haastava, mutta hän on ehdottomasti sen arvoinen.