Skip to Content

12 Keinoa, Miten Saada Mies Haluamaan Naimisiin Kanssasi

12 Keinoa, Miten Saada Mies Haluamaan Naimisiin Kanssasi

On eri asia voittaa mies puolelleen, viedä hänen jalat alta, mutta mitä tehdä, jos haluat saada hänet sitoutumaan?

Toisaalta, kuinka saada mies haluamaan kanssasi naimisiin? Mitkä keinot tekevät tämän mahdolliseksi?

Yleensä miehet ovat tietyssä vaiheessa parisuhdetta tyytyväisiä. Ja hauskaa, mutta turhauttavaa on se, että tämä vaihe parisuhdetta on naisen mielestä tylsää. Tätä vaihetta sinä yrität juuri välttää.

Hänellä on mukava olo ja sinä et pysy nahoissasi, koska haluat saada asiat eteenpän ja ottaa parisuhteessa seuraava askel – vakavampi askel.

Toisin sanoen sinä odotat häneltä sitä suurta kysymystä, mutta hän vaikuttaa olevan juuri tyytyväinen siihen tilanteeseen, missä te kaksi olette nyt. 

Mitä tehdä, jos hän kauhistuu, kun avioliitto mainitaan?

Sinun tulee pelata oikein. Sinä et tule manipuloimaan häntä tai pelaamaan likaista peliä. Sinun tulee pelata fiksusti.

Sinä et valehtele, sinä vain esittelet itseäsi ja vakuutat hänet siitä, että hän tarvitsee sinua – oikeastaan et tule vakuuttamaan häntä, sinä tulet näyttämään sen hänelle käytökselläsi.

Miehet ovat sellaisia. He ajattelevat, että heitä on vaikeaa ymmärtää, mutta oikeasti heitä on hyvin helppo lukea – on likaista sanoa manipuloida – mutta sanotaan, että on helppoa saada heidät tekemään jotain ja samalla he ajattelevat keksineensä sen itse.

Oikeasti sinulla on ollut suuri rooli heidän päätöksessään. 

Kuinka saada mies haluamaan menemään kanssasi naimisiin?

Ehkä ajattelet tehneesi kaiken, mutta lyön vaikka vetoa, että on olemassa joitain asioita, joita et ole vielä kokeillu.

Ehkä jopa sellaisia, joita et ole edes ajatellut tekeväsi, koska ne vaikuttavat liian hankalilta. 

1. Rakasta itseäsi

Tiedän, että tämä on siirappista ja aina esillä, mutta se on sitä vain siksi, että se on totta. Jos et rakasta itseäsi, et voi rakastaa ketään toista.

Jos et ole tyytyväinen siihen, miltä näytät tai miten käyttäydyt etkä ole tyytyväinen siihen, mitä olet, kukaan eikä mikään ole koskaan tarpeeksi.

Puhun tässä omasta kokemuksestani. Joka kerta kun kohtaat elämässäsi ongelman, aloita ratkomaan sitä työstämällä itseäsi.

Kun kohtaat ongelmasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja annat anteeksi itsellesi sen, mitä sinulta puuttuu, pystyt siirtymään eteenpäin.

Siksi, rakasta itseäsi. Analysoi asioita, joista et pidä ja muuta niitä. Sinä pystyt tekemään sen, jos todella haluat. 

2. Saa hänet viettämään aikaa naimisissa olevien ystävienne kanssa.

Tiedäthän, kun ihmiset viettävät paljon aikaa toistensa seurassa, he alkavat käyttäytyä samalla tavalla toistensa kanssa?

He alkavat puhumaan samalla tavalla ja äärimmäisissä tapauksissa jopa näyttämään toisiltaan.

No tätä käytösmallia kutsutaan peilaamiseksi. Se on käytöstä, jossa toinen ihminen tietämättään imitoi toisen ihmisen puhetapaa, kehonkieltä ja asennetta.

Tätä tapahtuu jokapäiväisissä kohtaamisissa ja molemmat, sekä ihminen joka peilaa ja ihminen jota peilataan, eivät ymmärrä tämän tapahtuvan. 

Miksi sanon tämän? No, jos saat hänet viettämään aikaa naimisissa olevien ystävienne kanssa ja hän pitää heistä, hän nappaa asioita heidän käytöksestään ja alkaa peilaamaan heitä.

Tämä saa hänen mielestään avioliiton vaikuttamaan hyvältä asialta.

Naimisissa olevat ystävänne osoittavat hänelle, että avioliitossa on ylä- ja alamäkensä, mutta lopulta rakkaus aina voittaa.

Jotkut miehet ovat varovaisempia avioliiton suhteen, koska he tulevat hajonneista kodeista.

He ovat oppineet ja kuulleet, että siinä on kyse vain riitelystä ja epäkunnioituksesta. Siksi heillä on avioliitosta negatiivinen kuva. 

Yritä lujasti todistamaan heidän kuvansa vääräksi. Näytä hänelle naimisissa olevien ystävienne kautta, että asiat eivät ole aina huonosti. 

3. Pidä aina kommunikointikanavat avoinna

Sillä hetkellä kun lopetatte kommunikoinnin, kohtaatte todellisia ongelmia.

Katsos, niin kauan kun puhut puolisollesi, kaikki tehdyt virheet ovat korjattavissa. Keskustelu voi ratkaista minkä tahansa konfliktin. 

Vaikka tuntisit jotain negatiivista puolisoasi kohtaan, sinun on puhuttava hänelle. Kun olosi on positiivinen, kun hän on tehnyt jotain huomattavaa, anna hänen tietää, että hän on toiminut hyvin. Jaa kaikki puolisosi kanssa, myös pienet asiat.

Kommunikointi on tärkeää niin parisuhteen alussa kuin koko avioliiton ajan. Ei ole helppoa elää toisen ihmisen kanssa lopun elämäänsä, vaikka rakastaisit tätä ihmistä syvästi.

Sen vuoksi älä koskaan patoa tunteitasi sisällesi. Kun olet kommunikointiin orientoitunut ihminen, hän haluaa mennä kanssasi naimisiin. 

4. Saa hänet tarvitsemaan sinua

Jos haluat hänet ikuisesti itsellesi, sinun tulee olla hänelle kaikki kaikessa. Kun hän tarvitsee ystävää, sinun tulee olla sellainen.

Kun hän tarvitsee jonkun, jonka kanssa katsoa matsia, sinun tulee tehdä se. Sinun tulee olla rakastaja, ystävä, tukija ja harrastuskaveri – kaikki yhdessä paketissa.

Kuten huomaat, se ei ole vaikeaa. Ehkä se kuulostaa työläältä, mutta kun rakastat jotain, olet valmis kaikkiin näihin asioihin tuon ihmisen vuoksi. Ole koko paketti, jos haluat hänet elämääsi. 

Toinen ehdoton asia, jota hän arvostaa enemmän kuin mitään, on antaa hänelle omaa aikaa.

Kaikki miehet tarvitsevat tätä ja sinäkin tarvitset. Sinun tulee antaa hänelle tilaa ja aikaa ajatella ja ratkoa asioita itsekseen. 

Sen ei ole väliä, mitä hän tekee itsekseen. Sillä on vain väliä, että hän kunniottaa sitä, että annat hänelle tilaa hengittää.

Osoita hänelle, että sinä olet tarpeeksi itsevarma päästääksesi hänet kauemmas. Se osoittaa hänelle, että luotat häneen.

Hän ymmärtää, että olemalla sinun kanssasi ei tarkoita sitä, että hän menettää vapautensa. Hän ymmärtää, ettei mikään muutu, paitsi että hänellä on tukija jatkuvasti rinnallaan. 

5. Pysy luonnollisena

Sinä et tarvitse tekotissejä tai -huulia ollaksesi viehättävä. Loppujen lopuksi fyysinen viehätysvoima ei ole ainoa viehätysvoima ja ajan myötä se haihtuu pois, joka on syy sille, miksi useimmat parisuhteet epäonnistuvat. Viehätysvoima koostuu kokonaisuudesta; sitä on omassa itsessäsi, eikä kukaan plastiikkakirurgi voi sitä tuoda. 

Sinun tulee näyttää puolisollesi aito oma itsesi. Kun heräät aamuisin, sinulla ei ole meikkiä. Et voi peittää luonnollisia kasvojasi, kun nukut rakastamasi miehen vieressä.

Eikä hän halua sinun tekevän niin. Hän ei halua sinun peittelevän oikeaa itseäsi.

Takaan myös sen, että hän pitää sinusta paljon enemmän ilman meikkiä, kuin että puet päällesi naamion. Kukaan mies ei halua puolisonsa piilottavan sitä, mitä hän on oikeasti. 

6. Riko rutiineja

Miehet tulevat helposti tyytyväiseksi ja kun he pääsevät siihen vaiheeseen, siitä tulee rutiinia ja siitä on vaikea päästä irti.

Esimerkiksi miehesi on tottunut sinun olevan aina kotona, kun hän palaa töistä tai te kaksi vietätte perjantai-illan kotona Netflixiä katsellen.

Se on jatkunut näin ikuisuuksia. Hän on tottunut sinun aina olevan siinä. No, ole tarpeeksi fiksu ravistellaksesi asioita hieman.

Kun hän tulee töistä, älä ole kotona. Mene ulos ystäviesi kanssa perjantai-iltana. Tee jotain, mitä hän ei odota sinun tekevän.

Tavallaan sinä annat hänen nähdä, että sinulla on myös oma elämäsi eikä maailmasi pyöri vain hänen ympärillään. Riko rutiineja ja ravistele häntä vähän. Hän ymmärtää, ettet sinä odota häntä ikuisesti. 

7. Pidä seksikkyytesi

Me jo käsittelimme koko fyysisen viehätysvoiman kohdan. Me hyväksyimme faktan, ettei sillä ole väliä pitkässä juoksussa.

Tämä on edelleen totta, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi lakata olla seksikäs tai että sinun tulisi lopettaa yrittäminen. 

On olemassa naisia, jotka päästävät itsensä täysin menemään, kun he ovat pitkässä ja vakavassa parisuhteessa.

En tiedä miksi, mutta voin arvata – he tuntevat olonsa liian mukavaksi; he ovat varmoja siitä, että heidän puolisonsa on siinä heitä varten eikä ole menossa mihinkään. 

Yrittämisen puute on suurin parisuhteen tappaja. Te jumiudutte rutiineihin, joista ette pääse ulos. Parisuhteesta tulee tylsempi joka päivä ja päädyt olemaan onneton siinä parisuhteessa, joka toimi aiemmin. 

Pidä seksikkyys elossa äläkä tule tylsäksi ja yllätyksettömäksi. Loppujen lopuksi hän ei ole naimassa ystävää, vaan myös rakastajaa. 

8. Anna hänelle vihjeitä pois lähtemisestä

Voit tehdä tämän, jos kaikki muut epäonnistuvat. Jos olet yrittänyt pelata fiksusti ja reilusti, muttei se ole toiminut, silloin on aika ottaa esiin suuret aseet ja pelata peliä rajummin. Sinun on aika käyttää hieman manipulointia. 

Jos huomaat, että parisuhteenne seisoo paikoillaan, sinun on tehtävä jotain pitääksesi sen liikkeessä ja herättääksesi puolisosi.

Mainitse satunnaisesti, että sinä harkitset muuttamista toiseen kaupunkiin työmahdollisuuden vuoksi tai anna hänen tietää, että sinä olet tylsistynyt siihen tilanteeseen, jossa olette juuri nyt ja kaipaat jotain uutta ja kiinnostavaa. 

Älä jätä tätä vain sanojen varaan. Tee suunnitelmia, kuin olisit oikeasti toteuttamassa näitä asioita.

Saa suunnitelmasi näyttämään uskottavilta ja todelta. Vaikka sinulla ei olisi mitään suunnitelmia, anna hänen uskoa sinulla olevan.

Tee ihan kaikki tarpeellinen ravistellaksesi hänet hereille ja saa hänet ymmärtämään, että hän tarvitsee sinua ja että hän haluaa viettää elämänsä sinun kanssasi. Miehet tarvitsevat joskus pientä tönäisyä. 

9. Ole henkisesti vakaa

Kukaan ei halua rinnalleen draamakuningatarta. Liika intohimo ja liikaa mitään ei ole hyvä asia. Sinun tulee olla tasapainossa – ei liian kylmä eikä liian tunteikas.

Miehet pitävät tasapainoisista naisista, jotka eivät menetä malttiaan jokaisesta pienestä asiasta eivätkä saa sotaa aikaiseksi jostain pikku jutusta.

Kun ajattelet asiaa, miksi he eivät haluaisi mukavaa ja tasapainoista naista rinnalleen? Sinä naisena etsit myös tasapainoista meistä olemaan tukenasi lopun elämääsi, eikö vain?

Rauhallisena ja yhdessä pysyminen ei ole helppoa, koska elämä on hektistä ja kaikenlaisia asioita tapahtuu kaiken aikaa.

Elämä heittää eteemme haasteita ja ongelmia jokaisella askeleella eikä kaikki pysty käsittelemään niistä jokaista pitäen ajatuksensa kirkkaana jatkuvasti. 

Jos huomaat dramatisoivasi kaikkea turhanpäiväistä tai asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä, mutta muut eivät näe sitä samalla tavalla, sinun tulee hankkia apua.

Puhu ammattilaiselle, joka auttaa sinua käsittelemään elämää ilman, että luot jatkuvaa sekaannusta ympärillesi. 

10. Pidä seurusteleminen niin hauskana, kuin sen kuuluisikin olla

Älä mainitse asioita, ennen kuin on aika mainita niistä. Älä pilaa kaikkea. Tärkein asia, jos haluat miehen haluavan kanssasi naimisiin, on olla painostamatta häntä koskaan. Älä edes vitsaile naimisiin menemisestä. 

Miehet ottavat sitoutumisen hyvin vakavasti eivätkä he tee sitä ennen kuin ovat valmiita.

Toisin sanoen jos painostat heitä, se saa heidät vain perääntymään ja lähtemään tiehensä. 

Sinun tulee antaa asioiden etenevän luonnollisesti. Sillä aikaa kun seurustelette, te seurustelette.

Kun hän näkee sinut sellaisena, jonka kanssa hän haluaisi viettää elämänsä, hän sitoutuu sinuun. Kun hän sitoutuu sinuun, silloin voit alkaa puhua hänen kanssaan yhteisestä tulevaisuudesta.

Hän todennäköisesti tekee tämän ensin. Hiljalleen alat ymmärtää, että hän alkaa osoittaa merkkejä, että on aikomassa esittää sen suuren kysymyksen.

11. Romantiikka on kaksisuuntaista

Et voi odottaa hänen olevan se romanttinen. Sinun tulee nähdä itsekin vaivaa. Eikö se ole mukavaa, kun rakkaasi yllättää sinut romanttisella illallisella tai kivalla lahjalla ilman sen suurempaa syytä, kuin puhdas rakkaus?

No, arvaa mitå? Se on mukavaa hänenkin mielestään. Hän ei ole kivestä tehty; hänelläkin on tunteet. Jos sinä haluat tulla kohdelluksi tasavertaisena, sinun tulee osoittaa hänelle, että sinä välität hänestä ja että sinä osaat olla myös romanttinen.

Anna hänelle syy pysyä tässä parisuhteessa. Älä odota hänen antavan kaikkea aikaansa sinulle samalla, kun sinä vain otat etkä anna mitään takaisin. Jos pidät parisuhdettasi tällaisena, silloin hän ei koskaan tule menemään kanssasi naimisiin. 

12. Ajattele, kuinka tulette käymään sen suuren keskustelun

Jos tunnet, ettette ole samalla sivulla parisuhteessanne, mieti miten lähestyt häntä, koska se, mitä sinä tunnet ei ole välttämättä samaa, mitä hän tuntee. Sen sijaan, että lähestyt häntä vakavalla äänellä, yritä pitää asiat kevyinä ja positiivisina. 

Saa itsesi näyttämään siltä, että haluat ratkaista asiat etkä hajottaa niitä lopullisesti. Sinun ei tarvitse edes sanoa mitään, kehonkielesi puhuu puolestasi. Pidä mielesi kevyenä ja ajattele optimistisesti. Tämän vireen sinä tartutat häneen.

Kerro hänelle, että suunnittelet avioliittoa tulevaisuudessa ja että sinä haluat olla sellaisen ihmisen kanssa, joka jakaa samat arvot.

Silloin kysy häneltä, tunteeko hän samoin ja näkeekö hän itsensä jonakin päivänä sinun rinnallasi?

Rehellisyys on aina avain kaikkeen. Juju on siinä, miten kerrot ajatuksesi ääneen. Jos aiot sanoa jotain, mutta sinulla on jo asiasta huono maku ja mietit, ettei asia pääty hyvin, tartutat tämän vireen ihmisiin ympärilläsi.

Mutta jos lähestyt ihmistäsi iloisena ja positiivisena, silloin tämä sama keskustelu voi ottaa täysin toisen suunnan. 

Siksi kerron, että sinun tulee pelata korttisi fiksusti. Ole se nainen, joka olet ja vie tämä peli toiselle tasolle. Sille tasolle, jossa vain sinä osaat pelata.

Esittele itsesi hänelle sellaisena, kuin sinä olet ja hän ymmärtää, mitä hänen täytyy. Mikä olisi hänelle parasta tehdä.