Skip to Content

Kuinka Sinä Viettelet Horoskooppimerkkisi Mukaan

Kuinka Sinä Viettelet Horoskooppimerkkisi Mukaan

1. Oinas

Sinä säteilet viettelevyyttä. Aina tavastasi kävellä ja puhua tapaasi käyttäytyä ihmisten seurassa tekee sinusta yhden viettelevimmän horoskoopin kaikista.

Sinä viehätät ihmisiä kauneudellasi ja charmillasi eikä kukaan voi vihata sinua, koska olet yksinkertaisesti upea.

Sinä olet tietoinen viehättävyydestäsi ja siksi sinulla on ongelmia naisten kanssa, koska he kadehtivat sinua.

He haluaisivat olla sinun kaltaisesi, mutta he eivät tiedä, että sinä olet ainutlaatuinen eikä sinunlaiseksesi ole helppo tulla. 

2. Härkä

Sinä olet lohikäärme nainen! Kun astut huoneeseen, jokainen hiljenee ja miesten suut loksahtavat auki sinun kauneutesi ja karismasi vuoksi.

Sinä olet viettelevä ja tiedät sen, muttet koskaan käytä sitä hyödyksesi saadaksesi haluamasi. Sinä et koskaan käytä kauneus-korttiasi hyväksesi saavuttaaksesi tavoitteesi.

Sen sijaan sinä olet tehnyt paljon työtä kaiken edestä, mitä sinulla on elämässäsi ja sinä olet ylpeä kaikista saavutuksistasi.

Kun pidät jostain miehestä, sinä et viettele häntä avoimesti, vaan olet ujo ja salaperäinen samaan aikaan ja saat hänet lähestymään itseäsi.

Sinä olet totisesti nainen, jota rakastaa ja sinä tiedät, ettei sinun tule antaa kaikkea rakkauttasi kenelle tahansa miehelle vaan mieluummin odotat sitä oikeaa. 

3. Kaksoset

Kun sinä viettelet, et tunne armoa. Sinä olet täysillä mukana, mutta sinulle tämä on oikeasti paras keino, koska sinä haluat kaiken tai et mitään romanttisissa parisuhteissa.

Miehet eivät pysty vastustamaan sinun leikkisyyttäsi ja charmiasi ja he rakastuvat sinuun melko nopeasti.

Sinä tykkäät pelata rakkauden pelejä, joten sinä kiusoittelet miehiä saadaksesi haluamasi, mutta tunnet rajasi etkä koskaan ylitä niitä. 

Sinä et koskaan pelaisi jonkun tunteilla, koska tiedät, että se loukkaisi häntä. Sinä vain pidät viattomasti hauskaa, mutta pidät samalla tasapainon.

Sinä tykkäät vietellä miehiä, koska se saa sinun olosi tuntemaan paremmalta, mutta kerran kun löydät sen oikean, sinä päätät tämän pelin, koska sinä olet varattu ja haluat koko maailman tietävän sen.

Kerran kun sielunkumppanisi astuu elämääsi, peli on täysin pelattu sinun osaltasi. 

4. Rapu

Kun sinä viettelet, se ei ole ollenkaan tuhmaa. Se on enemmänkin huomion antamista ihmisille, jotka merkitsevät sinulle jotain.

Sinä haluat nähdä muut onnellisina ja sinä tykkäät tehdä heistä onnellisia. Joskus näyttää siltä, että pidät enemmän huolta muista kuin itsestäsi. Mutta jostain syystä tämä toimii sinulla. 

Parisuhteissa sinä viettelet rakkaudellasi, huomiollasi, kunnioituksellasi ja tuellasi.

Tätä useimmat miehet etsivät naisesta ja siksi sinä ansaitset jonkun sellaisen, joka on oikeasti sinun arvoisesi.

Sinua on mahdotonta vihata, koska haluat vain parasta muille. Mies, joka sinut saa, on todella onnekas. Toivottavasti hän on itsekin siitä tietoinen. 

5. Leijona

Leijonana sinä tunnet oman arvosi ja siksi pystyt viettelemään niin helposti. Sinä uskot, ettei kukaan mies voi vastustaa sinua ja siten sinä isket heidät.

Sinulla on valtavasti itsetuntoa ja tiedät voittavasi kenet tahansa naisen, jos yrität voittaa miestä puolellesi.

Mitä useimmat ihmiset eivät tiedä sinusta, on se, että sinä oikeasti rakastat tuota vanhanaikasen kaltaista rakkautta, muttet juuri puhu siitä.

Ympärilläsi olevat miehet tuntevat olevansa erityisiä, jos viettelet heitä, koska sinun huomiotasi on hyvin vaikea saada.

Miehen tulee olla erityinen voittaakseen sinut puolelleen, mutta kun tämä tapahtuu, et etsi enempää, ellet tunne olevasi huonossa parisuhteessa.

Siinä tilanteessa olet halukas lopettamaan kaiken, vaikka rakastaisit tätä ihmistä kuinka paljon tahansa. 

6. Neitsyt

Kun sinä viettelet, se ei ole niin selvää, koska se ei ole sinun aikeenasi. Sinä viettelet hitaasti kilteillä sanoillasi, huomiollasi ja rakkaudellasi.

Miehet eivät huomaa sinua saman tien, mutta kun he oppivat tuntemaan sinut paremmin, he tajuavat, että sinusta kannattaa pitää kiinni.

Sinä et ole kovin kilpailuhenkinen, joten et koskaan taistele kenestäkään miehestä. Sinä annat heidät toisten käsiin ja annat karman tehdä työnsä.

Mutta mikä tärkeintä, sinä aina saat ansaitsemasi. Ehkä joudut odottamaan sitä oikeaa hieman pidempään, mutta kerran sinä tulet viettelemään hänet vain yhdellä katseella ja sinulla on hänen sydämensä lopun elämääsi. 

7. Vaaka

Vietteleminen ei ole sinulle ongelma, koska se on sinulla veressä. Sinä viettelet niin helposti ja miehet shokeeraavat siitä, kuinka sinä pystyt saamaan haluamasi pelaamalla omaa tuhmaa peliäsi.

Sinä käytät vartaloasi, ääntäsi ja kehon kieltäsi vietelläksesi sen miehen, jonka haluat etkä koskaan luovuta, jos todella haluat hänet.

Miehet pelkäävät sinua koska sinä haluat olla johdossa. He tuntevat itsensä erityiseksi, jos olet valinnut heidät ja tekevät mitä tahansa pitääkseen sinut elämässään.

Sen vuoksi sinä aina saat kaiken haluamasi eikä sinun tarvitse edes yrittää niin kovasti. Sinä oikeasti et edes tiedä, kuinka onnekas sinä olet! Ja minä todellakin tarkoitan sitä.

8. Skorpioni

Jos olet syntynyt tämän tähtimerkin alla, tiedä, että sinä todella osaat vietellä miehen oikealla tavalla. Totta puhuen, kun sinä viettelet, miehet eivät toivu siitä moneen päivään.

Sinä käytät täydellistä vartaloasi ja jokainen tilanne on täydellinen sinulle, koska sinä olet valokeilassa jokaisessa hetkessä. Miehet eivät pysty vastustamaan täydellistä vartaloasi ja tapaasi puhua viettelevästi. 

Jokaisella liikkeelläsi osoitat seksikkyytesi eikä kukaan mies ole tälle immuuni. Sinä tiedät, mitä tehdä miesten kanssa, mutta sinä et välitä.

Sinä lopetat vain, jos haluat ja kun väsyt leikkeihin. Sinä olet enemmänkin ihminen, joka haluaa pitää vaihtoehtonsa avoinna, mutta se johtuu siitä, koska sinä haluat varmistua, ettet päädy olemaan yksin. 

9. Jousimies

Sinä et viettele miehiä, mutta he tulevat luoksesi positiivisen vireesi vuoksi. Sinä hymyilet aina, kerrot vitsejä ja sinulla on hauskaa.

Sinä elät jokainen päivä, kuin se olisi viimeisesi, ja se viehättää useimpia miehiä. Sinä uskot, että on tärkeämpää, että mies rakastuu sisäiseen kauneuteesi, kuin ulkonäköösi. 

Sinä et kiinnitä niin paljoa huomiota pukeutumiseesi, vaikka sinulla olisikin täydellinen vartalo ja sinä voit pukea päällesi mitä tahansa.

Sinulle on tärkeämpää se, että sinä kommunikoit jonkun kanssa kuin että viettelet hänet fyysisellä olemuksellasi.

Ehkä jotkut miehet eivät huomaa sinua, mutta se oikea todella tulee näkemään sinun oikean arvosi. 

10. Kauris

Mielenkiintoisin asia sinussa on se, että et näe niin paljon vaivaa viettelemiseen, mutta aina päädyt yhteen upeiden miesten kanssa. Viehätät miehiä, koska olet charmikas ja herkkä.

Sinä käyttäydyt todellisen ladyn tavoin ja joidenkin miesten mielestä olet uhkaava ja pelottava, mutta tämä on kaukana totuudesta.

Sinä olet lämmin ja miellyttävä ihminen etkä toivo mitään pahaa kenellekään. Mutta jos joku koskee mieheesi, sinä muuntaudut todelliseksi pedoksi, joka on valmis irroittamaan päitä.

Ympärilläsi olevat ihmiset tietävät, millainen nainen sinä olet eivätkä he koskaan pelaa kanssasi; aivan kuin sinäkin kunnioitat toisten valintoja, sinä odotat heidän kunnioittavan sinun valintojasi.

Joten jos sinä olet 20-vuotias ja rakastut johonkin 50-vuotiaaseen, sinä haluat ymmärrystä etkä tuomitsemista. 

11. Vesimies

Sinä olet salaperäinen päästä varpaisiin ja se sytyttää jokaisen miehen. Sinä et koskaan paljasta, mitä oikeasti ajattelet ja annat miesten nähdä vaivaa voittaakseen sinut puolelleen.

Sinä olet aina ajatellut, että mies on se, jonka tulee nähdä vaivaa ja tytön tulee esittää vaikeasti saavutettavaa, jotta asiat ovat mielenkiintoisempia. 

Sinä olet eri ihminen yksityiselämässä ja täysin erilainen työelämässäsi. Kun olet töissä, olet ammattimainen ja luotettava, mutta kun astut ulos toimiston ovesta, muutut vapaasieluiseksi tytöksi, joka haluaa vain nauttia elämästä.

Et koskaan anna itseäsi kenen tahansa miehen käsiin, vaan varmistut, että he näkevät vuoksesi vaivaa, jos haluavat sinut elämäänsä. 

12. Kalat

Sinä et viettele ketään, ellet ihan oikeasti pidä hänestä. Vain jos joku vie jalat altasi, sinä haluat nähdä vaivaa hänen vuokseen.

Sinä olet hyvin herkkä, joten et leiki koskaan kenenkään tunteilla. Sinä et ole minkäänlaisten pelien fani vaan olet ennemmin rehellinen aikeistasi.

Kun sinä viettelet, et tee sitä, koska haluat pitkäkestoisen parisuhteen jonkun kanssa. Sinä sen sijaan kiinnität huomiota siihen, miten häntä lähestyt.

Sinä tykkäät yllättää puolisosi syvällisellä rakkausrunolla, joten hän voi odottaa tulevansa huolehdituksi ja vaalituksi, kun on sinun kanssasi parisuhteessa.