Skip to Content

11 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Varasuunnitelma Hänelle

11 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Varasuunnitelma Hänelle

1. Hän ei ole varma tunteistaan

Et koskaan tiedä, mikä on osuutesi hänen elämässään. Hän ei koskaan paljasta tunteitaan sinua kohtaan. Hän ei ole koskaan esitellyt sinua tyttöystävänään kenellekään. Hän piilottaa tunteitaan. Hän käyttäytyy rennosti ja hänen käytöksensä osoittaa, että hän pitää sinusta, mutta ei enempää. Välillä jopa tunnet, että hän on kyvytön tuntemaan.

Jos tämä tapahtuu parisuhteen alussa, se on ihan normaalia. Hän ei voi tietää, rakastaako sinua lyhyen ajan jälkeen. Mutta jos olette olleet yhdessä jo jonkin aikaa ja hän ei vieläkään ole varma tunteistaan, hän käyttää sinua vain varasuunnitelmanaan.

2. Hän välttelee puhumasta tulevaisuudesta

Hän ei tee pitkän tähtäimen suunnitelmia. Ensi kuussa tapahtuvasta asiasta puhuminen, saatikka ensi vuonna, on mahdoton tehtävä hänelle. Kaikki tulevaisuuden suunnitelmat, joista hän puhuu, ei pidä sisällään sanaa ’me’; hän puhuu vain omasta elämästään.

Jos kysyt häneltä asiasta suoraan, hän vaihtaa puheenaihetta ja jatkaa jostain muusta asiasta. Tuskallinen totuus on, että hän ei näe tulevaisuuttaan sinun kanssasi, siksi hän välttelee puhumasta siitä.

3. Hän muuttaa käytöstään, kun on sinun kanssasi ja kun ei ole

Voit melkein sanoa hänen olevan täysin eri ihminen, kun hän viestittelee sinulle ja kun hän on kasvotusten kanssasi. Kun hän on kanssasi, hänen huomionsa on sinussa, mutta heti kun hän poistuu näkyvistä, tarina on aivan toinen.

Hänen viestittää sinulle harvoin ja vaikuttaa ei-kiinnostuneelta ja etäiseltä suuren osan ajasta. Sinä olet yleensä se, joka viestittää ensin ja hänellä vie aina kauan aikaa vastata. Hän tuskin koskaan soittaa sinulle. Pähkinänkuoressa, hän haluaa sinun olevan lähettyvillä, mutta hän ei silti ole täysin sitoutunut sinuun ja hän pitää sinua vaihtoehtona.

4. Et ole tavannut hänelle tärkeitä ihmisiä

Et ole koskaan tavannut hänen läheisiä ystäviään tai viettänyt aikaa hänen kavereidensa kanssa. Et ole varma siitäkään, tietääkö hänen perheensä sinun olemassaolostasi. Hän ei puhu heistä paljoa, hän pitää sen osan elämästään itsellään.

Kaikki nämä merkit kertovat siitä, ettei hän ole tehnyt sinulle tilaa elämässään. Mies, joka tietää, mitä haluaa ja mihin suuntaan on menossa, esittelee sinut tärkeille ihmisilleen. Jos hän ei tee sitä, hän pitää sinua varasuunnitelmana.

5. Pelkäät hänen lähtevän hetkenä minä hyvänsä

Kävelet kuin kananmunankuorilla hänen lähellään. Pelkäät, että jos teet yhdenkin väärän liikkeen, hän lähtee. Ehkä hänen käytöksensä saa sinut ajattelemaan näin. Ehkä hän käyttäytyy, kuin sinun tulisi olla onnellinen ollessasi hänen kanssaan.

Sinulla on jatkuva tarve todistaa hänelle, että olet hänen arvoisensa ja saada hänet vaikuttumaa itsestäsi kaikin tavoin. Ehkä hän jopa kiristää sinua, että hän lähtee, ellet tee asioita hänen tavallaan.

Totuus on, että kun olet terveessä ja sitoutuneessa parisuhteessa, molemmat puolisot ovat tasavertaisia. Ei ole tarvetta vaikuttaa toista tai kumarrella toisen puoleen. Jos hän manipuloi sinua uhkauksilla siitä, että menetät hänet, hän ei vain pidä sinua vaihtoehtona vaan hän käyttää rakkauttasi sinua vastaan. Sinun ei totisesti tulisi olla hänen kanssaan.

6. Ainoa henkilö, johon hän panostaa, on hän itse

Hän peruu suunnitelmanne, jos hänellä on jotain parempaa tekemistä. Hän ei välitä sinun suunnitelmistasi, mutta suuttuu, jos sinä et osallistu hänen suunnitelmiinsa. Hän tekee kaiken, joka on hänelle sopivaa ja joka saa hänet iloiseksi ilman, että ajattelee sinun tarpeitasi.

Häntä ei haittaa, jos sinä taivut miellyttääksesi häntä, mutta hän ei koskaan tee samoin sinulle. Hän on itsekäs ja ajattelee vain itseään. Joten jos hän ei ota askelia sinun suuntaasi tehdäkseen sinut onnelliseksi, hän vain raahaa sinua perässään.

7. Hän on aina ’kiireinen’

Hänellä ei ole koskaan tarpeeksi aikaa sinulle, mutta näet selkeästi, että hän löytää kyllä aikaa asioille, joista hän on kiinnostunut. Hän käyttää ’kiireitään’ tekosyynä peruakseen tapaamisianne useimmiten tai sille, ettei voi hetkeen olla kanssasi.

Totuus on, että sellainen, joka välittää, tekee aikaa sinulle, vaikka hänellä ei sitä olisikaan. Hän ei pitäisi mistään muusta niin paljon, kuin ajanvietosta sinun kanssasi ja tekisi kaikkensa pystyäkseen siihen. Jos hän ei juurikaan vietä aikaa kanssasi ja käyttää ’kiireitä’ tekosyynä, hän ei ole kiireinen, hänellä ei vain ole tarpeeksi mielenkiintoa järjestää sinulle aikaa, jos mitä tahansa muuta tulee eteen.

8. Hän ei koskaan avaudu mistään

Kaikki keskustelunne ovat pinnallisia eikä hän koskaan sano asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Voisit jopa sanoa, että kaikki yhdessäolonne voisi olla sellaista, kun vieraat ihmiset käyvät small talkia bussiasemalla.

Ei ole epätavallista, että mies pitää suojamuuriaan yllä suhteen alussa. Mutta sen jälkeen, kun hän tuntee sinut ja viettää aikaa kanssasi, hänellä tulisi olla tarve avautua sinulle tunteistaan, ongelmistaan ja elämästään. Jos hän ei tee tätä, hän pidättelee itseään taustalla eikä antaudu parisuhteeseenne täysin sydämin.

9. Hän on liian keskittynyt puhelimeensa silloin, kun olette yhdessä

Useimmat meistä ovat nykyään hieman koukussa puhelimiimme ja niin kauan, kun sitä voidaan ajatella normaalina käyttäytymisenä, sitä voidaan pitää tavallisena. Mutta jos poikaystäväsi viettää suurimman osan ajastaan yksin puhelintaan tuijottaen eikä kiinnitä sinuun huomiota, se on huono merkki.

Hän ei ole vain töykeä ja epäkohtelias vaan hänen käytöksensä osoittaa, että hän ei kunnioita sinua eikä ajattele, että sinä ansaitsisit hänen täyden huomionsa.

Puhu hänelle ja katso, muuttuuko tämä. Jos ei muutu, älä tyydy olemaan hänen toinen vaihtoehtonsa, sillä välin kun hänen puhelimensa, sosiaalinen media tai kuka tahansa, kenelle hän viestittelee, on ensimmäinen. Asioiden ei tulisi olla niin.

10. Hän ei näe vaivaa

Hän antaa sinun tehdä kaikki suunnitelmat eikä hän koskaan ehdota mitään, mitä voisitte tehdä yhdessä. Olet yleensä se, joka ehdottaa ensin tapaamista. Sinä yleensä soitat tai viestität ensin. Sinä uudelleen järjestät aikataulusi hänen tarpeidensa mukaan eikä hän koskaan tee samoin sinulle. Ja lista jatkuu.

Sinä olet se, joka antaa kaikkensa eikä hän anna mitään takaisin. Sen ei tulisi mennä niin. Mies, joka välittää ja pitää sinua ykkösenä näyttää sen, tekee suunnitelmia ja antaa takaisin kaiken, minkä saa ja jopa enemmän. Jos et saa vastakaikua, olet yksipuoleisessa parisuhteessa ja sinua kohdellaan vaihtoehtona.

11. Hän on enemmän kiinnostunut rakastelusta kuin sinun rakastamisesta

Hän on suloinen ja kiltti, kun hän alkaa riisua vaatteitasi, mutta heti kun se on tehty, hän on kylmä ja etäinen. Hän ei halua tietää sinusta mitään tai kuunnella, mitä sinulla on oikeasti sanottavanasi. Ainoa, mistä hän väittää, on seksuaalinen puoli parisuhteessanne.

Ja vaikka seksi on tärkeä osa parisuhdetta, kaiken ei tulisi perustua siihen. Jos parisuhteesta puuttuu rakkaus, tunteet ja tuki, hän vain käyttää sinua tyydyttääkseen tarpeensa. Tuollainen mies ei pysy etkä tarvitse tuollaista miestä. Hän käyttää sinua vain varasuunnitelmanaan